28 november

Smärtan du lämnat är oändlig. Enfast jag flera gånger lovat mig själv att nu ska jag faktiskt sluta, jag ska ge upp dig. Ändå sitter jag här och hoppas. Varför, vad tjänar det till? Ena stunden är du dissig för att i nästa prata med mig. Jag fattar inte o jag vet inte hur mycket längre till jag orkar. Jag vet att allt blev ett helvete sist vi sågs och att det var mitt fel. Men alla gör vi misstag. Ingen är perfekt!

I will not let you go!

Jag tror inte jag sagt så mycket om det här.
Men det finns en tjej. Hon är helt underbar på precis alla sätt.
Vi har, tråkigt nog, inte haft kontakt på väldigt länge. Men jag tror vi båda kände att nu är det faktiskt dags, 2 år utan nästan ett ljud från någon av oss. Vi bestämde att vi skulle ses och det var som om dom där 2 åren inte funnits.
Vi har dock inte hunnits ses så mycket då vi båda har saker på varsina håll, men vi pratar varje dag. Äre nåt så är det henne jag vänder mig till, det har blivit en självklarhet. Från att inte prata alls, till att helt plötsliogt prata om allt. Du är äkta vänskap stumpan. O jag kommer inte låta dig gå igen.
Aldrig.

Linn Degling, Nu är du fast med mig. <3


I cant stop

Det skrämmer mig vad du blivit för mig! Från ingenstans kom du och nu kan jag inte låta dig gå.

Tyckte denna var lite rolig :)

En snopp säger till sina kulor: Kom igen grabbar! Jag ska ta er på en fest ni aldrig kommer glömma!
Du ljuger din jävel!!! Du kommer att gå in själv & sen får vi hänga utanför & banka på tills festen e slut!!!!


14 November

Jag har blivit kass på det här med att blogga, ännu en gång. Men shit happends o det har det verkligen gjort. Eller aa, där överdrev jag kanske lite. Men taknarna är på annat. Jag har tänkt att jag ska blogga men orken har inte funnits då det vart annat som snurrat. Men nu så ska jag göra ett försök igen :)

Vart inte att hämta tjejerna i tordags då Madde vart sjuk så hennes mormor hämtade henne och Therese tyckte att eftersom hon ändå skulle hem kunde hon ta Bell på vägen. Jag åkte därför hem till dom direkt. Massa mys med Bell blev det då Madde somnade. Stackarn hade feber o mådde inte alls vidare vilket märktes ganska tydligt då hon var fruktansvärt gnällig.

  


På hemvägen smet jag in på Hemköp o köpte chokladpudding och grädde. Mådde illa efter jag smällt i mig lite av det men fasen va gott det var :D
Fredagen blev det doktorn för att få nytt recept till medicinen för sjukdomen jag har i min mage. Var rädd att jag skulle behöva göra om alla undersökningar igen men jag slapp. Skit skönt. Fick även veta att det finns som en skola där dom lär ut mera fördjupat om min sjukdom. Underbart. Hon skulle skicka en remiss till dom så nu är det bara hoppas att dom hör av sig. Sjukdomen jag har är dock inte allvarlig. Tänker inte skriva ut vad saker och ting innebär, men en sjukdom har jag och det är enbart dom närmaste som vet om alltihopa.
Efter doktorn vart det raka vägen hem till Madde som blev hemma från dagis. Hade massa mys med henne, vi målade, degade med lera o mös framför tvn. O gulle som hon är då så ber hon sin mamma att åka till jobbet, hon skulle ju faktiskt vara hemma och ha kul med mig under dagen. Då kan ju inte mamma vara hemma och störa ;) Blev lite paff när hon sa det då hon brukar vara mammig och inte alls vilja att hon ska åka.
Hon somnade i soffan ett tag, även jag lyckades med det, dock somnade jag inte djupt för så fort hon tog ett djupt andetag vaknade jag till. Var inge skönt att ligga ihopkrupen i en fotölj så flyttade mig till soffan och vilade vidare det. Therese kom hem med Bell strax efter att Madde vaknat. Lagade mat åt tjejerna och åkte sen iväg igen.



Strax efter 19 kom hon tillbaka och jag skyndade till bussen. Blev bio på det. Due Date, har du inte sett den? GÖR DET. Helt sjukt kul film. Ska se den igen sen har jag tänkt :) Vart hem o stupa i säng efter det. Var fruktansvärt trött. Förstår inte hur men måste nog vara för att jag gick upp vid 8 när jag är van att sova till minst 10.
Igår hamnade jag i Täby C för att handla till min far. Blev hem o äta eter det och sen iväg till mina tjejer igen. Skulle haft dom hela kvällen men blev ändrade planer så deras mormor kom och hämtade dom och skulle ha dom över natten. Fick skjuts till Danderyd och åkte hem. Hade planer på att plugga men det blev en kans kväll då tankarna inte riktigt ville hålla sig till ämnet utan hellre hamnade på annat. Blev inte mycket gjort.


Trött och sliten, "pluggandes" en lördagskväll. Man e ju bara allt för snygg ;)

 

Idag vart det att åka till min underbara farfar för lite fika och mys, direkt efter åkte vi till morfar för Lunch/middag och fika. Vår bil pajjade på vägen så nu måste den nog in på lagning. Var iaf skönt att den inte pajjade förns vi var i Väsby, var gångavstånd hem till mormor och morfar. Min morbror var även där :)


Min mormor har stickat en mössa som jag, men självförtroendet på topp, tycker jag är väldigt söt i :)


Är hemma nu iaf och borde även nu plugga men jag har ingen bra dag idag riktigt. Är sjukt trött, även idag. Måste börja sätta telefonen på ljudlös på nätterna. Pling efter pling. Ett sms satte sina spår och jag är förvirrad. Tror dock det hela var ett fyllesms men jaa, det tog. Om det var på ett bra eller dåligt sätt vet jag inte. Förstår bara inte riktigt var det kom ifrån. Men, jag fick det o det ploppade upp ännu ett frågetecken i min skalle..

Imorgon ska jag träffa finaste Linn och simma. Nu ska kroppen trimmas. Ska även försöka hålla dieten nu, hade tänkt börja med det förra veckan men det blev inte riktigt så. Kör nu imorgon istället. Måste fixa detta nu.

Nu är jag trött o ska kolla film innan jag ska krypa ner och gulla med min kudde.

Tjingeling :)




Måste även tillägga att världens finaste Mia fyller hela 20 år idag :) <3


Om allt bara kunde vara som förut!

Jag har tänkt ganska mycket. Du är en stor anledning till det. Dock kan jag inte skriva ut allt här, enfast jag gärna skulle vilja göra det. Men det skulle se fel ut i vissas ögon och jag orkar inte med massa missförstånd. Är så mycket som spelar in så det skulle nog bli ett och annat. Har som sagt inte lust att tala om för alla vad det är som har hänt och på ett sätt fortfarnade händer. Finns gränser för vad vissa människor ska veta o inte ;)
Men hur som. Jag saknar dig nåt så fruktansvärt mycket, vissa dagar är jobbigare än andra. Jag vet inte om jag försöker ersätta din plats med en annan för att den andra faktiskt skulle kunna betyda nåt eller om det bara är som en tröst för att du inte längre finns där? Jag är förvirrad. Från att inte ha pratat med dig på ett tag så börjades det, inte mycket, men vi hördes. Den andra, vem är det? Du bubblade upp igen och allt som var då. Jag slits i min egen förvirrning. Detta är dock inget jag kommer ta med dig, någonsin. Men jag måste få det ur mig. Jag måste. Enfast det inte är det bästa att nämna det i en blogg alla kan läsa. Inga namn står iofs med o dom utomstående kommer inte att förstå. Aja, skit samma. Detaljer kommer i vilket fall inte att komma upp. Små ytliga texter om det kan dock återkomma då detta är något som snurrar en del i min skalla för tillfället. Men jaa. Nog om det.

Var i måndags till min skrutt. Åkte med henne o Thomas till IKEA och handlade lite. Lunchade även där. Köttbullar <3 Mumma :D
Åkte hem o lekte lite. Gotjej hon är. O pratar non-stop gör hon med. Hon har blivit så stor. Om en månad är hon hela 2 år. Tiden går för fort o jag känner att jag har missat så mycket av hennes uppväxt. När jag äntligen får den kusin jag så länge väntat efter ser jag henne knappt. Det är lite sorgligt. Jag måste bättra på det. Jag vill inte missa mer. Jag vill kunna, när hon är äldre kunna tänka tillbaka på hur det var när hon var liten. Men hur ska jag kunna göra det om jag aldrig träffar henne? Usch, ångest på det. Jag SKA bättra mig.


Gammal bild.



Vart iaf massa bus o lek när jag var där. Det var lycka på hög nivå o allt annat var bortblåst. All min fokus var på henne. Ingenting annat fanns. Det var bara min lilla underbara prinsessa. Blev att äta middag där. Hon tyckte nog att jag satt förlänge för hon kom över till mig, ställer sig på tå o ser att min tallrik är tom. Hon tycker då att jag är klar o tycker jag ska komma o leka igen. Man kan inte neka henne så självklart följde jag med :) Blev massa bus igen. Sen var det dags att åka. O jag fick ont i hjärtat när jag berättade det o man verkligen märker hur besviken on blev. Usch. Det var verkligen hemskt. Hon ville inte att jag skulle åka :( Men jag var tvungen o när jag skulle ner för trappen kom hon springandes med armarna i luften o gav mig världens kram. Min lilla tjej, min fina lilla :)
Åh, nu saknar man ju henne inte lite. Men har jag tur så får jag ha henne när Thomas och Åsa ska på julbord om ca 2veckor. Lutar åt att det blir så :)

I tisdags var jag o jobbade, gjorde inte mycket på förmiddagen. Pluggade lite.
Igår var jag o tränade med min bror och ringde massa samtal. Sen vart det jobbet igen o ett lååångt samtal med finaste Maj när jag slutade o ännu några timmar. Men vi har inte setts o knappt pratat på ett tag så vi hade en del att ta igen. Skulle träffats en stund på fredag men nu visar det sig att jag tydligen ska jobba då, men snart måste jag täffa henne. Måste få prata av mig ännu mera.
Var meningen att jag skulle åkt och tränat idag men har ont i ryggen så tar det imorgon istället. Blev plugga lite idag o om någon timme ska jag iväg o hämta mina tjejer på dagis o ha hand om dom tills Therese kommer hem¨. Mysigt :) Ska även ha dom imorgon som det ser ut nu, lördag med och kanske söndag. Blir en del pengar så inte fasen tackar man nej ;) O sen är det ju bara ett plus att få vara med mina tjejer. Mysmys :)


  
Mina underbara fina :)



Nu ska jag nog inte sitta här med, har faktiskt en del plugg att ta igen med fortfarande..

Tjingeling!

Bara för att jag inte kan sova o inte har skrivit nåt idag!

är du kär? -  Jag vet inte, hur vet man? Finns dock en person jag tycker om, lite mer än alla andra.
har du snusat? - Ja, kommer dock inte hända igen
har du legat i sängen bredvid en kille? - Ja och jag råkar tycka det är fruktansvärt mysigt :)
har du fimpat en cigg på nån annan? - Nej, vad skulle det käna till?
har du blivit slagen allvarligt? - Nej
tar du droger? - Varför skulle jag göra det?
har du pussat en tjej? - Ja, tänk för det har jag
hatar du någon? - Hata är ett starkt ord. Men det finns dom jag tycker lite minde om.
älskar du någon? - Ja, det gör jag.
har någon av dina vänner svikit dig? - Jag räknar inte dom som mina vänner
har du djur? - Nej. Men min bror har en hamster om det räknas.
har du legat bredvid en tjej i sängen? - Ja, även det har jag gjort. Förvånade?
hatar du dig själv? - Nej, men det finns vissa saker jag hatar att jag gjort.
gillar du orange? - Ingt fel egentligen, men det är ingen favorit
har du skämt ut dig för den du gillar? - Ja, det har jag.
har du en gris? - Inte som lever, men annars. Ja!
har du en egen plattång? - Ja, den är dock sämst så jag har snott mammas :)
har du en bror? - 2 st tillome
har du sjukt bra humor? - Klart jag har :)
är du brunett?  - Jaa, lite åt det hållet
gillar du att stå i duschen flera timmar? - Inte flera timmar kanske, men 1 timme kan jag stå utan problem
har du skilda föräldrar? - Nej, o det kommer dom nog aldrig o bli då dom inte är gifta
har du sagt bög till en kille? - Ja, det har jag.
har du sagt fitta till en tjej? - Även det har jag gjort
har du fuskat? - Ja, vem har inte gjort det?
har du teve på ditt rum? - Nej, den fick inte plats
har du lunar? - Finns det ens kvar?
har du msn? - Ja

har du en syster? - Nej, men jag har alltid velat ha
har du bruna ögon? - Nej, blågröna ;)
gillar du att fota? - Det är kul ibland
har du sett dig själv brinna? - Neej
hjälper du dina vänner? - Ja, vad har man annars vänner till
gillar du tacos? - Tacos funkar alltid
tycker du att du är söt? - klart jag är  :)
tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Man faller för utsidan men stannar för insidan
kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - klart jag kan, men vad är anledningen till det?
har du ätit sniglar? - It´s never going to happend
äger du en locktång? - Nej
gillar du att tugga tuggummi? - Jag får inte för min tandiis 
borstar du tänderna varje morgon och kväll? - Ja
hatar du falska vänner? - Falska vänner är inga vänner
älskar du någon nu? - Ja
har du gråtit inför en vän? - Det har jag
har du sett någon dö? - nej
säger du vad du vill? - Oftast så gör jag det
är du stor? - beror på va du menar med stor, men lång är jag
vad är ditt hela namn? - Sofie Maria Celsner Rahm
kan du tala spanska? - Nej
är du kortare än 1.60? - Nej, 1.74
älskar du sommaren? - Ja, det gör jag
älskar du vintern? - Ett tag, sen vill jag ha värmen tillbaka
har du mer än 6 par skor? - Yeps
brukar du sjunga när du duschar? - Om jag är ensam hemma kan det hända 
har du hoppat ut från ett fönster? - Ja, det har jag
har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Tror jag har precis 3 st
gillar du att städa? - Hatar det
gillar du att sova länge? - Självklart
har du varit med om en olycka? - Ingen allvarlig
är du förvirrad? - Ibland
har du mer än 6 par byxor? - Ja
gillar du att shoppa? - Love it
har du varit i paris? - Nej
gillar du ormar? - Jag hatar dom inte
har du lagat mat? - Jepps
är du klantig? - Smidig som ett kylskåp
har du foppatoffler? - Nope
har du mer än 20 låtar på din data? - Jaa
sminkar du dig innan skolan? - Pluggar på distans så vem ska jag göra mig snygg för när jag sitter ensam hemma
har du busringt? - Ja, det har jag. Massa gånger. Ruuuligt :)
har du skällt på din bror? - Vem har inte bråkat med sina syskon?
har du en vän som skiter i dig? - En vän som skiter i en är ingen vän
har du velat göra saker men inte vågat? - Ja
sover du med nått gosedjur? - Nej
har du åkt någonstans utan tillåtelse? - Ja
vill du bara bort ibland? - Ja, det händer
har du tältat? - Japps
har du bränt dig? - Det har jag
har du lekt med levande ljus? - Det är lite småkul sådär ibland
har du lekt anden i glaset? - Japp
skäms du ibland? - Ja
bor du i skåne? - Nej
är du på sista frågan nu? - Nej, jag är ju inte det 
är du singel? - Ja, det är jag
har du kul just nu? - Nej, inte direkt
är du blyg? - Ibland, men är dock ganska sällan nu
röker du? - På fyllan
snusar du? - Nej, det är vidrigt
skolkar du? - Nej, inte längre
gör du frukosten själv? - Ja. Vem skulle annars göra den?
har du varit på strippklubb? - Näe, vad ska jag där o göra?
när grät du senast? - Fredags
vem kan du prata om allt med? - Min broder
har du solglasögon? - Ja, tänk för det har jag ;)
vem kramade du senast? - Thomas
vad är din högsta önskan nu? - Att frågetecknena ska klaras ut
vad heter den hårspray du använder? - jag använder inte hårspray
vem gillar du? - Haha ;)
vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Såhär ska man egentligen inte svara, men jag har ingen tröja på mig för tillfället. Meningen är ju att jag ska sova
känner du någon som heter niklas? - Känner o känner kan jag nog inte påstå att jag gör
har du bärbar dator? -  ja, den fick jag av Niklas ;)
vad tänker du på just nu? - Att jag egentligen borde sova o inte alls sitta här
saknar du någon nu? - Ja, lite smått frustrerande
humör för tillfället? - Lite små trött
det första du gjorde imorse? - smsade Thomas o sa att jag skulle bli sen
vad åt du sist? - En macka
vad irriterar du dig på? - små jobbiga ljud 
vem tänker du på just nu? - Det tänker jag inte tala om ;)
tror du att personen tänker på dig med? -  Jag tror han sover, så nej
vart reste du sist? - Hälsingland
vad gjorde du igår kväll? - Var i stan o Bowlade
liknar du din mor eller far? - Pappa upp i dagen, nästan.. Lite iaf
ler du ofta? -  Livet blir mycket roligare då
önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - ja, men inte slår det in för det
i vems säng sov du i inatt? - Min
har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? - Ja
har du någonsin gråtit dig till sömns? - Det har hänt
har du vaknat gråtande? - Ja
är du en glad person? -  Ja, oftast iaf :)
önskar du att du var lyckligare? - Skulle frågetecnkena försvinna skulle jag vara det
kan musik göra dig glad? - Ja
vem hatar du? - Hatar är ett väldigt starkt ord
har du blivit sviken någon gång? - Ja, det har jag..
gillar du skolan? - Distans funkar rätt bra
värsta ämne? - Engelsk afärskommunikation
har du spytt i skolan någongång? - Nej, det har jag inte
är skolmaten god? - Väldigt sällan
tycker du om att plocka svamp? - inte min största hobby direkt
tycker du om godis? - I Love It :D
hur många gånger i veckan äter du godis? - för många
äter du oftast nyttig mat? - Nej, men det ska bli ändring på det. Snart
tycker du att du själv är söt/snygg? - Även jag har mina bra stunder
ger du mycket komplimanger till andra? - Är nog väldigt dålig på det
är du nöjd med ditt förnamn? - det funkar väl
tycker du att du själv är smart? - Haha..!
vad är det sämsta hos dig? - Jag är en grubblare, tänker alltid för mycket
har du bra självförtroende? - det dalar
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - beror på, pluggar via datorn
tycker du om att vara med tjejer? - Ja, inget fel med det
känner du dina grannar? - känner o känner. jag vet iaf vilka dom är
vad har du för färg på dina underkläder idag? - svart och vitt
äger du några björn borg kalsonger? - Nej, använder inte kalsonger
hur många? - Noll
är du en björn borg-fjortis? - Skulle jag inte påstå
gillar du skolan? - Ingen favorit
har du någon gång skolkat? - Ja, det har hänt
spelar du något instrument? - Nej
har du några tatueringar? - Nä
hur många gånger tittar du dig i en spegel per dag? - det beror på vad jag gör/ ska göra
tycker du om djur? - Bara dom söta :)
någon som vill vara med på listan? - Vadå för lista?
brukar du sova? - Ja, på natten
brukar du ta piller du inte borde ta? - Nej, ser ingen mening med det
brukar du röka/snusa? - Det har jag redan svarat på
brukar du skada dig? - Inte med flit
brukar du klä dig i svart? - Ja
brukar du lita på folk? - Nej
brukar du skada dig med flit? - Även det har jag redan svarat på
brukar du drömma mardrömmar? - Inte så mkt för tillfället faktiskt
brukar du ljuga? - Njaaa
brukar du vilja dö? - Då skulle jag ju missa allt kul
vad gjorde dig glad igår? - Jag vann på Bowlingen
vad gjorde du kl 08:00 imorse? - stängde av alarmet jag skulle gått upp till, och somnade om ännu en timme
vad gjorde du för 15 minuter sen? - Samma sak som nu förmodligen
det sista du sa högt? - Okej, godnatt
vad har du druckit idag? - Te, julmust och vatten
vad var det senaste du åt? - Fortfarande en macka
vad var det senaste du köpte? - Det kommer jag faktiskt inte ihåg. Mat kanske?
vad är det för färg på din ytterdörr? - Vit
vad är det för väder hos dig just nu? - Mörkt
godaste glass-smaken? - vanilj
drömmer du mycket? - Nej
vilket ämne är bäst i skolan - Det vet jag faktiskt inte
vilken är din favoritlåt just nu? - Gubben i lådan xD
tittar åt höger? - Min vägg
vad gör dig glad just nu? - om dessa frågor kunde ta slut någon gång
vad ska du göra här näst? - sova
höger eller vänsterhänt? - höger
humör just nu? - Trött
favoritgodis? - Choklad
klädsel just nu? - inget
hur många kuddar har du i din säng? - 3 just nu, pappa har snott en
morgon eller nattmänniska? - natt
bio eller promenad? - beror på väder o film
stjärntecken? - Lejon
vad vill du jobba som? - I Klädbutik
stökigt eller välstädat? - skulle vilja ha mer välstädat, men det är sällan så
kan du tänka dig att hoppa bungyjump? - Tänk om repet går av =O
antal timmar sömn inatt? - 6
sov du ensam? - Ja
sov hos dig senast? - Det minns jag inte, blir sällan att vi sover här, men kan mycket väl vart Maj
ser du fram emot just nu? - sooova
vad vill du ha just nu? - sol o varmt
vem vill du ha just nu? - Det är jag inte helt säker på själv
vilken årstid är det nu? - Höst, nästan vinter
är du uttråkad? - Om jag är
tycker du om någon nu? - Ja
vad är ditt mellan-namn? - Maria
vilken tid gick du upp imorse? - 09.00
är du i ett förhållande nu? - Nej
är du lycklig? - Är jag väl
får man fråga varför det tog slut? - Om du först svarar på vad det är som tagit slut
vem vet mest om dig? - Min bror
bästa filmen du någonsin sett? - bra fråga
har du någonsin varit full? - Ja, det har jag
har du testat droger? - Aldrig
hur många tabletter tar du dagligen? - 1
vad gjorde du för exakt ett år sedan? - Ingen aning
är du rasist? - inte så länge dom sköter sig..
har du helt svensk ursprung? - Ja
vad hade du för betyg? - Dom är helt okej
vad är det bästa du fått på ett prov? - VG+ 
vilket ämnde var det? - Svenska
har du fått IG på ett prov? - Ja
har du spelat/spelar i ett band? - Nej
har du mått jättedåligt psykiskt? - Ja, det har jag
har du skurit dig eller gjort illa dig på något annat sätt? - Ja
har du sömnproblem? - Jag vet inte. Lite kanske
har du ätstörningar? - Nej, jag tycker om mat :)
vad gör du när du mår dåligt? - deppar sönder, tröst äter
har du varit otrogen någon gång? - Ja
har någon varit otrogen mot dig? - Beror på vart gränsen för otrohet går
är du stolt över dig själv? - Finns bara en som jag så Ja, lite iaf
vad får du ofta komplimanger för? - mina ögon, utseendet över huvudtaget
har du lätt att få folk att skratta? - Ibland så
har du några talanger? - Jag är en talang ;)
vet du om någon är kär i dig? -  Ja
vet du om flera är kär i dig? - Nej, det vet jag inte
hur mycket väger du? - alldeles lagom
vilken storlek har du på kläderna? - S/M
är du singel nu? - Ja, har inte skaffat pojkvän sen sist du frågade
är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - Om det känns rätt så ja
har du haft oskyddat sex? - Ja, det har jag
har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Ja
har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Yep
har du hållt på med någon för att göra  någon annan avundsjuk? - Ja
somnat gråtande pga kärleken? - Ja
har du varit tillsammans med någon som ljugit för dig? - Ja
har du någon bästa vän? - Min bror är min bästa vän
kan du vara dig själv med dina kompisar? - Ja, jag är det iaf o dom värkar inte ha nåt emot det
sista du gick på stan med? - Ludde
har du eget rum? - Ja
har du egen dator? - Ja
har du trosor liggande på ditt golv? - Ja, det har jag
får man plats många i din säng? - Vi har legat 4st här
har du glass hemma just nu? - Ja, jag tror det
fler än en toa? - ja, 2 st
badkar eller dusch? - Jag har båda
har du egen balkong? - har ingen balkong
vad har du för mobil? - SonyEricsson C901
senaste film du såg? - Cop Out
senaste låt du lyssnade på? - Det minns jag inte
vad står det i ditt äldsta sms som du har i inkorgen? - "Jag ser dig.."
har du duschat idag? - Ja
är du en svartsjuk person? - Jag kan va
kommer du bra överens med din familj? - Ibland
har du några syskon? - Har jag redan svarat på, 2 bröder
hur många barn vill du ha? - 2
namn på barn? - Wilma
hur vill du dö? - i sömnen
hur ser ditt liv ut om 15 år? - Jag återkommer då o låter dig veta
antal saker du ångrar? - finns en del
vad har du på dig nu? - Inget
har du bytt stil någon gång? - Ja
vem är din förebild? - Jag är min egen
är du allergisk mot något? - Nej, inte längre
tror du på gud? - Nej
är du vegitarian? - Näsch
är du olydig? - Yes I am
har du varit med om ett stort gräl? - Ja
har du slagit någon ner till marken? - Nej
vem spottade du senast på? - Jag spottar inte på folk
varför? - För att det är äckligt
brukar du ha matkrig? - Maten ska man väl ändå äta?
vad ska du göra i framtiden? - den som lever får se
vad var det senaste bästa köpet? - Jag har köpt massa bra
brukar du äta alvedon? - Nej, Ibumetin
varför? - för det är dom ända som hjälper mot mensvärk
var du ärlig nu? - Ja, det var jag

Söndag

Kollade nyss när jag sist skrev, det är ju nästan en vecka sen. Inte okej.

Tog evigheter att komma hem efter utgången i måndags. Tunnelbanan går ju inte så jag fick åka buss. En resa som vanligtvis tar 40 min tog nästan 2 timmar. Trött var jag när jag kom hem. Höll på o somna på bussen flera gånger, men det hade ju inte blivit så lyckat. Men hem kom jag, o somnade inte förens huvudet mötte kudden.
Tisdagen gjorde jag ingenting mer än att jobba tror jag. Hämtade barnen på dagis och gick hem, Alva var lite hängig. Hostade o var jättevarm. Hon var sjuk dagen efter, lillskruttan.
Började även prata lite smått med en viss person igen. Vet inte om jag borde yttra mig så mkt om det. Jag vågar iaf inte lägga ner för mycket i det. Inte som det är nu. Vi får se vad som händer helt enkelt :)
Onsdagen blev som så att jag for till träningen med Pills, var skönt att få komma iväg igen.
Vart hem efter det o plugga. Vart äntligen klar med veckan innans uppgift. Men det tog sin lilla tid så nåt mer hanns det inte med.
Torsdagen skulle jag tränat igen, men min träningskompanjon fegade ur för hon hade träningsvärk ;) Hade ingen lust att åka iväg själv så blev en hemmadag till jag skulle o jobba med mina gotjejer. Var med o hämtade dom på dagis, för första gången. Känndes lite knas då jag ändå vart hos dom över ett år, men mamman har vart ganka klar på den punkten. Hon vill hämta dom själv. Nu på torsdag ska jag iaf hämta dom själv :) Mysigt.

I fredags var det förstahjälpen utbildning i 4 timmar. Tog evigheter :P Efter det mötte jag upp Pills för o åka förbi systemet o sen vidare hit för o äta o göra oss iordning inför kvällen. For sen till Täby Kyrkby o mötte upp Jucke, hos Jocke där festen var. Började rätt lugnt med nåt ölspel dom körde, sen bytte vi spel o hej alkohol i mig. Jag fick typ ALLA klunkar. Vart ju lagom rund under fötterna. Lite ångest hade jag igår. Detaljer ska vi dock inte gå in på, det som händer i Täby Kyrkby, det stannar där ;)

   


Hemgången vart dock inte så lyckad då bussen inte gick förbi mig. Ringde morsan så hon kom o hämtade mig. Skönt. Hade annars fått gå 30 min hem. Kändes inge lockande alls.
Gårdagen spenderades största delen i sängen. Mådde inge vidare efter fredagen. Vart liite för mkt o dricka. Hade iofs ganska kul så ännu en snefylla blev det inte ;)

Imorse när jag vaknar får jag veta att min farfar ligger på sjukhus. Var inte så kul. Min älskade farfar. Dock var det rätt bra med honom. Men oron finns ändå där. Får han inte komma hem imorgon tänker jag åka dit. Min lilla farfar :(

Annars idag tror jag det blir att fara in till stan o kanke bowla. Får se lite vad som händer :)

Tjingeling!

Inte som planerat

Denna kväll vart inte som planerat. Vi skulle ha fruktansvärt kul, blev dock inte riktigt så.
Börjar med att vi får stå i kö i 45min. Under den tiden blir man ner trampad och knuffad från alla olika håll. Vart riktigt förbannad o bytte nog både det ena och det andra ordet med en del. Men in kom vi.
Höjdpunkten i kön måste dock vara att jag mötte en gammal vän där, Matilda. Var sjukt länge sen vi såg, tror vi kom från till att det måste vara mellan 6-7år sen sist. Kul att se henne var det iaf:)
Väl inne blev vi stående i ännu en kön, denna gång till toaletterna. Gick lite fortare där ;) begav oss sedan upp för o köpa varsin dricka. Cidern smakade APA. Ni som smakat laxeringsmedel, ni har även smakat cidern på Berns ;) FY FAN. Köpte en drink istället då cidern inte gick att dricka. Var dubbelt så dyr som det brukar vara o glaset var fullt med is. Skit ställe, jag kan inte med handen på hjärtat säga att stället var bra. Inte ens musik kunde dom. Usch, dit kommer jag inte gå igen.
Sitter iaf på bussen nu, har ingen aning om hur den åker, fattar inte riktigt. Tror det kommer ta ett bra tag innan jag är hemma. Inte okej då jag är riktigt trött och har ångest över saker jag borde gjort istället för att gå ut ikväll. Ända positiva var sällskapet.
O min fina Linn. Jag har verkligen saknat henne. För nästan 3 år sen var hon mitt allt. Jag var ingenting utan henne. Hur vi kunde glida ifrån varandra så som vi gjorde. Det förstår jag inte. Men idag när vi sågs var det som att den har tiden utan varandra inte funnits. Du är unik min vän och det hoppas jag du vet om! Du får inte försvinna igen.
Nu ska jag återgå till min musik o färd hemåt.

Tjingeling!

Måndag!

Blev möte imorse, gick skeeta bra. Nu är skolan sökt o aven ännu en kurs med start på måndag, nästa då vill säga ;)
Mötte upp Pills efter det o for sen vidare hem till Linn. Som jag inte träffat på evigheter. Underbart att se hennes söta lilla fejs efter all den tiden :)
Snackade massa skit o begav oss sedan till systemet då vi bestämt oss för att dra till Berns som har nå grejs idag. Skyndade till Pills o bytte om o nu är vi hos Linn igen. Förar o fixar oss lite. Snart bär det av.
Känner hur alkoholen börjar göra sitt nu. Mår lite lagom bra trots min inte så roliga mensvärk.
Ikväll SKA jag ha kul. Inge magont ska förstöra det. Inte en chans.

Du har snurrat runt idag. Inte bra. Du ska bort o det ska jag nu se till.. Bye bye DU!

Nu ska jag ha kul..


Linn hälsar med ;)

Tjingeling

RSS 2.0