.!.

Väcktes igår av att Micke ringde.. Gjorde absolut ingenting, enfast jag helst hade sovit lite till..
Han var iaf på väg, inte så långt bort befann han sig heller.. Fick förklara hur han skulle åka o det gick faktiskt riktigt bra, iaf enligt mig själv :)
Han kom, lämnade Jonas, pratade lite o åkte. Gjorde väldigt mycket att se honom den lilla stunden som blev :)

Sen var det att åka till Rosersberg för pappa skulle köra terrängkörning mitt ute i skolgen.. Jävla mygg som även befann sig där, fick ett snyggt bett i pannan o ett antal på benen.. Tack!

När det var klat vart det att åka vidare hem till mormor o morfar för middag o fika. Blev grillat, smaskens. O snäll som jag är erbjöd jag mig att diska efter, vilken jag ångrade när jag väl stod där.. Fy vad det är tråkigt att diska.. O lite saker ar det inte heller.. Men mormor blev iaf glad :)
Sen hem o träffa Maj, blev en tripp till Icastopen sen hem till henne o kolla film. Låt den rätte komma in.. Den är inte så värst bra faktiskt.. Var nästan bättre första gången jag såg den.. Men men, sen vart det hem o sussa kudden.. Ögonlocken kändes lite tunga..
Får även ett sms av Mikael, flickornas pappa, där han undrar om jag kan joba på onsdag, självklart onsdag av alla dagar också. Men jag sa ja.. Behöver verkligen pengarna.. Fast det tog emot..
Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls.. Usch va meningslöst allt känns.. Helt otroligt.. Skrivit in mig på nån sida här o där o lämnat intresseanmälan..
Men allt med att söka jobb.. Det känns på nåt sätt menngslöst, eller inte meningslöst riktigt kanske.. Men eftersom jag ska börja plugga känns det konstigt för alla tjänster drar typ igång i samma veva som jag börjar plugga.. Hur bra är det? Men men, det blir nog bra, det måste bli bra..


Jag drömde inatt. Det var hemskt.. Du var med, hon o bebben också.. På nåt sett blev jag vän med henne.. Du gillade det inte, men fick accpetera det..
Allt var skit skumt. Var helförvirrad när jag vaknade.. Jag vill inte ha dig som en del i mitt liv. o verkligen inte henne heller.. Att du finns kvar sådär, fortfarande, känns inte riktigt okej.. Varför kan du inte bara försvinna helt.. Varför har du satt dom spåren du gjort, varför lät jag dig?
Jag vill inte!

Lördag

Blev sent igår.. Föräldrarna kom hen 30 min efter sista bussen gått.. Blev att knata till Mörby, vilket tog mig 30 min, mitt i natten, helt själv. Var livrädd. Usch o fy vad jag inte tyckte om det!
Var iaf hemma vid halv 3 någon gång. La mig direkt då dom bett mig komma tillbaka som idag kl 9.00.. Visst gjorde jag det. Är i stort behov av pengarna. Meen fasen vad trött jag var. Sovit max 4 timmar o sen upp o jobba med 2 små flickor.. Som tur var var dom inte heller speciellt pigga.. Ena lägger sig på golvet framför tvn, den andra i fotöljen. Sen somnar dom.. La mig då i soffan, inge vidare smart, för jag somnade också. Vaknade sen upp av att Madde gnällde till i sömnen.. Sen vaknade även hon. Vi startade Bambi o då vaknade även Bellsan.. Vart massa film, ingen av oss hade vidare ork till annat. Såg även Hitta Nemo o en film till som jag inte kan komma ihåg vilken det var. Väldigt irriterande.. Men, det går ändå :)
När jag väl skulle gå fick jag 100kr extra för jag skulle kunna betala bötern, lite snälla är dom allt :)


Nyvaken sötnos :)



Micke skulle kommit över med Jonas idag, men så vart det visst inte. Det som var höjdpunkten på denna dag, men men.. Skulle ta det imorgon.. Får klara mig till dess :)


Tror jag är på väg in i en dålig period nu. Vet inte varför men det är mycket som känns skit just nu. Vet varken in eller ut. Ingenting känns riktigt bra faktiskt. Fruktansvärt jobbigt.. Orkar inte riktigt med det här nu.
Orkar inte med alla dessa problem, varför kan inte allting vara bra? Jag förstår inte.. Ser inte riktigt grunden till att det är såhär heller.. Usch. Jag vill inte!


Var ju även o klippte mig i Torsdags. Såhär blev det :)


Tjolahopp

Var o klippte mig med min bror igår. Blev rätt nöjd. Fast det är kort o det är jag inte van vid.. Men jag är fin ändå =)
Iaf när vi väl kommer hem igen var ingen hemma.. O vi hade inga nyklar. Jag hade förstått det som så att pappa skulle vara hemma.. Men icke.. Så där satt vi ute o frös i regnet 1 hel timme. Jag var arg!

Idag har jag vart lite småduktig o sökt 2 jobb.. Jag vill ha, jag vill, jag vill, jag vill!

Ska iväg o jobba lite med mina tjejer ikväll.. Hoppas jag får så jag kan betala boten jag fick i veckan.. Annars blir det problem.. Usch! Nedrans poliser!

Nu ska jag in i duschen o stoppa i mig nåt o äta innan jag ska iväg.

Tjingeling !

:)

Du är fin, nåt så otroligt fin <3

Bilder

Känner att bloggen är väldigt tom på bilder.. Så jag lägger in några i ett o samma o försöker bättra mig till senare :)


Bellsan när jag var där o jobbade för 2 veckor sen

  
Linabus när jag var där i fredags


Min söta vän Natalie i måndags


Torsdag!

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls. Nedrans hotmail har krånglat, iaf för mig så jag har inte kunnat söka nåt. Vilket är fruktansvärt irriterande. Men jag lyckades iaf få iväg ett mail så nu håller jag dubbla tummar.
Jag måste ha jobb! Jag måste. Ligger back massa redan som det är o sommaren har inte ens börjat. Jag vill inte vara den som bara sitter hemma när alla andra är iväg o har kul.
Jag ska fixa nåt, enfast det är otroligt sent nu inför sommaren. Men det ska gå. Vad som helst, bara det är ett jobb.
Vet du nåt är du mer än välkommen att höra av dig :)

Nu snart ska jag o min bror iväg o klippa oss hos Ida. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska våga klippa kort eller om jag ska köra som jag brukar. Får fundera lite mer på det.

Tjingeling!

Virrigt!

Vaknade upp med ett sms av dig, det gjorde min dag. Inte för det gått så mycket av denna dag än men den oroliga känslan jag kände när jag vaknade, den förvirrade o obehagliga känslan, den försvann. Tänk att ett litet sms kan göra så mkt. Det behövs så lite för att leendet ska spricka ut :) Du är fin!

Idag ska jag söka jobb, träna o senare åka till fam Thysk för att äta middag. Ska förövrigt ta nya bilen dit, bara så ni vet ;)


 
Det har gått.. 2 veckor? sen jag sist pratade med dig.. På ett sätt är det nog för det bästa, men samtidigt så saknar jag att prata med dig. Du var ändå en så stor del av mitt liv. Att du skulle försvinna helt pga det som hände, det var inte det jag ville.. Men jag förstår dig, det gör jag.. Tycker bara det är tråkigt.
Jag vill kunna prata ut med dig, vara helt ärlig o berätta precis hur jag kände.. Till viss del har jag gjort det, men ändå inte. Det känns som det fortfarande finns så mycket kvar att säga, få svar på. Jag vet inte, jag kan inte riktigt höra av mig till dig heller, du har gjort klart att du inte kan prata med mig o du ska klara det!


Jag har börjat tänka mer o mer på dig, på hur allt slutade.. Det är över 2 år sen. Jag vill prata ut med dig, det finns så otroligt mycket jag inte förstår. Finns så mycket frågor utan svar. Du vände mig ryggen o lämnade mig ensam i en sits du vart delaktig till att jag var i. Jag kommer aldrig förstå varför, aldrig förstå hur du kunde. Vi hade allt planerat. Vi var två om det. Nu låter det som jag vill att det skulle gått vägen, att allt hade blivit så som vi planerat, så är det inte riktigt. Jag ångrar det inte, bara sättet det hände på. Jag förstår inte hur du kunde gå från att verkligen finnas där till att bara skita i allt. Jag fattar bara inte. Allt är ett stort frågetecken, jag vill ha svar. Jag orkar inte grubbla mer, jag vill inte tänka fram svar som du egentligen ska svara med.
Hur kunde du från att alltid funnits där med öppna armar bara vända ryggen till? Det går inte ihop. Det gör bara inte det.

Nu känner jag att allt bara blev virrigt o inte alls som det var tänkt. Men jag behövde nog få det ur mig.
O den braiga känslan jag nyss hade, den försvann visst, till viss del. Nackdelen med dessa nedrans tankar. Jag hatar det.

Nu ska jag gå o tänka på nåt annat..
Ha det bra sålänge.

Tjingeling!

BIL :D

Vi tar det från början :)
I söndags var det ju tänkt att jag skulle till Märsta men riktigt så blev det inte.. Var ute o körde lite, kollade även på Viktors match, blev 2-2 :) Regnet hängde i luften o strax efter matchens slut var det som om himlen öppnade sig, det riktigt öste ner. Men snabb som man är springer man inte o sätter sig i bilen o väntar på dom andra som kommer en stund senare, genomblöta ;) Åkte hem o gjorde egentligen ingenting..
Måndagen blev som så att jag åkte in till stan för att träffa finaste Natalie, vilket var en evighet sen sist. Mys var det iaf, lite strosandes i butiker, hitade såklart lite fint :) Sen blev det att åka till Märsta istället för dagen innan. Mys :) Du är ortoligt fin!

Så till dagen då! Det hela börjar med att jag vaknar o har ont i huvudet o det känns lite irriterande i min hals, kan ha vart för balkongdörren var öppen under natten? Men iaf.. Huvudet känns inte längre men halsen gör fortfarande lite ont.

Till själva grejen då.
JAG HAR SKAFFAT BIL!!! :D Tillsammans med min bror
Skön att köra, lite annorlunda med kopplingen men det kommer väl. Känns bra iaf :D

O till en lite värre nyhet. Jag åkte fast idag! Inget jag är stolt över, verkligen inte.. Poliserna hade nån jävla koll där dom riktade in sig på bälten o duktig som jag är hade jag självklart inte bältet på mig.. Så hej då 1500kr!!! Aldrig mer att jag sätter mig i en bil utan att knäppa på mig bältet, det är inte värt det. Absolut inte.. Det suger!
Det var väl det för nu :)

Tjingeling!


Trallala :D

Var som bekant o jobbade med mina tjejer i torsdags. Vart en lugn kväll då båda två var slut körda. Satt i varsin fotölj o lät tiden passera medans vi kollade på Pippi, sen var det läggdags för dom, o slocknade, det gjorde dom direkt. Sötungar :) Pappsen kom o hämtade mig så jag fick köra lite, vart inte raka vägen hem denna gång utan vi tog en sväng :) Vart film när jag kom hem sen sängen.
I fredags åkte jag till Tullinge för att spendera dagen med min söta kusin:) Hennes föräldrar hade saker dom var tvugna o göra så självklart ställde jag upp o passade lilltjejen :) Vi tog en sväng till parken, gungade o åkte massa kana. Vilket hon verkligen uppskattade. Min lilla tjej :) Tiden började närma sig lunchdags så vi knatade hemåt o åt pankakor :) Vart lite lek efter det sen kom Åsa, Linas mamma, hem o jag tog med mig Linisen i vagnen för att hon skulle sova. Väl hemma igen hamnade jag o Åsa ute på altanen o pratade på. Om allt o ingenting :) Var kvar där under dagen tills dom skulle vidare upp till Hälsingland o släppte av mig på vägen. Vart hemma framför tvn med mammsen o pappsen på kvällen. Var helt död, lill skruttan hade kört slut på min energi. Somnade även i soffan ett tag. Var behövligt.
Idag har det blivit att hjälpa till ute på gräsmattan, o platta till jorden som i stort sett täcker hela vår gräsmatta. Ska göra den plan! Blev även en massa solandes o som tack för det har jag bränt mig på hela framsidan av kroppen, baksidan är i princis oförändrad, det vill säga.. fortfarande vit. Ska försöka ändra på det imorgon, så jag hoppas på sol, innan jag åker till Märsta o träffar finaste M :)

Nu blir det till att starta en film, sen ska jag sussa kudden :)

Tjingeling :)

-

HAHA! Skrattretande. Du är fan patetiskt. O dig tyckte jag synd om.
Enfast du själv framkallat det här led jag verkligen med dig.
Det är nu bevisat att det var helt i onödan.

Nu känns allt ännu mera rätt!

Tisdag, Onsdag, Torsdag!

Tisdagen spenderades mestadels ute i solen.. Sen bar det av till Märsta =) Blev mat o film när jag kom dit. Sen var det läggdags :) Vaknade upp i en tom lägenhet, fixar iordning mig o tallrikarna ;) o börjar sen dra mig hemåt. Satan vilken tid det tog. Usch! Men vad gör man inte. Vart att åka till Maj o sola. Vart inte så länge som planerat, men en stund iaf. Hem o duscha för att sen möta upp Pills o ta en prommis till Centrum. Strosade runt i butiker men hittade inge fint, o gjorde vi väl det fanns det inte i våra storlekar. Så vi begav oss till Kista istället. Där fanns det massos. Det gillas =)
Var riktigt skönt att träffa dig igen. jag har saknat dig.
Du gick från att vara en av mina bästa vänner till ingenting. Jag vill inte ha det så. Hoppas verkligen det kommer gå nu!
Meen, iaf.. När jag sagt hejdå till Pills åkte jag förbi Maj där vi satt o beklagade oss för varandra. Man måste faktiskt få beklaga sig ibland, o vad är inte då bättre än o göra det med en som inte lyssna o en som förtränger ;) Kan ju inte bli mycket bättre :P

Idag har jag faktiskt vart duktig o städat hela huset, eller aa. lite grann iaf. Finns såklart massa mer att göra. Men jag tog det värsta. Hoppas på lite uppskattning när dom andra kommer hem.
Har även vart in på arbetsförmedlingen o sökt lite jobb. *Håller tummarna*
Ringde också för att kolla om min ansökan till skolan var iväg skickad så nu är det klart med. Känns skönt. Äntligen händer det något. Äntligen ska jag ordna upp mitt liv. Såhär kan jag inte fortsätta. Jag mår inte bra av det.
Sakta med säkert lämnar jag allt gammalt skit bakom mig o blickar framåt mot ljusare stunder. =) Nu jävlar :D

Nee, nu ska jag ta o stoppa i mig nåt o äta. Ska iväg o jobba med mina tjejer senare.

Tjingeling!

Måndag, Tisdag!

Igår vart det upp o jobba med Madde som var hemma o var sjuk. Vart en väldigt lugn dag då hon ville kolla film. Samma film om o om igen, Heffaklumpen. Tror jag kan den utantill nu o det är inte vidare bra längre! Sen vart det en annan film med Nalle Puh, även den sågs flera gånger. Att hon fortfarande kan tycka dom är bra, jag förstår inte. Har man sett en film så vill man ju inte se om den flera gånger direkt efter. Eller?
Var där till strax innan 5, sen kom Therese hem med Bellsan som förövrigt sken upp när hon såg mig, sötunge :)
Tog bussen hem o ringde Maj som var i Täby, Wiho :D blev att träffa henne efter maten o snacka massa, vilket faktiskt alltid är behövligt. Tiden rann iväg o Maj skulle hem. Följde med henne en bit o blev ståendes o pratade ännu mer. Kylan började smyga sig på så vi begav oss hemåt.

Imorse ringer hon o säger att det är fint väder så jag tog mig upp o åt frukost ute, hur skönt som helst. Vart att sitta ute ett tag sen gick solen i moln o det blev kallt.
Ska förmodligen till Märsta senare, om allt blir som det är tänkt. Hoppas hoppas =)

Men nu verkar det som att solen har kollat fram igen så nu ska jag ut!

Tjingeling!

,.,

Igår, när jag kom fram till barnen får jag veta att Madde är sjuk, hon hade feber o hostade som en galning. Tycker dom borde hört av sig o förvarnat mig om att hon var sjuk. Jag hade nog åkt dit ändå, men tycker ändå dom borde sagt till innan. Madde var iaf helt slut o satt o kolla på djungelboken hela kvällen, Bellsan däremot var inte lika slut, full rulle på den lilla tjejen =)
Hon brukar alltid somna vid 7, alltid. Men inte igår, försökte lägga henne flera gånger, men hon ville inte. Så tog med henne ner igen o vad sitter inte på väggen då om inte en spindel? UCSH!! O liten var den inte. Äckligt :( Vågade iaf inte ta bort den så satte mig i soffan o hoppas att den ska dö av sig själv. Frågar Madde om hon vill döda en spindel, vilket hon gladligen tackar ja till. Men då har den krypit ännu högre upp på väggen så den gick inte att nå. Typiskt. Ingenting att göra åt saken.
Klockan började närma sig halv 9 o Båda tjejerna var fortfarande vakna. Bäddar ner dom i varsin fotölj o sen sover dom =) Bär upp tjejerna till deras sängar o kan äntligen kolla på annat än djungelboken, blev lite tjatigt den 3dje gången..
Bellsan vknar vid 10, går upp o ger henne nappen sen somnar hon igen, sötunge =)
Madde vaknar 30 min senare o måste kissa, sen ville hon inte sova mer. Samtidigt får jag ett sms av hennes föräldrar att dom är på väg hem.
Ringer pappa så han kan komma o hämta mig. Skönt o slippa ta bussen.
Väl hemma vart det film, som jag förövrigt inte orkade se klart. Så det gjorde jag imorse istället :)

Har även skickat in min ansökan om skolan idag, känns skönt att det är gjort, nu är det bara hålla tummarna för att jag kommer in :)

Tjingeling!


**

Att uppdatera varje dag, det funkar visst inte vidare bra. Får köra på att det blir lite då o då istället =)

Onsdagen blev bra iaf, kom fram o åt lite. Sen hade vi båda lite bestultsångest men kom tillslut fram till att vi skulle köra lite x-box.. O jag är grym. Körde 2 spel där man ska slå ner den andra, det gick bättre än förväntat.. Ett tag var det kul, sen vart det film. En skräckis, usch, hade med barnflicka o göra o det var barnen som var läskiga, hur ska jag nu våga jobba :O
Vart att kolla vänner o lite små mys efter det. Sen sova :)
Vaknar o måste åka så mammsen o dom kan hämta upp mig. Var inte redo för det, sliten som ett djur, men det fick funka ändå.
Dom kom för övrigt 40 min senare än dom sagt så jag var lite små sur. Satte mig i bilen o somnade, hade lagom ont i nacken när jag vaknade, att somna sittandes i mitten i baksätet är fasen ingen hit.
Väl framme vart det lite prat då vi inte vart där på ett bra tag. Sen somnade jag igen o sov största delen av kvällen, så fruktansvärt trött... Fredagen var inte så händelserik den heller, men det finns verkligen inget att göra där, o speciellt inte när det ska envisas med att regna hela tiden. Usch!
Sen äntligen åkte vi hem. Körde från gävle o hem, gick bra, så länge jag var på motorvägen, sen gick det inte lika bra längre, men ingen skadades o det är väl huvudsaken ;)
Väl hemma vart det att äta snabbt o hoppa in i duschen för att sedan ta bussen in till stan o möta upp Maj, Lina o Malin på Theodoras? tror det hette så iaf :)
Tog tunnelbanan hem med Maj o fick sällskap av en trevlig filur från bussen, hatar att gå den vägen själv så det kändes lite bättre när han följde mig... Tycker dock lite synd om honom, han hade ju ingen aning om vem jag var o det pissregnade. Men han sa ju inte emot. :p

Idag då, ska iväg o jobba vid 4. Känner inte för det dock, är fruktansvärt trött o sliten. Men det får gå ändå!

Tjingeling!

Dåligt, av mig (a)

Trodde måndagen skulle bli lugn, hade tänkt åka till Märsta en stund, men så blev det visst inte. Mikael hör av sig o vill att jag ska jobba, o fattig som jag är känner jag mig tvungen att tacka ja, så jag far iväg till en sjuk Bellsan.. Blev en lugn dag iaf, lite gnäll men det får man räkna med.
Körde hem, var länge sen nu men det gick bra =)
Väl hemma blev det mat sen ville min kära lillebror baka o då ställer man självklart upp. Blev chokladbollar.

Tisdagen var det möte, igen. På hemfrid denna gång, om barn. Kändes bra. Är någonting jag verkligen vill, hoppas det går vägen. *håller tummarna*
Gjorde inte så mkt mer, eller jo, var ut med lillebror i spåret. Trampade snett så fick ont i vristen, inte skönt. Men det överlevs =)

Idag då, ska försöka städa undan lite, slänga ner lite kläder för imorgon bär det av till hälsingland, Gammelfarmor fyller år idag, 94, så ska upp o fira henne.. Senare idag bär det av till Märsta där jag kommer spendera natten så dom andra får hämta upp mig på vägen imån, för inte orkar jag ta mig hem emellan inte ;P

Ska gå o göra någon nytta nu! =)

Tjingeling

-

Sämst jag är, haha.! Ska bli bättre.. Försöka iaf =)

Fredagen blev som så att jag åkte till Bella, åt middag o fikade lite.. Sen vart det att åka o möta upp Maj i centralen för att sedan bege oss vidare till Märsta tillsammans.
Vet inte hur jag ska förklara kvällen, men det blev bra tillslut, efter en massa prat. Behöver inte gå in på mera här. Men iaf.. Vi bestämde oss sen för att åka till Täby o träffa Benny o Adam. Tog Taxi från märsta o åkte med en skum filur som jag självklart börjar bråka med, idiot som inte lyssnade på vad jag sa, inte det minsta o sen tror han jag tänker låna min telefon till honom.. Aa, men tjena.. Kunde han ju glömma =) Han gick iaf av i Väsby o jag o Maj åkte vidare.. Väl framme så sover Benny, fasen vad jag blev sur. Kunde stannat, hade ingen lust att åke egentligen o så när vi väl gör det ändå så sover han. USCH!
Vi andra körde lite kort o sen slocknade även jag. Kvällen blev inte som tänkt.
Vaknade iaf upp hos Adam på lördag o vi gick till Centrum o åt.. Sen hem till sängen, skönt. Blev inte mycket sova under natten, är omöjligt när personen bredvid slåss i sömnen..
Blev att träffa upp Maj på kvällen igen o glo film. Alltid lika mysigt.. Sen hem o stupa i sängen.

Söndagen spenderades även den i sängen. Fy vad jag var trött.. Hade ingen bra dag riktigt.. Men våfflor med lillebror vart det, smaskens =)

Idag då, vaknade 8.30 för jag skulle hinna duscha o göra mig iordning i lugn o ro för att sen kunne gå ner till mötet. Men nej, jag somnar om o vaknar 09.25. Dubbelkollar att mötet faktiskt började 11, som jag vart helt inställd på. Men nej, det börjar 10. Bråttom! Slänger på mig kläder o borstar tänderna, mer han jag inte, bussen skulle gå 9.38. Springer som en galning till bussen o som plus i kanten gör sig min köldastma känd o jag kan knappt andas så satt på bussen o kämpade..
Mötet gick iaf bra o jag tror jag vet hur jag ska göra nu, känns fruktansvärt skönt.

Nu ska jag iaf göra det jag skulle gjort imorse..

Tjingeling!


Fredag

Blev ingen uppdatering igår, känner att jag börjar bli dålig på det nu..
Men gårdagen, det hände inte vidare mycket.. Var till Stinsen med morsan. Hittade inte så mkt faktiskt, blev en tröja o en klänning. Var nog inte på shoppinghumör igår.. Men det var skönt att iaf komma iväg hemifrån en stund =)

Nu har jag precis kommit hem från centrum med min bror.. Vi skulle fixa mitt busskort för det gick ju inte att åka på det när jag skulle iväg till mitt möte i onsdags.. Gick iaf in på SLcenter o får då veta att det bara gäller på helger och efter klockan 4 på vardagar.. Så det sög.. Nu måste jag ju åka på remsa ändå, på dagarna.. Hon sa nåt om att det börjar gälla hela dagarna mot sommarlovet så är väl bara att hoppas på det..
Nu väntas det att fixa lite i rummet o även komma på vad jag ska ha för kläder ikväll, Bella fyller år så ska dit o fira henne ikväll.. Sen blir det att träffa finaste Maj =)

Tjingeling!

Du drar musten ur mig!

Nu är jag trött på dig, så fruktansvärt trött.. Att du orkar? Jag förstår inte..

Dagen började med att jag skulle på möte, men nej nej, det ville inte mitt busskort.. Det funkade visst inte.. Irriterande som attans.. Går iaf hem igen o efter en stund kommer mamma.. O herregud vilket liv det blev.. Hur ska jag kunna hjälpa att busskortet inte funkar? Hur ska jag kunna lösa det på plats?
Ett helvete blev det iaf o hennes klagomål om hur värdelös jag är drog igång.. Är hon så mycket bättre själv då? Inte riktigt..
Usch vad jag är trött på henne..
Ringde iaf hemfrid o förklarade hur det var, och jag ska dit nästa vecka istället.. Tur det iaf, så det inte var längre jag var tvungen o vänta..
Min dag är iaf förstörd, det klarade mammsen av att fixa på en gång.. Förstörde mitt humör på 2 röda.. Alltid ska hon klaga o jag är så in i helvete trött på det.. Det är väl ändå hon som alltid ska finnas där o stötta mig, inte få mig o må dåligt.. Hon lyckas iaf inte med det förstnämnda..
Så jävla trött..!


-

Aj, det högg till.. Fast det egentligen inte borde göra det!

Uppdatering!

Känner att jag har blivit lite dålig på att uppdatera.. Meen va tusan, jag gör det ju när jag kan.. O den som väntar på nåt bra väntar aldrig för länge, vilket menas att det är värt väntan ;) Höhö :D

Lördagen planerades som en lugn hemmakväll, men den visade sig bli allt annat än det. Maj hörde av sig så det var in i duschen o sen vidare till henne o fixa iordning sig o föra lite.. Tog bussen till Kyrkbyn för att möta upp Benny mf l.. Åkte till vattnet där dom andra var o eldade.. Vart inte långvarit där för det var fasen inte varmt.. Vart vidare hem till Tony där vi stannade ett tag, även Lina kom förbi, härlig tjej det där :)
Sen blev vi utkastade, så vi knatade till bussen som dock inte gick förens 50 min senare så där satt vi.. Eller aa, vi väntade iaf.. o kul hade vi :D kan inte minnas när senast jag hade så kul, senast jag kände mig så fruktansvärt glad. Allting var liksom bara bra :) Vi hamnade iaf tillslut i Mörby där vi helt plötsligt skulle ta taxi till Statoil, dör vi köpte glass? Haha, knaskväll det där, men vad tusan.. :D Sen vidare hem till Adam där jag känner att jag druckigt för mkt o löser det hela.. Ska sen lägga mig på sängen o märker att någon drar i täcket, kryper då dit där täcket försvinner o sen minns jag inge mer. Hmm, inge vidare egentligen. Men klockan var mycket o då ska man sova. Och det gjorde jag..
Vaknar iaf upp i ett tomt rum, får lite panik för jag är helt ensam i Adams rum o har ingen aning om vart alla andra är.. Efter en stund kommer det in någon genom dörren o fasen vad skönt det var att se ett bekant ansikte :P
Blev donken på det, o massa koll i butiker, måste även påpeka att jag o Maj gick utan skor bara för vi e så tuffa :D
Sen åkte jag o Maj hem till henne där vi stannade hela dagen o bara slöade.. Begav mig hemåt vid 11 o somnade gott i min säng.


;)
Maj har resten av bilderna, sätter kanske in någon sen =)

Måndagen började med att åka o lämna Josefina i Väsby för hon skulle bege sig hem till Uppsala.. Sen vart dagen helt körd. Skulle köpa busskort med det kostade 500kr mer än jag trodde så det fick gå ändå.. Åkte bussen till Täbyvägen där jag sedan bestämmer mig för att gå till täby centrum, var där jag hade sett priset.. Det tog mig iaf 45 min. Väl framme var jag trött o hungrig o får veta att man måste vara student för att få det för det priset jag trodde.. Blev lite småsur så gick in o köpte en glass sen begav jag mig hemåt.. Lagom trött i benen kan jag lova att jag var..
Maj hörde av sig senare så blev att smita över till henne efter maten. Massa snack sen vart det Coop där jag köpte smarrig glass, lemoncurd ;) Maj körde hem mig efter det så jag satte mig med min glass o glodde film. Somnade sen sött i min säng =)

Dagen idag har spenderats som så att jag har varit jätteduktig och gått hela två varv i raskt tempo runt mörtsjön med finaste Maj. Var helt slut efter det..
Fast sen har jag inte vart så duktig mer. Har inte gjort någonting efter det.. Meeen, jag är rätt bra ändå.. =)

Det var väl det gott folk!

Tjingeling!


Uppdatering

Torsdag : Löste sig med åkandet, fick låna Kenneths remsa så fram kom jag.. Vart en väldigt lugn förmiddag då jag tror båda börjar bli förkylda, Bellis var väldigt trött redan när jag kom så det blev en del gnäll. Med det gick bra ändå=)
Barnens mormor kom o löste av mig halv 1 för jag skulle in på rekryteringsmöte i stan 14.30 o innan det hinna hen o lämna tillbaka Kenneths remsa för han skulle möta Fina i Väsby, trodde jag.. Kollar klockan när jag är busshålplatsen innan hemma o ser att jag fått mess av honom där han säger att han inte ska möte henne. Så jag kliver av o går några busshålplatser bort för att slippa få ett klipp till.. Käner hur paniken kommer smygande, hade verkligen bråttom.. Väl framme vid stationen ska jag hitta rätt, vilket inte var det lättaste.. Jag skulle till nr 13.. Kommer fram till rätt gata o läser att det är nr 22-26 o går neråt för tyckte att nr 13 måste ju ligga där.. Väl nere är det bara nr 12 o 14 o fattar då att det självklart är ojämna på ena sidan o jämna på andra.. Så jag kollar över på andra sidan o där är nr ETT! Måste springa upp igen o blir riktigt förbannad på mig själv när jag märker att jag stått PRESIC utanför nr 3 när jag gick neråt.. Kl var då 14.34 o jag får panik på riktigt, det värsta jag vet är att komma sent.. Men väl uppe har dom inte börjat än, skönt..
Mötet gick bra o det känsdes verkligen okej.. Bara hoppas hoppas nu =)
Sen for jag hem o gjorde ingenting.. Var rätt skönt då jag  var väldigt trött..

Fredag : Vaknar av att Mamma kommer in o säger åt mig att gå upp, att Thomas o Lina är på väg.. Så upp o äter sen en snabbdusch.. Sen var dom här =) Min lilla tjej :) Var verkligen hur go som helst.. Lekte lite med bollarna, sen såg vi en katt.. Den vinkade hon till, en massa.. Sötunge.. Gick sedan o kollade på en lastbil vilket hon tyckte var väldigt intressant.. Lite mat o fika på det, då hon inte ville sitta hos pappa utan kom o ville sitta hos mig, denna unge kan verkligen få en att smälta :)
Dom åkte o Farfar o Inger kom hit en stund.. Vart att städa efter det o byta om.. Fam Thysk kom runt 6.. Vart middag på det.. Sen kom även Maj.. Massa skoj =) När vi sedan skulle till brasan mötte vi upp Sara som sedan spenderade kvällen med oss.. Inte mycket hände, men det blev ändå en helt okej kväll =)
Fick även sällskap undet natten av min fina vän Maj. Det är aldrig fel =)

Så, idag.. Vaknar upp med en sovandes Maj bredvid mig.. Fina vän :)
Var med henne en stund sen skulle hon vidare..

o nu sitter jag här med min bror o hans tjej bredvid som brottas.. Knasiga folk =)


Tingeling!

RSS 2.0