På väg hem.

Sitter intryckt imitten bak i bilen, men en bur i knät och två sovande människor breve mig. Musiken är igång, det är även min bror. Han sitter o sjunger på en låt, en annan spelas på radion. Lite skumt.
Vet inte riktigt vad som händer när jag kommer hem. Har fått sms om jobb men dom ville att jag skulle komma till 4, vilket jag inte hinner. Får se om jag behövs ändå. Skulle vara kul då jag saknar mina tjejer.
Dagen började iaf väldigt tidigt, hade helt glömt bort att klockan skulle ställas om så tror jag var uppe halv 9 imorse. Somnade ganska sent, såg först film, the back up plan, väldigt bra film. Sen kunde jag inte sova. Tankarna fladdrade omkring. Hatar såna kvällar, när man inte kan slappna av o bara få sova. Men till slut så gick det. Vart att åka till graven efter frukost, sen hem o fika o vidare till nästa grav. Jag har lite fobi för kyrkogårdar. Men jag klarade det ganska bra:)
Begav oss sedan hemåt och på den vägen är det nu!
Imorgon börjar dagen med möte för skolan, ska söka nytt :) Sen hoppas jag innerligt att det blir av med Linn. Var riktigt länge sen! Nu måste jag möblera om lite här. Får sjukt ont i benen av att sitta still för länge på precis samma sätt.

Tjingeling!

Tjolahopp

Skulle egentligen skrivit lite mera igår. Hade tänkt göra det när jag satt i bilen. Men jag var för trött för det så det blidde inte av. Halvsov till Gävlebro där vi bytte så jag fick köra. Kolsvart var det och regn. Såg knappt ett skit men fram kom vi, alla levandes och bilen är hel. Så lite bra måste det ju betyda att jag är:)
Åt lite mackor och te när vi kom fram, pratade lite med Maja sen slocknade jag. Trött som attans. Tror vi var det allihopa.
Vaknade vid 9 imorse och tog mig upp strax efter det. Åt lite frukost sen iväg till affären. Åt lite sen stupa i säng igen. Blir så nedrans trött av luften här uppe. Såg film, sen låg jag och småslumrade ett tag, begav mig sen ut o gick en sväng. Fick skavsår så nu har jag ont :( Blev affären igen en snabbis sen för att köpa ostkaka. Älskar hälsingeostkaka. Inte alls samma som hemma, den är rätt äcklig. Usch och fy. Tror jag kör på ännu en film snart. Finns inte mycket annat att göra här. Äta sova är vad tiden spenderas med. Hem åker jag iaf imorgon vilken ska bli rätt skönt. Måste, måste, måste träna veckan som kommer nu. Känner mig riktigt dålig som inte gjort det på ett tag, speciellt med tanke på vad jag stoppat i mig (a) men ibland får man unna sig lite:) Nu ska jag nog krypa ner i sängen igen. Jag fryser.

Tjingeling!

Kom o tänka på en sak

Dom flesta, dock inte i min ålder.. Men dom yngre, mina bröder tillexempel. Dom får lov nu. Dom underbara loven man alltid längtade till.. Men det slog mig. Jag kommer aldrig mera få ha ett höstlov, än mindre ett jullov. Men det som känns värst är nog att sommarloven är slut. Sjukt trist. Jag minns verkligen hur jag gick o längtade, tillsammans med alla klasskompisar på det kommande lovet. Nu har man inget mer än semester att se fram emot.
Dock är inte jag en av dom som jobbar heltid, mellan 7-4 som jag är ganska glad över. Så jag har en del ledigt ändå. Men det är inte på samma sätt längre. Jag uppskattar inte denna "ledighet" jag har. Jag skulle gärna jobba mer. Eller iaf ha något om göra på dagarna när nästan alla jobbar. Samtidigt som det faktiskt kan vara sköt att få sova bort en hel dag ibland, när man vet att alla runt omkring måste upp med tuppen.
Lite klyven är jag över det stora hela.
Jag vill ha ett heltidsjobb, samtidigt som jag vill kunna ligga kvar i sängen vissa dagar. Jag vill även fortsätta plugga, vilket jag har bestämt mig för att göra. Ska söka på måndag. :)
Jag vet inte riktigt. Men en sak är iaf säker. Mitt liv har ordnat upp sig. Men jag är fruktansvärt arg på mig själv för att jag inte gick skolan när jag hade chansen. Jag hade haft ett jobb nu då, ett jobb som gett mer än det jag har nu. Fast dock hade jag inte jobbar i butik då, utan jag hade nog vart på dagis. O det är inte det jag vill. Jag vill vara ute i en klädbutik. Där mår jag som bäst, där har man inte tid att fundera på annat än jobbet. Är kanske lite så när man jobbar på dagis med, men det är inte vad jag vill. Sen att jag jobbar som barnflicka det är för att jag fortfarande brinner för barn. Jag älskar dom. Dom visar en glädje vuxna inte kan. Det är äkta när det kommer från ett litet barn, dom har inte lärt sig köra med falskspel, sätta på masken när det är något som är fel.
Jag kan bli tokig på dom ibland, vi kan ha våra stunder när vi är skit sura på varandra. Men det går inte i längden, inte med mina små änglar. Har vi en dag haft det lite jobigt tillsammans kommer dom ofta fram till mig innan jag ska hem o säger att dom egentligen tycker om mig. Men att jag var dum. Det är fruktansvärt gulligt. Jag är dum för att dom inte får som dom vill, fast dom vet att jag har rätt. Att det är det som jag säger som gäller. Mina underbara små ungar! Vad vore jag utan er :)

Nä, nu saknar jag dom. Axel o Alva träffade jag dock i onsdags. Men min lilla Bell. Henne saknar jag nåt så in i norden. Hon har en speciell plats hos mig. Vissa vet varför, andra inte. O hennes syster. Underbara tjejer. Ser verkligen fram emot då jag får åka med dom till Dubai. Ska bli så kul :) En hel vecka, tror jag att det är, men mina tjejer. Lite läskigt är det dock då jag ibland kommer få ha dom själv när föräldrarna vill göra nåt själva, det är ju ett helt främmande land. Men det kommer gå bra, dom e duktiga dom tjejerna. Åh, mina tjejer. Gud vad jag saknar dom.


Dessa ungar, det går inte annat än att älska dom <3

Har dock inga bilder på Alva o Axel.


Nu är det kanske dags att börja klä på sig o packa det sista.
Kan bli så att jag skriver lite när jag sitter i bilen sen, tar ändå ett tag. Men då blir det från luren o allt kommer komma som en klump, igen styckindelning. Men det får ni leva med ;)

Nu ska jag kila.
Tjingeling


Fredag

Var som sagt hos Jucke med Pills igår. Var fruktansvärt trött så tillslut fick han köra hem oss. Höll på o somna i hans säng vilket kanske inte hade vart så bra. Haha.
Väl hemma slocknade jag ganska fort. Var skönt att få krypa ner i min egen säng o bara falla in i drömmarnas värld. Vilket iofs inte var så kul. Vaknade mitt i natten o hadde ännu en gång haft en inte allt för kul dröm. Självklart var du inblandad. Måste vart för jag pratade med dig som det blev så. Men kan iaf nu börja blicka framåt. Du är borta o så är det. Enfast jag skulle vilja ha det på ett annat sätt så är det tyvärr såhär det är. Jag tycker fortfarande om dig, eller iaf den du var. Nu vet jag inte längre. Jag förstår mig inte på dig riktigt. Men som sagt, det är inget problem längre då vi inte pratar.

Idag har jag pluggat klart, nästan. Har en uppgift kvar. Ska be mamma om hjälp med den. Blir nog inte nu då vi måste packa o sen åka. Får bli när vi kommer hem sen istället. Uppgiften ska inte vara inte förens på måndag så det ska inte vara någon fara :)

Finns dock en sak till jag vill få ur mig.
Jag börjar bli mer och mer besviken på dig. Du säger en sak men håller det inte. Jag försöker, tillbaka får jag att vi ska ta det dagen efter. Menar du då att jag ska fortsätta jaga dig? Jag tänker inte göra det mera. Det är ändå du som lärt mig att man inte ska jaga. Så nu överlämnar jag detta till dig.
När jag ringde dig sist var det för att jag behövde prata med dig, jag behövde ditt stöd. Du kommer alltid med lösningar som gör det hela lättade. Denna gången puttade du mig åt sidan. Jag löste det på mitt sätt.
Jag hade verkligen behövt dig just nu. Men du valde att inte finnas där.


Nu ska jag gå o packa för denna helg lämnar jag Stockholm.


Hejdå!

Tjooo!

Nu sitter vi här hemma hos Jucke. Har spelat massa mario kart, o bara så alla vet är jag grym ;D För visst ska man få så mycket tid som möjligt? :) Jag tycker det iaf för annars var jag inte så bra (a)
Var hos doktorn idag iaf, gick väldigt fort, var bara där o hämtade receptet. Sen åkte vill till Vallentuna och hämtade ut det, vilket kostade SJUKT mycket pengar. Så nu är det lite dåligt på den fronten. Men som jag sa tidigare, nästa vecka rullar det in ;)
Har ätit pannkaka idag :D Men ingen grädd. Besviken :(
Jag är jättetrött med, fortfarande. Jag  får inte sova :(

Har gjort det arga samtelet idag med, gick inte så bra. Jag glömde bort i princip allt jag hade tänkt säga. Vet dock inte vad jag tycker om honom längre. Men det får gå :)

Jucke vill att jag ska skriva om honom ;)
Var lite nervös över att träffa honom då jag gjort bort mig lite när jag tidigare pratat med honom. Men det gick bra :D Han visade sig vara en trevlig filur det där :) Han är dock liiiite för bra på Mario Kart. ;)

Tjingeling :D



Hej hopp:)

Befinner mig just nu i Pills säng, hon sitter framför datorn och fixar med sin blogg. Om jag inte har helt fel;) Är iaf fruktansvärt trött o skulle utan tvekan kunna somna nu. Men det tillåts inte för snart bär det av till doktorn. Jätte roligt. Pengar som försvinner på sånt jag inte vill. Skit också. Och busskortet måste jag fylla på med. Massa pengar där med.
Nästa vecka rullar det iaf fint med stålar ;) det ser jag fram emot. Ska antingen köpa ny dator då eller spara. Får se lite vad jag bestämmer mig för:)
Har iaf vart på personalmöte tidigare, vilket är orsaken till att jag är så äckligt trött för jag var tvungen o gå ut kl 8. DET ÄR TIDIGT!
Sen mötte jag upp Pills och Mange för att åka till Ikea och äta mat. Han släppte sen oss i skärholmens centrum och där strosa vi runt. Blev lite shopping. Någon som är förvånad?;) sen åkte vi hit o nu är det visst dags o gå igen.

Tjingeling!

Onsdag!

Veckan har hittills var väldigt ohändelserik. Har inte gjort mycket mer än jobbet. Vad iofs o hämtade mina saker hos Pills igår, men annars har det inte hänt så mycket.

Vaknade iaf idag av ett inte så kul samtal så efter jobbet idag har jag ett argt samtal att ringa. Vad det handlar om och vem, det kommer jag dock inte ta här. Lite personligt är det. Men ja, arg, det är bara förnamnet på vad jag är nu. Hade jag vetat var du befann dig just nu skulle jag åkt dit. Jag vill ta det öga mot öga med dig men jag vet att du inte kommer låta mig göra det. Så genom telefonen får det bli.
Svek efter svek. Jag är trött på det, fruktansvärt trött. Har alltid haft en förmåga att låta saker och ting vara, men inte denna gång. För dig lita dig jag på, jag litade på varje ord du sa. Usch, jag är så arg på dig, känner mig så fruktansvärt sviken.
Jag tänker inte gräva ner mig pga det här, för det har det visat sig att du inte är värd. Detta gjorde en del saker lite lättare. Enfast det självklar smärtar lite. Men, shit happends. Bara leva vidare. Du är inte värd mina tårar o ska därför inte få dom. USCH! Jag är så arg på dig. Fy fan. Men som sagt, du ska inte få det här nöjet. Aldrig.

Skulle åkt ut till Värmdö imorgon o träffat min fina vän Natalie, men det blev ändrade planer. Så som det ser ut nu är det personalmöte, träning, plugg, packa o doktorn som står på schemat imorgon. Vi får hitta en annan dag helt enkelt. Var fruktansvärt länge sen vi sågs nu. Måste bli ändring på det.

På fredag blir det att åka till hälsingland över helgen, ska försöka träna lite på dagen innan. Måste komma igång igen nu. Har inte blivit så bra nu på senaste efter jag vart sjuk, känns inge vidare. Måste bättra mig där. ska ju köra minst 2 gånger i veckan, har en del att ta igen.

Duschen kallar.
Tjingeling!

Söndag

Som nog dom flesta förstår blev det utgång igår. Mötte först upp Pills i stan för att handla det sista inför kvällen, vi skulle nämligen göra ansiktsmask innan vi började göra oss i ordning.
Kommer hem till henne för att börja pyssla o ha oss o möts av att det luktar bränt nere i hissen, kommer in i hennes lägenhet o möter hennes pappa i köket där det visar sig vara orsaken till den brända lukten ;) Han hade nämligen bestämt sig för att göra vårrullar, tror jag det var i olja, då det ringer o han går o svarar, oljan fattar då eld o av ren reflex tänker han släcka elden med vatten, visade sig dock inte vara ett så smart drag. Dock är deras kök ganska tufft nu ;) Men, nu lämnar vi det.
Vi gjorde mat o började sen fixa oss. Visade sig dock att ansiktsmasken vi valt inte var så bra, kommer inte köpa den igen.
Bytte om o sminkade oss efter det, vi vart faktiskt riktigt fina, o för en gång skull bestämde jag mig för att platta mitt hår, vilket jag aldrig gör, hatar o ha plattat men det var faktiskt helt okej :)



  
 



Drog ut o möter upp lite gamla vänner. Vilket inte bara visade sig vara possitivt. Men kvällen blev rätt lyckad ändå, till små timmarna då jag får en utskällning av min sk väns flickvän där hon påstår att jag raggat på honom o inte respekterat när han sagt att han har flickvän. För det första skulle jag aldrig någonsin göra så, o för det andra ser jag inte honom som mer än en vän, skulle inte vilja att nåt mer hände mellan oss då jag inte velat förstöra våran vänskap. Nu är den dock det ändå, men av en vettig anledning. Tycker det är fel av honom då det är han som är efter mig. Killar är mystiska. Försökte iaf prata med henne, vilket inte gick så bra då hon började komma med spydiga kommentarer. Då det var droppen tog jag tag i min "vän" o säger åt honom att jag tycker det han gjort är fel o om han inte berättar hur det egenligen är så kommer jag göra det. Har alla konversationer sparade. Nu kommer jag dock inte göra någonting utan jag sa nog mest så för att jag var arg o kände mig fruktansvärt sviken. Skulle det däremot hända igen är hon den första som får veta det.
Men, nog om det. Annars var kvällen riktigt kul o jag vet inte när senast jag kände den lyckan, jag hade verkligen kul o allt negetivt stängde jag av o bara njööt. För det gjorde jag verkligen.
Åkte sen ända ut till Hagsätra för att möta upp en vän, blev att sova där med vilket är ganska förståligt då det är åt helt fel håll, andra sidan stan från mig.
Vaknade lite lagom sliten imorse o begav mig hemåt efter ett tag. Hade tänkt försöka hålla mig vaken hela dagen så jag skulle somna ordentligt nu ikväll men det gick ju som det gick. Jag tokslocknade o vaknade inte fören pappa väckte mig o sa att det var mat, låg iofs o småslumrade lite till o från men var för trött för att ta mig upp.
Tror inte jag hade så mycket mer o säga nu.
Tänkte starta en film, som vanligt innan jag ska sova. Får se om jag orkar se klart den.

Godnatt alla:)

Hej hopp seeeg snopp xD

Nu sitter jag här hemma hos min vän, dricker lite o ska snart ut o leva loppan.
Eller inte snart för du kom hon in med glass. så efter jag ätit upp de, dååå ska vi ut. För er som inte vet så tycker jag om glass ;D Blir noog wokhouse till att börja med, sen får vi se :)
Nu ska jag kila.

Åuss på er :)

Jahaa, nu blev de så igen!

Jag o mina otroligt korkade val jag gör. Inga depp inlägg, det har jag lovat. Men detta ska inte vara ett sånt. Jag behöver bara få lite ur mig!

Har fått nån flipp att jag måte kolla fim innan jag somnar, har nu under några kvällar blivit som så att jag sett just kärleksfilmer, men lyckliga slut. Dom får alltid varandra. Vilket gör fruktansvärt ont i mig. Varför har man inte den turen själv? Varför faller man bara för dom som det sedan ändå visar sig att det inte funkar med?
Jag är i precis den sitsen nu o känslan är hemsk.
Igår föll tårarna. Smärtan tog över o du virrade runt i min skalle o vägrade försvinna. Jag saknar dig nåt så fruktansvärt. Från ingenstans försvann du och jag kan inte förstå varför. Du fortsatte ju prata med mig efter att jag gett dig en fruktansvärt bra anledning till att sluta! Men du gav mig hoppet tillbaka. Jag trodde det fortfarande fanns en chans men du var bara borta. Tänker inte gå in djupare här för detta är något inte alla behöver veta. Men ont, det gör det. Du har ju liksom inte lämnat mina tankar, men jag kämpar med det.

Idag ser det iaf ut som att det blir utgång med Pills, behöver få tankarna på annat o vad är då inte bättre än att gå tilll ett ställe där man inte hör sina egna tankar?
Ikväll ska jag ha kul! :D



Ja, bilden är gammal men jag hade ingen annan här. Funderar dock på lugg igen. Är inte säker. Vi får se. Lite söt med lugg är jag iaf :)


Förvirrat

Det sägs ju att det som inte dödar dig gör dig starkare.
Men det känns inte riktigt så just nu. Jag känner mig inte starkare. Eller joo, till viss del. Men det är ändå så mycket smärta som finns just för tillfället. Jag är inne i en jobbig period för tillfället o jag vill bara att det ska bli bra igen, att jag får komma bort från det, lämna allt bakom mig.
Jag vet att jag har en del med saken o göra också, men jag kan i alla fall stå för det. Jag ville lösa det, iaf få prata om det. Vilket jag ofta gör, men med fel person. Jag får inte dom riktigt svaren, jag får enbart höra en annan persons spekulationer. Blir tokig på sånt här. Jag förstår inte varför det måste ta så hårt.
Vissa stunder känns det bättre, andra gånger forsar tårarna över. Just det är något jag hållt för mig själv, jag vet inte, men jag hatar o gråta. När folk vet om det. Jag gör det hellre när jag är själv. Vilket inte gör saken så mycket bättre iofs för man känner sig så ensam o övergiven.

Just nu i skrivandets stund kom jag på mig själv att jag verkligen saknar hur mitt liv var för ett år sen. Då jag inte visste om allt det hemska som hände bakom min rygg, då jag dock levde i en löng, men jag var till viss del lycklig. Visst fanns det dåliga dagar då med, men då hade jag någom där som kunde ta mina utbrott. Visst vi bråkade, o jag var galen på dig flertal gånger. Men ibland var du bara bra! Ibland fick jag höra det som behövdes. Ibland fick du mig faktiskt att sväva på moln. Jag kan sakna det, få komma ner till dig o bara vara, få krypa ner i sängen breve dig. Vakna o mysa in mig hos dig. Jag saknar hur alla verkligen fick mig o känna mig som en i familjen, för det gjorde jag verkligen. Jag mötte några av dom finaste människorna under tiden med dig, människor som jag aldrig kommer glömma, som alltid kommer att ha sin plats kvar.
Jag kan sakna allt så fruktansvärt mycket, fundera på hur det hade vart om det inte kom fram. Hade jag flyttat då, hade jag då inte längre vart Stokcholmare. Det skrämmer skiten ur mig o tänka på hur långt det verkligen var på väg att gå. Jag vet att inte jag var perfekt jag heller, men fy fan asså! Vi var inte gjorda för varandra, men hur som har vi ett förflutet ihop o det kan vi inte göra nåt åt även om vi skulle vilja. Jag är iaf glad för att det går bra för dig nu. O jag hoppas innerligt att du läsrt dig något, enfast jag sett tendenser till annat. Men lite bättre måste du ha blivit. Skit samma, jag har inte med det att göra längre. Men ja, jag saknar dig o alla dom andra.

Finns mycket mer jag skulle kunna skriva men jag återkommer med det om ett tag istället, blir kanske redan ikväll.. Hare bra så länge.


Tjingeling!

SNÖ!!

Vaknar upp av att min ena bror stormar in i mitt rum o gormar att det är massa snö ute. Då gjorde jag som så att jag begravde mig under mitt varma täcke o somnade om. Vaknade någon timme senare o hoppas att allt bara vart en dröm, men nehej. Det var det tydligen inte. USCH! Det är inte ens november än, det ska inte vara snö nu. O det ser ut att vara slasksnö, vilket inte alls gör saken bättre. Känns som det inte var så länge sen det var massa snö. Fasar att det kommer bli så igen. Skulle det ske beger jag mig utomlands o stannar där lagom tills jag måste komma hem för att kunna åka till Dubai, vilket inte är förens i mars men jag vill inte ha massa kallt o blött, det räcker med allt regn som redan vart här.
Nej usch. Nu ska jag plugga lite, måste få tankarna på allt annat.


Fy!

Torsdag!

Detta med att blogga har jag tydligen börjat bli dålig på igen. Men det är massa saker som händer så bloggen har fått vila lite :)
Jag har i vilket fall som helst kommit fram till att jag nog faktiskt är bättre utan dig, så nu kör vi på såhär o hoppas på det bästa :)

Tisdagen gick iaf bra med barnen, dom var snälla o lyssnade, till viss del, på vad jag sa. Eller så gjorde dom det kanske inte riktigt alls. Men tycker timmarna gick ganska fort ändå så det var ingen fara. Dom plockade massa löv på vägen hem som dom sen fick måla, gjorde mat till dom efter det, den han vi inte göra så mycket innan Annelie kom hem o jag gick till bussen, som jag missade. Min käre far och bror var då snälla o kom o hämtade mig :) Vi åkte o handlade lite sen hem så jag fick äta. Tror inte jag gjorde nåt vettigt efter det :P
Onsdagen blev som så att jag åkte o mötte Pills i stan, tror inte vi tittade runt så mycket utan blev nog att vi åkte till hennes pappa ganske direkt så han kunde klacka om mina skor. TACK för det :) Sen åt vi på något Thai ställe tvärs över gatan för att bege oss mot Kista efter det! Hittade massa fint, ska dit o handla när lönen kommer :D
Hem efter det o då vart det inte heller nå vettigt o göra, men klockan var ganska mycket så det var ingen större fara :)
Idag vart det stan ännu en gång, blev lite smått o gott ur några butiker. Ajaj i plånboken! Men det har jag nu löst. Dock är skulderna inge kul "/
Sitter iaf nu o försöker plugga. går inge vidare då skriva på engelska inte är min starkaste sida. Men snart ska jag nog komma igång :)

För att nämna nåt helt annat då så fyller en helt underbar liten tös hela 5 år idag. GRATTIS på henne :)
Jag hoppas verkligen du får en bra dag, söt. Det är du värd.
Usch vad jag saknar denna lilla tjej!
Även Niklas fyller år, så grattis på honom med. Du ska veta att jag tänker på dig ibland och jag hoppas allt är bra!

Nääe, nu ska jag fortsätta med mitt..

Tjingeling!

Want you to make me feel lika I'm the only girl in the world

Helgen vart lugn, inte för att jag kände mig vidare dålig men det kändes ändå bäst då jag lyckats skaffa mig halsfluss. Svullnaden gick ner mer och mer o det onda försvann redan i fredags. Nu är svullnaden som den alltid vart. Jag har alltid som små "kulor" man kan känna under min hals. Vet inte om alla har så?

Igår var jag, tycker jag själv, väldigt duktig och städade lite. Eller jag rensande högen jag hade i soffan på sånt som skulle i tvätten o inte. Dock hamnade allt på golvet, ska bara flytta det till tvättkorgen. Sen! :)
Måste städa hela rummet med. Var ett tag sen nu o det börjar bli dags. Måste bara finna orken.
Vart även jobb igår då vi bytt dag denna vecka, måndag istället för onsdag. Var dock inte en av dom bästa dagarna med barnen igår, små djävular var dom. Men jag tror jag fick dom att förstå att det inte var okej. Hoppas på det iaf. Får hoppas att det går bättre idag.

Sen en annan sak. Fick i fredags ett sms av Therese, Bells mamma, där hon frågade om jag hade lust att ibland hjälpa hennes kusin med hennes tre barn. Skulle inte bli något fast men jag har redan 2 dagar i veckan jag jobbar + Bellan när dom behöver mig där o plugg träning o vänner på det. Jag vet inte om jag vill att fler av mina eftermiddagar/kvällar ska försvinna samtidigt som jag vill ha mera pengar. Har ingen aning om hur jag ska göra. Måste fundera mera på det samt prata med Therese o se hur mycket dom hade tänkt sig. Tror hon kanske är mammaledig med den minsta? Vi får se.


Lördag

Tänkte börja med en glad nyhet, v.9 åker jag till DUBAI ;D Wihoo :D Helt otroligt o fruktansvärt kul, tror inte allt har sjunkit in riktigt, får komma iväg, lämna kalla Sverige, heelt gratis o som om det inte är nog, jag får 4 000kr. Inte varje dag detta sker. Dock kommer det vara men en av familjerna där jag är barnflicka o jag kommer få ha hand om barnen en del själv. Men vad tusan gör det? Tycker iaf det ska bli fruktansvärt najs :D

Över till gårdagen då. Vart ju som bekant att åka till Globen på Ladysnight. Var lite skeptisk. Men allt vände när det drog igång. Det var riktigt kul faktiskt, och jag tror att jag kanske vill dig nästa år igen. Beroende på vika artister som kommer vara där då såklart. Stämmningen var på top o musiken var riktigt bra. För att inte tala om hur heeet Brolle faktiskt ät. Ouf. Riktig heting det där! Mumma :D


Inte snyggaste bilden på mig men den bjuder jag på ändå :)


Idag har jag inte gjort mycket alls. Du har kommit upp i tankarna o det är lite jobbigt, men det går bättre o bättre att tänka bort dig nu. Visst finns vissa känslor kvar o skulle jag fortsatt prata med dig, träffat dig så som vi gjorde förr, då skulle allt nog komma tillbaka. Men nu är det som det är o jag fixar det ;)

Ikväll vet jag inte vad som händer mer än att jag måste göra klart provet. Vill inte göra det sista dagen. Ska sen höra med min bror om han ska vara hemma ikväll o om han vill ha filmkvällen vi pratade om att ha tidigare idag, om han inte skulle ut o röja.
Själv känner jag inte för att göra det då jag ju fortfarande har halsfluss, har som två golfbollar på halsen, syns inte lika mycket längre, vilket är väldigt skönt, men känner man märker man att som är där. Inte det sexigaste kanske ;) Blir iaf en lugn kväll idag så jag får bli frisk någon gång.

Nu ska jag sysselsätta mig med annat.

Tjingeling :)

Fredag

Vart doktorn igår. Gjorde halsprov med det visade negativt. Fick komma in till en läkare som sa att hon trodde det var halsfluss ändå med tanke på hur svullen jag var. Så hon skickade iväg ett recept till apoteket, 1 tablett 3 gånger om dagen i 10 dagar. Hon sa även att jag skulle komma tillbaka som idag om det inte blivit bättre för då skulle hon kolla om dom kanske var tvugna att skära upp o kolla om jag hade varbölder. Usch o fy fan.
Vart överlyclkig när jag vaknade imorse o kände att det var bättre. Gör fortfanarande lite ont när jag sväljer och svullnaden utanpå halsen är fortfarande kvar.
Jag ser ut som en tjockis under halsen :( Men jag kan iaf äta ordentligt nu:)
Var in o köpte boken idag, gick fort sen skulle jag förbi systemet åt min bror o vad märker jag inte då när jag ska betala? Jo, pengarna har jag tappat på tuben. Så jag gjorde nog en människa lycklig idag. Men jag är ju då ganska fattig nu. Har barar 100kr kvar och det är över 1 vecka innan lönen kommer. Det känns inte riktigt okej. Får leva fattigt helt enkelt. Typiskt!
Provet gjorde jag igår med. Tror det gick bra :) Det andra provet som jag hade tänkt göra idag hade det blivit nåt knas med. På kursen stod det att man hade tills idag innan kl 18 på sig, men det hade man visst inte alls. Utan det skulle vara klart igår innan 20.00. Ringde henns idag o nu har jag till på söndag på mig :) Känns skönt.
Tror även att jag måste tillbaka till doktorn då jag starkt misstänker att jag åkt på en jävla urinvägsinfektion. Allt kommer verkligen på en gång o det gör mig lite smått förbannad. Får ta massa citronshotar, det sägs att det ska vara bra, och hoppas det går över av sig själv. För råd att gå till doktorn igen, det har jag inte.
Blir iaf Ladysnight med min mor ikväll, även middag innan. Tror jag orkar med det då jag känner mig mycket bättre idag :)


Nu ska jag hoppa in i duschen o börja göra mig iordning.

Tjingeling!


En sak till bara..
Att du ens fick tanken på att jag skulle vilja starta nåt med dig igen förstår jag inte. Du fattade visst inte anledningen till att jag lämnade dig. Tilliten fanns inte och jag kommer aldrig kunna lita på dig igen, inte på det sättet.. Anledningen till att jag vill prata med dig är för att jag saknar dig, som vän. Absolut inte mer! Hoppas iaf du förstått det på riktigt nu :)

Haha :)

Hittade dessa enormt snygga strumpor i min garderob. Fick dom för några år sen av en vän ;)
Personligen tycker jag dom är väldigt charmiga :)





Erkänn, du vill ha dom ;)


Haha ;D
 


Torsdag

Okej, det onda jag hade igår är ingenting mot vad det är idag. Fy satan. När jag kom hem från jobbet igår o skulle äta kunde jag knappt öppna munnen, ännu mindre tugga. Så fick bli lite nyponsoppa istället. Knappt det fick jag i mig.
Hade tänkt gå till doktorn imorse men jag var så fruktansvärt trött så jag orkade inte. Gick upp o åt frukust lite senare men det gick ju lite sådär. Tror det tog mig runt 30min att få i mig en liten macka. Munnen ville inte öppnas o tugga gjorde fruktansvärt ont. Men jag gjorde så gott jag kunde. O tillslut var den uppäten. Ringde dock doktorn efter det så dit ska jag senare idag. Dock måste jag öppna munnen mycket då. Fasar enormt inför det. Fy satan. Men förhoppningsvis kommer dom fram till vad det är o jag får medicin för det o blir bättre. Jag hoppas det iaf. Annars känns det liiiite onödigt o åka dit o betala massa pengar samt att jag måste skjuta upp med en tjej jag skulle köpa en skolbok av. Jag har inte hennes nr så hoppas hon läser sina mail. Annars kan det bli lite tokigt.
Men jag känner ändå att doktorn är något jag vill till. Kan inte gå såhär. Det är hemskt.

Du hörde av dig igår igen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Samtidigt som jag blir glad av det gör det mig rädd att du är samma person som du var när jag lämnade dig. Pratar du med mig bakom hennes rygg? Du säger att du har ändrats o lärt dig av det som hände, men vet hon inte om att du hör av dig till mig är du samma person som du var då. O du har gjort mig till den andra "/ Det är inte okej.
Du säger att du saknar mig, får svårt o andas när du tänker på mig, är det shysst mot henne att du säger så till mig, att du är med henne fast du fortfarande känner så pass mycket för mig? Jag skulle inte vilja vara i hennes skor. Att få veta att sin partner får andningsvårigheter när exet kommer upp i tankarna. Var man då redo att börja ett nytt förhållande? Jag anser inte det.
Du säger att ni är lyckiga, varför skriver du då som du gör till mig? Du är inte förändrad. Jag förstår inte. Jag kan verkligen inte göra det. Jag har försökt se allt från din sida men det gör mig inte klokare. Jag förstår inte ditt sätt att behandla tjejer.
Samtidigt som jag faktiskt är glad för din skull gör det mig rädd att du kommer såra henne så som du gjorde med mig.
Neej, jag vet inte hur jag ska tolka allt.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen försöka få i mig något innan jag måste fara till doktorn.

Tjingeling!

Onsdag

Vaknade upp för en stund sen med världens halsont. Kan knappt öppna munnen för det gör för ont. Fruktansvärt irriterande då det inte var länge sen jag var sjuk sist. Har fått i mig lite iaf men nu ger jag upp. Det går inte. O jobba ska jag göra idag med. Känns inte allt för lockande. Sen vill jag ju inte smitta barnen men jag misstänker att det är dom som smittat mig, igen, då Alva är förkyld och Axel tydligen har haft ont i örat. Blir det värre får jag ringa o säga att jag inte kan komma idag. Men det borde gå bra.
Ska iväg till um o Centrum snart. Det är i vilket fall som helst ett måste då jag har böcker som skulle vara inne förra månaden o 100 kronor minus på mitt kort. Lite ångest där. Jobbet är iofs viktigare men att springa ärenden kan man göra enfast man är sjuk. Jag kommer nog jobba med iofs men ändå.
Blir hem o plugga massa efter det då jag ska försöka göra iaf ett prov imorgon. Hinner nog inte med båda, eller det känns rättare sagt som att det blir för mycket. Får göra det sista på fredag. Men det ska nog inte vara någon fara :)
Nu ska jag återgå till mitt te o kolla lite DH innan det är dags att börja röra sig :)

Tjingeling!



Slänger in en bild bara för att :)

När lyckan fortfarande var på topp :)


Tisdag!

Blev träning igår, i Hornstull. Medelpass som vanligt ;) Tyckte dock inte hon var så bra, har vart med om bättre. Men, det fick gå:)

När vi kom tillbaka efter passet kollar jag luren o ett sms av dig finns? Varför? Sist jag hörde av mig ville du inte ha med mig o göra, det skulle tydligen inte funka med tanke på vårt förflutna.. Men nu helt plötsligt kommer du från ingenstans o säger att du saknar mig. Tror det att jag träffade en av dina bästa vänner i helgen har ganska stor betydelse.. Men ändå, du ville inte då, jag skulle inte höra av mig mer men för dig är det tydligen okej? Eller är det något jag missat? Jag svarade iaf men då ville du inte mer eller? Ett svar fick jag iaf inte tillbaka.. Du gör mig förvirrad. Men jag tänker inte grubbla mer på det.
Men samtidigt som jag blev lite sur över ditt sms blev jag på nåt sätt glad. Jag saknar ju ändå dig. Men som sagt, grubblandet över dig är borta. Det är liksom inte värt det!

Blev att åka hem till Maj o äta efter träningen o sen blev det så att jag stannade där. Började kolla på en film o eftersom jag ändå skulle in till stan som idag kom vi fram till att det var lika bra.. Så blev att sova i stan :)
Upp o träna i Lindhagen, vilket visade sig vara ett fruktansvärt bra ställe. Var riktigt mysigt faktiskt, frecht var det med :) Såg rätt nytt ut. Dit kommer jag iaf ta mig igen när det är gym som står på schemat :)

Imorgon skulle jag mött upp Maj för träning igen men blev ändrade planer, så blir um, banken o bibblan imorgon innan jobbet. Ska även försöka komma ihåg att boka klipptid. Antingen på fredag eller nästa vecka, det återstår att se. Om jag ens kommer ihåg (a)

Tjingeling!

Måndag

En tanke föll på dig idag, o jag tror jag saknar dig.

Från ingenstans kom du, helt plöstligt var du där. Men du försvann lika fort som du kom.
Jag tänker inte må dåligt över det. Jag tycker dock du är fruktansvärt feg.
Sååå, hare bra gulle ;D
Mohah :D

Idag har jag inte hunnit göra så mkt. Blivit att kolla lite DH. Spännande det där :)
Ska stax iväg o möta upp Maj för att dra till Friskis o köra ett pass. Behövs nu känner jag. Har inte vart där sen i tisdags tror jag? Måste bättra mig :)

Igår vart det iaf att plugga klart dom sista uppgifterna, han få in dom i tid :)
Tog en paus för att åka o träffa Calle en stund. Kommer dock inte träffa honom igen då han faktiskt var rätt skum? Knasig människa det där.

Men iaf. Mer än så tror jag faktiskt inte att jag har att säga för tillfället. Återkommer kanske senare :)

Tjingeling!

Tjohoo ;D

Vart mycket piggare senare mot kvällen, eller aa.. Efter jag somnade till i ca 10 min. Men det hade sin effekt :)'
Åkte med mamma till Centrum en snabbis innan jobbet, hon körde mig till Mörby så jag han med min buss :)
Väl framme hos familjen ser jag hur det står 2 bilar för mycket på parkeringen, humöret sjönk ännu mer då jag fortfarande inte var så pigg efter dagen innan ;)
Ringer på o får veta att dom har "kalas" för Therese som fyllde år under veckan. Så det var lite folk där. Sur blev jag då Mikael under veckan bett mig komma tidigare enfast dom skulle ha över folk? Men det var bara bita ihop o köra på. Bells sov men 4 ungar var det full rulle på ändå. 4, 3, 2.5 o en på 8 månader. Gulligt. Men lilltjejen hade precis lärt sig att nypa tag överallt o det gjorde hon minsann. Ett under att jag inte har blåmärken i hela fejjan. Haha. Men hon fick iaf tag i min näsa o fick in ett finger, rev upp så det började forsa massa blod. Får bära iväg med henne till Therese för att jag ska kunna ta hand om min stackars näsa. Fick stå ett tag. Hatar att blöda näsblod, det är äckligt :(
Senare vaknade Bell o hon kom till mig direkt, satte sig breve mig, flyttade sig så nära hon kunde, kollar upp på mig o säger "Fifiii, godis?" med världens smile. Min lilla söta vet att på lördag får man äta godis ;)
Hon satt kvar hos mig tills dom andra åkte, då kom hon igång, direkt efter dom stängt dörren såg man den vanliga busiga Bellan. Gounge <3
Vi tittade  lite på film o mös innan vi gick upp o läste bok för att dom skulle sova. Ingen av dom somnade dock så jag la Bellan i hennes säng o la mig breve Madde i föräldrarnas säng efter att ha släck lampan, Bell låg o pratade lite för sig själv. Blev tyst efter ett tag o jag trodde hon somnat. Men nehej. Madde somnade iaf, och det gjorde även jag. Vaknar av Bellan "Fifii, Fifii.. Läskigt" Hon är ju mörkrädd min lilla tjej. Så satte mig på golvet breve hennes säng för att hon skulle förstå att det inte var farligt. Men då började hon prata massa istället så fick ta upp henne o gå ner igen för att inte väcka Madde. Vi tittade lite på film sen höll hon på o somna så jag gick upp o la henne. 20 min senare ligger hon där o ropar på mig igen, så jag hämtar henne o 10 min senare har hon somnat. Går upp med henne igen o sen sov hon tills jag gick, och förmodligen hela natten då hon inte somnade innan 22.30.
När jag hör föräldrarna komma hem 10 i blev jag glad, jag skulle hinna med min buss. Men nej, den såg jag åka så fort jag kom ut på gatan. Jag stannade o prata lite med föräldrarna innan jag kunde gå då dom vill ha med mig till Dubai i februari. Dom står för alla kostnader och jag får 4000kr för att följa med, så dom ibland ska kunna göra saker bara dom 2 medans jag har flickorna. Ska bli riktigt spännande och jag ser verkligen fram emot det. Dom ska kolla upp lite med datum o så, men som det är nu kommer det faktiskt verkligen bra av. Så kuuul!
Men jag missade som sagt bussen o fick gå till Mörby, vilket tar 30-40 min. Men jag hade trevligt telefonsällskap av Mille så det var helt okej :) Väl framme mötte jag upp Kenneth och Malin. Malin skulle vidare och jag o Kenneth skulle hem. Blev film mys med min bror och chips när vi kom hem. Sen ringde Calle, så pratade massa med honom :) Klockan blev mycket efter det och jag stupade i säng.

Idag måste jag plugga klart 2 uppgifter som ska in idag, har 2 prov i veckan med då kurserna jag läst är slut. Måste plugga lite till dom med.
Kanske borde göra det nu.

Tjingeling :)


Lördag

Uäääk va pissigt jag mår. Nedrans alkohol. Var meningen att gårdagen skulle bli lugn men någonting hände o jag hamnade på Stureplan. Inte braaa..!
Dagen började iaf med att jag pluggade klart ena uppgiften, nu är det bara två kvar. Sen vart det in i duschen för att sedan möta upp Pills i stan. Vi gick till banken för jag ville ta ut lite pengar, men nehej. Det kunde dom visst inte hjälpa mig med så det fick gå ändå. Är dock heelt pank nu :(
Blev iaf att gå på bio, såg I rymden finns inga känslor. Väldigt mysig film :) Sprang till systemet efter det då vi trodde de stängde 7, men väl framme står det att dom stänger 8. Då blev vi lite sura. O bättre blev det ju inte direkt när min cider inte fanns :O Fick ta annan skit. :( Fast det gick bra ändå ;)
Åkte hem o bytte om sen över till Pills för att föra. Åkte till centralen efter det o mötte upp Coffe :D En kul prick det där o jag har faktiskt saknat den pricken :)



På väg in till Centralen för att möta Coffe :)



Men iaf. Blev att knata till stureplan där Maj väntade inne på Soup. Smet in lite smidigt sådär ;) Haha. Var iaf smockat med folk, lite för mycket folk.. Men lite kul hade jag iaf ;D
Mötte upp Alex när dom stängde, vi ville ju ha efterfest, men nehej. Någon sådan blev det inte. Vart lite putt då o ville åka hem så så blev det. Följde med Coffe till hans hotell sen vinkade jag o Maj av Alex o åkte hem till henne o sooov. Fruktansvärt skönt att lägga sig ner :)
Vaknade iaf imorse o åkte hem. Usch så jag såg ut. Majs guldiga ballerina, svarta strumpor med Kitty och silvriga stjärnor på. till leggings o klänning. Nemen tjena snygging med påsar under ögonen o halvt död! Haha. Var hemsk :P
Väl hemma hade jag tänkt att jag skulle plugga lite.. Men det gick verkligen inte. Hjärnan vill inte sammarbeta. Får göra allt imorgon istället. För senare hinner jag inte heller då det är jobb som står på schemat ikväll. Känns dock inge vidare då jag är helt slut. Men det får gå. Jag behöver verkligen pengarna o förhoppningsvis är barnen trötta o somnar. Jag vill ha en lugn kväll med bara massa tv. O dom har faktiskt massa bra kanaler (A)

Nä men nu ska jag väl kanske ta något att äta innen jobbet kallar.

Tjingeling!

Torsdag!

Att det är torsdag redan kan jag inte riktigt förstå. Denna vecka har gått fruktansvärt fort. Inte för att så mycket har gått, men dom dagarna som passerat har bara rusat förbi.. Jag har ju inte hunnit med det jag skulle :O Alla uppgifter från förra veckan är iaf inne nu.. Har denna veckas kvar, måste göra morgondagens uppgift när jag kommer hem från jobbet sen. För imorgon, innan jag ska iväg SKA söndagens uppgifter vara inne. Jag sitter INTE i helgen o pluggar. Det gör jag bara inte.. Kommer iaf att bli en lugn helg nu, känns skönt efter förra helgens händelser. Blir att träffa en gammal vän imorgon o gå på bio. Ska vi göra nå mer? Det vet jag inte.. Måste höra av mig till henne o se hur planerna se ut. Ingen utgång iaf. Sen på lördag är det jobb mellan 16.23. Efter det tänker jag inte heller gå ut. Tänker intala mig själv att det då är för sent o fara hem mot sängen istället :) Känns rätt skönt att helgen är planerad, utan någon utgång. Har lyckats få en del snefyllor senaste tiden o det är hemskt. Gör saker jag sen ångrar o brister i gråt. nte riktigt så man vill avsluta sin kväll. Så inga tårar nu :D
Hade tänkt åka hem o plugga igår efter jobbet, men först missar jag 2 bussar me typ 2 min på båda så kom hem mycket senare än jag brukar. Nästan 45 min senare. Arg arg arg. Kommer hem, äter lite o hinner bara sätta mig med plugget o samtalet kommer av finaste Majsen o hon vill att jag kommer över o kollar lite tv med henne, det var ju faktiskt Kungarna Av Tylösand igår ;) Så jag hamnade hos henne. Så plugget hans inte med. Men idag gjordes dom klart :D
Nu är det dags att bege sig till jobbet snart. Vilket är surt då det regnar ute, bara lite tror jag med det känns ändå inge kul. Jag kommer ju bli alldeles blöt. Jag har inga kläder för regn :(

Men men..
Jag hade iaf en hemsk dröm om en nära vän och en annan speciell person inatt. Vaknade o hade värsta ilskan mot dom båda. Jag vet att det inte skulle hända på riktigt, men jag kan inte hjälpa det, det kändes så verkligt. Jag är fortfarande stött av det "/ Usssssscccch! Jag hatar sånt.
Men jag är fruktansvärt förvirrad o då drömmer jag sjuka drömmar. Måste rätta till allt, vilket jag vet att jag kan om jag bara lägger manken till. Så det måste också göras. Reda ut både det ena och det andra. Får lägga till det på "göra listan". Inte för att jag har en sådan men jag kanske borde skaffa? :D haha.

Nää, men nu måste jag kila till jobbet..
Tjingeling!

I love it when you kiss me

Möhööö :D
Idag har vart en ganska bra dag faktiskt :) Började med att jag mötte upp Maj för en gymintroduktion, hade ju fått höra att han var snygg.. Guuuud vad besviken jag blev. Usch nej, o tönt var han med:) haha.. Nej men på riktigt, han var faktiskt dålig, börjar med att komma sent, sen blir han stressad o tänker hoppa över övningar han sagt han ska göra med oss, o när vi gör fel vägrar han berätta hur vi ska göra, för att han hade andra efter oss. Men varför ska vi få lida för att han e sen. Idiot. Han var dålig o jag tänker klaga :) Efter det åkte vi hem o jag fick min intervju så nu är den uppgiften inne. Nu är det bara dom som skulle vara inne i söndags kvar + dom för denna veckan. Blir att gå upp tidigt imorgon o plugga massa, blir nog lite efter jobbet med. Usch va tråkigt ;(

Över till något helt annat då.. Jag har börjat fundera på au pair. Kan ni förstå hur kul det egentligen måste vara? Funderar på o ta det när plugget är klart, då har jag ju ett tag på mig att tänka igenom det också :) Men bara det med språket är ju skit bra till senare, vilken erfarenhet :) Sen att barn är något jag älskar att jobba med är ju inte heller helt fel. JAG VILL :D

Nu ska jag plugga vidare.

Tjingeling!

Måndag!

Jag är helt slut i kroppen. Har precis vart o tränat, tyckte först inte hon var så bra, men istället för som alla andra gör tog hon inte allt på en gång utan delade upp det med andra saker emellan, det var inte stenhårt med magen på en gång osv vilket jag tyckte var fruktansvärt skönt för det kan göra riktigt ont efter ett tag. Tror jag kommer ha ont lite här o där imorgon, men det får gå ändå. Har även pluggat lite idag, har ju inte lämnat in förra veckans uppgifter så jag har lite o göra. Dock lite panik då hela veckan är uppbokad nästan men jag får helt enkelt se till att ta mig tid. Imorgon ska jag ringa o göra intervjun iaf, med Gustaf, han verkade faktistk väldigt charmig så det känns bra :)
Ska även möta upp Maj för att tillsammans ta oss till Sveavägen för en gymintroduktion. Känns bra att få förklarat vad det är jag borde göra för övningar, även hur. Med inställningar och sånt :) Har även hört att han ser bra ut, haha ;)
Neej , men sen blir det hem o ringa Gustaf o vidare till jobbet :) Blir nog ännu mera plugga efter det. Vill få klart allt så fort som möjligt, iaf dom som skulle in förra veckan. Usch, det är lite ångest på dom. Jag skulle ju fixa det här, o bra skulle det gå.. Jag kan inte fortsätta skylla på att jag mår dåligt. Det är ju egentligen då jag borde sätta mig så jag får tankarna på annat. Men så smart är visst inte jag! Att tänka på om det skulle hända igen. Dock känns det lite bättre just nu. Hoppas det håller i sig bara. Jag orkar inte riktigt med det här längre. Det är inte värt det. Men men :) Shit happends, life goes on!

Borde nog kolla igenom plugget lite nu innan jag ska sova :)

Tjingeliing :)

Alkohol är inte bra.

Ni vet dom svartsjuka människorna, som brusar upp för en liten grej?
Jag tror jag är en av dom. Eller jag var iaf det. Då!
Det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte visste varken in eller ut. All ilska riktades mot dig o det gjorde att jag nästan förlorade dig.
Det skrämde skiten ur mig, jag ville att du skulle förstå hur det kändes, jag försökte prata med dig om det, samtidigt som jag inte ville berätta att jag blev just svartsjuk. Men allt blev fel o jag blev ännu surare vilket slutade med att vi verkligen bråkade, jag skrek på dig. Flera gånger fick du säga åt mig att sluta skrika, att jag skulle lugna ner mig. Men jag lyckades inte. Dagen hade inte vart bra, jag var trött o grinig redan innan o alkoholen förvärrade det hela, brutalt. Jag vet inte varför men jag var verkligen småtjurig hela kvällen. Tyvärr gick det ut över helt fel person.
Jag har pratar med dig, bett om ursäkt. Du pratar iaf med mig, jag vet dock inte vart detta nu kommer leda. Jag förstår att du inte kommer vilja se mig igen, när det är alkohol med i bilden. Vet iofs inte om du vill se mig annars heller. Men du pratar med mig, vilket iaf är ett steg i rätt riktning.
Kan inte mer än hoppas på det bästa. Jag vill inte se dig försvinna!

Jag vet att alkoholen inte är ett rimligt skyll, men alla måste väl ändå hålla med om att man oftast beter sig annorlunda med alkohol i kroppen?!
Jag vet iaf att jag inte beter mig så som jag gjorde i fredags utan en mängd, alldeles för stor mängd, alkohol.
Det blev för mycket för mig denna gång o jag spårade ur. Tror det är på tiden att jag tar reda på hur mycket jag tål. För som det är nu verkar jag inte ha en aning!





Bild från första gången på systemet ;)


-.-

Detta ska egentligen inte hamna i bloggen, men jag mår inte bra o behöver få det ur mig!



Idag är ingen bra dag. Tyckte jag mådde dåligt igår när jag vaknade, men det var ingenting mot vad jag kände imorse.. Allt är skit o jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skolan orkar jag inte med längre, vet att jag måste fortsätta, vilket jag också ska. Men jag har verkligen ingen lust alls. Allt känns bara skit o jag är trött på det. Jag vill bara komma bort från allt, komma bort härifrån. Börja om på noll!
För inte alls länge sen var allt bra, jag var för en gångs skull lycklig, jag trodde det skulle hålla i sig. Men det gjorde det tydligen inte. Allt slog till som ett slag i magen. Usch, det här är hemskt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara bort bort bort.
Jag försöker tänka possitivt, men det går inte. Jag kan inte, hur mycket jag än försöker så ser jag inte det positiva i någonting.
Ena sekunden kommer en glad tanke, jag försöker hålla fast vid den men ändå tänker jag vidare och det förändras till nåt dåligt. Jag är trött på det här nu. Varför måste allt vara så fruktansvärt komplicerat?
Nej, idag mår jag inte bra.

Hejdå!

 


Lördag!

Blev inge träna innan jag for till Märsta i torsdags, det orkade jag inte.. Inte för jag gjorde något annat nyttigt men så vart det iaf :) Fick sjuts till Väsby av min käre far då han o min mamma skulle vidare till farfar för att sen åka till Öland över helgen! Väl framme hos Micke vart det att kolla en del på en serie jag inte kommer ihåg vad den heter just nu. Men lite kul var den, satt o småfnissade lite granna :)
Fredagen började med att jag klev på en smockfull buss o fick stå hela vägen till stationen, nästan. Uppskattades inte. Var fruktansvärt trött då jag knappt sov något under natten. O det där behöver inte misstolkas, för han sov ;) Men iaf, på tåget fick jag sitta ner iaf vilket resulterade i att jag satt o små slumrade hela vägen in till stan, skulle på möte på jobbet. Lagom roligt att komma dit o svara på massa frågor när hjärnan ännu inte vaknat, men hon sa att hon fick reda på det hon ville iaf så något bra måste jag ju ha sagt :) På tunnelbanan hem somnade jag på riktigt o vaknar av att det guppade till så jag slog i huvudet, sen kunde jag inte somna om o började må illa. Usch o fy. Väl hemma åt jag lite sen somnade jag i soffan!! Skööönt :) Mötte upp Maj senare o åkte till systemet. Vart lite partaj på kvällen, började bra men slutade inte riktigt så. Ångest på hög nivå. Tror jag måste börja dra ner på det där med att dricka. Igår vart det för mycket o jag har nog förstört en hel del. Känns skit jobbit för jag var verkligen glad innan, men allt blev bara fel.
Att dricka alkohol när man är trött är nog inget jag siktar på att göra igen, allt slog verkligen slint i min skalle o konsekvenserna är inte kul, klumpen i magen skulle jag klara mig utan, ångesten är inte heller något jag tycker om!
Nesch, det blev inte så bra helt enkelt. Får köra på ett "bättre lycka nästa gång" för jag hoppas verkligen att det blir en nästa gång!

Nääe, nu klarar jag inte av att skriva om det mer, räcker nog sådär :)
Ikväll blir det iaf bio med mina bröder och Pontus, ska se Tusen gånger starkare. Håller tummarna för att den är bra.

Nu ska jag sova lite.

Tjaaa!! :)

RSS 2.0