Valborg

Vaknade upp med världens finaste efter att igår ha druckit lite med våra vänner, Danne Shimme och Jens.
Linda kom även förbi. Supersöt tjej det där, henne vill vi se mer av :)

Tog oss till Kista och handlade lite behövligheter, sen vidare tillbaka hit för att göra oss iordning. Är bara mat som fattas sen bär det av till Väsby :D

För ett år sen lämnade jag N och bestämde mig för att satsa på M.
Detta år är det Linn som gäller ;)



Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder ikväll :)

Tjing :)

28 April


Denna dag har jag fasat för. Haft ångest. Men, det har gått bra. Det mest typiska var dock att jag blev kallad att jobba idag, just precis där. Kom inte att tänka på det förns jag väl satt där, i soffan. Precis som när jag träffade dig..

Men vet ni vad? Det var inte jobbigt.
Allt känns så förbannat jävla skönt :)

Vart lunch med Natta idag, mys mys :)
Jobb på Cubus som vanligt, blev som sagt Bell efter det :) Min fina lilla tjej :)

Nu ska jag sova.

Tjing.

Bild 8

En person som du saknar.


Allt i ett



Kom och tänka på en sak, egentligen igår. Jag har flera gånger sagt att jag vill sluta hos en av familjerna jag har, men sen jag var och träffade en ny familj har den känslan förändrats. Jag vill inte längre. Bara tanken på att någon annan ska få hämta dem gör ont i mig. Det är mig dom ska jävlas med om dagarna, det är mig dom ska göra förbannad. Ingen annan.
Som igår, Alva var en riktig retlig liten fröken igår. Tillslut fick jag nog och blev verkligen arg, gick ifrån henne, in i ett annat rum. Då kommer hon smygandes, kollandes ner i marken, kommer fram till mig. "Sofie" och räcker upp händerna. Självklart kan jag inte stå emot och lyfter upp henne. Jag fick världens kram, sen kollar hon mig i ögonen och helt plötsligt får jag en puss.. Hur ska jag kunna sluta hos dem? Det går inte. :)



Dagen har iaf vart skitjobbig. Började med att jag hade svårt att sova igår vilket resulterade i att jag var megatrött imorse. Tvingade mig själv upp och åkte till jobbet, vanligtvis brukar jag börja i provrummet, hänga ut provade plagg, men inte idag. Alla Cubus butiker hade Big smile dag och eftersom det inte görs någon reklam om det så brukar butiken jag jobbar i ha ballonger vid dörrarna. Gissa vem som fick sixa dem? Jo, jag såklart. Har ont o mina fingrar efter att ha knutit alla, men det är ingenting mot vad jag har i handen. Efter att ha pumpat alla dessa förbaskade ballonger va hela min hand död. Är fortfarande helt öm. Gör skitont.
Hämtade barnen efter det, plockade vitsippor på vägen hem. :) Blev mat och film på det :)
Väl hemma har ingenting blivit gjort!
Skulle verkligen behöva städa, men det finns ingen motivation. Vi håller ju på och renoverar hela övervåningen så bara den ser ut som ett bombnedslag, dock börjar det bli lite ordning på köket nu men det är inte ens i närheten av klart. Hur kul känns det då att ha ett städat rum? Min motivation försvinner iaf. Sen finns väl inte riktigt orken heller. Är helt slut om dagarna när jag kommer hem.



Det hände en sak häromdagen som satt fnatt i min skalle. Jag vet att det bara är inbillning, men känslan är så stark att jag nästan tror den. Fick veta saker som gjorde saker värre. Trodde inte det var sant först, att de drev. Men nej. Nu är det iaf så pass uträtt det kan vara, utan att ses. Tänker inte lägga mera energi på det där. Gjort är gjort. Vi får se vad som händer framöver. :)



Valborg närmar sig, ser ut som att det kan bli att jag och Linn träffar Väsbyligan igen, annars lutar det åt Kajsa. Som jag förävrigt aldrig träffat. Men det blir säkert bra om vi skulle hamna där.
Tror jag får svar imorgon om hur det kommer bli :)





Öland då, att jag och Linn ska ner v. 27 o 28 tror jag att jag sagt? Men nu ska även Danne med, första veckan. Kan vara skönt att ha en vecka bara jag och Linn. Tror vi kan behöva det. Ser iaf fram emot det sjukt mycket.
Vi kommer ha så kuuuul :D


:D


Näe, är väl kanske dags för sängen nu, jobb imorgon igen, först på Cubus sen med Madde och Bell.. Blir en del långa dagar. Men det är pengar och mys med mina fina :)




Du är inte värd nåt längre, jobbiga dagar kommer jag ha. Men de är det värt. Du är inte den jag trodde du var!





Nääe, sängdags.
Sov gott allesammans.

Tjing :)


Bild 7

En bild som du aldrig lagt upp.



Egobild på fyllan för nåt år sen. Dock var den inte allt för hemsk.


Bild 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



Världens finaste Mia


-


Don't worry about people from ur past there is a reason they didn't make it to your future!


Rubrik


Ibland känns det som att man vill göra en helvändning, bara börja om. Skita i allt gamalt, bara släppa och fokusera på annat.
Idag är ingen bra dag, jag är förvirrad och tankarna flyger omkring. Jag vet inte. Känns inge bra.
Vart är du liksom?

Jag vill börja om, från början. Med allt.

Hejdå!


Bild 5

En gammal bild på dig själv.



-07. Blond och allt


Fan!


Dagen började okej, gick ut i solen.
Fick lite färg.
Hoppade lite studdsmatta.
Blev helt slut.
Samlade kraft.
Hoppade igen.
Fick nog.
Gick in, satte mig vid datorn.
Och allt jag kan tänka på är dig.

Jag hatar det!

På torsdag är det ett år sen jag träffade dig. Varför jag kommer ihåg datumet kan jag inte svara på, jag vet det inte själv. Men det är jobbigt. Du har vart borta ett tag nu och jag har kunat leva vidare utan att bryta ihop. Men vissa dagar är jobbiga och idag har ínte vart en bra dag. Såna dagar brukade du kunna få mig på bättre humör, tänka på annat. Jag saknar dig, att prata med dig.
Tiden med dig var en av de bästa jag vart med om. Från ingenstans kom du och "räddade" mig. Låter fjantigt men så är det. Hade jag inte träffat dig finns chansen att jag gjort ännu ett fruktansvärt stort misstag. Men du hindrade mig. Du fick mig att göra slut på det. Du fick mig att inse.
Men tillslut föll jag, för dig. Du vart anledningen till leendet på mina läppar, ett sms av dig kunde göra hela min dag. Du var speciell och jag tyckte verkligen om dig.
Usch och fy fan. Jag måste tänka på annat nu. Detta gör ont och det är det inte värt, du är inte värd min smärta.

Nääe, nu ska jag göra nåt annat.

Tjing!

Länge sen nu


Har inte orkat uppdatera under veckan som vart. När jag väl kommit hem från praktik och jobb har jag vart helt slut. Inte haft någon ork.
I tisdags var det först Cubus och sen direkt efter åka och hämta Axel och Alva på dagis, jobbade mellan 8-18,30, onsdag var det också praktik, sen hämta bell och Madde, jobbade mellan 8-22.15. Efter det åkte jag hem och dog. Torsdag var det självklart praktik igen, sen leka med min fina :)
Vi åkte till Kista för att ta ett snack med Tele2 försäljarna där, men det gick inge vidare, skulle återkomma på fredag. Så vi åkte hem. Blev utgång på kvällen, Hellströms. Mötte upp Alex och hans vänner där. Saker förstördes den kvällen. När fredagen sen kom åkte vi till Kista, dock var chefen inte där, som dom hade lovar att han skulle vara? Så vi åkte vidare hem till mig för att hämta lite kläder då jag skulle vara hos Linn hela helgen. Skyndade oss och fick ta bilen tillbaka sen, gjorde oss iordning och åkte sen till Väsby där vi skulle grilla med lite gamla vänner. Vart hur mysigt som helst.
Lördagen blev lite knas men tillslut mötte jag upp Linn igen och planen var att vi skulle sitta hemma då båda var helt döda, men en spontanutgång blev det. Mötte upp Danne, Shimme och Jens på Dovas, bar sen vidare mot skrattande ankan :D Har saknat våra grabbar så det var faktiskt riktigt kul. :)
Igår vaknade vi för sent, så jag fick själv åka och hämta det som skulle hämtas från mig så fick Linn fixa tvätten. Väl tillbaka blev det film sen till Väsby igen. Började med film hos Alex med lite dricka och sen bar det av till Anton för att fortsätta där.
Helt plötsligt kom det världens största spindel krypandes på väggen, ingen tar bort den, jag får panik och går. Skulle ändå bli upplpckad någon minut senare ändå, :P
Idag skulle jag legat ute i solen med Linn, klockan 10 var våran plan att vi skulle gå ut, men än har jag inte hört nåt så nu sitter jag här själv ;)

Kanske är dags att gå in och fixa nåt att äta. Börjar bli lite hungrig.
Vi kör på det.

Tjing!

Bild 4

En bild på en konstig tid i ditt liv.



Just bilden har inget med saken att göra, mera tiden då den togs!


Bild 3

En bild på någon i din familj.


Bild 2

En bild på dig själv.



Bara för att jag var lycklig då, fullt ut!


Bild 1


Någon du umgås väldigt mycket med.



Världens finaste Linn!


Hej hopp seg snopp.

Har för mycket att göra, inner inte uppdatera. Återkommer om någon dag när tiden ges. Tjing

Bilder


Jag är dålig på bilder, fruktansvärt dålig. Så nu gör vi såhär. Titta och njut, Varje dag ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

18 April

Första dagen på Cubus avklarad. Var ett helvete att gå upp imorse. 05.45 ringde klockan. Fy fan, att gå upp då är fan inte mänskligt. Men dagen gick bra, trevliga människor hamnade jag med också :) Dock hade man ju velat smälla till en och annan liten skit som först slänger alla klädet på golvet inne i provrummet så dom blir alldeles smutsiga, sen har dom små jävlarna mage att lämna allt där inne och bara gå. Man undrar ju lite hur dom tänker. Tror dom inte att vi som jobbar har annat att göra, att det finns viktigare saker vi skulle kunna göra istället för att plocka upp efter dom? Skulle var och en ta med sig kläderna ut, hänga plaggen på stången, som faktiskt är till för det, så vi som jobbar lättare skulle kunna hänga ut de igen så skulle bemötandet blir mycket bättre, vi skulle ha tid att kolla så det finns plagg i alla stolekar, vi skulle kunna tömma lagret, ha mera personal i kassan, flera på golvet. Det skulle bli så mycket bättre. Men nej, ni ser helldre oss stå o slita som djur medans ni stökar ner ännumera. Idag hade jag stor lust att dra ut några ur provrummet. En person får man vara där inne, tre t givk in, alla slängde provade kläder på golkvet och klev på dom. Gissa vem som fick städa upp allt? Jo, det fick ajg göra. Höll på att koka över. Tur bara att Susanne fick mig på bättre humör annars små flickor hade jag gått efter er :)
Men dagen var, dock det bra.

Skulle mött upp Linn efter det, men så blidde det inte. Min stackars fina mådde inge bra så henne får jag se på onsdag istället, hoppas jag :)
Ska sitta kvar här i solen tills det blir kallt. Ska försöka få lite städat sen igen. Fixade ju allt för bara några dagar sen men mamma och pappa har vart ner i borrat o fixat i mitt tak och flyttat omkring så nu är det dags igen.

Nu ska jag njuta mera av solen.

Tjing!

Helgen


Har som sagt vart med min fina hela helgen och haft hur mysigt som helst. Mötte upp henne i Solna i fredags, tog en glass o gick runt och pratade en massa. Mötte även på Malin under våran lilla tur, trevlig tjej det där :)
Hamnade tillslut i Kista där vi åt lite lunch. Tog även steget... hör och häpna. Vi tog hål i örat. Skit tuffa är vi. Haha :) Kommer att bli flera med tiden, vill inte ta alla på en gång då vi båda har lätt för att få infektion. Vart vidare hem till henne efter det där vi egentligen inte gjorde vidare mycket. Åkte hem för att sova då jag hade nationella dagen efter.. Men historien om det tar vi nog inte här ;)
Träffade iaf Linn i lördags med, låg ute i solen och fick lite färg. Mysigt.
Hände även saker den kvällen som inte borde hänt, iallafall inte på detta sätt. Men.. Vad finns det att göra åt den saken nu?
Kollade snövit gjorde vi, men kladdkaka och grädde. Hur mysigt som helst. Blev sängen efter det och en himla massa prat. Vaknade upp imorse, åt lite frukost och begav oss ut tillsammans med en filt och fick ännu mera färg. Åkte även in till stan en stund. Han med att ta en glass och säga hej till Alex då med. Alltid lika trevligt ;)
Kom hem vid 8 någongång och har inte gjort ett piss sen dess. Ska krypa ner i sängen nu då jag imorgon ska upp megatidigt för att börja på Cubus. Jag kommer vara slut när jag slutar för dagen. Men det får jag ta itu med då..

Godnatt allesammans.

17 April


Sitter hemma hos Linn. Har vart här hela helgen förutom fredagsnatt då jag åkte hem och sov. Försov mig gjorde jag med. Morsan ringer o väcker mig, jag flyger upp, slänger ner lite kläder o så i väskan o beger mig mot bussen. Blev en heldag i solen, o enligt Linn har jag fått färg :) Idag lutar det åt en dag i solen igen, får se om vi beger oss in till stan eller hur vi gör.
Vart lite mys igårkväll med kladdkaka och film, sen massa prat innan vi somnade. Vi är med varandra nästan hela tiden, o är vi inte med varandra så pratar vi iaf väldigt mycket, men trots det så finns det alltid saker att sägas :)

Men iaf, en fruktansvärt fin människa, som kom att stå mig väldigt nära.. Det känns som du är påväg bort. Igår sjönk jag, de är jag medveten om. Det som hände var inte okej. Men jag känner lite att jag inte gillar hur allt har blivit. På ett sätt är jag jätteglad för din skull, enfast du kanske inte tror det. Men jag kan inte längre vara det helhjärtat, då du faktiskt försvinner bort.
Känns som att vänner är nåt man bör hålla hårt i, men jag vet inte, det är kanske bara jag!

Nu ska jag äta lite frukost med min fina.

Tjing!

15 April


Vaknade av att min fina ringde. Vanligtvis brukar jag vara väldigt lättväckt. Men inte imorse. Först hade hon smsat mig, 3 gånger, utan att jag vaknade. O på henne har jag ganska hög smssignal, men iaf, hon fick ringa hem o som tur är var pappa hemma o kunde väcka mig. Eftersom han är så snäll så förvarnade han henne om att jag skulle ha basröst :O Man låter inte vidare sexigt på morgonen ;) Fast jag vet en som tycker det är JÄTTEkul att ringa o väcka mig när jag sover, bara för att få höra hur jag låter nyvaken ;)
Iallafall bad hon mig ropa "Heeeeeeej!" o sen skrattar hon :O Ibland är hon lite elak min fina!
Hon ville iaf bara väcka mig, för att hon var ledig och ville bjuda på lunch o tala om att det är jättefint väder ute, att vi ska vistas ute i solen idag. Men vet ni vad. Klockan 8 spelar det ingen roll vad det är för väder, då vill jag sova.. Men upp gick jag o nu har jag precis ätit upp min frukost. Ska snart gå ner o hoppa in i duschen o fixa mig, ska vara hos doktorn idag 11.15 för att få nytt recept. Känns att det är på tiden. Tror bara jag har en karta kvar. Om det inte ligger nån i någon annan väska än den jag har nu. Har för vana att lägga ner en i varje väska. En dag utan medicin, när den behövs, kan bli lite jobbig ;)

Näe, nu ska jag inte tråka ut er mer..

Eller jo, jag har en sak att säga.
Fortsätter du såhär är det du som kommer förlora, du vinner en men förlorar två, som skulle stå vid din sida genom allt. Är det värt det?



Älskade underbara fina du :)


Nu ska jag duscha!
Tjing.


14 April


Vaknar av att min fina ringer o skriker i luren. Fattade först inte vad det var frågan om, halvsov nog fortfarande. Men sen klarnade allt och jag fick veta de bra nyheterna. Nu kommer Öland bli av :D
Får även veta att klockan inte ens är åtta. :O så efter vårt samtal somnade jag om. Tills pappa tyckte det var dags för mig att gå upp, så från halv nio till ca 10 var han in flera gånger o försökte få upp mig. Men jag var trött.. När jag väl kom upp hade jag tänkt hoppa in i duschen, får då veta att jag kommer få duscha kallt, pannan har, ännu en gång lagt av. Tror de e löst nu iaf. Hoppas på det, innerligt.
Väl uppe så fixade jag matten. Alla uppgifter är nu inne. Bara Svenska, Engelska och Praktiskt Marknadsföring kvar. Usch, är inte ens i närheten av klar. Ska fixa så mycket som möjligt idag iaf. Ska även hinna med jobbet. Hämta mina fina små idag. Hoppas vädret håller i sig så vi kan gå hem. Vet att iallafall Madde kommer uppskatta det :) Saknar mina fina små tjejer.

Näe, nu ska jag fortsätta med pluggeriet. Ska ringa doktorn först. Det är ett måste.



Tjing!


13 April


Heeeej alla glada :)

Skulle åkt in o träffat älskade Linn idag, men planen blev ändrad då, som hon så fint uttrycker det, har pungkulor i halsen ;)
Får se om det blir nåt imorgon, annars har vi helgen, o då skiter jag i om hon är sjuk :)
Men iaf då, ingenting har hänt idag, eller aaa.. har tömt gamla datorn, och hjälpt till o ta bort de gamla rören som suttit i mitt tak. Nu kan vi snart göra iordning mitt rum så det blir fint :)
Lyckades även slå söndet ännu en nattlampa. Kul. Denna var ju fin :( Tur att jag hade en till, likadan. Ska försöka hålla denna hel. Mamma lovade att vi ska åka till IKEA någon dag snart och köpa en helt ny. Kanske ska köpa en i plast? ;)
Men jaa, vi får se. Ska till jobbet senare, blir en timme längre än vanligt idag, men det är mera pengar för mig :) Ska nog gå fint.

Nu äre bb som gäller :)


Tjing!


Slog mig nyss att det är en månad kvar. Det gör ont!

:)


Haha, min dag som skulle vara full med saker,

Skulle klippa mig. Det blev inte av.
Träffa Alex. Blev inte av.
Skulle träna. Blev inte av.
Skulle sola. Blev inte av.

Men jobb blev det, o jag har även tvättat en del. Har damsugit med, äntligen. Fy vad äckligt det var. Hoppas bara jag inte får besök nu ikväll. Är lite rädd för det. Men det ska gå bra :)

Blev ingen prommis från jobbet idag, var så förbannat kallt o bussen kom när jag var vid hållplatsen. Ska möta min finaste imorgon o planen då är att vi ska gå massa så håller tummarna, stenhårt, för att det ska vara fint väder imorgon. Blir jobb efter det, fick nyss veta med att jag ska jobba en timme längre än jag brukar. Måste plugga efter, måste måste måste. Har massa uppgifter som ska in. Fick in ett nytt ämne på distans idag så nu har jag ännu mera att göra. Får nästan ta en dag där jag bara sitter o pluggar.
På torsdag tror jag att jag o min fina skulle mötas upp o plugga lite, efter hennes skola. Tror hon skulle till jobbet efter så blir väl bara ett tag. Får plugga själv innan jag möter upp henne. Kanske efter med, beroende på om jag ska till Bäck eller inte. Vi får se helt enkelt :)
Måste komma ihåg att ringa doktorn med, medicinen börjar ta slut o det är inte bra ;)


Dageeens Fi :)



Nu blir film.  Herrå :)


!


Jag tänker inte
Jag tänker inte
Jag VÄGRAR

Du ska inte få vara den. Jag tänker inte låta dig få den makten.
Det kommer inte ske.
För en gång skull ska jag fasen vara stark.

Du hålls sakta men säkert på att raderas bort. Visst stunder är det jobbigt, andra känns det bra.
Jag är värd bättre.

:)


12 April


Idag skulle jag åkt och klippt mig, hade ställt klockan på 8 så jag skulle hinna damsuga o städa undan lite mer innan, men nehej. Jag vaknar inte. Jobbargubbarna höll på o såga o greja, i rummet över mitt. Men inte vaknar jag av det. Så... klipptiden fick avbokas. Kollade om dom hade en annan under veckan, men inte det. Kommer därför få gå o kilppa mig hos någon dyr eller vänta 6 veckor o de kan jag verkligen inte göra.
Ingen bra morgon idag. Blir inge Alex för den delen heller. Får ta det någon annan dag.

Jobb senare, får se om de blir gym o sola med. Kanske blir en prommis hem från jobbet istället. Vet inte om jag kommer få åka iväg själv, inte så kul så då kan jag nästan göra det hemifrån. Funkar ju det med :)

Tjing!

Vår


Dagen idag har vart helt underbar. Började med att intervjun gick bra, kl 8 på måndag morgon börjar jag på Cubus :)
Mötte upp Linn efter o prommenaden genom staden började. Undra hur långt vi gick idag, sammanlagt. Mysigt var det iaf. Lunch på fiket blev det med. Solade lite vid plattan, köpte jordgubbar efter det, hämtade Py o gick till Vasaparken.
Det känns verkligen att våren är här. Helt underbart.

När jag satt på bussen slog det mig, jag är fruktansvärt lyckligt lottad. Jag har världens finaste vän, skulle inte kunna önska mig en bättre vän. Genom allt finns hon där vilket är en fruktansvärd trygghet. Att veta att det finns en människa som, genom allt kommer stå vid din sida.
Denna underbara människa är och kommer föralltid förbli min bästa vän. Hur jag kunde vara utan henne så länge, det kan jag inte förstå. Skulle hon försvinna nu vet jag inte vad jag skulle göra.
Med andra ord, Jag älskar dig Linn, du är min andra hälft o utan dig vet jag inte vad jag skulle göra!

Nu ska vi inte bli såhär känslosamma.. Utan nu ska det städas ;) Egentligen skulle jag pluggat med, men de gick ju som de gick med det.. Känner lite att provet får gå som de går med. Får kolla igenom allt under dagarna.

Imorgon ska jag förresten klippa mig :) Blir att möta upp Alex efter det, sen jobb, träning o sola efter det. Sen ska jag fasen sova för på onsdag är det planer på att vi ska spatsera i stan igen..

Tjing!

11 April


I fredags kära läsare, då råkade det hela bli lite knas. Jag hamnade inne i stan med min vackraste ändå. O det behövdes. Vi gick o fikade, två gånger. Mums :D Satt o pratade om allt o ingenting, planerade även för Öland. Veckorna där nere kommer bli bäst :D Ser ut nu som så att vi nog blir där i två veckor, så vi hoppas på vädret ;)

Blev att åka o jobba efter det sen hem o mysa i soffan. Det som började som en helvetesdag slutade helt okej :)

I lördags mötte jag upp Linn för att åka till Slottet o träffa Alex som stog vakt där. Var lite kul :) Värdet var underbart med så vi satt där i solen o bara njöt :) Mys mys. Åkte hem till Linn efter det och hade hand om hennes syskon, sola han vi med också. Enligt Linn fick jag lite färg men jag vette fasen om jag själv ser det. Ska dit på tisdag igen o efter det kanske de syns? :)
Senare mot kvällen begav vi oss in mot stan för att ta en cider, kommer fram o får VIPkort. WIHO :D
Väl inne blev det slagsmål. Jag tycker sånt är kul, så länge jag själv inte blir indragen. ;)
På hemvägen träffade vi två trevliga filurer, satt o sjöng på bussen hem, även när vi gått av o gick där på vägen :) Härliga människor, dock liiite små. Haha

Söndagen blev som så att vi först bara gick omkring här hemma o var söta, så som bara vi kan ;) Sen åkte vi in till stan för att möta upp Alex. Vi hamnade på donken, Linn skulle ha sitt förbannade kaffe :P Alex två vänner kom även förbi. Trevliga prickar det där :) Begav oss till Odenplan, Linn o jag smet in på ett fik o grabbarna gick för att äta. Linn övergav mig efter det :( Mötte upp killarna o gick o spelade biljard, o vad Alex än säger så vann jag. De sista räknas inte, för då mådde jag inte bra! Så de så :D
Kenneth kom o hämtade upp mig i tekniska, mådde som sagt inge bra, hade inte ätit nåt under dagen, förutom frukost och en kaka = Magen inte glad. Ont ont ont!
Men färden ledde oss inte hem som planerat utan vi åkte till donken så jag fick äta lite. Första gången på evigheter jag äter en hel meny då jag inte får äta på donken. Vi avslutade med en paj o åkte sen till Coop o köpte godis. Jag var tvungen att få äta några av mina nya favoriter. Pinnar kallas dom :D
Dock åt jag inte upp allt igår, så Linn, jag säger det redan nu. Jag kommer äta upp dom ikväll, men du ska få mitt skamsms ändå ;) Jag kan ju faktiskt inte slänga dom?!

Idag ska jag snart bege mig in till stan, igen. Ska på en liten intervju på Cubus :) Håller tummarna för mig själv o det hoppas jag ni gör med. Meningen är att jag o Linn ska söka mera jobb efter det, men jag hittar inte mina CVn, så vi får se om jag bara är med som sällskap idag.
Måste plugga massa matte sen idag, men även där får vi se. Kanske träffar Alex igen..

Nu måste jag kila.. O jag tycker fan att detta inlägg hade behövt lite bilder. Ska bli bättre på att ta sånna, Linn får hjälpa mig med det :)

Köpte förresten en ny halsduk igår. Den kan ni få se, i nästa inlägg. Den är fiiiiin ;D

Tjing!


Linn





Jag begär inte att ni ska fatta, men Linn gör. ;)


-


8 April


Skulle åkt in till stan för att träffa min finaste idag, men PANG BOLM. Där gick de planerna i krash. Jävla helvete. Jag HATAR det här. Hatar hatar hataaaar!
Jag bad inte om det, jag behövde det inte.
Livet förhindras, jag måste säga nej. Hur kul är det?

FAN!


Bell o Madde


Jag tror inte det finns nå finare tjejer än dom. Var ett tag sen jag träffade Bell så idag när jag kom sken hon upp o kom springandes, och som vanligt kastar sig runt halsen på mig. Madde var det lite mera problem med att få hem. Ville inte alls följa med men efter lite om o men gick det o vi begav oss mot bussen. När vi gick på ängen åker den dock förbi oss, Bell börjar grina för hon ville ju faktiskt åka med den ;) Vi tog nästa. I väntan på bussen fick dom för sig att springa mot mig, ge mig en kram o göra samma sak om o om igen. Vi väntade 10 min, så ni kan ju tänka er hur många kramar jag fick ;) Väl hemma blev det att fixa mat o film på det. Bell var hur mysig som helst o skulle absolut sitta hos mig. Blev kram efter kram, min älskade lilla tjej :)
Tiden gick o det var dags för mig att gå hem, vinkade hejdå till Bell och var på väg ut, då ropar hon att jag sja vänta, så vänder mig om o hon vill ha kram. Så in går jag o får världens mysigaste kram, o en puss. Med napp, de ni ;)

Hur som, dessa ungar är nog de bästa. Jag kan bli galen på dom, men det är bortblåst ganska fort. Gländjen man känner, man ser att dom har. De e obeskrivligt.,
Jag älskar mina små :)

7 April


Har absolut ingenting vettigt att säga. Har inte hänt nåt så vad ska skrivas?
Igår var jag o jobbade, var ute tills det var dags för middan, hur skönt som helst att sitta i solen mendans ungaran lekte. Dock jävlades dom ordentligt med varandra, kastade sand, o fyllde även skorna. Smidiga ungar ;)
Tänkte gå hem men ångrade mig när jag såg att det bara var 10 min kvar tills den skulle gå, var inte lika varmt ute längre o jag känner mig inte så sugen på att bli sjuk igen.

Idag blir det jobb med mina finaste små tjejer. Får se hur det går med hämtningen, Madde vill ju alltid gå men idag har jag en känsla av att dom kommer blåsa bort. Får göra Bell glad o ta bussen. :)

Imorgon får jag även veta om jag får min efterlängtade praktikplats, dock kommer det inte bli i Kista som jag först ville, men på H&M är det. Annars blir det BikBok i Nacka. Det känns sjukt långt bort :P

Men ja, nu ska jag sluta komma på onödiga saker, har inge mer just nu heller.
Dags o göra annat.

Tjing!

5 April


Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna dag. Vart megatrött hela dagen, jävel som ringer o väcker mig mitt i natten ;)
Väl på jobbet vart saker och ting lite jobbigt idag.
Det var där jag träffade dig, det var där jag märkte att du var speciell, det var där jag bestämde mig för att lämna N, det var där jag bestämde mig för att våga chansa. 
Nu är det inte elen dom fixar, men det är fortfarande arbetsmänniskor där, Gregor springer runt o jag reagerar hela tiden när jag hör honom i trappan, önskar att det ska vara du. Det är jobbigt, att sitta där, på samma ställe där jag träffade dig, o veta att du föralltid är borta. Ena dagen går det bra, andra dagar är det svårt.
Att du tar upp så mycket av mina tankar, så mycket energi på att förtränga dig. Det är jobbigt och gör förbannat ont. Du går inte att glömma, du satte spår som alltid kommer finnas kvar.

Men skit i det. Det är din förlust, hade du bara vågat hade det gått. Men men.. Det var kul så länge det varade.

Saker och ting kan ibland komma med bakslag, jag och min absolut finaste förlovade oss, firandet blev inte som planerat så vi ska ta middag o bio för att göra det ordentligt någon dag framöver istället :)
Att försöka gå bakom ryggen på några dom delar allt med varandra, försöka vända oss emot varandra, vad tror man sig vinna på det? Just i stundens hetta kan man vara arg, saker sägs, men det är hon och jag genom allt, trotts alla fyllebråk, små irritationer eller vad det nu än kan vara.
Äkta vänner växer inte på träd, men jag har haft turen att hitta de bästa. Det kan ingen ta ifrån mig.

Herrå :D

Tisdag

Var uppe med tuppen imorse, klockan ringde 6. Upp o gjorde det jag skulle sen vidare till jobbet. Madde har vart sjuk o behöver en extra dag innan hon går tillbaka till alla baciller på dagis så då fick jag vara med henne:) Linn var nyss här, allt känns bra nu o enfast jag kan bli tokig på henne kommer hon alltid att vara speciell. Hon är min bästa vän genom allt o ingenting kan ändra på det, speciellt inte fylletjaffs eller önskningar från andra ;) Ska vidare o jobba med Alva och Axel sen, blir lite stressigt men det får gå! Får se hur jag gör ikväll, om jag åker till Linn eller inte, hon har nämligen blivit sjuk igen o jag har ingen just att bli det jag med ;) får se hur kvällen slutar. Nu ska jag återgå till nicke nyfiken kollande med Madde. Tjing!

<3


Förlovningsfirande. 2/4


Firades med dessa ;)


:D





Jag har egentligen aldrig gillat ostbågar o sånna här saker. Men jag åt dessa igår o jag höll på att tuppa av.
Ge mig meeeraaa !


4 April


Gårdagen blev inte som planerat, men det fick gå ändå. Somnade efter en film, som var skum. Man tappade bort sig för ett tag, flera gånger. Sen hittade ma tillbaka för att återigen tappa bort sig. Hel skumt.

Vaknade upp idag o löste lite. Ska prata mera senare, så detta blir nog bra tillslut.

Ska ut o gå snart. Men först måste jag få tag i praktikplats och klipptid.
Jobb står på schemat hela veckan med. Pengarna kommer sitta fint.

Tjing!

Äntligen


Rummet är städat. Eller jaa, där ljög jag kanske lite. Men kollar man bara in ser det städat ut, alla kläder är borta, inge skit ligger på golvet heller. Dock har jag inte damsugit, vilket skulle behövas. Får fixa det senare, eller en annan dag. Det går iaf att gå i mitt rum nu, och att sitta o soffan utan att brottas med alla mina kläder ;)

Lite duktig är jag ;)

Tjing!

Blää


Dragningskraften till dig är stark, att stå emot när allt annat falerar är svårt. Jag vill kunna höra av mig, ha det som det en gång var, men jag vet att det aldrig kommer ske igen. Det gör ont i mig. Enfast det inte syns så sliter hela situationen sönder mig.
Jag kunde vända mig till dig om det var nåt, du sa alltid rätt saker o jag kunde koppla bort det, men nu, istället för att få bort alla förbaskade tankar o känslor så är det du som är borta!
Jag vill inte visa mig svag, jag vill inte bryta ihop, inte på grund av dig.. Du är inte värd det, inte det minsta.
Hela tiden ska huvudet hållas högt, man ska inte falla, man ska ta hand om alla i sin omgivning. Men det är inte alltid man kan, för samtidigt som man tar hand om andra så måste man någonstans få in sig själv med. Den tiden hittar man inte alltid. Jag är trött på att lägga mig själv åt sidan, sätta alla andra före. Jag orkar inte mer.

För några år en gick jag hos två psykologer, fick då veta, av först o främst mina föräldrar, att sen jag var liten har jag vart den som gärna tar hand om andra, jag skjuter mig själv åt sidan, jag blir en extramamma. När psykologerna fick veta det sa dom att även dom fick det intrycket av de jag berättade. Flera gånger efter det har jag tänkt att jag ska börja sätta mig själv i fokus, fixa mig själv först, innan jag tar mig an andras problem. Men jag kan inte. Återigen är jag där. Slag på slag kommer, jag tar det o gör vad jag kan. Men jag krymper, krymper som person.
Hur mycket mer ska man behöva ta?


-


Besvikelsen ligger runt hörnet o en liten sak kan göra mycket.


3 April


Igår var det meningen att vi skulle ut o fira, gick väl till en början men sen spårade allt. Småsaker förstorades o allt blev bara skit.
Det var inte så det skulle bli. Hade hoppats på en bättre utekväll denna gång, efter förra helgens händelser hoppades jag på denna. Men shit happends o denna blev helt enkelt inte mycket bättre.

Träffade även en underbar tjej igår, nu har jag ju träffat henne en gång tidigare med, men då bara för en snabbis. Nu fick man med kläm på vad hon är för person And I Like Her. :)

Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, om det kommer bli som planerat? Har ingen aning. Sitter just nu o har precis kollat ikapp alla BB-avsnitt o har sjukt ont i magen, fel vecka, dock är jag lite frustrerad då det inte alls skulle bli just nu. Men, även där. Shit happends. Tror jag ska ta o fixa nåt gott snart också, antingen om man smiter ner till ica eller om jag ställer mig i köket o fixar nåt. Återstår att se.

Nu ska jag fortsätta med absolut ingenting.

Tjing!


2 April


Blev filmmys med min finaste igår. Mötte upp henne på Coop för o handla lite gott, fick min bror aatt följa med så vi slapp ta bussen ;)
Började med att se The Cove, som jag tycker att ALLA bör se. Så hemsk, att det finns människor som har hjärta att göra så, jag kan inte förstå det. Helt utan anledning. Till vilken nytta. Hemskt. Filmen gjorde mig arg o jag har stor lust att åka dit, vet att jag egentligen inte skulle kunna göra så mycket. Men fy fan vad jag vill stoppa dessa pinnar i de som gjorde de på delfinerna.
Såg Paul efter det, lite kul film. Dock inte min smak men helt okej :) Efter det somnade min vän ;)

Nu har vi ätit, duschat o klätt på oss, snart bär det av ner till Centrum för att kolla runt lite o även ta en sväng förbi systemet :)

I kväll ska vi ut!  :D


Tjing!


Syskonkärlek på hög nivå ;)


1 April


Äntligen är datorn köpt. Underbart. Slippa den gamla skiten jag stått ut med. Dock var den gratis så klaga ska jag egentligen inte göra ;)

Har vart med mamma och handlat hela dagen, dock åkte jag enbart med för min dator. Åh, jag är så glad. Aldrig mer den andra. Tror inte den har då långt kvar, förfaller nog snart. :P

Jag hoppas det blir en träff med min finaste ikväll, är lite osäkert så vi får se. Men jag håller tummarna. Vi har inte träffats o bara vart sen jag kom hem o det är ändå ett tag sen. Självklart har vi pratat så helt lost när det kommer till händelserna i hennes liv är jag inte ;)
Blir det att hon kommer verkar det som att det blir filmmys med glass. Sista helgen för sånt skit. Efter påsk är det slut med all skit, tills sommaren. Att börja träppa ner kan nog vara en bra idé då ;)

Nu ska jag fortsätta fixa saker till datorn..

Hej så länge :)


RSS 2.0