27 December

Som planerat blev det att åka till Linn igår :)
Lyckades övertala Danne om att han skulle med, men eftersom klockan blev över 10 innan jag ens kommit fram tyckte han det vart för sent, vilket är förståligt. Men båda jag och Linn tykte det var fruktansvärt trist så vi övertalar honom att komma över ändå, i alla fall tills vi skulle ut. Sagt och gjort för sen kom han. Tyckte även att Jens skulle komma så honom fick vi över med. :)
När klockan blev dags att börja rulla in mot stan hade Danne valt att följa med till, vilket jag tror, allas glädje :)
Vi begav oss till Dovas och satt där o snackade massa skit. Väldigt mysigt faktiskt. Att man alltid har kul i deras sällskap är det ingen tvekan om. Härliga filurer det där :)
Blev kvar till stägning o tog sedan bussen hem till Linn. Sovsällskap, I LIKE :) Hihi!
Blev dock väckt kl 6 för att jag skulle vara tvungen att låsa när dom skulle bege sig till jobb och liknande. Vart väldigt tomt i sängen då, inte mysigt alls.
Vid 12 blev det lite frulle med Linn, sen var det tvättning som stod på schemat o när det var på tork begav vi oss till Centrum och handlade lite nödvändigheter :) Blev Linns köttfärssås och spagetti på det. Måste faktiskt rekommendera hennes mat, hon kan det där :)
Vart jobb för hennes del efter det och jag åkte hem. Har inte gjort nåt vettigt sen det, men det måste man faktiskt inte göra. Blir lite film med min bror nu ikväll :)

Imorgon ska jag på möte inför kursen om min sjukdom. Vet inte riktigt hur jag ska åka så måste kolla det innan jag somnar. Ska över till Solna någon gång efter det för solarium och hårfärgning med Linn. På källen är det film med Linn och Jensaaa som står på schemat. Roliiigt :)

Mohahah :D
Tjingeling!


26 December

Ingen bra dag. FY FASEN.
Åker till Stinsen med mamma för jag fick i julklapp att jag skulle få ett par nya skor så jag slipper vara stelfrusen om fötterna när jag kommer hem. Men som vanligt blir det massa tjaffs för jag inte vill ha dom skorna som hon BESTÄMT att jag ska ha. Vi har inte samma smak och det borde hon veta vid det här läget, har ändå vart hennes dotter i 20 år ;) Men nej nej, hon gav sig inte och jag blev sur. Hon säger spydigt att hon minsann inte tänker åka hem nu, fine tyckte jag och tänkte åka hem själv men kom på att Kenneth hade mitt busskort så ringer och frågar vart hon e, men tror ni jag fick veta det? NEJ. Hon tyckte jag hade vart såpass otrevlig så hon ville inte gå runt med mig. Hon lägger på i örat på mig och jag ringer ännu lite senare men då får jag inget svar. Smsar då att jag gärna vill åka med henne hem för jag inte har nått att åka på. Får ett sms tillbaka där hon skriver att jag ska ta smsbiljett för hon redan är hemma.
Jag blev så arg!
Gör man så? Lämnar man sina barn sådär? Visst att jag är gammal nog att ta mig hem själv men hallå? Hon hade mina vantar o hela faderuttan. Tänkte när vi lämnade bilen att jag kanske skulle lägga in jackan med men behöll den på. Som tur var. Hon hade säkert dragit med den annars.
Ibland är hon min bästa vän och ibland min absolut värsta fiende. Idag kan ni nog gissa vad hon är.
Kan helt seriöst inte med ord beskriva hur det kändes när jag fick veta att hon dragit. Visst att hon var sur, men tycker det där var att gå till överdrift.
Är fortfarande arg!

Köpte iaf två tröjor innan jag begav mig hemmåt, som för övrigt nästan tog två timmar, men bil tar det max 20 min. Ska köra samma fit*iga stil när jag har mitt körkort. Bara lämna henne. Fast då ska jag se till att vi är långt borta, typ skärholmen. Vet att jag är omogen nu, men det säger dom ju att jag är så varför inte leva upp till det? ;)
Känner starkt för att flytta nu, jag är så trött på att bråka med min mamma. Det tär på mig, tror inte hon mår så bra av det heller faktiskt. Men men, just nu skiter jag i hur hon mår och är lite egoistisk!

Lutar åt att det blir att möta upp finaste Linn ikväll för en cider. Kanske kommer Maj förbi med. Inget säkert än dock, vi får se vad som händer.
Tycker även att Danne och Jens ska komma men ingen av dom värkar vara så pepp på det, Danne ska iofs jobba imorgon så det kan jag förstå. Men Jens har minsann inget skyll. Igår tjatade dom på mig att jag skulle komma men jag hade redan hunnit mysa ner mig i sängen så jag orkade inte riktigt. Tycker därför dom borde komma idag :) Var ju ett tag sen jag träffade dom med :O
Vi får helt enkelt se hur kvällen blir :)

Ska in i duschen nu hade jag tänkt.
Kan lägga in lite bilder åt er sålänge. Jag är fruktansvärt dålig på sånt men jag är lat och tycker det är jobbig att flytta över bilderna från mobil och kamera till datorn (a)

Finaste Bellskruttan :)
Världens sötaste lilla Bell.   Dock ser hon lite less ut med sina toffsar xD En glad Bell och toffsarna är fixade ;) Fina lillabus   
Kan inte få nog av denna lilla tös :)


Jonas xD 
Min brors extremt charmiga lilla pälsboll som älskar när man kommer in i rummet.
Tror han är lite sällskapssjuk,
ur ur huset o springa omkring o rör man gallret på buren är han snabbt uppe på taket.
En söt liten krabat det där :)


 
Min bror och jag på jul nr 2.
Tror båda var ganska trötta faktiskt. Men en bild skadar inte för det. Vi är alltid lika söta. O fy den som vågar säga annat ;)

Tjingeling!

25 December

O förkylningen sitter självklart fortfarande i. Roligt. Dock är jag mycket bättre nu så gårdagen var inte helt pest och pina, men trött vid 8 det var jag. Somnade nästan i soffan.
Åkte till mormor och var där runt 1. Vart lite mys med kussen och massa prat om min skolgång o även dubairsan och kursen jag ska gå för att fördjupa mig om min sjukdom. Blir ju en del att ta ledigt från skolan vilket inte känns allt för bra. Men det får bli så ändå :)
Åt lite på det och sen var det Kalle, som man faktiskt MÅSTE se på julen, annars är det faktiskt inte jul på riktigt. Fast vad fasen var den där andra nya filmen dom visade? Bilar känner jag till men den andra.. Ingen av oss kände igen den iaf "/
Efter Kalle blev det dom efterlängtade julklapparna :D
Massa pengar, en bok om Dubai- nu kan jag läsa massa om det innan jag ska dit xD, en kokbok och lite saker från boddy shop gömde sig i mina paket :)
Blev paketleken efter det och jag fick hela FYRA paket. Jag är bra :D
Lite mera bus på det och sen tomtegröt och så jag har lä'ngtat. Himmelskt gott :D
Lillskruttan var jättetrött då hon inte sovit nåt under dagen så dom for hem med henne och vi andra hamnade framför tvn, till klockan slog strax efter 10 och öven vi begav oss hemåt. Var faktiskt skönt att komma hem. Kan bli lite mycket att vara där då en av mina släktingar inte verkar vara speciellt förtjust i mig, jag fär nämligen alltid höra vilket misslyckade jag är. Och tro mig när jag säger att det känns, det gör verkligen ont. Jag vill inte b ehöva ha ont i magen och ångest så fort jag ska träffa dig. Jag har ju börjat fixa allt nu. Vad med kan jag göra? Danne ringde iaf ett tag och fick mig att tänka på annat. Var lite kul att höra om hans dag faktiskt. Haha :)

Idag är det en tripp över till min farbror för ännu en jul som står på schemat, ännu mera paket :D
Dock är jag väldigt trött så känner helst för att krypa ner under en filt och bara se på film idag.

Både den ena och den andra pratar om att bege sig ut och göra staden osäker och jag vill verkligen följa med, men jag orkar inte. Näsan rinner och ögonen känns tunga som bly. Usch och fy. Har ju haft mina duster med förkylningar det senaste året men detta är nog en av dom värre. Jag brukar inte bli såhär trött.. Hur som, jobbigt är det iaf.


Åter igen har jag bestämt mig för att jag ska koppla bort dig nu. Dom andra gångerna har det inte gått vidare bra, men denna gång ska jag klara det.
Nu är du borta och jag tror jag bestämt mig för att det är så jag vill ha det.
Du orsakar mer smärta och förvirrning än någonting annat så det här är nog det bästa. Jag vet att jag klarar mig utan dig nu. Du är inte vad du en gång var för mig.
Jag ger iaf upp nu då det tär alldeles för mycket på mig, du ger mig aldrig nåt tillbaka, du vet precis vart du haft mig men du har inte tagit chansen, inte sagt någonting. Jag vet ingenting. O nu orkar jag inte mera.
Men du är kanon! Det kan ingen någonsin ta ifrån dig!

Nu ska jag börja seöver vad jag ska ha på mig och lite sånt.

Tjingeling!

23 December

Började känna mig hängig redan igår, inget minne om jag sa det. Halsen och huvudet var inge kul alls och näsan började rinna.
Blev bättre när jag kom hem och fick i mig en ipren. Fixade det sista med julklapparna så de flesta blev inslagna.
Kvällen avslutades med en film tillsammans med min bror, fireproof. Har du inte sett den borde du göra det :)

Dagen idag har dock inte vart så rolig, vaknar o kan inte andas i min vänstra näsa och halsen känns tjock. Släpar mig upp och äter lite vilket gör mig lite piggare, sen bar det av till Hagby där jag träffade en gammal vän Johan. Var längesen jag pratade med honom så det var lite kul :) Vart vidare till IKEA sen och då gjorde sig verkligen förkylingen påminnd. FY FAN, är det ända jag har att säga om det. Trodde jag skulle tuppa av eller nåt. Usch o fy.
Hem efter det o slockar i sängen, hinner knappt somna innan det ringer. Ser att det är Mikael, tjejernas pappa och trodde först han ville jag skulle komma o jobba, men så var inte fallet. Han ville bara tala om att dom bokat resan till Dubai nu. Så 1-7 mars är jag bortaaaaa :D underbart :)
Somnar om en stund efter det o vaknar återigen av ett samtal, denna gången var det fina Maj :) Pratade en stund med henne o sen fick jag nog av att tycka synd om mig själv så beger mig en trappa upp för att ta en alvedon, men jag slår i fingret o brister i gråt. O då gott folk, då ÄR jag sjuk för gråta är inget som hör till min vardag. Gick iaf ner igen då jag inte hade någon lust att springa omkring där uppe o grina. Så ner i rummet o låter det komma sen upp igen i ett nytt försök vilket gick mycket bättre.
Fixade dom sista julklapparna så nu är det näääästan klart :)

Imorgon är det planerat att jag ska till mormor och fira jul med mammas sida. Bara hoppas jag mår bättre då, lillkussen kommer o är inge kul om jag inte orkar leka nåt med henne så jag måste helt enkelt bli bra. Jag har liksom inget val riktigt.
Håll tummarna :)

Nu hade jag tänkt kila upp o se om det finns nåt gott jag kan ta, jävla mens som kör igång sötsuget. Men snart är det över. WiHo :D

Tjingeling!

22 december

Nu är det bara två dagar kvar och jag har ingen julkänsla alls, var har den tagit vägen? Och vart är våran gran? Inte ens den har vi fått upp o inte har pepparkakor och lussebullarna bakats heller. Fy vilken jul.
Är på jobbet med mina småtjejer nu iaf, Bell sover och jag o Madde sitter i varsin fotölj, mitt huvud värker, halsen gör ont o jag börjar bli snuvig. KUL! Jag blir fasen sjuk hela tiden, galet frustrerande.
Hade iaf tänkt åka och handla till min bror idag, är inte riktigt klar med hans julklapp ännu men jag har en uppgift och ett prov som måste vara klart innan 8 ikväll så måste få klart det först. Handlas får det göras senare eller imorgon. Hur som löser det sig :)
Var och jobbade av bilen igår och får då ett samtal från skolan, om jag fortfarande är intresserad och ifall jag hade samma adress. Känns bra att ha pratat med dom för nu vet jag att jag i stort sett kan fortsätta som tidigare, jobbet kommer jag fortfarande hinna med. Känns skit skönt. Fast jag funderar på om jag kanske ska söka nåt annat som ger mera pengar? Men vi får se hur allt blir, om inte annat behåller jag det jag har nu. Funkar ju faktiskt det också!

Näe, nu måste jag upp och väcka min lilla tjej, hon får nämligen inte sova längre.
Tjingeling!

Inte okej

Nyss gjort klart ett av proven och går in på infokomp för att se om jag fått några meddelanden där, pluggar på två skolor. Har där fått ett meddelande om min senaste uppgift, som är på FYRA dataskrivna sidor, där läraren skriver att jag måste skriva om en annan religion och måste be mig GÖRA OM ALLT! NO WAY! Vet hon inte hur mkt tid jag la ner på det förra eller? Hela veckan gick åt till att plugga o nu ska jag göra om det? Tror hon inte att jag har nåt annat för mig eller? O sen säger hon att det står att jag måste ta en trejde religion. Då undrar jag VART. För nu har jag kollat överallt o det står minsann ingenstans. Nu har jag ingen som helst lust att plugga genom den skolan nästa år, nä usch o fy. Har inte fått bra syn på dom alls. Men kan väl inte göra annat än att hålla tummarna för att dom är bättre när man väl är där än dom är när det har med distans att göra.
Nääe, usch. Detta gjorde mig faktiskt inte på speciellt bra humör. Får hoppas engelska provet gick bra iaf, vilket jag tror men man kan ju aldrig vara säker :)

Nu när jag har avreagerat mig lite så hade jag faktiskt tänkt gå o byta om o greja för att sedan åka o handla julklappar med min bror.

Tjingeling!

Blöhöööö

No money, WHAT THE FUUUCK? 3000kr åt pipan, pga dig. Var det värt det? NEJ! Fan. Ännu en gång satte du käpparna i hjulen för mig. Grattis hörrö, du lyckas fortfarande. Dock är det inte på samma sätt längre, nu var det pengar jag förlorade, inte mig själv ;)
Jag har lovat mig själv att aldrig mer nämna dig här, men nu blev det så.
Dock ångrar jag att jag inte åkte ner. Jag vet att jag kunde haft riktigt kul. Men aja, inget att göra nåt åt nu. Jag hade riktigt kul här hemma istället, och jag sparade ju faktiskt en del på att inte åka ;)
O jag fick ju träffa Gullet med ;) Mohaha xD never gonna tell yah :D

Har inte blivit nå plugg idag. Vart så sjukt trött efter min inte allt för roliga morgon. Ikväll ska jag somna tidigare så jag kan komma upp i bra tid o fixa allt då istället, mamma har även lovat att hjälpa mig färga håret om hon hinner mellan läkarbesök, möte o mitt jobb ;) vi får se, håller tummarna iaf för det är inte så snyggt längre. Dock syns inte utväxten allt för mycket men känns som det är på tiden. När färgade jag sist liksom? Kommer inte ens ihåg det. Men innan jul ska det vara klart i allafall. Så jag hinner göra om det till nyår om det skulle behövas.
Detta nyår ska bli bra. Har spenderat dom senaste två i Gbg, dock väldigt mysigt. Men detta år ska det bli lite mera drag är det tänkt :) Dock inte allt för mycket då min pappa fyller i samma stund raketerna tänds och det kommer massa folk hit dagen efter. Kan inte vara kul att fylla 1/1... Meeen, det får gå. Tror dom flesta har översende dagen efter nyår :P
Förra året kom jag "försent" hem. Hade som sagt vart i Gbg o på tåget hem blev det nåt fel så först var vi stillasittandes i tåget mitt ute i skogen o sen fick vi åka buss, varifrån kommer jag dock inte ihåg, men lång tid tog det o tillslut kom vi fram. Tror vi vart 4 timmar sena, nåt i den stilen var det iaf. Nog om det.

Var sista gången hos Axel och Alva idag. Iaf för iår. Vet inte hur det blir nästa än. Har kommit in på skolan o vet inte än hur mitt schema ser ut, om det kommer funka att jag hämtar som jag gjort nu. Jag hoppas det dock för pengarna behöver jag.
Iofs skulle jag kunna söka nåt nytt med betygen jag fått nu, men man har ju börjat knyta sig till barnen. Vilket borde vara en självklarhet. Har lätt för att fatta tycke för barn. Dom är ju sååå söta :)
Finns en liten tjej, som blev min ögonsten på två röda. Det var underbart att se henne skina upp, höra henne ropa "Sofie, nu är jag här"
Det gör ont att det nu är någon anna hon ropar på, att jag aldrig kommer få se hennes underbart söta leende igen.
Min lilla skrutt, det är otroligt hur mycket jag saknar henne, er alla från den tiden. För den är verkligen förbi.
Att du inte skulle vilja ha mig som en del det kan jag ha förståelse för, med tanke på hur allt vart o känslor hit o dit. Tror dock inte du vart ärlig med alla i din omgivning för du la istället över allt på mig.
Jag orkar inte längre vara arg på dig, jag tycker bara du är fruktansvärt patetisk som inte kan stå för hur det egentligen ligger till och skicka meddelanden till mig... i smyg? Jag fattar inte grejen. Jag trodde du lärt dig något efter allt, men det visade sig att så faktiskt inte var fallet.
Vet inte om du någonsin kommer läsa det här, men om du gör, tänk igenom allt både en och två gånger. Skriver man som du gör är det något som inte står rätt till?
Det har längre inte med mig att göra, vilket är skönt. Men du kan fortfarande såra andra människor. Är dom värda det?
Nu kom jag visst in på det här igen. Antar att det fortfarande finns vissa frågor, som inte ens du kan svara på.
Men en gång för alla nu.
Du var en stor del av mitt liv, jag valde att klippa för att du inte var bra för mig och för att det inte längre fanns något kvar.
Där har du svaret på din fråga jag flera gånger fått.
The end!

Nääe, nu har jag faktiskt inte tid med er längre. Jag måste bädda rent i min säng o sen ska jag själv krypa ner där för att kolla film o slutligen sova ;)

Godnatt på er alla :)


20 December

Dålig uppdatering under helgen. Men ja, sånt som händer ;)
Mötte upp Maj på hennes jobb i fredags, åkte hem till henne o snackade lite skit tills det var dags för henne att åka till nästa sofie ;) och jag skulle möta upp Linn :)
Vi begav oss till Theos där vi hade det väldigt trevligt. Efter en stund kom även hennes vän Alex. Trevlig filur det där. Efter några timmar begav vi oss till Östermalmstorg för han skulle träffa sin kompis och fixa pengar för att sedan kunna dra vidare till nästa ställe. Men det hela slutade med att dom ville in på Laroy, vilket jag inte alls hade lust med då jag skulle ha en lugnkväll och egentligen inte dricka nåt alls. Dom gick in och jag åkte hem. Mötte upp min bror i Danderyd så därifrån fick jag iaf sällskap. Väl hemma vart det sängen, otroligt skönt då mina skor inte är dom varmaste o mina tår var som isbitar.

I lördags mötte jag upp min vän Natalie för att åka till kista och julhandla, köpte 8 st och en kjol till mig själ. Nu är det bara 6 st kvar som ska införskaffas men det fixar jag på onsdag när jag ska iväg med min bror och hitta det sista. Dock är en av de 6 sakerna till honom så den får han inte vara med när jag köper. Men det löser sig :)
Vart filmmys på kvällen, var behövligt då jag hade ont i mina fötter när jag kom hem. Köpte även hårfärg så snart ska håret fixas med, får försöka flörta lite med min mamma o se om hon faller för min charm ;)
Igår gjorde jag inte mycket vettigt förutom att fixa lite i mina hyllor, papper är rensade och insatta i pärmar. Känns skönt då det inte är lika rörigt. Hittade även mitt headset. WIHO. Som jag har letat efter det. Tänk vad som kan dyka fram när man städar. Känske borde köra en storstädning i mitt rum, kan behövas.

Idag är det meningen att jag ska göra prov och jobba. Men jag orkar verkligen inte. Jag har tills på onsdag på mig med proven så jätte bråttom är det inte än, men det skulle vara skönt att ha det gjort. Får se om jag kanske hinner göra iaf ett prov innan det är dags att gå..
Måste även bara berätta om min morgon. Vaknar runt 6 av att någon har tänt lampan utanför mitt rum så det lyser upp hela mitt rum, påminn mig med att alltid stänga min dörr innan jag ska sova :O Vilket jag faktiskt brukar göra, men bara för jag glömde det så ska detta hända. Somnade om och vaknar lite senare, mitt i min galet spännande dröm, av att mamma ringer och säger att jag borde gå upp och se till viktor som tydligen blödde näsblod, han har en inte allt för rolig historia om det så upp gick jag. Men han var okej så jag lunkade ner till sängen igen. Vaknar någon timme senare av att någon panikskriker mitt namn, fattar först inte om det var en dröm eller på riktigt, förens jag hör det igen och flyger upp. Väl uppe hittar jag min bror sittandes över toaletten med blod från både näsa och mun. Om jag blev rädd? JA! Frågar vad det är som hänt och han förklarar att han blödde massa från näsan men att han sen började spy blod? WHAT!? Spyandet lugnar ned sig och det mest rinner ur näsan. Ringer hem morsan och sen till doktorn som tyckte vi skulle komma in om det inte lugnade ner sig.
Men mamma kom o då hade den nästan slutat.
Nu ligger han och kollar på tv, min sjuka lillabror.

Som vanligt har jag tänkt massor, massor och ännu lite till.
Jag tror dom flesta är trötta på mitt snack men jag kan inte riktigt hjälpa det. Du cirkulerar mer än jag vill att du ska göra. Jag vet inte vart jag har dig, vad du vill och vad du menar med allt vilket gör mig förvirrad och frustrerad.
Måste nog ännu en gång försöka, som så många gånger förr, att lägga av.
Men svårt är det. Det är nåt med dig som jag att jag inte riktigt kan släppa.

O ännu en sak. En del vet vad som hänt, andra inte. Men jag har hur som helst bestämt mig för att ge upp nu. Känner inte att det är värt det. Jag har förklarat att jag på ett sätt faktiskt känner mig sviken av ditt sätt o du gör inget för att försöka få det bra. Jag har flera gånger kommit tillbaka till dig, enfast jag faktiskt anser att det är du som gjort fel. Men denna gång händer inte det. Jag ger upp, du är inte längre värd det.
Hare bra. Tja!

Nu ska jag gå o göra nåt vettigt. Kanske borde fixa lite med skolan ;)
Tjingeling!

17 December

Äntliiiigen. Nu är det bara två uppgiter kvar. Men kan berätta en hemlis för er. Jag tänker bara göra den ena. Religionsuppgiften kräver nämligen att man ska ta sig iväg till nåt grejs som har med religion att göra och det orkar faktiskt inte jag. Så det får gå iaf. Dom kan ju knappast ge mig ig för att jag "glömt" lämna in en uppgift. Eller? Hur som. Resten är inne och nu är det en, faktiskt ganska stor, uppgift som ska in o två prov under helgen som ska göras. Måste även prata med dom på Infokomp att jag inte vet om jag kommer kunna göra provet på måndag då jag faktiskt har ett jobb att sköta? Men men, det löser sig det med. Kursen ska inte vara klar än iaf så dom kan ju knappast kräva det av mig.. Tycker inte jag iaf.

Och för övrigt är jag fruktansvärt trött på all denna förbaskade snö. Bussen jag skulle ta till jobbet igår kom inte som den skulle, förvånade?, så brorsan fick komma och hämta upp mig för att köra mig till tjejernas dagis. Samma välkommnande som alltid när man kommer dit.
En superglad Bell kommr springandes med världens smile och ropar "Fiiiiiiiiiii :D" Min underbara lilla fina :) <3
Gick och hämtade hennes kläder för att sedan leta upp hennes syster Madde som även hon kommer springandes för att sedan finta och "ramla", självklart med flit. Och jakten är på gång igen. Madde springer iväg o Bell drar självklart efter. In i köket o överallt. Vilket inte är riktigt okej, så jag tar tag i Madde, sätter henne på höften och börjar gå. Inte ens en minut gick det bra innan hon börjar skrika att hon vill gå. Men har jag henne vet jag att Bell följer med. Så om jag satte ner henne? Nej. Vi hade en buss att passa. Går till hennes avdelning och vad tror ni hon gör så fort jag sätter ner henne? Jo, självklart så drar hon med Bell efter, En bit. För sen var dom i olika ändar och usch o fy vad trött jag blev. Hämtade Bell och klädde på henne, sen vare samma visa med Madde. Tillslut kom vi iväg o väl ute på parkeringen ser jag bussen åka förbi. FY vad less jag blev. Väl vid busshållplatsen är det bara 5 min kvar. Lite lagom skönt. MEN, det började blåsa som attans o mina stackars småtjejer var inte så förtjusta i det, så jag sätter mig ner på huk för att försöka förhindra att dom ska få allt i ansiktet när mina fötter försvinner o jag faller rakt ner i den blöta snön. Usch, men tjejerna tyckte iaf det var kul o sen kom bussen :)
Sämsta busschauffören var det dock, drar gasen i botten innan vi hunnit sätta oss, hade jag inte fått tag i Madde hade hon trillat med ansiktet först rakt ner i backen.
Jävla idiot!
Hemfärden var inte heller så kul då jag självklart missar min buss med 5 min o vid den tiden har bussen slutat gå var 15 min. Så jag går till Mörby. 40 minuters prommenix var kanske inte riktigt vad jag sett fram emot, väl framme vid Mörby har jag missat även den bussen. SURT. Men då han jag iofs handla lite.
Sen hem, käka o stupa i säng.
Jag var trött igår.

Idag lite senare är det tänkt att jag ska möta upp Majsen, för att sedan åka förbi Linn och hämta min efterlängtade halsduk och parfym :) Tror även hon har ett av mina puder?

Men hur som, över till något annat.
Jag börjar bli trött på alla småtjaffs. Är det verkligen värt att lägga ner tid på det?
Det jag säger verkar ju ändå inte gå fram, du ignorerar.
Känner lite att, ännu en gång, är ditt val gjort.
Respekt för sina medmänniskor är något man borde ha, men respekt för sina vänner är något man SKA ha. Jag är trött på din stil.
Allt är inte bara du. Respektera andras åsikter så ska du se att alla problem slutar dyka upp.





Ge mig sommaren tillbaka!!!!


Tjingeling ! :)


I väntan på bussen

Att gå från mig till bussen visade sig visst vara livsfarligt. I backarna glider jag ner, och på PLATT mark dratta jag på arslet. Har ju lagom ont nu.
Vintern är farlig. Håret har fryst för jag är så smart och duschar strax innan jag ska gå ut. Och massa småglin står och är bara allmänt jobbiga just nu. Har stor lust att putta ut dom i vägen så dom blir tysta. Jobbiga små glin.

Jag fryser!!

15 December

Tycker jag blivit bra på det här med att blogga nu, blir iaf minst en inlägg om dagen ;)

Vaknade tidigt imorse för jag hade en tid att passa, får ett samtal när jag är på väg till bussen och får veta att jag trott jag hade tid 1 timme efter den egentliga tiden. Men det löste sig och nu är det avklarat :)

Åkte hem efter det och har sedan dess suttit med religionen. O vet ni vad? Jag är klar :D
Nu är det bara två uppgifter av Praktisk marknadföring och en engelskaffärskommunikation kvar. Fast är jag inte helt lost tror jag att det kan vara en till på religionen. Men den är till nästa vecka så dom andra måste göras först. Bara renskrivningen kvar. Men det får bli efter jobbet. Jag hinner inte innan. Kommer dock bli arg om det jag skrivit inte är okej för läraren. Jag vägrar göra om. Nu är det såhär och jag tänker inte göra det en gång till.
Veckan har förövringt inte vart speciellt rolig.
I måndags var det plugg, täning och plugg.
Tisdag, plugg jobb, plugg.
Idag, möte plugg, jobb och när jag kommer hem måste jag fortsätta. Kommer nog bli massa plugg imorgon med innan jobbet. Men sen tänker jag faktiskt vara klar. Måste plugga inför alla kommande prov med. Usch. Det är så mycket som ska göras nu innan jul. Julklappar ska köpas, uppgifter och prov ska göras. Jag ska jobba, måste träna, städa och gå igenom alla saker i mitt rum. Inte för att genomgången av rummet måste vara innan jul men det skulle vara skönt att få det gjort. Nej usch och fy, pengar har man knappt heller.
Sen efter det är det nyår, jag hade planer med det blir inte riktigt så nu, besviken tänker jag inte döjla att jag är. Men det löser sig. Kul om attan ska jag ha iaf.

Jag är lite irriterad över en sak som hänt för inte alls så länge sen. Enfast jag pratat med dig om det, flera gånger verkar du inte riktigt förstå. Känns inte som att du respekterar det jag säger. Det har hänt förut och jag tror jag kommer undvika att hamna i den här sitsen igen. Det går mig på nerverna och jag känner mig faktiskt sviken av dig..

Bilder vet jag att jag är kass på. Men denna vecka kan jag faktiskt skylla på att jag inte gjort nåt annat än att jobba och plugga. Finns inte så mycket att ta bilder på då. Tycker själv bloggar utan bilder blir väldigt enformligt. Ska försöka förbättra mig när jag har lite mera fritid :)

Tjingeling!


14 december

Saker och ting börjar smått att lösa sig. Min vän jag bråkade med kom fram till att vi var larviga som bråkade om en sån töntig sak så vi kom fram till att ge oss. Tycker dock ändå att saker och ting kunde gått annorlunda till men men. Nu är det såhär o det är bättre än att ha henne på ovän sidan ;)
Fick även höra från dig igår, hoppade till och fick en konstig känsla i magen när jag hörde att det var från dig. Vågar inte lägga för mycket vikt i att du hörde av dig, men jag blev glad.

Fick ju som sagt ett inte allt för roligt samtal igår vilket kan ha resulterat i att en människa jag träffat ett tag nu kommer försvinna. Jag vet inte och känner inte att jag tänker vara för på, inte just nu. Men jag hoppas verkligen att du klarade dig. Tycker det är sjukt trist att det skulle behöva bli såhär och jag skäms. Men jag trodde det var lugnt. Detta visar bara att man inte ska lita för lätt på folk. Vilket jag kan ha väldigt lätt att göra. Speciellt i det sammanhandet som det var, just då.
Jag såg det som en kul och spännande grej, idag ångrar jag att jag inte stod emot. Men, det är lätt att vara efterklok. Från och med nu ska jag bli bättre på att tänka innan och inte efter.
För smset jag var tvngen att skicka iväg igår, det var verkligen inte kul. Du förtjänade det verkligen inte. En härlig människa är precis vad du är. Usch, det här är jobbigt. Men tyvärr kan jag inte göra saker och ting annorlunda nu.
Dags att återgå till plugget. Sen äre jobb o efter det yttligare lite plugg.

Tjing!

Min vanliga tur

Jag och min vanliga tur. Igår började jag bråka med en människa som stod mig väldigt nära. Det gör ont och jag tycker det är fruktansvärt tråkigt. Hur länge hann vi ha det bra? 2 månader, om ens det? Det suger.
Du fick mig att må bra.
Men nog om det. Känner inte att jag tänker gräva ner mig i det faktiskt. Shit happends och det finns mycket annat jag måste fokusera på just nu.

Mötte upp Majsen idag för att träna. Tog oss till Hornstull för dom hade 5 passet. Går till tjejernas omklädningsrum. Men vad står inte där om inte två grabbar? Blev helt paff o kollar på Maj. Undrade vad fan dom gjorde där, tills vi kollar på dörren och ser att dom ÄNDRAT. Det var nu vi som var helt vilse.
Var bara liiiiite pinsamt. Tjejernas hade dom flyttat längst ner i källaren? Huh? Vad ska vi göra där nere :O
Passet var helt okej. Dock var det lite svårt att hänga med. Men det fick gå ändå :)

Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Ska kankse plugga lite nu..

Tjingeling!

13 December

Tänker börja med att tala om för er alla att idag fyller en underbar människa hela 20 år. GRATTIS SARA :D

Sen tänkte jag fortsätta med att vissa människor ibland förvånar en.. Saker som man inte trodde skulle ske händer faktiskt. Livet slutar aldrig att förvåna. Små händelser förstoras alldeles för lätt, dom små meddelandena betyder mer än man tror. Man behöver ingen lång uppsats för att få med allt. Det värmer ändå :)

Fick ett sjukt trist samtal idag och jag sitter i en knivig sits. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu. Måste prata med inblandade parter, vilket kan förstöra den del. Fuck. Det var inte såhär det skulle bli.
Nog om det.

Sitter med religionen och är nu klar med en av uppgifterna. Bara en kvar och några diagnoser. Sen är det prov på antingen fredag eller många. Jag kör på måndag :p

Idag ser det ut som så att jag ska träna. Kroppen måste trimmas o jag ska göra mitt bästa.
Sötsuget jag hade förr är nästan borta. Men det är en vanesak att köpa nåt litet när jag åker hem från jobbet, går in på ica. Jag måste sluta med det. Pengar som kastas i sjön. Jag tycker ju inte om det. Jag äter för ätandets skull.. Slut med det. Då kan jag ju lika gärna äta nåt nyttigt. Frukt är faktiskt hur gott som helst det med, från och med nu ska jag lägga av att äta tjockissaker bara för att. Det gör ju liksom ingen nytta?

Nääe, nu ska jag fortsätta med mitt plugg. Har en del att göra då alla kurser är slut nästa vecka..

Tjingeling!

Ingen bra dag

Allt brast o jag vet varken in eller ut längre. Det sved och jag kan inte säga annat än att jag blev fruktansvärt ledsen och besviken. Trodde det var värt med än så.
Denna dag började inte bra, och har inte blivit mycket bättre heller faktiskt. Jag orka inte med allt skit, räcker det inte nu?

Vart står du, vad vill du, vad fan är det här? Jag fattar ingenting. Jag står som ett förvirrat jävla fån och säger åt mig själv gång på gång att allt kommer lösa sig på bästa sätt. När man då äntligen har börjat få perspektiv på saker och ting kommer ännu ett bakslag.
Jag vill bara krypa ner under täcket och stanna där.
Fy, i stundens grubblande känns det inte som att dom ljusa stunderna kommer komma tillbaka.
Vad är det här för jävla skit? Fuck. Jag pallar inte.



Muntra upp mig någon?

12 December

Jag blir galen. När religionen drog igång har jag helt tappat intresset för att plugga. Det är liksom inte roligt längre. Jag hittar så mycket annat jag tycker är roligare. Det är ju inte direkt svårt.. Jag vill inte läsa religion. Känns som att jag faktiskt inte bryr mig om jag failar i det. Vad kommer jag ha för användning av det liksom, ingenting!
Usch, en neggodag idag. Är jättetrött och tror jag vaknat lite på fel sida. Jag är sur idag "/
Jag har ångest över skolan, jag har ingen motivation längre. Den är som bortblåst. Det är två veckor kvar så självklar ska jag fixa det. Men hur blir det efter nyår? Kommer jag att komma in? Varför har jag inte fått brev om det? Jag är trött på att alltid ska gå åt pipsvängen när det kommer till skolan. Sist var det också massa problem. Men ja, det löser sig väl om inte annat. Får plugga enstaka kurser i värsta fall.
Nej fy. Känner att jag bara vill komma härifrån.
Sommar 2012 är det tänkt att jag ska fly landet med min fina vän, i minst 6 månader. Och som jag längtar. Jag vill åka nu.
Usch vad jag är depp idag. Va fan kommer det ifrån?

Från ingenstans:
Jag tycker det du gör är fel, du fattar det inte, enfast jag ger dig pikar om det. Jag är trött på ditt sätt och vet fan inte om jag orkar mycket mera. Nej fy. Du gör mig fruktansvärt irriterad.


Finns så mycket jag känner för att skriva ut nu, bara för jag är på det här humöret. Men det tänker jag inte göra. Dåliga dagar har alla och jag tänker inte låta er gotta er i mina ;)
Nej fy. Nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv mera. En film på det här skulle inte sitta fel.


Tjaaaa!

11 December

Vart ingen träning då jag ÅTERIGEN trodde jag skulle bli sjuk. Den obehagliga känslan i halsen kom tillbaka o jag höll på o börja grina. Jag orkar inte vara sjuk mera. Åkte iaf in på personalmötet och satt där som en zombie, så sjukt trött då någon filur ringer och väcker mig för att när jag svarar lägga på. Om jag blev arg, ja, en aning. Hade tänkt hämnas då hon inte ville svara vem hon var. Så jag ringde vid typ 4. Men tror man inte som fan då att hon stängt av luren? AH!
Efter mötet mötte jag iaf upp Pills för lite shopping inför kvällen. Blev nya skor, knästrumpor och ett linne/klänning. Åker hem hit och fixar mat och sånt, sen gör vi oss i ordning för att sedan kolla klockan o ser att det är hög tid att börja ge sig av in mot stan. Så vi for iväg. Står i kön ca 50 min o håller på o frysa ihjäl. För att sen bara hinna in och vända då vakten får nån flipp och kastar ut Pills. Vi åker då och möter upp Jens, Danne och Shimme (Stavning??) Vart livrädd för att kvällen skulle bli misslyckad när det sket sig med Lobby. Men fan vilken bra kväll det blev. Men inga detaljer här inte, det som händer med grabbarna, det stannar med grabbarna ;)
Vaknade upp imorse o tar en liten prommis till Max o käkar, som vanligt är det jag som drar upp alla. Jag är så snäll :D Men den som klagade mest var nog fasen jag. Var så trött o kände bara ångest inför hela dagen idag. Har plugg jag måste göra, ska jobba med Bell o Madde, sen äre tänkt att jag ska på fest i Älta. Men vi får se. Är helt slut o känner för att bara sova bort hela dagen. Kan bli så att det blir en mysig hemmakväll istället.

 Jens fick en smäll av en filur och bet sig i tungan, detta var meningen som bildbevis. Dock syns det inget ;)  DanneBoy ;)



Det var allt för nu.
Tjingeling :)

9 December

Skulle suttit på tåget nu, egentligen. Men shit happends och jag är kvar i mitt kära stockholm :)
Hade planer på att möta upp min vän i stan idag för att, enligt min plan, köpa lite julklappar. Det är fan snart jul :O Men det blev inte så. Det skulle bli för sent då hon inte skulle kunna vara inne förns 1 och jag ska jobba idag. Besämde oss för att ses imorgon istället :) Fast först är det förmodligen träning med Maj, annars åker jag nog själv, sen är det årets sista personalmöte och sen ska vi mötas upp för att senare ge oss ut o skaka rumpa. Usch vad jag har börjat gå ut nu, det är inte så bra egentligen. Jag skulle ha en lugn helg med finaste Linn men hon är magsjuk så hon får inte komma hit ;)
Vi som skulle ha spa och färga håret. Mys mys. Bacillerna tog henne ifrån mig. Men nästa helg då ÄR hon min. :)
Har tänkt att plugga ännu mera idag, uppgifterna är mycket större än dom tidigare har vart så jag har skit mycket att göra. Att det sen är religion gör ju inte saken bättre. Usch. Jag vill inte läsa religion. Någon som har lust att gå dit o göra mitt prov sen? :)
Ska iväg ikväll och jobba av bilen iaf, från 6-11. Rövar med min bror då bilen fasktiskt också är hans ;)


Detta är Rune :)



Över till nåt helt annat då. Att yttra sig om saker man inte har en aning om, som inte rör en alls. Det stör mig.
Har du inte med saken och göra så låt det vara. Jag bad inte om din åsikt. Jag förklarade från min sida hur jag uppfattade det. Du sa väl egentligen bara vad du tyckte, men jag tvivlar starkt på att du vet allt, tror knappast han sitter och berättar allt. Och jag vet att han är en jävel på att snacka skit.
Jag är trött på all skit nu. Jag lämnar det bakom mig.
Men jag hoppas innerligt att ditt falskspel kommer fram snart, för du har inte förbättrats..

Nu ska jag sätta mig med plugget igen.

Tjingeling.


8 December

Idag fyller min lilla tjej hela två år :D Grattis till henne :) Hon har blivit så stor. När hon var yngre vart hon alltid blyg och tillbakadragen när man kom dit, var väldigt mammig. Nu, så fort hon ser oss börjar munnen gå i ett. Att man inte fattar ens hälften gör ingenting. Lyckan är total. Min lilla tjej. Så som jag har tjatat om att hon ska komma, o nu är hon här OCH är hela två år. Det är egentligen lite sorgligt att tiden gått så fort. Hon ska ju fortsätta vara min lilla tjej.
Mitt lilla hjärtegull :)

Över till nåt tråkigt dåda. Jag har kört fast. ENORMT. Varför valde jag att läsa religion, vad kommer jag ha för nytta av det? Det berör mig inte och jag skulle inte kunna vara mindre intresserad. USCH. Sen att vi inte fått några böcker om det gör ju inte saken bättre. Att sitta och söka på internet är inte alltid det lättaste. Har suttit med en fråga i evigheter nu. DET FINNS INGET OM DET. Jag har sån lust att ringa Lotta och säga att jag inte vill läsa religion mera. Men jag tänker inte ge upp. Det är den hära och en uppgift till som ska in, och typ 3 diagnoser med 2 frågor på varje. Men sen äre provet. Vilket jag kommer få IG på då ingenting av detta fastnar i min skalle, som sagt, jag är inte intresserad alls. Usch för religion. Varför ska man kunna sånt? Det borde vara en kurs man själv får välja om man känner för det. Alla tror olika o varför ska man behöva sätta sig in i andras tro? Folk har ju redan skaffat sig sin uppfattning.
Nääe, fy fan det här är inge kul.

Ska iaf iväg och jobba lite senare. Sen blire väl hem o sätta sig med detta igen. Gud vilket kul liv jag känner att jag har just nu. Fy. Religionen drar ner mitt humör. O att det är kallt ute gör inte saken bättre. Var är solen, sommaren, värmen? Det räcker med snö nu. Jag vill ha sol.


Jag har lovat bilder från helgen, så jag får väl sätta ut dom. ;)

 
       

Kvällen vart kanon :D


7 december

Måste bara börja med en sak..
HAHAHAHAHAHAH, lilla vän. Du måste vara den mest patetiska människan som satt sin fot på denna jord. Nu tänker jag inte lägga mera av mitt liv på dig. Du har visat att du är en större skit än jag trott. Hoppas du lyckas med ditt falskspel ;)

Vaknade tidigt idag av att klockan ringde, flyger upp o undrar vad fan det är som händer. Jag har väl inte ens hunnit somna än? Trodde jag. Men jag hade sovit x antal timmar, dock för få. Men bita i det sura äpplet var vad jag fick göra. Tog mig upp o får ett samtal av min kära vän om att jag borde kolla ut, vi skulle inte kunna ta bilen för enligt henne borde det vart snökaos då hennes bil var täckt av snö. Ännu en tugga av det sura blev det. Tills jag klev utanför dörren o undrade vad fasen det var hon pratade om. Det hade inte ens snöat 1cm. Ringer henne o undrar vad hon fått allt ifrån, tills hon kollar sin pappas bil, som står breve hennes o märker att den knappt har nå snö alls. Vi kommer då fram till att hon inte använt bilden på ett tag o att den därför är täckt med snö. Så dagen började med att få fram bilen. Sen bar det iväg på vårat lilla ärende vi hade sådär lite "mysigt" på morgonkvisten.
Hem igen o äta lite sen vidare till gymmet. Där jag förövrigt gick in för hårt o helt seriöst höll på o spy. Satte mig ner ett tag sen var jag igång igen. O fasen vad bra det kändes efteråt. Nu är vi igång igen. Det är iaf våran plan ;)
Hem efter det o käka lite, sen somnade jag i soffan. Inte så bra då jag skulle pluggat. Men det har jag gjort klart nu. YEY MIG :D
Hade även fått mina engelaska uppgifter rättade, man kunde inte få mera än VG o vad fick inte jag. Jo VG, på båda. Är man grym så är man :)
Egentligen hade jag tänkt att städa lite nu, men jag orkar inte riktigt det. Vart nog lite lite sömn inatt för jag skojar inte när jag säger att jag är helt slut.
Blir lite OC sen ska jag stupa i säng. :)

Tjingeling folket :)


Allt blir inte alltid som man tänkt sig

Meningen var att jag skulle åka till Göteborg på torsdag morgon. Men fick ett inte allt för roligt mail idag. På ett sätt förstår jag hennes sätt att tänka, men att vänta 2 veckor med att berätta för mig, 3 dagar innan jag ska åka. Det gjorde ont och tårarna svämmade över innan jag ens läst klart. Var jätteglad när jag såg att jag fått mail av henne, trodde hon hade nåt kul att berätta, men kniven i hjärtat var precis vad det var. Största orsaken att jag skulle åka ner var för deras skull, för att jag ville träffa dom. Jag har lovad L sen i somras att jag ska ner och nu när det äntligen ska bli av får jag det största bakslaget någonsin. Att jag och N inte kommer överens är ingen nyhet. Men att svartmåla mig när det inte enbart är jag som gjort fel tycker jag är fruktansvärt dåligt. Det lilla jag hade till övers för dig är borta. Jag har aldrig slutat bry mig om dig, jag har fortfarande tänkt på dig då och då. Inte för att jag vill tillbaka till det som var utan för att du en gång var en stor del i mitt liv. Nu känner jag inget annat än hat mot dig. Jag skulle kunna sjunka till din nivå och sabba för dig med. Men jag vägrar ligga nere på din nivå! Att du inte vill träffa mig är en sak. Men att sabba för andra är fruktansvärt dåligt. Det visar sig bara mer och mer att du verkligen är den skiten jag lämnade. Och jag är fruktansvärt glad över att jag slipper vara en fel av ditt liv. För med korten på bordet. Du är inte värd det! Att 18 månader lades på dig är något jag ångrar. Fy fan!

Detta är för dig Danne ;)

O bara för det har jag ingen aning om vad jag ska skriva :O

Men iaf då.. Fredagen blev som så att jag skulle pluggat hela dagen för att inte ha så mkt att göra under helgen, vilket jag inte gjort iaf.. Men ändå. Blev ytterst lite för timmarna bara sprang iväg :O
Åkte hem till Maj o förade lite, Olly Martin, Calle o Linn var också där. Blev lite smålulliga o begav oss senare till Lobby för att skaka rumpa, And we did. Hade sjukt jävla kul. Linn och jag hittade även en vän inne på toan, ingen mindre än Svampbob 4kant ;)
Mötte upp Jens o Danne efter det. Härliga grabbar det där, men jag måste tillägga att jag tycker Danne är liiiiite elak som ger för små filtar. Antingen fryser man om fötterna eller om armarna. Inte mys.
Sist orsakade han även en bula i mitt fejs :O O ja, Danne. Jag skyller ALLT på dig. Hade du inte startat den där mokajongen hade jag inte blivit rädd o jag hade med andra ord inte slagit i skallen ;)
Lördag var meningen att det skulle bli hemmaspa med Linn men jag var för trött o hon ville in till stan. Blev därför inte av. Jag stannade istället i sängen hela dagen. Grymt skönt men man känner sig fan värdelös av att vara sängliggande en hel dag. Usch o fy.
Idag vart det att fira min lilla tjej som fyller hela 2 år på onsdag. Hon har blivit såå stor :) Annars har jag faktiskt inte gjort någon nytta idag heller. Fy så helgen slutade.
Men kommande vecka blire fullt upp.
Imorgon. MASSA plugg o köpa nya skor.
Tisdag. MASSA plugg o jobba.
Onsdag. MASSA plugg, jobba o packa.
Torsdag- Måndag. GÖTEBORG =D O jag ska ha KUUUUL o sova bort veckan efter där när jag kommer hem. Bort från allt här hemma o bara va :D Kramas massa med GulleLovisa ska jag också göra, såklart :)

Näh, men nu ere sängen som kallar. Jag är fortfarande sjukt trött.

Tjingeling :D


Bilder kommer sen, men här är iaf vi bruuudar ;D


Så snygga vi ÄR :D


Ångesten är tillbaka

Nu är jag arg, fruktansvärt arg. På mig själv. Jag har ännu en gång blivit helt otroligt lat och lagt mycket av det viktiga åt sidag, istället gjort sånt som jag tycker är kul. Ibland måste man få unna sig men fan inte varje dag, hela tiden. Jag ligger nu efter 3 veckor med en del inlämningsuppgifter. När jag kollade mailen idag hade jag fått ett från infokomp om att jag hade dålig närvaro och måste göra mina uppgifter. Dom kickar ut mig annars vilket kommer leda till att jag måste betala tillbaka pengar till CSN. Känner inte för det. Har nu sittit hela morgonen och pluggat religion. Jag haaaataar religion. Det intresserar mig inte, inte någonstans. Ska göra en uppgift på 4-6 sidor. Jag har skrivit en.. KUL! Har även en stor engelska uppgift som ska in. 2 från praktisk marknadsföring och ännu en om religion. Blir att plugga hela dagen idag, imorgon och på fredag. Ska iofs jobba med men annars. Måste bli klar till på fredag då jag ska möta upp Maj för träning och sen utgång. Linn skulle följt med egentligen men den lilla rackarn har blivit sjuk :( Inte roligt alls tycker jag.. Får försöka klara mig utan henne några dagar. Fast sen åker jag iväg på torsdag och är borta 4 dagar. Hur det ska gå blit ett musterium. Kan hända att det blir en kidnappning när jag kommer hem ;D

Iaf då.. Jag har halvt bestämt att jag ska gå vidare nu. Jag ska klara det. Jag har berättat precis vart jag står, vad jag känner så nu kan jag inte göra mycket mera. Jag tänker inte lägga massa energi om det ändå visar sig att det inte är värt nåt. Jag orkar liksom inte det. Finns så mycket annat jag kan lägga den energin på istället. Så nu kör vi på det istället :)

Helgen vart helt otrolig. Började med att jag var och jobbade med mina småtjejer i fredags, lämnade dom på dagis. Mötte sen upp Linn i stan, meningen var att vi skulle kika runt lite och sen plugga. Vi gjorde hälften, dvs kikade runt i butiker.. Hämnade sen hemma hos familjen där hon jobbar och satt o snackade massa skit. Bar sen av in till kista för att möta upp Bella för mat och yttligare lite koll i butiker. Vi shoppade lite och åt. Åkte in till stan efter det och mötte upp våra bröder för bio. Himlen är oskyldigt blå såg vi. Den var väl helt okej, inte riktigt min smak men den funkade. Mötte upp Linn efter det igen för en planerad utgång. Blev dock inte lyckat alls. Fy. Den kvällen var inte rolig. båda var supertrötta och inte alls på humör så det hela gick åt pipan. Allt bubblade över för mig o jag fick panik på vägen hem. Slockande direkt när huvet mötte kudden och dagen efter mådde jag bra igen. Pratade igenom allt med Linn o vi kom fram till att man nog inte ska gå ut när man är så trött..
Skulle dragit på fest hos Mange på lördagen men kände att jag inte riktigt orkade vara trevlig mot masa folk jag inte kände så hörde av mig och sa att jag inte skulle komma. Åkte till mormor och firade henne iatället. Linn ringer och är rastlös, jag mådde inte heller så bra av att bara sitta så vi bestämmer oss för att slå ihjäl lite tid med att gå på bio. Såg Paranormal Activity 2. FY FAAN va den inte var kul att se på bio. Jag är sjukt lättskrämd o bara tanken på att jag skulle ta mig hem direkt efter gjorde mig nästan gråtfärdig, Linn kände i princip samma sak. Så vi bestämde oss för att åka till Dovas o ta en cider för o lugna nerverna. Sagt och gjort, där hamnade vi. Blev dock lite mer än en cider med det hade nog inte någon av oss nåt emot? ;) Hittade lite trevligt sällskap när vi satt där med. Härliga människor :)

Söndagen spenderade jag i sängen för att senare åka till Väsby och fira Petra. Mysigt :) Vart att äta kebab där, kallt var det o inte alls vidare gott. Men det gick ner, hade inte ätit nåt under dagen så något var jag tvungen att få i mig. Håller dock fortfarande fast vid att pizzana här vid mig gör den bästa kebaben :D

I måndags fick jag mysa med min kusin hela dagen. O glädjen man ser i hennes ögon är oersättlig. Min lilla tjej. Ska dit på söndag med för hon fyller hela TVÅ år. Helt otroligt vad fört tiden gåt egentligen. Känns som det var igår man gick runt med henne på armen och hon inte gjorde mer än att äta och sova. Nu springer hon runt som en virvelvind. :)

Mycket mera har jag inte att berätta om vad som hänt, tränade och jobbade lite igår. Även där var lyckan på topp. Att se min underbara lilla Bell skina upp när hon ser mig komma innanför dörren, den känslan är obeskrivlig. Hon kommer springandes mot mig med världens leende och kastar sig runt min hals. Jag älskr den lilla tjejen :)

Nääe, nu måste jag fortsätta plugga.
Tjingeling allihopa :)

RSS 2.0