30 Juni

Allt är färdigpackat.
Lite i matväg ska handlas.
Åka till jobbet en sväng ikväll.
Möta upp Danne och Linn.
Packa ut i bilen.
Mysa ner oss i sängen..
Sova.
Vakna
ÅKA :D

Denna semester kommer bli den bästa någonsin. Men vi hoppas på sol, massa dagar på stranden och utgångar på kvällarna. Håller sig bara regnet borta kommer inget kunna klå detta.

Fy fan vad jag längtar.

Mötte förövrigt upp Danne igår för att handla till Linn. Först var det dagt halv 6, sen blev det halv 7. När jag är framme strax innan halv ringer jag och ber honom släppa in mig. visar sig då att den lilla filuren inte åkt från jobbet än. sätter mig ute i solan och väntar. 30 min senare kommer han, tillsammans med Sandra som visade sig vara hur gullig som helst. Henne hoppas vi få se mera av :)

Näe, nu väntar studsmattan.


Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM


Eftersom denna var otroligt söt borde ni rösta på den :)


29 Juni


Denna dag kommer gå fort.
Imorgon kommer gå fort.
Sen åker viiii :D

Packningen har vi gått igenom, 3 maskinen är i gång, den mesta musiken är fixad, filmer är nerladdade -  om det skulle visa sig att det någon dag blir regn.
Detta kommer bli kanon :D


Blev väckt inatt, till vilken anledning har jag inte den blekaste om. Tyckte det iallafall var fruktansvärt onödigt. Du har bränt dina broar! Du hade din chans, jag förklarade det - om och om igen.. Men det gick inte in. Din tid är förbi.


Ska möta upp min favvis senare idag och handla till Linn. Hon fyller ju år på Öland så paket måste införskaffas. Dock köpte jag det bästa i Lule, men nåt mer är hon kanske värd ändå :)

Imorgon är det städning som gäller, sen jobb, efter det handling av mat. Sen sova.

När vi vaknat är det ut i bilen och HEJ ÖLAND :D



!


Sitter och fixar massa musik inför ÖLAAAAND :D dock har jag lite torka just nu så vette fasen hur detta kommer bli.. Dongel är bestämt att vi inte ska ha med, är ju semester så datorn är förbjuden, iallafall internet. Så musiken måste fixas nuuu!

Förresten var det en spindel i mitt badrum igår :(


-



jag har lovat mig själv, aldrig mer ska jag hamna där. och jag har lyckats, tills du kom in i bilden.

Du är förbjuden


 vem som helst, bara inte du!




28 Juni

Vart filmmys med min fina tillsammans med våra kära vänner ben & Jerry som avslutning på gårdagen.

Även ett avslut med en viss K. Du är inte värd det, inte mera. :)

Blivit massa shopping idag med, så nu är allt inhandlat, alla småsaker. Bara mat och dricka kvar. Och en eller två tvättat med iofs. Men annars.. Det närmar sig.. Dock måste vi städa och bädda rent. Kolla packningen, så allt är med, plocka bort det vi lagt ner som inte kommer användas.

Jobb snart också, med mina tjejer idag. Saknar dom, var ett Tag sen jag träffade dem nu. Ska bli massa mys.

Sen hem igen och fortsätta småpilla inför resan.

DET SKA BLI SÅ KUUUUL!!!!


27 Juni


Detta med blogg känns inte lika kul längre. Kanske ska lägga ner. Orkar ju aldrig sätta mig vid datorn och uppdatera,o sen är det ju sommar med, saker häner hela tiden, iofs då man bör uppdatera. Men jag orkar inte.. Får bli lite då och då o så får vi se hur det blir efter sommaren.

Midsommar spenderades uppe i Hälsingland med stora feta släkten, och självklart min fina. Hade ju inte blivit en riktig midsommar utan henne :)
Fick massa sagt innan vi åkte som jag hållt på ett tag, känns mycket bättre nu :)
Vi kollade på pojkar, nakenbadade, mös med bebisar, lekte med de större barnen, åt massa mat och annat gott, gick tipsrunda, plockade blommor att lägga under kudden - Dock drömde vi inte normala saker, Linn drömde först om min yngsta bror, sen om pizzagubbarna här hemma och deras kebab. Själv drömde jag om bananer, man fick nämligen bara köpa en inne på ica, inte två. Hel skumt, sen när får man bara köpa en? :S
Upp dagen efter för att bege oss till Bältbosjön, grillade lite korv och åt kakor, som småpojkarna lämnade uppe i stugan - Lite historia bakom det hela dock ;)
Väl tillbaka pumpade vi cyklarna och drog iväg till ica och en sväng förbi Gun. Mat och film avslutade våran lördag.
Söndag var det packa ihop och åka hemåt.


Idag har vi vart flitiga och handlat de mesta inför öland, bara mat och dricka kvar. Lite tvätt och så med förstås, men det hinner vi med under veckan.
Hittade förresten en skitsöt klänning som fick följa med mig hem. Sådeså :D


Tjing!


22 Juni


Bakade cheesecake igår. Blev en stor en. Dock ska den vara inne i frysen i 4 timmar innan man kan äta den, vilket betyder att den skulle vara klar kl 01. Körde film och popcorn med min vän. Den skulle ju inte hinna bli klar. Tänkte vi! Men svullon som vi är höll vi oss vakna och åt upp lite mer än halva. Mådde lagom bra efteråt ;) Men gott vare. Det där med att baka kan jag minsann :)

Planen var att jag skulle ta mig till gymmet idag, men klockan blev för mycket, skulle bli aldelles för stressigt innan jobbet så vi skiter i det. Blir ju bara mer att tycka om. Hihi :)
Kanske ska möta upp A sen. Får se hur det blir med den saken, men tummarna är hållna. ;)





Det är inte långt kvar nu :)



21 Juni


Återigen hemma i Stockholm. Hade faktiskt inte haft nåt emot att stanna uppe i Lule med finaste Mia. Veckan som gick försvann alldeles för fort, helt plötsligt var det dags att åka hem.
Vart massa massa mys nerkrypna i soffan, framför film och massa gott att äta. Sen får man ju inte glömma lilla Nusse heller. Alltid har jag dragit mig undan när det kommer en katt, jag är livrädd för deras klor. Men med denna söta lilla filur behövs det inte. Dom kommer bara fram om man leker med honom och då får man ju skylla sig själv ;)
Planen innan vi åkte upp var egentligen att hon skulle visa mig Lule, men det hanns inte med, fast köpcentrerna har jag självklart kollat in ;) Får bli att se mer nästa gång :)
Grillade även med ännu en barndomsvän på fredagen. Hur mysigt som helst. Men hur denna kväll slutade stannar nog där uppe ;)

Jag saknar dig redan min vän och skulle gärna komma upp, redan idag om det bara hade funkat.


Sliten tjeeej



Duschen kallar, sen jobb..

TJAAA!

 


Mobilblogg

Ni kommer nog inte få någon vettig uppdatering förns jag kommer hem! Befinner mig just nu uppe i luleå med världens bästa Mia och har annat för mig än att skriva till er ;) Uppdaterar nästa vecka när jag kommer hem! Tjingeling!

13 Juni

Snart bär det av till Luleå med världens finaste Mia. Var evigehter seb vi träffades och snart har jag henne i en hel vecka. Ska bli underbart, saknar denna lilla tös! Kommer bli massa mys, ska även träffa en gemensam gammal klasskompis som även han är bosatt där uppe. :)

Åkte ju in till Rålis i Lördags med Linn och Kenneth, han hoppade av tidigare dock för att möta upp Fanny, fortsatte med Linn och mötte upp Danne, Sebbe, Frida och lite vänner till dem. Var hur kul som helst att träffa dem igen. Tror jag och Frida kom fram till att det är nästan 5 år sen vi sågs sist. Från att ha träffats i princip varje dag i 7 år till att inte ens pratat på 5, hur fan lyckas man med det? :P
Kvällen avslutades sen iallafall i Väsby!

Hade svullokväll igår, vilket man får sota över idag. Har inget annat att säga än, Fy Fan!

Pratade med min favorit imorse, eller aa, imorse och imorse, men jag sov iallafall ;) Ska kanske träffa honom senare, han skulle höra av sig när han slutade så vi får se vad som händer. Annars blir det nog en prommis och sen städa rummet. Måste plocka iordning allt så vi kan börja kolla över vad som behöver inhandlas till Öland.

För snart åker vi :D


Fick höra av min bror med att han och Fanny kanske kommer ner över en weekend med. Skulle vara riktigt roligt faktiskt då denna tjej är hur go som helst :)


11 Juni


Detta inlägg är då för Linn, så hon vet vad jag gör om dagarna ;)

Igår hade vi en mysig kväll tillsammans med Alex oah Anton. De kom hit, vi drack och snackade massa skit. Spelade även lite fotboll med Alex. Hoppade fan studdsmatta med, skitkul. Flög omkring som en vante. Haha :)
Tillslut droppade Linn av och gick och la sig, Anton bestämde sig för att han skulle gå hem. Från Täby till Väsby. Undra hur det gick för honom ;)
Alex och jag fortsatte slåss med alla mygg, de jävlarna har återigen bitit sönder mig . Vid 4-5 ringde vi taxi och Alex åkte hem. Begav mig då ner och tänkte krympa ner under täcket men nehej? Linn hade tagit både sitt och mitt ocg rullat in sig i. Röck lite och fick gnyenden tillbaka. Var lite kul :)
Idag har vi farit fram och tillbaka till The Drugstore ;) Hittade även ett par shorts, dock var det inne på H&M :)
Kvällen kommer avslutas i rålis tillsammans med några gamlaklassisar från Väsby. Spännande och se hur detta går .

Försesten är detta min sista helg hemma innan mitten på Juli. Sjukt.


Herrå :)

7 Juni. Mobilblogg

Ska försöka hålla i detta med att blogga varje dag igen. Inte för att det alltid händer på intressanta saker, men iallafall :) Sitter just nu på bussen till jobbet, är sjukt varmt ute. Hoppas dock det är detta väder imorgon igen. Inge jävla regn. Har moppat massa idag, skittrist. Men nu är det rent :) Ska även ringa samtalet idag tror jag. Hoppas jag får ett imorgon förresten, kommer nog inte vara några kul nyheter men jag till ändå ha dom nu så man kan ta smällen och leva vidare sen. Usch, vad det är varmt :O varför har de inte ac på bussarna?

Datorjävel


Var inte alls längesen jag köpte denna skithög, man tycker ju att den borde hålla längre än såhär, men icke.
Den reagerar inte alltid när jag klickar på tangenterna, skit irriterande. Finns det nåt man kan göra själv för att lösa det eller är det in på lagning om gäller?


6 Juni


Vart 54an igår, Hellströms hade ju stängt. Mötte på en trevlig typ där, Bengan :) Satt med han och hans två vänner ett tag sen bestämde vi oss för att fortsätta vår kväll utan dem, hamnade på After. Mötte en person där man inte trodde man skulle möta på, iallafall inte där!
Åkte till K efter det och däckade nästan direkt.
Mötte min broder på vägen hem så vi pratade ikpp oss lite om vad som hänt de senaste dagarna :)
Väl hemma blev det bara att byta om och följa med rsten och handla, hade lite jag och min kära behövde så vad passade inte bättre än att följa med, fick köra lite med :)
Smet iväg och tröck i oss varsin kebab sen också, för pengar inge av oss har. Men gott vare :)
Städat har vi hunnit med också, badrummet, tvättstugan och hallen här nere är nu rent. Bara skurningen kvar.



Blir nog filmmys ikäll skulle jag tippa på, och vad passar inte bättre till det än popcorn ? ;) Dock sitter hon där i soffan nu och pratar om godis. Får se om det kanske blir en tripp ner till ica igen ;)


Tjing!

 


Osäker



Vill jag, eller vill jag inte?
Är det värt det?


okej, ännu ett inläg idag då. Allt för min lilla favvis :)


Blir att göra stan osäkert idag.
Efter flera kvällar utan varandra är vi återigen sammansvettsade och ikväll blir det sööööödeeeeeer :D




Öland är fuktansvärt nära nu..
SNART ÅKER VI MINA ÄLSAKDE :D


5 Juni


Jobbade igårkväll med. Gjorde inte ett skit på dagen faktiskt.
Bell somnade efter två timmar, trött liten tjej, Madde ville däremot inte alls sova. Strax efter 23 kom föräldrarna hem och då var hon fortfarande vaken. Tror hon måste somnar ganska direkt sen :)
Vi mös iaf framför TVn, Prinsessan och grodan var det som visades på skämen :)
Tog sen bussen hem till K för att se Torkel i knipa, somnade efter det. Blev inte så länge då det var sjuk varmt i rummet. Får ta igen det inatt istället :)
Mötte upp Linn i Kista efter det och fixade Kenneths studentpresent, känns skönt att den är klar :)

Ikväll får vi se vad som händer, ska iallafall vara med Linn. För en gånsskull ;)

Tjing

4 Juni


Om precis en månad fyller världens finaste tjej år, och det firas på Öland. Om en månad är jag där, helt sjukt vad fort tiden går. Dagarna bara springer iväg.

Skolan är iaf slut nu, fruktansvärt skönt men samidigt lte jobbigt då jag inte uppnått de betyg jag ville. Men men, inget att göra åt saken nu ;)

Jobbet fortsätter som vanligt, dock har det blivit dagsbyten så tisdagarna befinner jag mig om två veckor och frammåt hos Bell och Madde, onsdag-torsdag blir med Alva och Axel. Lite mera klirr i kassan, det tackar man inte nej till.

Fick för mycket i lön sist med och det drar dom av på min lön som kommer nu, lite surt då jag knappt kommer få någonting alls, sådär lagom till Öland. Skit bra tajming..

Klippt lite lugg har jag ju då hunnit med också, blev spontant innan en utgång, fick höra hela kvällen att jag aldri vart snyggare. Undra om det var sanningn eller alkoholen som pratade ;)

Hur som, igår jobbade jag a bilen hela dagen/kvällen. 14-02 var jag där. Spelade lite bandy ett tag, var skit kul. Tills jag fick bollen på min nagel så den sprack. Hade suttit under morgonen och målat dem snygga och sen går halva av. Lite ångest så den delen som fortfarande är hård kan jag inte ta bort. Det tar liksom emot. Jag har ju sparat så länge. Får helt enkelt se ut såhär tills den själv känner för att ge vika.

Kenneth tar ju studenten nu på onsdag, Grattis till han. O eftersom jag är så fruktansvärt cool ska jag åka med på hans flak. HA! :P

På fredag ser det ut som att jag åker med Mia upp till Luleå, iallafall över helgen då jag tror jag måste jobba p tisdag. Får se hur vi löser det.

Näe, nu väntar frukosten på mig.

Tjing!

RSS 2.0