Dag 8

Dag 08 – Ett ögonblick

Finns många ögonblick jag skulle kunna skriva.
Men dom bästa är när mina tjejer kommer springndes med utsträckta armar o man får massa pussar o kramar samt får höra hur mycket dom tycker om än.

Kommer ihåg en dag extra mycket, vet inte vartför just den satt sig så djupt. Det var i sommras.
Jag skulle ha Bell o Madde över dagen. När jag kommer är dom ute i trädgården tillsammans med Therese och Mikael. Bell sitter hos Therese o pysslar med nåt, när hon ser mig skiner hon upp, kravlar sig ner från Thereses knä och kommer springandes mot mig.
Det var första gången.
Hon har alltid varit mammastjej, finns Therese i rummet har det inte varit någon annan än hon som funkat, Bell har vart precis bredvid. Men just den gången var det annorlunda.
Lyckan jag kände då, den är oersättlig.


Jag älskar min lilla tjej :)



Då!



Jag minns när denna togs. Lyckan var brutal. Kvällen skulle bli bra.
Jag tror detta skulle kunna vara en av dom få bilderna när lyckan lyser om mig.
Jag skulle träffa dig.
Allting började bra, jag var verkligen lycklig.
Men kvällens avslut skulle jag gärna se ha vart annorlunda. Allt förstördes denna kväll och saker och ting blev aldrig helt bra igen.

Jag saknar det som en gång var!


31 Januari

Sista dagen så första månaden ;) Har spenderat min hittills hos en sjuk liten tjej. Hon var hostig igår och började bli lite förkyld, så hon fick vara hemma. Stackarn har åkt på feber nu med, hon sitter och kollar på barbapappa. Hon är inte alls den glada lilla tjejen hon brukar vara. Hon bara sitter där o är slö :( Min lilla buse! Ska försöka komma iväg till gymmet någon gång idag efter jag slutat, eller iaf sätta mig på träningscykeln hemma. Vägde mig igår o det var inte riktigt okej. Näe, fy. Nu är det stenhårt. Äta på bestämda tider, inte ligga som en deghög i soffan så fort jag kommer hem. Nu ska jag börja ta tag i allt. Jag ska börja må bättre i mig själv :D

Dag 7

Dag 07 – Min bästa vän



Det går inte med ord att beskriva vad du är för mig. Från att inte ha pratat på nästan två år till att prata varje dag, om allt. Du är otrolig.
När vi skulle börja gymnasiet hade jag fått höra av en tjej att du var både bitch och fjortis.
Jag skaffade mig förutfattade meningar, jag lyssnade på vad hon sa.
Dock blev det så att vi började umgås tillslut och vi klickade direkt.
Vi höll ihop ett tag men sen hände nåt? Och vi pratade inte med varandra på väldigt länge.
Jag är otroligt glad att vi tog tag i det och träffades igen.
Du är tillbaka och denna gången låter jag dig inte gå ingen. Du är fast med mig stumpan ;)
Genom eld och vatten skulle jag gå för dig.



 


etttvåtrefyraFEM!


Jag har valt att göra ännu en blogg.

Denna dock privat. Jag har en svaghet när jag är arg, och det är att skriva av mig. Det slår lätt tillbaka, därför har jag valt att göra en med lösen så inte vem som helst kan gå o gotta sig i mina bekymmer och problem.
Den kommer innehålla dom mera privata inläggen. :)

Tjingeling!


Förut..!

När jag gick hem från bussen idag gick jag förbi en pulkabacke.
Minnena bubblade upp o jag tänkte tillbaka på tiden när jag bodde i Väsby.. Hade en jättebra pulkabacke precis där jag bodde, två hus bort o sen låg den där.
Man möttes alltid i backen. Inga planer, man gick bara ut o där var alla. Tiden när jag bodde där, jag saknar det. Tiden när man var liten.
Datorn och mobilen har gjort så man blivit så lat. Man ringer, sitter där i timmar, eller framför datorn och pratar där.
Annat var det då. Usch, nu lät jag gammal.
Jacka och teckisar åkte på o man tog sin pulka o hoppades att någon skulle vara där, vilket det alltid var.
På sommarn var det likadant, förutom teckisar då ;) , man sprang över till dom andra ungarna, var dom inte hemma sprang man till nästa. Någonstans var dom.
Man visste vilka alla var på gatan, även dom flesta på gatan under. Man hade koll.
Nu vet jag knappt vilka mina grannar är. Bor mitt i smeten men känner ingen i området, nästan.


Det är sjukt vad saker och ting kan ändras.


30 Januari

Vaknade upp av att en liten Bell spanade in i rummet där jag sov o lite halvt viaskade "Fiii?" När jag slog upp ögonen sken hon upp med världens sötaste leende, kom in till mig och kröp ner i min säng. Min fina :)


Så där låg vi och pratade lite, hon hade massa att berätta, enfast det inte var länge sen vi sågs ;)
Vi gick ner och åt frukost och lekte lite. Sen kom Madde och Therese ner o vi pratade lite. Efter någon timme var det dags för mig att bege mig hemåt. Bakade scones när jag kom hem, hade bara tråkig limpa hemma och det var jag inte alls sugen på.
Har inte gjort nåt vettigt sen dess, kollat Bibliotekstjuven som visats på Svt. Kuuul söndag ;)
Har även sjuuukt ont i ryggen. Tror det kan bero på att jag lyft tjejerna lite för mycket. Dom tycker det är jättekul att klättra ända upp till axlarna på mig, att jag lyfter upp dom när dom kommer springandes. Självklart gör jag det för deras skull, lite får man ju ställa upp.
Dock har ryggen fått sig en ordentlig smäll nu. Gör sjukt ont!



För en vecka sen fick jag sms, mitt i natten av dig. På fyllan.
Inatt fick jag ett samtal, mitt i natten av dig. På fyllan.
Du skrek o var sur. Dock var det inte på mig, du hade ringt fel. Men halv 5. Kolla vem du ringer en extra gång om det är mitt i natten ;)



Blöhö

Sitter på jobbet med mina fina små tjejor. Dock är klockan över deras sovtid, ganska mycket. Men eftersom dom båda sov middag väldigt sent idag är dom inte ens lite trötta nu. Dom vägrar lägga sig o jag känner själv att jag skulle kunna somna nu, lagom snyggt om det skulle hända ;)
Har iaf precis vart uppe och bäddat min säng, när dom lägger sig gör jag det med. TRÖTT!
Meen, helt pest är dom inte mina tjejer, kommer titt som tätt över till mig i soffan och ska krypa ner o tala om att dom älskar mig. Man kan inte annat än att smälta av dessa tjejer.
O snart åker vi, 1 mars lämnar jag landet med dessa små sötnosar och blir borta en vecka i värmen.
Jag längtar :)

29 Januari

Igår vart det att åka till Linn för middag med henne och hennes syskon. Åt som tacos fast med kykling istället, smarrigt :)
Efter maten kom Danne över och vi gick och solade.
Var en äcklig gubbe med äckliga fötter som hade solaruim nr 5, när hans tid var slut kommer den jävlen ut o börjar stoppa i mera pengar. HALLÅ?! Sitter inte vi och väntar kanske? Idiot.
Kom dock fram till att jag inte hade någon större lust att lägga mig där han hade legat ändå ;)
Efter ännu mera väntan fick vi våra solarium o vi gick in o la oss, var och en för sig ;)



Blev att knata hem till Linn efter det för att äta kladdkaka, var ju tvugna att fira Danne ;D
Film efter det, Day after tomorrow. En efter en droppade dom av. Var till slut bara jag och Danne kvar. Kan inte prata för honom men jag tror vi båda fick kämpa en del för att inte somna. Jag var såååå trött, ville ju se klart filmen. Har man suttit i 1.5 timme är det inte värt att stänga av och missa sista halvtimmen.
Vi klarade det iaf. Danne åkte hem och jag gick o la mig :)

Resten får ni veta i förra inlägget ;)

Tjingeling!

Dag 6

Dag 6 - Min dag


Vaknade upp hemma hos min finaste Linn :)
Blev lite frukost på det med hennes söta syskon. Han inte med så mycket efter det då jag fick ett sms från Mikael där han undrade om jag kunde komma tidigare än planerat. Självklart kunde jag det. Så blev att röra sig hemåt. Sitter o äter en smaskig sallad nu.
Åt godis igår, vilket är STRÄNGT förbjudet.
Ska iväg o jobba om två timmar, måste hinna duscha o packa ner lite kläder innan det. Ska nämligen vara med mina tjejer hela kvällen och sen spendera natten där. Så blir nog en tidig morgon imorgon med. Jobbigt.. Får hem i sova middag sen ;)

Dag 5

Dag 05 – Vad är kärlek?

Det har jag faktiskt frågat mig själv ett flertal gånger. Det känns som att när man väl lyckas bli kär är det antingen i en idiot eller så beter man sig själv som en. Eller så är det bara så att det helt enkelt inte var meningen.

Min första kärlek visade sig vara en skit.
Pojkvännen jag hade efter honom visade sig även han vara en skit.
Efter honom träffade jag en kille jag föll ordentligt för. O det är väl fortfarande han som gäller. Det är nåt med honom som jag fastnat ordentligt för. Det gör mig tokig då jag inte har en aning om vart detta kommer leda, vart han står.
Men nu vare inte det detta skulle handla om utan vad kärlek fakiskt är.

När man träffar någon och det eviga pirret finns där, när känslan av att man svävar på moln infinner sig. När ett sms, ett samtal från personen kan göra hela ens dag. Det måste vara kärlek.
Att respektera varandra, även brister, finnas där, ställa upp och stötta. Även det måste vara kärlek.
Att ha någon att komma hem till, få sova bredvid, vakna upp med, veta att det finns någon som tar en för precis den man är, någon som älskar en trots alla ens brister, det är inte bara kärlek utan även lycka.

Jag vill ha in dessa ting i mitt liv igen!


Jävla telefonförsäljare

Nu är jag trött på dom.. Dom ringer heeeeela tiden.. O eftersom det typ aldrig är till mig när det ringer hem skyndar jag mig knappast till telefonen. Svarar ingen annan måste jag ju springa iväg ändå, o vad händer inte när man väl kommer till luren? Jo dom jävlarna lägger på.
När jag flyttar, om jag skaffar hemtele, då äre o skriva in sig på sån där skit så man inte behöver få samtal av dom. Blir tokig av dom bara som det är nu o det är ändå aldrig mig dom vill prata med.
Idioter!

28 Januari

Jag känner mig som en hemmafru. Var o lämnade tjejerna på dagis idag, gick till Mörby och handlade, tog bussen hem i ställer mig o bakar... Bröd. Vart svin gott o nu är jag mätt i magen :)

Jag skulle gått på personalmöte idag men det glömde jag helt bort, tills Linn påminnde mig, 15 min innan det slutar. Inte bra gjort av mig.

Ska över till Solna ikväll för att träffa Linn o sen så småning om även Danne. Han ska firas, lite för sent. Men vi kundet inte förra helgen så vi får ta det nu :)
Sola ska vi även göra, alla 3 :) Ska fixa en grund tills jag åker till Dubai :)
Tjejerna har även fått veta att vi ska åka nu med, Madde pratar om det hela tiden tror inte Bell fattar riktigt :)

Hämtade dom på dagis igår. Bell sken upp när hon såg mig, sprang på både den ena och den andra leksaken, skrek till liten sen kasta hon sig om halsen på mig. Min goa lilla tjeje :)
På bussen hem satt hon o förklarade, högt och tydligt att idag är Bell glad :) Går inte annat än att älska denna lilla tös :)

Imorgon ska jag ha dom över natten. Deras föräldrar ska ha fest, till vilken anledning vet jag inte, men fest ska dom ha. Utan sina barn ;) Så jag får spendera hela natten där då dom kommer vara trötta dagen efter o vill sova. Får se vad som händer efter det. Plugg måste fixas o jag måste ta mig till gymmet också. Helgen är planerad ;)

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden tills det är dags att möta upp söta Linn :)

Hejdååå :D

Dag 4

Dag 04 – Det här åt jag i dag


Detta skulle kommit ut igår men jag missade det, så vi kör det idag istället ;)  (vad jag åt igår)

Till frukost åt jag, som vanligt två mackor och drack proviva. En halv avokado slank ner med :)
Luchen bestod av en sallad. Smaskens. Bara sånt som är gott, det bästa med att göra den själv. Hatar såna man köper färdiga i affären. Fy!
Till middag blev det någon färidg kycklinggryta. Hade tänkt hinna hem emellan mina ärenden och jobbet med så blev det inte. Fick bli att köpa färdig mat då. Dock smakade det inge vidare och bestor mest av lök och paprika, som jag inte ens bör äta. Så fick äta upp all bulgur - stavas det ens så? :P Men det var iaf gott. :)
När jag kom hem åt jag två ägg. O det var det. Eller jag tog en tugga av kenneths bulle, eller vad man ska kalla det. Gott vare iaf, farligt gott.

Dag 3

Dag 03 – Mina föräldrar


Vad ska man säga om dom då?
Dom var rätt unga när dom träffades. I min ålder hade dom redan en liten knodd. Lilla söta jag :)
Jag och min mamma har inte den bästa kontakten men när det verkligen gäller vet jag att hom finns där. Genom allt. Enfast vi har väldigt delade åsikter vet jag inners inne att hon gör och säger allt för att hon bryr sig och vill mitt bästa. Dock har jag svårt att inse och acceptera det just i stundens hetta.
Min pappa då, han är bara bäst. Barnasinnet sitter kvar o han kan verkligen vara fruktansvärt barnslig. But I love it :) Bättre pappa kan man inte få. Jag vet att även han finns där genom allt, enfast det inte alltid är så lätt att prata med sin pappa om allt som händer i ens liv så när jag väl pratar med honom lyssnar han. Tror han uppskattar när jag kommer även till honom och inte bara till mamma :)

Hur som så älskar jag båda mina föräldrar :)

26 Januari

Kurs idag igen. Börjde med hypnos. Tyckte det var skit läskigt först, men det gick bra. Dock störde jag mig en del på sättet hon pratade, sen flöt jag in i mina egna tankar o vips så var jag fast. Blev både den ena och den andra tanken. Känner inte riktigt att det var min grej med hypnos.
Dagen fortsatte bra, dock tycker jag det är lite trist att man inte kommer få träffa dom mera, vi böt mail och så men eftersom vi alla var i olika åldrar, vissa hade familj, var gifta o bodde inte ens i Sthlm så känns det inte som att man kommer träffas. Bytte nr med en tjej jag tänker försöka hålla kontakten med. Skithärlig tjej :)
Blev att stressa till jobbet även idag, kom sent. Dock tror jag inte barnen lider vidare av det :P
Kenneth kom och hämtade mig och vi åkte o handlade. Gjorde sallad till middag med mozarella. Jag har blivit tokig i det, så fruktansvärt gott :)
Skulle träffat Linn efter jobbet egentligen men den lilla tösen var tvungen att jobba. Får bli på fredag istället.
O ja Danne, du är inräknad. Våga inte svika oss ;)



It's not enough
It's not worth it
I give up
Your out!


Dag 2

Dag 02 – Min första kärlek 


Niklas Andersson.
Egentligen är han inte värd att nämnas.
Vi träffades i skolan, på gymasiet. Pratade inte med varandra men blickarna fanns. Jag kommer inte ihåg riktigt hur det gick till. Men vi började prata på PA, bestämde att jag och Linn skulle träffa honom och Jens en fredagkväll. Vi möttes i Täby C o åkte hem till Jens. Tror inte vi gjorde så mycket där?
Vi blev tillsammans någon dag efter det, dock gjorde jag slut, bara någon dag efter. Jag var rädd, rädd för vad som skulle hända, rädd för att bli sårad. Jag hade ju aldrig vart kär förut.
Vi blev tillsammans igen, 14/2-07. I början var allt bra o jag svävade verkligen på moln. Jag var så fruktansvärt glad att du valt just mig. Tiden gick och du förändrades. Saker blev värre o värre.
Vi gjorde slut. 1 år och två månader höll det.
Jag skulle vilja säga att det var dom bästa månaderna i mitt liv. Men jag kan inte. Det var hemskt.
Vi var unga och dumma, förlovning efter 4 månader och jag flyttade till dig efter knappt 1 månad. Hemskt.
Hur som tog jag mig ur i sista stund och jag skulle inte kunna vara gladare.
Dock finns det dagar då jag undrar hur det hade vart om jag fortsatt mitt liv med dig.

Jag lärde mig fruktansvärt mycket under tiden med dig. Saker jag skulle kunnat vara utan.
Men erfarenhet sägs vara bra.



25 Januari

Precis bråkat lite med morsan. Börjar tröttna ortoligt på detta nu. O självklart ska det handla om samma saker som det allit gör. Fattar inet varför vi hela tiden kommer in på samma saker om o om igen. Vi kommer ju aldrig någon vart.
Jag e sur.

Kursen idag gick bra, fick lära mig massa saker om vad som är bra och inte, massa tips på hur man skulle kunna göra för att må bättre. Det känns mycket bättre. Bara att veta att det finns flera som lever med liknande symptom är sjukt skönt. Man är inte ensam med det :)
Att få klartecken på alla frågor och funderingar man har haft under denna tid, det är så otroligt skönt.
Nu vet jag att jag inte är knäpp, att det inte enbart sitter i skallen. Till en viss det göre det, men det är inte vad som framkallar det utan hjärnan förvärrar det - om man stressar upp sig.
Dock har jag tänkt jättemycket på en sak.. När jag jobbade på H&M var det väldigt stressigt, men det klarade jag. Pressen o stressen var vad som fick mig att hålla igång. Jag älskade att vara där. Visst kunde det vara jobbigt till o från men fick jag bara nåt att göra gick tankarna över till det och allt lugnade ner sig.
Många säger att stress förvärrar, och visst göre det. Men lär man sig att hantera det, finna lugnet i sig själv så går det.
Jag skulle inte säga att jag inte är stresstålig, inte när det kommer till jobbet. Då vill jag nästan ha det stressigt. Jag är ju ändå där för att få saker gjorda, inte för att sitta på en stol o se söt ut ;)

Jobbade idag efter kursen, känns som det var evigheter sen jag var där nu, vart Alva och Axel idag :)
Vi ritade lite o sen efter maten mös vi ner oss i soffan alla 3.
Blev att gå hem men det var skönt. Svin kallt men jag kände att jag behövde röra lite på mig.
Ska börja gå hem från jobbet. Även om jag  bara ska ner till tex centrum, sluta vara så förbannat lat.
Det finns så mycket annat man kan göra än att tex sitta här och berätta om mitt inte så händelserika liv. Jag skulle kunna vara på gymmet nu.
Latmasken är större än viljan att förbattra. FY.
Jag måste bättra mig. Dock är det en del att göra i veckan. Men nästa är fortfarande rätt tom. Saker ska därför förbattras, med början nästa vecka :)

Nu äre plugg som gäller.
Tjingeling :)


Bell :)


En gammal bild på min söta. Hon var rätt liten här.

Min finaste
Mycket har hänt med min lilla Bell.


Det är otroligt vad stor du har blivit min fina lilla bus.
Jag var splittrad när jag började med dig.
Du fick saker och ting att bli bra
.

Jag fasar för dagen då jag inte kommer vara barnflicka längre.
Vem ska då lysa upp allt den mörka?
Fina lilla Bell :)


LÖN


Äntligen kommer den efterlängtade lönen. Som jag har längtat.
Dock får jag mycket mindre än jag hoppats o det räcker inte ens till den summan jag sparar.
Busskort måste köpas innan 29e. Det har jag inte råd med.
Får hoppas att studiebidraget kommer snart så det löser sig på pengarfronten!




Moneeeeeeey
:D


Dag 1

Dag 01 - Presenter mig själv

Hmm. Presentera mig själv. Vad finns det att säga, egentligen. Förmodar att ni som läser har gansks stor koll på vem jag är? ;)

Men vi kör :)
Då jag var en strulfia när gymnasiet startade gick jag inte mera än 1 termin, 3 gånger ;) Pluggar därför på komwux nu - till butikssäljare. Målet är att komma tillbaka till H&M :) Utöver studierna jobbar jag som barnflicka åt fyra små sötnosar :) Två av dom har ni som följt med här ett tag hört talas om, eller iaf om min lilla Bellfia :)
Jag är en problemtjej då jag lever med IBS som hindrar mig en del, jag håller dock på att ta reda på vad jag klarar av och inte så snart ska jag nog kunna leva normalt utan massa magont o sånt skit :) Till en viss gräns.

Tror inte det finns så mycket mera att säga egentligen. Sånt här med att berätta om sig själv har inte riktigt varit min grej ;)


Tänker göra som många andra :)

Dag 01 - Presenter mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – En perfekt helg för mig
Dag 10 – Mitt arbete
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min skoltid
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Något jag saknar
Dag 29 -  Fula ovanor
Dag 30 - Min favoritresa

22.00 varje dag ska jag försöka få ut dessa :)


Ta mig precis som jag är, eller inte alls!

Idag är ännu en dag när jag bara sitter hemma.
Blir lite skrivandes då och nu ska jag vara ärlig med er.


Kom o tänka på en sak, jag lärde mig faktiskt en sak idag på kursen.. Och det är att jag inte ska skämmas över min sjukdom. Just skämmas är kanske lite fel ord. Men jag pratar helst inte om den Dom flesta vet att jag har ont i magen rätt ofta, men det är inte allt.
 
Har du hör talas om IBS?
Jag tänker inte skriva ut mera om vad som händer här. Är du intresserad är det bara att läsa om det.
Google is your friend ;)

Vi IBSare har svårt att få förståelse av människor som inte har det. På ett sätt kan jag förstå det. Hade jag själv inte haft det hade jag nog inte heller riktigt förstått, tyckt att personen i fråga överdrev.
Men det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt. Sen jag blev sjuk har mitt liv begränsats. Jag har inte kunnat vara med på det mina vänner gjort, istället har jag fått legat hemma med magbesvär.
Det är hemskt.
Allt började som en allergi. Jag vet dock inte säkert idag om det faktiskt var allerier jag åkte på eller om det varit IBS sen första början.
Hur som, det har följt mig sen jag var 12.
Jag har lärt mig lite hur jag ska hantera det, vad jag ska äta och inte för att må så bra som möjligt.
Det finns medicin mot det, men jag kommer aldrig bli frisk från det. Vad medicinen gör är att förhindra dom värsta problemen, för tillfället.
Att leva med IBS gör hela ditt liv begränsat. Som Bengt sa idag: Kan du inte lita på din mage blir livet svårt. Jag håller med honom till 100.
Från ingenstans kan det komma o du vill inget hellre än skära ut din mage o sätta dit en annan, en annan som inte har alla förbaskade problem.
Jag är trött, så förbannat trött på att hela tiden behöva tänka på magen, jag kan inte göra det, jag kan inte följa med dit.

Jag hatar det!



Klädeeeer


Jag har vart ute på nätet och kollat kläder. Hittat lite fint jag vill ha.
Kolla :)

 
Jag tycker dom är väldigt söta faktiskt.
(Nej, jag pratar inte om tjejerna, utan klänningarna ;) )

Favoriten
När kroppen trimmats kommer denna vara min :D


24 Januari

Var sjukt jobbigt att gå upp imorse, var såå trött. Men upp kom jag o han med bussen. Dock var det massa köer så jag kom försent till min kurs. 5 min bara, men ändå.
Lärde mig inget jag inte redan visste, förutom att det finns sjuuukt många fler symtom än jag trott.
När dagen nästan var slut skulle vi köra avslappningsövningar. Jag var ju då trött sedan innan o vad händer inte? Jo, jag somnar. Vaknar av att jag rycker till. Drömde nämligen att jag halkade på en matta. Pinsamt!
Ska dit imorgon igen, får se om jag lär mig något nytt då :)

Hejdååå!

Återigen måndag

Just nu, när detta publiceras sitter jag på min kurs om sjukan jag lyckats dra på mig.
O vet ni vad det västa är?
DET KOSTAR SJUKT MYCKET PENGAR.
Pengar jag inte har.
6kr var vad som fanns på mitt kort så jag fick låna av mig själv. Har räknat ut att kursen för tre dagar kommer gå på ca 1500kr. FY FAN!
Pank bara för att man är sjuk. O så måste jag ta mig till doktorn innan jag far mot Dubai så jag klarar mig när jag är där, känner lite att mina tabletter kan vara rätt bra att ha! 

Pengarna bara rullar iväg :( o inte får man någon sponsring hemifrån.
Är fan inge kul att bli stor.


Detta skulle inte bli ett inlägg om annat än att jag har dåligt med pengar. Så..


Hejdååå :D


!




Detta är du inte värd. Så jag gör det kort.
Du ÄR patetisk :)




Hej dååå! :)




Enligt statistiken..


Enligt statistiken står det att jag har ca 13 unika besökare varje dag. Vilka är ni? Jag känner till typ max 5 pers som jag vet läser min blogg. Vilka är ni andra liksom?
Lite nyfiken är man ju på vilka som följer mitt väldigt händelserika liv ;)

Åt lite choklad nyss. Den luktade sur strumpa. FY! Men den smakade gott :D
( Det var mörk, så ingen skada skedd. Eller det beror på hur man ser der, mörk choklad har ju en viss effekt. HAHA :D )

Hejdååå! :)

Ge mig?


Hittade ett par as snygga skor på nätet.
Vill ha!




Ge mig någon? :)


Jag har kommit på en sak..

Eftersom jag har en förmåga att skriva väldigt långa inlägg när jag väl håller på så ska jag börja dela upp dom o köra på tidsintällda.
Jag har nämligen precis kommit på hur man gör. Har länge undrat vad det är för krumilur som visas efter rubrik rutan, men nu vet jag.
Tidsinställt är bra. O när jag har tråkigt, som nu. Skriver jag in lite onödiga saker som ni sen kommer få äran att läsa.

Jag vet att ni älskar det.

Hahaha.
Fan va jag är tråkigt ibland. Men ingen tvingar dig att läsa ;)


Tjingeliiiiing :D

23 Januari

GRATTIS DANNE :D

Imorgon börjar kursen om min sjukdom. Jag kommer gå dit med världens förväntan om att jag ska kunna må bättre. Sen jag var 12 år har det varit ett problem. Den hela började med en allergi, allregin försvann och det hela utvecklades till en sjukdom. Inget allvarligt egentligen, men det har hindrat mycket dom senaste åren.

Över till det som hänt sen sist :)
Jag mötte upp Linn i Tibble i fredags för simmning och första gången för mig i ett solarium. Har bestämt mig för att förstätta med det ;) Åkte hem hit och hade en lugn spakväll mer film efter det! Är faktiskt väldigt skönt att inte vakna upp bakis varje helg. :)
När jag vaknade igår morse hade jag ett sms av dig. Jag blev förvånad då vi inte pratat sen nyår o allt bara var pannkaka då. Misstänkte lite att det var ett fyllesms med tanke på vad klockan var när jag fick det, vilket det sen även visade sig vara. Känner inte att jag orkar lägga ner så mycket energi på det där. Jag vet att jag tidigare gjort fel, det är inget du gång på gång behöver köra upp i fejset på mig. Jag vet redan. Att det blev som det blev för att jag ville nåt annat är egentligen helt sjukt. Du gick från att vara min bästa vän till någonting helt annat. Nu vet jag inte ens vad du är längre.
Åkte till Danderyd vid 11 för att möta upp Emma och Oscar för att åka på tjejmiddag. (Oscar var inte med, utan han var bara våran chaufför)
Hade skit trevligt. Tack tjejer :)
Träffade även på min vän Danne. Var kul då det var länge sen jag såg honom sist. Dock är inte det alls okej :O
Åkte hem på eftermiddagen idag efter massa bus o lek med Nattas syskon, dom så kallade Vilddjuren ;)

Nu borde jag egentligen städa o plugga lite, men jag vet inte om jag orkar det. ;)

Tjingling.



Jag vet vart jag står, vad jag vill.
Frågan är egentligen bara vad du vill?




Hihi :)

Jag har en vän.
Hon är helt unik, på alla sätt o vis.
Lite små crazy, men helt perfekt.
Med henne kan det inte bli tråkigt, alltid händer det nåt.
Hon har på kort tid blivit den som står mig närmast, o henne ska jag spendera resten av mitt liv med ;)
Hon är helt enkelt bara för bra
 :)




Visst är hon söt min vän :)


19 Januari

Idag fyller två små pojkar år, Felix och Ludde. Båda 21. Grattis på er :D

Började dagen med att åka o klippa mig, hur det gick behöver vi inte gå in på. Syns inte ens att jag klippt mig "/
Mötte upp Linn efter det o sökte lite jobb samt handlade lite nödvändigheter.
Sen hem. O vad händer inte då? Jooo, jag somnar. Det var de gympasset det. Ska ut o gå snart iaf :)
Imorgon är det upp tidigt som gäller så den som vill får gärna ringa o väcka mig kl 6 ;)

Men iaf, jag har fått värsta vårkänslorna, dock är det inte alls logiskt då det fortfarande är svinkallt ute. Men snön är på väg bort och idag lös solen. Våren koooom.
Om ca 1.5 månader åker jag ifrån denna kyla. Hela vägen till Dubai. Tillsammans med mina sötnosar. Ska bli underbart.


Medans ni ligger hemma i era solarium för att bli bruna liger jag på stranden o har det huuur bra som helst.
Linn har fått för sig att hon kommer vara brunare än mig men nähä. Det kommer inte ske ;)
Meen, lycka till stumpan ;D



Nu ska jag ut o powerwalka. (Stavas det så? Ser skumt ut "/ )

Tjingeling.

Lite kul :)



Det gamla paret skulle ha sex men gubben hade svårt att få in den.
Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han la den
skrynkliga gossen på och förde in den försiktigt.

Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången, för nu kommer den fan in på bår!!!


Bara för att jag har tråkiiiigt

Vilken svordom använder du mest? Fan o helvete skulle jag tippa på att det är
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Olika, beroende på dag. Men imorgon ska jag upp kl 7
Var köper du dina matvaror ifrån? Affären? Dööh. Vad trodde du?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Båda tror jag. Ibland är det kul att vara linslus
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en lägenhet. Någon som har en över? :)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Yees
När var senast någon stötte på dig? Haha, igår faktiskt.
Vad åt du till middag senast? Makaroner och köttbullar :D
Kan du vissla? Såklart :)
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart, teckat är fortfarande kul. :)
Äger du några popband t-shirts? Nej
När flög du senast? I sommras, men i Mars är det dags igen
Pratar du några andra språk? Om engelska räknas som ett andra språk så Ja!
Har du gråtit offentligt? Yees
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, vill tatuera mig men pengarna räcker inte till
Vad har du med dig in på bion? Sällskap :)
Vad har du för väder? Slask :(
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? IVkillarnas raster ;)
När sov du senast på golvet? Måste vart hos Danne, dock vare en madrass emellan. ;)
Vilken är din favorit drink? Rosa pantern. Älskar :D
Gillar du din boendesituation? Skulle mycket hellre ha lägenhet med Linn
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 8, annars är jag inte så rolig
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland, dock inte ofta ;)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja, jag tycker om att prata :)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Hela 21. KRYSSNING :D
Tror du på liv på andra planeter? Neej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det löser sig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nähädu.
Tycker du om att krama folk? Kramas är mysigt :)
Äger du en digitalkamera? Yees
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, säg inte att du ska ringa om du inte gör det :O
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Tss, nää :D
Är du mörkrädd? Ja :(
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, mina kisspengar och busskortet :)



Alla ni som tycker detta var onödigt, gå in på Dannes blogg o skyll på honom. Om han bara hade uppdaterat sin blogg hade jag inte behövt göra det här :D

http://simpleboy.blogg.se/


Onyttigt

Jag har bestämt mig för att sluta vara onyttig, inte köpa mer godis, sluta dricka läsk o lite sånt där.
Det har gått ganska bra, förutom när Linn kommer med en godispåse (a) Men jag har klarat mig från att inte köpa nåt eget, tills igår. Vart så fruktansvärt godissugen när jag var på väg hem att jag var tvungen att smita in på hemköp medans jag väntade på bussen. Ångesten kom direkt när jag satt mig på bänken för att vänta. Så onödiga pengar egentligen. Så gott äre ju faktiskt inte.
Efter den här påsen är det slut. Jag vill inte ha mer. Kroppen ska trimmas o då kan jag ju inte stoppa i mig massa sån skit heller. Nej, usch o fy. Inge mera sånt.
Alkohol är även det något jag ska dra ner på. Ser ut som det kommer gå iaf ganska bra. Jag o Linn har bestämt att vi ska försöka träffas antingen fredag eller lördag o köra lite bastu o hemmamys istället för en kväll med alkohol. Låter faktiskt lite mysigare än att trängas med massa fulla människor ;)

18 Januari

Hade jättesvårt att somna igår. Jag var verkligen jättetrött så Nattas syskon kört slut på mig men allt för mycket snurrade i min skalle. Fick syn på en sak jag inte vet om de var riktat till mig eller inte. Skulle det dock vara det hoppas jag verkligen att personen i fråga tar mod till sig o förklarar det för mig, kan bli lite jobbigt annars.
Men iaf. Jag hade ställt klockan på 6 för att jag skulle hinna göra det behövliga innan jag skulle kila til bussen, 20 över går jag upp. Dock vaknade jag 5.20 o vågade inte riktigt somna om, kände hur trött jag var o hade verkligen stor lust att ringa jobbet o säga att jag inte skulle komma. Fast det går ju inte att neka en chans att träffa mina tjejer :)
När jag väl kom dit möts jag av en glad Bell som kommer o vill upp o kramas. Mysig liten tjej det där :)
När dom var färdiga var det dags att ta dom till dagis. Vi åkte vagn idag :)
Väl hemma igen stoppade jag i mig lite mer då jag inte kunde äta nästan någonting imorse, ner i sängen för att kolla lite på datorn efter det o slocknar direkt. Vaknar av att Linn ringer. O tur fasen var nog det förjag hade en sjukt skum dröm.
Vi var hemma hos nån, jag Linn och 3 grabbar jag inte har en aning om vad det är för några.
Hur som, precis innan jag vaknade skulle jag o kissa, toaletten var som en sån där spegel med "dragspelsfäste", vet ni vad jag menar? Iaf, både toan o handfaten var sånt. Skit skumt. O när jag ska ta av mig o sätta mig ner har mina trosor gått sönder "/ o jag har vinterjacka mitt i sommaren o även den är trasig
.
Helskumt.
Men ja, drömmar är väl ofta skumma. Denna var iaf helt sjuk.

Blev inge skola idag o inte jobb heller då mamman till barnen är sjuk, även imorgon är jag ledig.
Ska klippa mig imorgon kl 9 iaf :D Sen blire möta upp Linn o söka jobb så vi tillslut har råd med våran efterlängtade lägenhet :)
Vi har bestämt att det nog är bättre om vi flyttar efter sommaren istället. Så vi kan göra lite hur vi vill sommaren som kommer. Lite planer har vi allt :)

Ska iväg o köpa boken idag sen, tänkte höra med pappa om han vill ut o köra med mig då. Orkar inte riktigt åka massa buss o tunnelbana så håller tummarna :)

Dags för nåt att äta.

Tjingeling!


Heej Alla Glada.

Jag är iaf glad =)
Idag erkände jag en sak jag gått o hållt på ett tag. Var som en sten lyftes från mina axlar. Trodde det skulle bli sura miner men det gick förvänansvärt bra :)
Nu är det iaf bara vänta o se om jag har tur eller inte :)

Var ju som sagt hos min vän Natalie idag. Mötte upp henne i gustavsberg o gick till bibblan. Även en av henns systrar var med, sötRonja. Skitgo liten tös :)
Väl hemma sen kom "vilddjuren" hem. Söta söta barn :) Vart bus och lek med dom samtidigt som deras hund hade fått för sig att mitt knä var väldigt bekvämt. dit kom hon gärna och satte sig. Förstår dock inte hur hon kunde sitta så, såg inge vidare skönt ut :P
Hemresan kändes otroligt lång och jag halvsomnade på bussen. Ungarna har tagit slut på min energi. Tror jag kommer somna gott ikväll :)

Imorgon blir det att läman mina småtjejer på dagis sen försöka hinna hem o äta o vidare till skolan. Skulle även ha jobbat med den andra familjen på eftermiddan men mamman är sjuk så det blev inställt. Kanske ska dit på onsdag om hon är bättre. Det återstår att se.
Skulle egentligen åkt o köpt en bok av en tjej idag men det blev ändrade planer så det blir imorgon efter skolan istället.

Nu äre film sen mys med kudden.

Puss o godnatt allesammans :)

:)








17 Januari

Vaknade upp imorse och saknade dig.

Idag är det um som står på schemat till att börja med. P-pillrena börjat ta slut o det känns inte helt okej. Dags o fixa nya :)
När jag är klar där är det tänkt att jag ska åka till Värmdö för att träffa min fina vän Natalie. Det var fruktansvärt länge sedan jag träffade henne så det är på tiden :)
Vid 8-9 ikväll är det tänkt att jag ska vara i Hornstull och köpa en skolbok av en tjej.
Bara svenska, matte och engelska som fattas. Svenskan fixas idag och matten på torsdag. Dock är engelskan viktigare än matten just nu då matten inte ens startat än.
Men det löser sig, i värsta fall får jag köpa en helt ny, dock känner jag absolut inte för det. Meen. Vi får se :)

Igår innan jag somnade såg jag bröderna Karlsson. Var lite skeptiskt till den först men den var faktiskt riktigt bra, så den rekommenderas :)

Städning o dusch på g nu.

Tjingeling :)

-


Hellre sårad av sanning än lycklig av lögn.
Ljug inte för mig!




Slutet på denna vecka

Hemkommen från jobb o fix med böcker. Tjejerna vart som vanligt helt hysteriska så fort dom kom in på Nickis. Mina goungar :) Dom hade knappt tålamod med att stå med mig i kön när jag skulle betala. Vart full rulle sen.

 
Mina små fina på Nickis idag :)

 


Pratade en del med en annan pappa som var där med sin dotter. Från ingenstans säger han att han beundrar mig för att jag har så fina döttrar och att jag verkar ta väl hand om dom. Det högg till lite, vissa vet varför - andra inte, Jag förklarade då att jag bara var barnflicka åt dom. Då berömde han mig ännu mer, han tyckte jag verkade ha mera koll på mina tjejer än vad en del föräldrar har på sina.
Alltid kul o höra :)
Kenneth var med mig dit idag, han ska hjälpa dom lite med musikgrejer när dom ska ha sin fest om två veckor så han följde med mig. Bell kommer som vanligt till dörren när jag ringer på, även idag. Möts av en superglat tjej med största leendet, armarna utsträckta o "Fiiiii" tills hon ser Kenneth. Leendet försvinner och hon vänder tvärt o springer in till Therese. Min lilla tjej, hon vart jätteblyg. O enfast han var där i ca 30 min innan vi åkte släppte det inte. Madde var blyg ibörjan men det gick ganska snabbt över.
KLockan blev 6 och Mikael kom och hämtade oss. Han släppte mig i Mörby så jag kunde sälja min bok, när det var klart gick jag över till macken där pappa hämtade mig och jag fick köra till Rotebro för att köpa databoken :)
När vi var på väg hem höll jag på o smälla, fick tycka bromsen i botten, pappa tyckte dock jag skulle fortsatt då det var gubben i andra bilden som gjorde fel. Jag hade ju då faktiskt ingen större lust att krocka så jag sket i det. Körde med helljus på honom ett tag istället :)

Egentligen borde jag plugga nu, men det är engelska vilket inte är min starkaste sida, iaf inte när det gäller att skriva så jag kanske gör det imorgon istället :)
Nu ska jag plocka lite i mitt rum då det ser ut som ett bombnedslag. Alltså inge vidare. går knappt att gå här.

Tjingeling!


16 Januari

Vaknade upp i en tom säng imorse då Linn tog bussen hem igår. Kändes lite ensamt faktiskt. Tycker inge vidare om att sova själv.
Idag blir det att åka till Djursholm för att hämta upp tjejerna så vi kan åka till Leklandet, Nickis.
Har vart där med dom en gång tidigare o man blir helt slut. Är som ett träningspass, o det passar ju inte helt fel då jag måste komma igång nu. Efter jobbet ser det ut som så att jag ska möta upp en tjej i Mörby för att sälja en bok o sen åka till Rotebro för att köpa en. Få pengar o sen göra av med dom direkt. Ska även möta upp ännu en tjej under veckan o köpa en bok. Kommer bli pank pga skolan. Hoppas bara jag kan sälja böckerna för samma peng sen, än så länge har det iaf gått bra :)

Tjingeling!

Jag saknar dig

-

Det som inte fick hända, det hände nyss.
Jag och min vanliga tur. Detta kan sätta mig i en väldigt jobbig sits. Eller rättare sagt, jag skulle få veta om några dagar om jag redan är där eller om jag faktiskt klarat mig.
Jag var otroligt korkad, inte bara en gång utan flera. O visar det sig att det är som jag tror tänker jag krypa ner under mitt täcke och stanna där.
Det kommer helt enkelt knäcka mig. Men jag har ingen annan än mig själv att skylla.

O på tal om ingenting så är vatten faktiskt mycket godare än alla äckliga läskedrycker som finns. Nyttigare äre med :)

O bilder från nyår kommer inte komma upp då det finns dom som inte ska visas offentligt.

Det var det, back to the film.

Tjingeling !

15 Januari

Måste börja med att påpeka en lite rolig sak.. när jag inte bloggar, då blir jag tillsagd av det, men när jag väl gör det så får jag höra att det står för mkt. O visst, det kan faktiskt stämma. Men när jag väl är igång så blir det lätt så att tankarna flyter iväg o jag vill ha ut allting. Om inte mitt minne hade varit värre än en guldfisks så hade jag fått ut ännumera.¨
Men jag ska bättra mig. Får bli fler och korta istället? :)

I torsdags blev det att åka till Märsta. Var skit nervös då det ändå var 3 månader sen, och sist vi sågs var det kanske inte så lyckat. Men det gick bra. Dock börjar jag falla tillbaka dit där jag en gång var och det skrämmer mig. Jag har ingen aning om vart du står o vart detta kommer leda. Men jag har bestämt mig för att leva i nuet o ta en dag i taget. Det som händer, ja det händer - annars händer det inte. Tiden får visa hur det är menat att bli.
Åkte hem till Linn för frukost efter jag vaknat upp där. Mysigt, fick även prata av mig lite samt träffa min fina vän :)
Hon skulle sen vidare till jobet och jag for hem. Mötte upp henne på kvällen igen för en planerad spakväll. Dock blev det inte så utan vi hamnade nermysta i min säng och kollade film :)
Vaknade vid 1 imorse, åt frukost och startade bastun. Mendans vi väntar hör vi att någon går in i badrummet, trodde dock bara det var någon som skulle uträtta sina behöv men efter ett tag känns det som det gått för lång tid så jag ropar o kollar o får då vet att min bror satt sig i bastun. Blev jättearg för vi suttit här o väntat ganska länge o får tillslut ut honom o jag o Linn kan hoppa in. Var fruktansvärt varmt och vi klarade inte så länge. Kanske inte ska ha lika varmt nästa gång ;) Linn tog bussen hem strax efter det o nu sitter jag här.
Tänkte starta en film nu sååå.....

Tjingeling :D


13 Januari

Jag tycker fortfarande det känns konstigt att skriva Januari, tror inte riktigt den har sjunkit in att det är 2011. Allt har gått så fort.
Under 2010 hände det så otroligt mycke
Jag skulle flyttat
Det blev ändrat
Jag vart singel
Blev kär på nytt
Skaffade jobb, som faktiskt inte var svart ;)
Började skolan och KLARADE det :D
Fick upp kontakten med gammla vänner
Skaffade mig nya vänner
Bröt med en "vän",
o denna gången är det verkligen föralltid. Allt har en gräns o den är krossad för länge sedan
Jag började för en gångs skull hitta tillbaka till mig själv vilket stärkte mig nåt så otroligt

Är väl bara en del av allt som hände o jag ångrar ingenting. Visst finns det småsaker man önskar man gjort annorlunda men då hade det inte vart som de är nu, o tro det eller ej, men jag är faktiskt rätt så nöjd med hur mitt liv ser ut :)
Det som fattas är väl lägenheten som ska skaffas tillsammans med min fina :) Kan bli så att jag flyttar först, men sen äre sambos :D Finns inte ord för hur mycket jag längtar till det. Ska bli så fruktansvärt skönt att få komma härifrån. Har tröttnat på alla småtjaffs det ofta är mellan mig och min mamma. Jag älskar henne men ibland går hon mig verkligen på nerverna. Nu ska jag inte svartmåla henne för hon finns alltid där när jag behöver henne, o hon ställer upp så gott hon kan. Det är inte pga henne jag vill flytta, för jag kommer vilja ha över henne massa :)
Jag känner bara att det är på tiden nu, jag är 20 o bor hemma. Finns flera som gör det, o inge fel med det. Inte alls. Jag känner bara att jag inte vill det mera.
Tänk att ha nåt eget, där du själv får sätta alla förbannade regler, inte behöver ta hänsyn till yngre syskon eller att föräldrarna ska upp kl 5 för att jobba. Få göra som du själv vill. Heeeelt underbart :)

Skolan då, som jag egentligen skulle skriva om. Jag vaknade imorse, fått sms av både Danne o Linn, svarar o Danne ringer, då blir jag ju tvungen att vakna till. Var riktigt jobbit faktiskt, mådde illa för jag sovit för lite. Kravlar mig upp iaf o gör det jag ska o springer sen till bussen. Som jag missar, jag såg den o sen helt plötsligt var den borta. Ja, jag blev arg. Rnger till mamma, som faktiskt var ledig idag o ber henne köra mig. Vilket hon gör. Kommer till skolan och får veta att det bara är dom som har Svenska som andraspråk som ska ha lektion. Vad fan ska jag göra då?
Vi var 5 tjejer som skulle ha Svenska A, vi ringde skolchefen o kom överrens med honom om att vi ska läsa på distans men ändå träffas i skolan dom tider som schemat visar och jobba tillsammans. Känns skönt, verkar vara härliga tjejer. Så efter 30min åkte jag hem då ingen av oss hade någon bok, vi bestämde att vi ska ses nästa torsdag och köra igång gå istället. Detta kommer bli bra :)
Har även bokat klipptid, på tal om ingenting. Vet att mitt hår blir slitet fort med herrejisses vad fort det gick. Var väl kanske bara en månad sen jag klippte mig, mycket mera kan det inte vara. Såg iallafall att jag kan bryta av mina toppar, o då är det fasen på tiden att ta sig till frissan. Så på onsdag kl NIO ska jag vara där. Lite tidigt men jag måste lära mig komma upp på morgonen, o så hinner jag träna efter det med, innan jobbet. Blir ju kanon :)

Vet att det var nåt mer jag skulle få ur mig men som vanligt har jag glömt :)
Nu ska jag äta lite lunch sen fortsätta fixa mina naglar. Jag har för tillfället bara 9 st då jag hyvlade av en igår. Skit ont göre. Ena handen är iaf klar nu, bara andra som ska göras. Men det får bli efter maten.

Tjingeling!

12 Januari

Skolan har dragit igång nu. Jag hade lite panik i söndags när jag var på väg hem men väl hemma ser jag att jag inte har "upprop" förns 11.30. Härligt värre. Åkte till skolan och var där i kanske 30 min? Fick lite information o fyllde i nåt papper, ska ju inte läsa alla ämnen som ingår i kursen så fick fylla i lite om det. Dock har jag inte fårr klartecken om att jag kommit in på Engelska o Matten än. Måste kolla upp det. För det skulle vara super om jag fick börja med det nu då jag bara går tisdag em och torsdag fm, fram till v.7 då jag börjar gå onsdag em också. Men mina eftermiddagar ger mig lite panik då det är just dom dagarna jag jobbar, enligt orginalschemat har jag 15 min på mig att åka från skolan i Sollentuna till jobbet i Täby, vilket tar ca 40 min. Jag kommer aldrig hinna. Kollade med läraren igår och tisdagarna är lösta. Jag slutar nu 14.30 då. Men det är fortfarande stressigt till jobbet då bussarna inte går som jag vill.. Men det löser sig. Måste prata med familjen så löser det sig nog på ett eller annat sätt :)
Igår var jag iallafall och jobbade med min Täby familj för första gången detta år. Var sååå kul att se hur dom sken upp när dom såg mig. den känslan är oersättlig :) Axel har börjat bestämma sig för att han ska gå hem nuförtiden, och inte sitta i vagnen. Så satte Alva på hennes plats och Axel börjar glatt berätta om vad han fått i julklapp och vad han vill göra när vi komme hem. Tycker Alva är lite väl tyst då även hon brukar vara riktigt pratglad. Väl hemma förstår jag varför. Hon hade somnat. Vilket inte alls är bra då hon kommer få svårt att sova på kvällen. Men hon var omöjlig att få liv i så jag lägger henne i soffan och låter henne sova en liten stund medan Axel spelar på sin nya Buzz dator han fått o jag gör min läxa, som jag förövrigt måste skicka in idag med.
Blir att åka och jobba med dom idag igen :)
Först ska det dock skottas då det envisas med att komma MASSA JÄVLA SNÖ. Jag hatar det. Räcker det inte nu? O jag vet att det kommer vara massa is under vilket kommer resultera i att jag kommer dratta på arslet. Usch. Jag tycker verkligen inte om vintern, visst är det mysigt ett tag. Men nu har det håll på för länge.
JAG VILL HA VÅR.

Jag och min fina har bestämt oss för att vi ska kolla efter en lägenhet även i sthlm nu innan vi drar vidare. Båda känner att det är dags nu, bo hemma är inte vidare kul längre. Visst är det skönt att få maten på bordet, tvätten tvättad men jag vill kunna ta det ansvaret själv och det går inte riktigt när man bor hemma.
För ca ett år sedan var det meningen att jag skulle flytta, jag var i lägenheten själv en del då personen jag skulle bott med var på jobbet.
Det var underbart. Jag älskade att ha "nåt eget".
Nu blev det dock inte så och jag stannade hemma. Jag har aldrig riktigt kunnat acceptera det tror jag.
Jag skulle flytta men det försvann framför ögonen på mig. Det var något jag verkligen ville.
Nu menar jag inte att det var med just den personen, utan själva grejen att flytta hemifrån.
Nu är det iaf på gång igen och denna gång ska det bli av.
Att bo med min pingla, det kan ju inte bli bättre :D

Under ca två veckors tid har jag mer eller mindra bott tillsammans med henne, då henns familj var bortrest, i helgen kom dom hem. Och det är skit jobbigt. Jag vart van att ha henne runt mig o nu är hon inte där längre. Det var en befrielse, men nu sitter jag här hemma igen och undrar när hon ska dyka upp. Men hon är i Solna så här kommer jag inte få se henne.
Känns fan skitskumt :P

Angående jobb och sånt. Jag funderar mer och mer om jag ska sluta på hemfrid och skaffa ett jobb jag även kan ha på helger och de dagar när jag inte går i skolan. Ska höra av mig till klädbutiker o se vad dom säger. Det är ju ändå det jag vill hålla på med.

Jag har även bestämt att jag nu ska börja träna ordentligt samt inte äta massa skit. Jag kommer spara massa pengar på det, inga småköp av ditt o datt. Det är frukt som gäller från och med nu.
Alkohol är inte bra det heller, men det är väl det jag får se som mitt "lördagsgodis" xD
Nu ska kroppen trimmas o alla mina magproblem ska bli bra, iallafall bättre. Nu är det iofs en sjukdom jag har, men om jag äter rätt och tränar regelbundet borde det bli lite bättre iaf. Helt bra kommer jag nog dock aldrig bli, o jag hatar det.
Under åren jag levt med det, folk tror jag överdriver, jag har fått höra an en del att dom kännt så men att dom nu har förstått att jag hela tiden faktiskt haft det fruktansvärt jobbigt.
Jag har alltid försökt ut i det sista, men när det är igång då kan jag inte göra nåt. Känns skönt att jag har det på papper nu, att jag för en gångs skull faktiskt har en anledning till varför jag mår som jag gör.
Kurs om det v.4, ska bli otroligt skönt att få prata med människor som har det som jag. För precis som jag läste i en bok om det, har man det inte vet man inte hur jobbigt det verkligen är, vad vi går igenom.

Men nog om det.
Nu borde jag nog fixa läxan. tvätten o skotta. Måste hinna äta lunch o så med innan jag ska till jobbet.
Känner dock inte för det, som om det är så mycket annat jag måste göra. Men det är bara bita ihop.

Jag har lovat er bilder. Dock har jag inte fler än dessa, än så länge ;)


Shimme på Nyår
 Jensaaa
Dom enda bilderna jag har från Nyår.
Linn har min kamera men sen tror jag Jensa har några med? :)

Min finaste
Världens sötaste lilla gotjej. <3

 


Tjingeling.


Trött

Meningen var att jag skulle blogga idag. Men jag är för trött. Ni får vänta med eran uppdatering tills imorgon.
Nu ska jag starta film o sen sova!

Tjaaa!

Mitt i natten!

Var och firade Åsa idag, min morbrors tjej. Hon fyller egentligen imorgon men blev firande idag :) Mötte upp min fina för bio efter det. Såg The tourist. Helt okej film faktiskt :) Missade min buss när jag skulle hem så nu får jag åka igenom typ hela täby för att slippa sitta och vänta i 50min på rätt buss. Blir lite panik över det då jag kommer vara hemma rätt sent och för en gångs skull måste gå upp tidigt imorgon för skolan drar igång. Batterier på mobilen har jag knappt heller, inte vidare smart att blogga då men jag han inte publicera det jag skrev tidigare. Men nu är mitt batteri rött så nu får det räcka. Tjingeling! :)

Heeej :)

Jag tänkte uppdaterat efter jag sett en film härom kvällen. Men jag var för trött. Jag såg iaf ingen mindre än Bortspolad. Så jävla härlig film. Har vart jätte skeptisk till den men jag gillaren :) Låg där i min säng och skrattade lite för mig själv :) Se den!! Ett måste! Den riktiga vardagen börjar närma sig nu. Redan på måndag drar skolan igång, och denna gång ska jag gå i klassrum. Vet inte riktigt vad jag känner inför det, men det måste gå. Betygen måste bli bra så jag kan få ett jobb när skolan är slut. Jag och min pingla ska nämligen flytta när vi båda gått ut skolan. O det funkar ju inte om man inte har jobb och kan betala för sig ;) Har i stort sett bott hos henne redan nu när hon vart ensam hemma. Kommer kännas skitskumt att "flytta" hem igen :p men det är bara att bita ihop o göra det bästa av det. Får umgås så mycket som möjligt med henne på dagarna istället :) Jag vet att jag egentligen har mycket mer att skriva men min telefon börjar bli seg nu för jag skrivit för mycket. Så jag skriver mera imorgon :) Tjingeling!

7 Januari

Heeeej alla mina kära bloggläsare, inte för jag tror ni är så många, men jag måste säga att ni är unika som sitter och läser om mitt sååååå roliga liv :) Hihi

Idag, som dom flesta andra dagarna är jag med finaste Linn :) Denna tjej kan man inte få nog av. Hon slutar aldrig att överraska än med sina knäppa småå utbrott. Men det är lite av hennes charm.

Idag har jag faktiskt vart och hittat den tapet jag ska ha på min fondvägg, hittade först en men den var tydligen för dyr så jag fick byta ner mig, hittade då en som låg på halva priset. KANOOON liksom :D

Jag skulle ju som tidigare sagt på kryssning men det blev inte riktigt så. Hamnade på biljardpaltset med mina fina :)
Att man kan hitta såna härlija människor genom att gå o ta en cider efter en läskig film är otroligt.
Vi har bestämt att ni är våra vänner för livet, så nu har tyvärr inget annat val än att lära er leva med det.

Nu ropar Linn så nu är det dags att kila ut i den mörka natten. Buhuhu..


Hejdåååå ! :)

Mihiiii :)

Har nu vart väldigt flitig och gått igenom heela min ipod så nu tror jag den ska vara rensad, all skit musik bör vara borta nu :) Trott på att sitta och vänta på bussen o en skitlåt kommer så man måste ta av sig vanten och frysa ihjäl för att byta. Problemet borde vara löst nu :) Toppeeeeen.

Jag har för övrigt haft skittråkigt idag. Bode kanske börja kolla vad jag ska ha med mig. Ska ju ändå åka imorgon. O faaaasen va kul vi ska ha, min vän och jag :D
Blev inget tillbakalämnande av filmen idag så det får min bror fixa sen, o köp av väska, ja det löste sig helt enkelt :)
Måste kolla över vad jag ska ha för käder när vi åker med, jobigt det där. Det mesta ligger ju i tvätten då detta är något vi bestämde igår. Men nåt bode jag ju faktiskt kunna leta fram i garderoben :)
Jag är ju som sagt söt i allt. Hihi :)

Nää, kanske ska kila iväg o börja kolla lite nu. Ska ju iväg och sälja min bok snart. Dagen har faktiskt gått väldigt fort.
Trodde tiden gick sakta när man hade tråkig?

Usch vad jag snackar massa strunt nu.
Nu går jag.

Heeeej dååå! :)

4 Januari

Har fortfarande inte riktigt fattat att det faktiskt är 2011. Hur kunde 2010 gå så fort? Alla dagar bara sprang iväg o nu är det slut. Galet.

Var inne på FB och hamnade innte på Ung & Bortskämds sida där, klickar mig vidare in på Daniels sida och vad ser jag inte då om inte att han fyller samma dag som mig? Jag e fett tuuuuuff :)

Idag fyller en fd vän till mig år. Jag hade helt försträngt det tills jag vaknar och ser att det är den 4, direkt ploppa du upp och jag saknar dig. Från att vara en av mina bästa vänner till att inte vara någonting. Usch och fy. Du var en sån knasig filur som man inte kunde ha annat än kul med.
Men du gav upp allt, för kärleken. Ska inte personen man ska dela sitt liv med acceptera ens vänner?
Så vadå om vi har ett förflutet ihop, vad gör det? Det var ju liksom inte precis innan ni blev tillsammans utan när vi var typ 15?
Jag blir förbannad när jag tänker på det.
Jag trodde du var min vän.

Men iallafall då...
Jag trodde ju att skolan skulle börja igår så jag går upp med tuppen, kommer inte fram, går och lägger mig igen och ringer vid 10. Får då veta att skolan börjar nästa måndag.
Bestämde då med Linn att jag skulle dyka upp där, sagt och gjort. Det bar av till Kista där det shoppades lite sen hem till henne igen. Vi bestämde oss för att ringa över grabbarna grus för film :)
Gick ner och hyrde en, en riktigt dålig faktiskt. Trodde den skulle vara läskig men den var sååå sjukt dålig.
Hatar såna filmer, en skräck ska väl ändå vara läskig? Hur läskigt är det med en liten bebis som käkar fåglar o shit? Fy, riktig besvikelse.
Sen blev det hemfärd och jag slockade nästan direkt och vaknade sent idag. Sköönt :)
Ida är det tillbakalämning av film och hitta en liten väska att ha på båten imorgon som ska göras.
Samt att sälja en skolbok jag inte har någon nytta av längre :)
Blir att sova hos min fina vän sen så vi kan fixa o dona hela dagen imorgon innan vi beger oss av mor båten. :)

Tjingeling!

Hmm!

Sprecis som jag anade går det inte att få tag i skolan just nu. Dom har telefontid först klockan 10.
Kom till en telefonsvarare där dom sa att skolan öppnar idag igen efter att ha haft julstängt, vilket då innebär att jag inte hade fått tag i som om jag hade ringt förra veckan. Dom sa även att dom flesta kurser drar igång nästa måndag. Och det känns faktiskt mest logiskt, det är ju ändå massa helgdagar denna vecka. Vad skulle det göra för nytta och dra igång för att sen vara ledig igen? Pratade väldigt mycket om det här igår och alla tyckte det var liiiite tidigt att börja som idag. Så nu håller jag tummarna för att det är nästa vecka och går o lägger mig igen.

( Men ja, jag ska ringa igen klockan 10, så massa pikar om det behöver jag inte ;) )

Godnatt!

Det är mörkt...

... i mitt rum, för meningen är att jag ska sova.
Men nehedu! Det gick ju faktiskt inte alls vidare bra att sova.
Jag har för tillfället massa problem, enligt mig själv. J
ag har precis duschat vilket leder till att mitt hår fortfarande är blött och jag kommer se ut som ett troll första dagen i skolan, vilket leder till nästa bekymmer... jag har ingen aning om ifall det ens är imorgon allt drar igång. Jag fick ett samtal för ca 2 veckor sen om att det var imorgon skolan skulle dra igång och att mitt antagningsbrev skulle dyka upp i min brevlåda i tisdags, men jag har då minsann inte fått nåt. Jag var in på deras hemsida och där står det att alla kurser som ska vara i klassrum börjar nästa måndag. O jag har ju knappast fått tag i någon idag som kunnat svara på allt och löst iallafall ett att mina problem. Så nu måste jag vakna tidigt imorgon kanske helt i onödan.
Jag tycker lite synd om mig själv och låtsas att just precis DU tycker synd om mig med. Det gör att jag mår lite bättre :)
Jag vet att jag hade iallafall en sak till jag hade tänkt ta upp men den har jag glömt.

Meeeen, över till nåt annat då, som inte hör hit alls. Jag såg en film innan jag hoppade in i duschen, en fransk, jag fattade ingenting så texten gjorde susen =D
Men iallafall, den handlade om en familj där den 8åriga lilla tjejen blev våldtagen och mördad, det slår slint hos pappan och han torterar äcklet som gjort det, man får se hur det hela går till och det känns i hela mig när allt händer. Jag förstår inte riktigt varför jag fortsatte kolla, men jag fastnade. Jag tror jag ville veta hur långt han faktiskt var villig att gå. Om han tänkte sjunka till den andres nivå och leva med en människas död på sitt samvete.
Hur som... Jag kan inte förstå hur man kan göra en människa nåt sånt, nu pratar jag inte om pappan utan om våldtäcktsäcklet. Hur kan man ge sig på ett litet barn, en annan människa överhuvudtaget. Jag kan verkligen inte förstå det. Visst, självklart kan man bli fruktansvärt jävla förbannad men någonstans måste det ju förfan finnas en gräns.
Det gör mig förbannad att sånt här faktiskt händer på riktigt. Det finns riktiga jävla svin som är kapabla till att ta en annan människas liv.
Bli arg, absolut. Men ge fan i att ta ut det på någon annan, någon oskyndig, ett försvarslöst litet barn.
Fy fan. Nu börjar jag bli arg och känner att jag skulle kunna fortsätta mycket mera, men klockan är mycket och jag måste faktiskt sova nu!
Godnatt :)

2 Januari.. 2011 :O

Första inlägget för detta år då.
Var ett tag sen jag var här nu, men har inte haft orken faktiskt, blev tillsagd av Danne så jag får väl göra ett inlägg :)

Nyår skulle firats med Maj, men saker ändrades och jag hamnde hos Linn med Natha, go tjej det där :)
Vi åt lite mat och pratade massa, måste bara påpeka att finaste Linn är riktigt duktig på att laga mat :)
Efter mat och småfix kom grabbarna, Jens, Danne och Shimme för att föra lite med oss. Alltid lika kul att träffa dom :)
Vi skiljdes åt och grabbarna drog åt ena hållet och vi vidare ut till Tyresö där 12slaget skulle firas. Vart dock inte som vi hade tänkt oss, men det hela började helt okej, sen blev det inte så bra.. Vi bestämde oss för att det var dags att åka hem, sagt och gjort. Dock tog det mycket längre tid än vi trott då bussen var sen, såklart. Det snöade ju som attans och bussen blev knökfull, tur bara att vi klev på såpass tidigt och fick sitta hela vägen :)
Mötte upp Jens och Danne efter det, Shimme med för den delen men han bara försvann :O
Stod ute och frös ett tag sen hem till Danne där dom börja trycka i sig pizza och mackor.
Sen sov Danne, jag tror han var trött. Mihi :)
Vi andra hamnade framför TVn ett tag, två av Dannes kompisar hade även kommit under tiden.
Men sen gav vi upp med och la oss.
Tror klockan var runt 9 när jag kollade på den sista gången. Vid 12, tror jag? , tvingar jag upp alla för jag var tvungen att gå till bussen då min pappa fyllde år och han skulle firas.
Jag hade fått för mig att det skulle komma folk vid två redan så lite panik hade jag då jag inte var mitt snyggaste jag när jag slog upp ögonen den morgonen ;)
Väl hemma får jag vet att dom inte kommer innan kl FEM och att det inte alls är hela släkten utan bara våra "kusiner". Jag blev sur och gick ner och la mig, för vad fasen gjorde jag vaken??

Klockan gick och dom kom. Vi åt lite sen hamnade vi framför TVn. Jag somnar, såklart! Men vaknar av att jag rycker till vilket leder till att alla kollar mot mig och skrattar. Somnar om igen och vaknar denna gång av att jag ger ifrån mig värsta sucken, återigen blir det massa skratt åt mig.. Ja, jag tyckte då lite synd om mig själv.
Sen åkte dom hem och jag gick ner och tokslockade.

Idag har släkten vart här, heeela tjocka släkten. Iaf dom närmaste :)
Var lite piggare men sömnen lockar lite ändå.

(Bilder kommer senare då jag inte orkar lägga in dom riktigt nu.)

Enligt vad jag fått höra är det skolstart för mig imorgon, antagsbrevet skulle kommit i tisdags där alla tider skulle stå, men jag har självklart inte fått det. Var därför in på deras hemsida för att se om det stod något där, men nehej. Där står det att alla klassrumskurser börjar den 10. Men hallåå. Vadå 10, det var ju den 3? Nu kanske jag går upp tidigt heeelt i onödan imorgon. För eftersom det är söndag idag går det inte att få tag i dom så jag måste upp med tuppen och ringa skolan imorgon.
Liite sur är jag..

Nu ska jag kolla fiiiilm.
Tjingeling :)

RSS 2.0