Tyckde denna var lite kul =)

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står...... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme... ;D

-

Bättre dag idag.

Såå, gårdagen..
Började med att jag gick till Täby centrum för att möta upp Natalie.. Helt otroligt vilket väder det var, sommarkänsla på hög nivå :D Väl framme gjorde vi det som skulles, sen vart det en glass på det, som Natalie förövrigt tappade nästan direkt när vi kom ut ;) Så in igen o hon köpte en ny, för 5 kr när hon egentligen skulle betalat 15, vilket var hälften av det den kostade i vanliga fall.. Men en 5krona var hon snäll o la fram o vi gick :P
Satte oss ute vid fontänen o pratade om allt mellan himmel o jord.. Sen in igen, blev strax efter det hemgång, då jag även då gick hem =)
Väl hemma vart det att slumra till i soffan, sen middag.. Senare kom Maj med bilen o hämtade upp mig, md bilen. O varför inte då passa på att köra fel? Jo, men självklart gör hon det.. Hur hon lyckades kommer jag nog aldrig förstå, hon bor 3 min från mig med bil, en väg hon borde kunna med ögonen förbundna :P
Men iaf, till slut kom hon rätt o vi åkte till Arninge.. Sen vidare mot Vallentuna för att sen ta Väsby vägen hem.. Väl utanför mitt hus blir vi sittandes o pratar på länge än det var tänkt.. Men va tusan, inte ofra vi ses egentligen. Vi har en del att prata om dom gångerna vi väl ses då.

Idag då..
Var o jobbade med mina tjejor, Bellsan var förkyld o Madde fick vara hemma hon med för att hon skulle bli för ledsen om Bellsan fick stanna hemma med mig men inte hon, enligt hennes mamma.. Så det var jag tjejerna o 3 arbetare där.. Trevliga filurer det där =) Tjejerna blev helt paralyserade av dom, tror aldrig jag sett dom så lugna förr, men dom vågade nog inte springa runt med läskiga män i hela huset :P
När Therese sen kom hem erbjöd sig en av dom att köra mig hem, Thereses gamla arbetskamrat.. O vad hade inte han för bil om inte en Corvette ;) Sjukt tuff är jag iaf som åkt i den ;D
Meen, kvällen har inte spenderats speciellt vettigt.. Har skit ont i skallen med..

Ska tydligen jobba imorgon med, har dock ett problem.. Jag har ingenting att åka på "/ Hade tänkt gå till centrum o köpa nåt så jag kan ta mig fram, men nej nej.. kl 8:15 ska jag vara på plats imorgon så det hinns inte innan.. O inte har jag några pengar på mobilen heller.. Detta kommer bli ett mysterium. Bara hoppas mamma är ledig o kan köra mig, annars vette fasen hur jag gör "/

Nu ska jag upp o stoppa i mig en macka


Tjingeling!


!

Ont, så fruktansvärt ont. Alla dessa svek!



Uppdatering kommer någon annan gång, har tappat gnistan totalt!


.-.

Så, nu känns det lite bättre.. Finns forfarande lite som svider men det mesta har avtagit.. Har sökt lite jobb.. Städare, inget jag vill egentligen men det är bättre än ingenting.. Sökte som barnflicka med. =) På hemfrid.. Nån som vet nåt om det?
Nu var det sökt iaf..
Sen har jag plockat undan alla kläder som har legat över hela mitt rum, samt plockat upp sakerna från min väska sen jag var i Göteborg.. Finns dock massa mer jag skulle behöva göra.. Men jag orkar verkligen inte..
Måste höra av mig till doktorn igen med tror jag. Har fortfarande samma bekymmer, inte lika jobbigt men dom finns ändå kvar.. Ska höra lite hur lång tid det tar innan det borde försvinna.. Tog sista tabletten idag.. Kanske känns bättre imorgon.. Vem vet..


Tjingeling!

Skit dag

Detta kommer bli en skitdag, rent ut sagt.. Sov skit dåligt inatt. Usch o fy, legat o vändigt o vridigt största delen..
Vaknar vid 6 av ett sms från min bror där han skriver att Finis inte ska komma idag.. Humöret sjönk till botten.. Hon var höjdpunkten av min dag. Har inte träffat henne på evigheter så såg verkligen fram emot att få göra det idag.. Men päronen tyckte inte det passade bra att hon kom mitt i veckan för att jag då kommer vara med henne hela tiden o inte söka jobb.. Vem har sagt att hon inte skulle kunna hjälpa mig med det?
Kommer bli massa tjaffs när dom kommer hem...

Ska iaf försöka göra nåt vettigt av den här dagen, igår var det helt dött.. Kan nog spela in lite till varför jag känner som jag gör idag. Jag är fasen verkligen deprimerad.. Nåt måste hända.. Ska antingen sätta mig på träningscykeln eller ta mig runt mörtsjön.. Sen ska jag rensa hela mitt rum. Har så mycket skit överallt. Sen, om jag orkar o har lust ska jag söka jobb.. Kan ju vara lite det som spelar in med, att jag inte har nåt o göra på dagarna.. O inga pengar får man heller.. Riktigt frustrerande..

Nu ska jag o deppa någon annan stans..

Tjingeling!

Meningslös dag

Idag har det inte hänt ett piss, helt dött.. Igen..

Igår var jag iaf o jobbade på kvällen.. Bellsan, som brukar vara väldigt avvaktande när jag kommer var raka motsattsen igår.. Först kommer Madde o ropar Heeej Fiie sen kom en till sötnos o stack fram huvudet med ett Hejhej.. Så söt:) Therese hade lockat hennes hår, hon var så otroligt söt. Såg ut som en liten gumma i håret :)
Men iaf, de va inte det jag skulle komma till... Hon kom fram till mig o ställer sig o kollar upp på mig, precis framför mig. Hon är inte högre än till midjan.. Jag smiter förbi för jag har inte fått av mig jackan än.. Hon kommer efter o ställer sig framför mig igen, kollar upp med världens sötaste leende o får ur sig ett Hejhej igen o armarna flyger upp. Plockar upp min solstråle o hon ger mig mysigaste kramen på länge :D Nån minut senare vill hon ner o hon springer o hämtar massa leksaker som hon sen kommer o visar för mig o ger mig en snabb kram, sen iväg igen.. Några såna vändor blev det. Min tjej =) Tyckte det var underbart att det gick så bra från början o kände att den här kvällen kommer bli hur bra som helst varpå jag får veta att Bellsan inte ens ska vara hemma :O  Hon skulle tydligen till mormor o sova där.. Så det skulle bara vara jag o Madde.. Men det finkade ju det med =)
Gav Madde hennes godispåse o startade Heffaklumpen.. När den är slut säger hon : Nu är klockan väldigt mycket!
Hon har aldrig sagt så förr, alltid när jag har henne på kvällen vill hon vara uppe så länge som möljigt. kl kan börja närma sig 21.30 innan hon börjar bli trött.. Men igår var kl strax innan 20.. Satt henne på pottan o gick o hämtade hennes pjamas. På med den o bäddade ner henne i fotöljen, hon brukar somna där.. 10 min senare sover hon.. Väntar 15 min innan jag bär upp henne för att hon ska hinna somna in o sen är det bara jag uppe..
Tyckte det blev lite ensamt så jag ringde min fining =)
Mikael o Therese kom hem runt 11 o pappa kom o hämtade mig så jag fick köra hem =)
Väl hemma vart det Spindelharpan för mig o pappsen.. Vi är grymma =D
Tänkte sen kolla Avatar men vart så trött så jag stängde av.. Somnade nog på en gång..

Kollade Avatar idag istället =)
Nu ska jag gå o göra någon nytta..

Tjingeling!

-.-

Ingen bra dag idag, inte alls.. Ingenting känns bra.. Hatar såna hära dagar..
Tänker tillbaka på hur allt en gång var, innan det började gå utför.. Fick höra igår av min kära mamma att jag förstört hela min framtid, tack mammsen, det värmer att höra.. Verkligen..! Men andra ord påstår du att jag förstört mitt liv.. Inte riktigt vad man vill höra av sin mamma, är det inte du som ska finnas där o stötta o puscha mig?
Jag vet att du finns där när jag verkligen behöver dig, men var är du alla andra gånger? Alltid är det klagomål jag får höra av dig o när jag sen förklarar för dig hur det känns o höra det dag ut o dag in, att jag inte mår bra av o bo här.. Då blir du arg o ska klaga ännu mer.. Fattar du inte vad du gör med mig?
Jag vet att jag inte heller är perfekt, men jag försöker.. Jag gör så gott jag kan för att du ska bli nöjd, men när jag aldrig får igen nått känns allt så fruktansvärt meningslöst. Du tar bort min gnista.
Jag vet inte vad jag vill ha sagt med det här o att här inte är bästa stället att skriva om det, men jag måste få det ur mig, o du lyssnar inte. Du hittar bara massa fel hos andra, aldrig är det du som står för det.. För du är ju så jävla perfekt! Enligt dig själv.

Det finns så mycket mer som känns skit just nu.. Men det är sånt som aldrig kommer bli offentligt här.

Idag då :)

Tog 10.38 bussen mot centrum för att träffa min fina vän Natalie idag igen.. Även Magnus, hennes pojkvän skulle få äran att föjla med oss =)
Vi gick till bibblan för jag måste ha 3dje boken, men självklart fanns den inte.. Den 7 skulle den komma in o då ska jag ha den! Sen begav vi oss till bussen som tog oss till Arninge.. In på ÖB o köpa Schampoo. balsam, tvål o en tandborste.. Nu e jag nöjd. Min fining hade även satt in pengar till mig, 47kr mer än han skulle ;) Tackar o tar emot :) Hihi!
Men iaf.. Natta skulle köpa en MP3 så vi gick in på ElGiganten, Hejade lite på Diana.. Sen till bussen som kom samtidigt som oss, skönt! väl framme vid centrum står min buss inne, blev lite glad för då skulle jag komma hem på samma klipp, men samtidigt som jag går av ÅKER HAN!! =O Gubbjävel..
Men det gav oss tiden att gå in o köpta varsin glass sen dom tog bussen hem o jag började knata hemåt för mammsen o pappsen skulle plocka upp mig :)
Lite mat på det o sen vidare till K-Rauta som nyöppnat i Järfälla.. Jag körde, både dit o hem.. Tänkte bara påpeka det ;) O jag är faktiskt duktig på att köra, ingen skadades idag heller =)

Nu ska jag väl försöka städa mitt rum, var ett tag sen jag gjorde det o känner att det är på tiden..
Notera att jag sa försöka ;)

Tjingeling!

Gårdagens inlägg jag glömde publicera :P

Idag har jag vart med min fina Natalie, vilket alltid är lika kul =) Blev så att jag åkte till henne o kollade Avenyn som gick på repris, missade det igår. Sen vart det en prommis till Sabis för att köpa mat, hem igen käka o senare iväg till UM. Var en snabbis till centrum efter det. Sen hem.. O smiidig som jag är har jag ingen koll alls på när bussen går, den har tydligen ändrat tider :O.. Missar den iaf med 3 min WIHOO!! inte alls.. Fasen vad ruttet allt kändes. Bestämde mig för att knata hem, i regn o kyla. Annat var det i Göteborg, massa sol sol sol.. Fy satan vad jag vill tillbaka.. Inte bara för vädret dock.. Saknar min pojke.. Men den som väntar på nåt bra väntar aldrig förlänge så det är bara att stå ut..
Men det är fruktansvärt tomt, min säng är för stor för att sova ensam i.. Ingen som ligger o håller om en när man ska sova.. Ingen att mysa med alls.. Trist..
Meen, det kommer bli bätte.. Det kommer inte alltid att vara massa mil emellan oss. Förr eller senare åker jag ner för att stanna.. Om det blir som det är prat om nu är det inte allt för länge kvar till dess. Kanske förflyttar mig ner dit ganska snart, kanske pluggar där.. Det som tar imot är dock alla förbaskade lån jag kommer tvingas ta, tänker inte låta honom stå för allt.. Det skulle inte kännas rätt, gjorde det inte ens när jag var nere nu... Vill inte behöva leva på någon annan.
Meen.. Det löser sig..

Imorgon ska jag iaf träffa Natalie igen :D Ska ta oss till Arninge, måste köpa schampoo, balsam o tvål.. Det är billigt där ;)
Smidig som jag är glömde jag min tvål i Gbg =( Tragiskt men sant.. Hoppas för hans egen skull att han inte använder den, iaf inte allt. Den luktar gott o jag vill ha den =)

Tjingeling =)


Hemma igen =)

Nu är jag hemma igen, saknat mig o mina ortroligt bra blogginlägg? ;)
Kan ju göra en liten uppdatering för er som är intresserade =)

Förra tisdagen, mitt i natten =O , vart det bestämt att jag skulle till Göteborg. Kl 6 gick tåget så 4 var jag uppe, svin trött men vad gör man inte för kärleken? :) Kom fram vid 9 o han är sen. Inte okej alls! Vi åkte iaf o köpte frulle, var vrål hungrig hade inte ätit något sen middagen dagen innan.. Blev en snabbdusch på det, för de hade jag inte heller hunnit göra innan jag åkte.. Sen tog vi bilen till hans föräldrar som för övrigt inte visste att jag skulle komma. Var lite kul att se deras miner o att dom ändå blev glada att jag kom. Tycker otroligt mycket om den familjen. Söt moa kände inte igen mig, men sen kom hennes vanliga jag fram o jag fick höra att jag såg ut som ett hallon i håret. Sötunge :) Sen åkte vi hem o om jag inte minns helt fel kom Freddan över? Tror bestämt att det vart så. Blev lite TV o mys på det =)

Tordsdag: Följde med Ansan o Niklas o stor handlade, fast först städade vi faktiskt lägenheten ;) Blev lite nödvändiga saker. Bra o ha saker. Sen, vad gjorde vi sen? Tror vi åkte hem till Ansan o fikade. Satt o pratade massa sen blev det en promenad hem. (Har bestämt mig för att jag ska fortsätta med promenaderna även nu när jag är hemma) Är osäker på vad vi gjorde när vi kom hem så jag lämnar det onämnt så blir det inge fel =)

Fredag: Vi gjorde nåt på dagen, men minns inte vad.. Eller Joo, var med Ansan til Kungsbacka o tittade lite. Tror pojken min hittade sin elgrill tillslut, han köpte den inte dock, men det kommer nog :) Sen blev det iaf att åka till Moa o gå på promenad i skogen med henne Molly o Andreas. Blev en lång men behaglig sådan. 2 timmar tror jag närmare bestämt vi var ute.. Vi dödade massa pissmyror tittade på grodor o kastade pinnar i vattnet som kom ut på andra sidan, fattar ni vad jag menar? :P Sen kladdade vi lite med kådan, jag o Moisen =) Vi såg även en orm, usch vad det var obehagligt, var inte berädd på den alls, ser bara nåt i ögonvrån som rör på sig.. USCH! Men han va liten den rackaren så när värsta chocken lagt sig var allt bra =)
Har för mig att vi åkte hem sen, men ändå inte, för har minne av att vi pratade med Freddan när vi gick hem från Ansan på kvällen "/ Hmm.. Skumt det där.. Men på kvällen ät vi iaf bakadpotatis o Freddan kom över, vet inte om han inte vågade smaka eller om han inte tyckte om, men han åt iaf kebab istället.. Funkade tydligen det med =)
Alltid lika kul när Freddan bjuder på sitt sällskap =)

Lördag: Niklas jobbade mellan 10-15 så jag fick sysselsätta mig själv. Städade lite i lägenheten o fixade disken.. Sen hamnade jag framför TVn.. Ansan ringde senare o frågade om jag ville komma över till kl 2 o äta vofflor, Moa m fam skulle komma med, o vofflor tackar man ju inte nej till. Så det blev en snabbdusch sen o börja gå o möta upp Lovisa som erbjöd sig att möta mig =)
Niklas kom förbi sen när han jobat klart o fick även han i sig några vofflor =)
Sen knatade vi hem, eller tog bilen närmare bestämt :P , o började med middagen, o nej, detta var inte direkt efter varandra ;) , Blev iaf köttgryta med ris, jag stod för riset som jag är helt fantastisk på att göra ;) , Niklas fixade grytan. Helt otroligt god blev den, han är duktig min pojke på att göra mat =) Åt iaf massa, lite för mycket, fick ont i magen =( god mat är inte alltid bra, inte när det finns massa kvar när man är mätt.. Men det fick gå ändå =)

Söndag: Niklas jobbade igen, 1-4.. Gjorde inte mycket dom timmarna, diskade o plockade lite.. Sen fastnade jag i soffan med en bok. Faktiskt riktigt skönt o sätta sig så när man vet att man gjort iaf lite nytta.. Vet inte riktigt vad som hände sen, men Freddan kom iaf förbi på kvällen för det var någon match grabbarna ville se.. Fast först gick vi o köpte glass :D
Efter matchen sattes Mirrors igång. Jag har svårt för läskiga filmer, speciellt när jag redan sätt dom, då vet jag ju när det läskiga kommer o sitter o spänner mig... Så jag somnade istället =) Skönt. Sen skickade vi hem Freddan o vi gick o la oss ;)

Måndag:  GRATTIS ANSAN =D
Niklas Mamma fyller år =) Blev att knata över dig när Niklas kom från jobbet.. Ansan skulle då iväg på utvecklingssamtal med Lovisa men först hämta upp henne o åka o handla. Vi bestämde oss då för att följa med så vi kunde smita in på IKEA o äta lunch.. Vi hade sen tänkt åka med dom tillbaka till skolan o hämta Alex o sendan knata hem.. Men vi var för sena, dom hade redan åkt.. Så vi hade inget annat val än att gå hem.. O från Kållered hem till Niklas föräldrar är det en  bit att gå.. Tog oss runt 50 min o det blåste ordentligt vid motorvägen, usch va kallt det var. Men hem kom vi o det blev hamburgare o sen tårta på det. Samskens =) Gick sen hem, vi måste gått över en mil den dagen. Känns bra nu såhär efteråt men kan ju passa på o tala om att det inte känndes vidare bra när vi väl gick, iaf inte från Kållered.. Mötte en katt på vägen hem på kvällen, hur go som helst, Niklas sa att om den följer med oss hem får den stanna, men han ville nog inte de för han försvann ut på ängen då, o lika bra var väl de då Niklas inte är allt för förtjust i katter :P

Tisdag: Niklas jobbade igen, skulle egentligen jobba som igår 6-12 men han rinder mig vid 11 o säger att han jobbar till 16, vad ska jag göra hela dagen? Blev massa TV, hade tänkt gå ut o gå men det började hagla sen kom det massa regn, bestämde mig då för att stanna inne..
Sen när han väl kom hem vart den ombyte för honom sen knatade vi över till Daniel, som vi skulle åka med in till stan för att äta ute o fira Ansan. Väldigt mysigt, vart 13 st. o sötis Moa ville sitta med mig, som vanligt ;) så jag hade mina favoritflickor bredvid mig, Lovisa till Höger o Moa till vänster, kan det bli bättre? Tror inte det =)
på hemvägen stannad vi på Coop o köpte chips.. Vl hemma kollade Niklas någon match.. Tråkigt!!! Blev mackor på det för jag inte blev mätt när vi åt, var väldigt lite mat, bara en massa lök!! Annars var de gott =) hör sedan hur han börjar andas tyngre o tyngre. sötnosen hade somnat :) Kollar klart på filmen ,YES MEN, o börjar sen blocka undan för att sedan väcka honom, då han tycker jag ska pausa, haha, så söt.. Ingenting var igång, han pratade nog lite halvt i sömnen =)

Onsdag: Gick upp o packade mina saker för att sen åka till Centralen o tåget som skulle ta mig hem.. Känns inte så jättebra att åka ifrån honom, kan verkligen se mig själv leva med honom där. Men den dagen kommer väl den med..
Iaf, FY FASEN FÖR STOCKHOLM, vad välkommnas man inte med för väder då? SNÖ? Jag gick med solgladögon när jag skulle till bilen på förmiddagen.. Övervägde starkt på om jag skulle åka tillbaka. Usch o fy, vill inte ha mera snö nu! Det räcker.
Dagen har iaf inte varit speciellt händelserik.. Satt på tåget i 5 timmar.. Sen hem o äta.. Blev inte mycket mer med denna dag.


Imorgon ska jag iaf träffa min fina Natalit, så som jag har saknat dig vännen :)

Tjingeling!



Jag älskar dig Niklas!

:)

Igår färgades äntligen mitt hår, nu är jag snygg :D
Fast det sitter fast massa färg i min hårbotten o lite i pannan o så, inte lika snyggt dock. Men va tusan, de försvinner.. Har redan fått bort en del då jag skrubbade skallen när jag kom hem. Skrubbade kanske var att ta i, men gnuggade gjorde jag iaf =)
Meeen, dagen började så att jag mötte upp min fina Natalie i centrum för att sen ta roslagsbanan till UM. Hata undersökningar "/ Men det gick bra, känner att jag börjar få ett band med min barnmorska, Haha :p Ska iaf dit imorgon igen för ingen hade sagt att jag inte fick kissa innan jag kom =O Så imorgon, PÅ MORGONEN!!! , ska jag dit igen o hoppas det går vägen..
Sen åkte vi till centrum så jag fick sätta in mina pengar på kontot, var otroligt skönt att det inte var samma tant som dom 2 senaste gångerna. Hon fattar ingentint, frågar mig flera gånger om det är på konton jag angivit nummret till som jag vill ha in pengarna på, är inte det självklart? Sen ska hon veta om det är mitt personliga.. För det första har jag bara ett konto så JA, det är på det kontot jag vill ha in pengarna, o för det andra så JA, det är mitt personliga.. Hon är iaf väldigt irriterande.. Svenska kan hon knappt heller.. Men idag fick jag en annan, 2 min sen va allt klart =)
Tog sen bussen till Hägernäs för att hämta upp Natalies "systerson". Tog med honom på en glass på donken, satt där o mös i solen sen vidare till lekplatsen vid vattnet.. Måste bara påpeka hur söt Natta var, röck till för minsta lilla Sebba gjorde.. Tror hon kommer bli "hönsmamma" min söta Natalie =)
Efter 3 timmar ute begav vi oss hemåt o Ia kom hem så vi gick till Kiosken medans vi väntade på att bussen skulle komma. O dom hade BARA klubbor med tuggummi i, Besviken.. Men jag köpte en ändå :)
Sen hem o äta mat o duscha håret =) Sen hamnade jag här..
Ska kolla lite jobb o så, mamma är arg för jag inte har nåt.. Usch vad sur hon var när jag kom hem.. Kan iofs förstå henne.. Har inte gått vidare bra för mig, varken nu eller tidigare.. Men det ska vi inte gå in på nu..
Sommarjobb SKA jag iaf ha.. o sen när plugget drar igång SKA jag ha extrajobb.. Nu fan ska jag ta tag i mitt liv, allt ruttet ska bort o jag välkomnar det nya bra =D

Nu ska jag söka söka söka :)

Tjingeling !

Mysigt =)

Nyss hemkommen från en prommenix med mina föräldrar Mörtsjön runt. Var riktigt sköt att få komma ut i solen =)

Nu ÄNTLIGEN ska jag färga mitt hår =D

Tjingeling !

Trött!

Gårdagskvällen spenderades inge vidare kul. Gick till ica o köpte choklad för att ladda inför min planerade filmkväll, med mig själv. Hur tråkigt låter inte det? Men iaf, sagt o gjort, så blev det. Somnade dock i soffan ett tag, hade vart lite små rädd för att se Shutter Island. Trodde helt seriöst den skulle vara läskig men fy satan vilken skitfilm. Så den somnade jag iaf till.. Sen vet jag inte va jag gjorde, läste massa bloggar kanske? ;)
Men iaf.. Sen vart det ännu en film, SexDrive. Den var bra :)
Sen vart det ett samtal till min finaste som aldrig tog slut :P tror inte jag somnade förns vid 5 någongång inatt så lite lagom trött är man ju idag då pappsen ropa o väckte mig vid 10. Tror inte mitt humör kommer vara så bra idag. Men man kan ju iaf hoppas. För idag MÅSTE jag flörta med min mamma så hon färgar mitt förbaskade hår, annars har jag bett Natta slå mig, o jag vill inte bli slagen :(


Igår hos Bellsan, blek o dan, men nog är jag söt ändå :)


Hallå =)

Dagen igår blev inte alls som jag tänkt mig.. Skulle åkt till centrum med mammsen med vi börja bråka så lusten försvann helt.. Till min förlust, fast ändå inte.. Inga nya skor med pengarna har jag kvar :D
Sen det där med att färga håtet.. Vi skulle gjort det efter maten, men då helt plötsligt orkar hon inte =O
Skulle gjort det idag istället med smart som jag är hoppar jag in i duschen när jag vaknar för jag ska till jobbet.. O man ska inte färga samma dag man duschat.. SKIT! Så blir att vänta ännu en dag.. Så Natta, kommer jag inte med nyfärgat hår på måndag, gör mig en tjänst. SMÄLL TILL MIG =)

Men iaf, idag var jag som sagt o jobbade med min tjej, Bellsan =) Tror aldrig hon vart såhär mysig förut.. Iofs sov hon 2 av 4,5 timmar jag var där men va tusan.. Iaf, hon var hur mysig som helst när hon vaknade, blev massa mys.. Hon får en verkligen att känna riktig lycka :) Sen kom resten av familjen hem, dom hade vart med Madde på badhuset för första gången =)
Så jag tar på mig ytterkläderna för att pappa o Kenneth väntar i bilen, jag skulle köra hem ;) , då kommer Bellsan fram till mig, sträcker upp armarna o vad gör man inte då om inte tar upp henne? Therese kommer för att säga hejdå o Bellsan vinkar hejdå, till Therese.. För er som inte hört så mycket om just det förhållandet låter det nog inte som en stor grej.. Men Bellsan älskar sin mamma, vill alltid vara där hon är o lämnar hon rummet hör man Bellsans fötter springa efter.. Där Therese är, där är oftast Bellsan. Men denna gång hade hon tydligen bestämt sig för att följa med mig hem :) SÖTUNGE. Jag räcker iaf över henne till Therese o går för att ta på mig skorna. Bellsan rör otåligt på sig o gör allt för att hon ska bli nersläppt, så det blir hon. Direkt så springer hon fram till mig o armarna kommer upp.. Jag lyfter upp henne igen o hon vinkar hejdå till therese igen.
Har det framgått att jag älskar denna unge.. Hon är verkligen min lilla guldklimp, ljuset i allt de mörka. Hon får mig verkligen att må på topp, allt de dåliga försvinner. Bara av att se henne le. Att en så liten person kan tillföra så mycket. Det är otroligt.


Nyvaken o söt


,.,

Mötte upp Natta i Centrum igår. O jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv.. Jag la inte en krona på någonting, enfast vi va in i massa butiker ;) Duktiga jag =)
Men iaf, vi strosade runt där ett tag sen blev det att ta bussen hem hit o laga mat.. O duktig som jag e på att beräkna hur mycket alla äter så gjorde jag makaroner till ett helt fotbollslag. Så nu är det makaroner ett år frammåt, haha. Blev att sitta o snacka då det är mycket som hänt den senaste tiden, mycket funderinga o så... Hon gör mig allt lite klokare denna flicka =)
Sen åkte hon hem o jag kollade Avenyn, True Blood o en del av Vampire diaries tills någon stängde av internet :O
Stack även hål på min blåsa jag fick på hälen haromdagen, för er som ville veta. Så nu har jag ett enormt snyggt plåster där ;)

Idag då.. Tror jag ska till centrum med mammsen o kolla skor o kanske en jacka med. Sen så måste jag färga mitt hår, det är katastrof, kan inte gå runt såhär mera.

De va väl de :)

Tjingeling =)

Hemma =)

Så, nu kan jag fortsätta (:

Väl framkommen till jobet blir det massa gos o bus med mina flickor =) Märktes dock att dom vart på dagis efter långledigt. Oj vad gnällig speciellt Madde var.. Hon var inte o leka med riktigt.. Första timmen var okej, sen slog det om.. Bellsan kunde jag lägga för det var dags för henne.. Madde skulle vara uppe 1 timme till.. Therese åkte o handlade o där satt jag med en unge arg som ett bi för att mamma hade "övegett henne". Försökte förklara för henne att mamma kommer sen, men nej nej. Jag var dum o hon ville att jag skulle åka hem till mitt hus, för jag bor ju faktiskt inte i hennes :P Lite söt var hon men sen blev de lite mycket.. Efter mycket om o men börjar hon lugna ner sig o Therese kommer hem o jag kunde även fara hem till mitt lugn :) Skönt! Vart lite mat på de sen film.. Slocknade sen, så förbannat trött.

Så över till idag, skulle var på möte på Af idag. Men så blev det visst inte.. Inge smart drag av mig inte.. Men va ska man göra åt de nu.. Får ringa dom imorgon o bestämma en ny tid.
Vart att åka till mina tjejer idag med. Idag var det glada miner man möttes av, OJ vad Bellsan va gossjuk idag, hur mysigt som helst. Hon får en att smälta =)
Gick sen ut alla 4, jag flickorna o Therese.. Vart mycke spring o lek. Efter nån timme gick vi in igen, Bellsan somnade, 30 min innan hennes sovtid.. Jag fixade lite till Madde o äta sen lekte vi lite innan hon blev trött o ville kolla barnTV, vilket  vi gjorde.. Hon höll på att somna mot mig så vi böt om till hennes pjamas o mös ner henne i fotöljen, 5 min senare sover även hon. Också 30 min innan hennes sovtid.. Så där satt jag o kollade barnTV för mig själv med en sovande Madde. Sötunge =)
Therese kom ner o jag åkte hem.

Sitter nu här igen o ördriver tiden tills även jag ska sova =)

Imorgon väntas det att träffa min finaste Natalie igen, o gud vad jag älskar denna tjej. Hon är unik. <3



Tjingeling!

-

Blev ingen uppdatering igår så vi kör den nu istället =)

Mötte upp min finaste natalie på bussen o sen åkte vi tillsammans till Stinsen =) hittade mycket fint, som jag oftast gör när jag strosar runt i butiker. Som vanligt blev det lite nytt på underklädesfronten, vilket aldrig är fel =)
Blev även ett par fina solbrillor, är faktiskt riktigt nöjd med dom. Dom kommer användas flitigt när solen tittar fram =)
När vi går runt där i våran egen värld får jag ett sms av Therese som vill att jag ska komma o jobba idag (igår) istället för på torsdag o självklat gör jag det.. =)
Vi gick o köpte varsin glass o satte oss ute i solen o steekte, underbart =D
Sen vart de hemgång.. vi tänkte gå några hållplatser pga det fina vädret, men jag fick en sten i skon, trodde jag, kollade o märkte att min sko hat gått sönder o att det var därför det gjorde ont, så hej och välkommen blåsa "/
Vi bestämde oss för att ta tåget.. När vi sitter där är det en skum snubbe som sitter o kollar åt varat håll o sen helt plötsligt kommer o sätter sig på bänken bredvid. Obehagligt! Han väntar tills vi går på tåget o går in efter oss, kommer sen o sätter sig på ett säte på andra sidan gången o fortsätter glo.. Både jag o Natta får en obehaglig känsla o jag säger högt till henne att jag tycker han är obehaglig.. Han hör o rör lite nervöst på sig.. Han låter oss vara, ett tag.. Sen är hans blick tillbaka, jag säger då åt honom o sluta glo.. Samma reaktion som sist, fast nu gick han med. Skönt!
Vi skiljs åt i Danderyd när Natta åker hem till sig o jag till mig för att snabbt äta nåt o sen fara vidare till jobbet..
Vilket jag måste kila iväg till nu med.
Jag får fortsätta sen

Tjingeling så länge =)

Okej dag

Tänkte börja med att säga att filmen igår helt klart är sevärd =)

Över till idag,
Vaknade o klev upp för att göra mig iordning för att åka o jobba med mina tjejor =) Fick dock lite ångest när jag märkte att det SNÖADE! Vafaaan? Meera snö, räcker det inte nu? Jag hade ju planer på en ute dag med tjejerna, vet att dom uppskattar att göra annat än sitta inne.. Så det vart en besvikelse. Fast en innedag funkade det med.. Vart en del kolla film o mysa, samt att jaga runt efter Bellsan som tycker det är ortoigt kul att springa runt runt runt, speciellt när någon springer efter. Sen var bellsan trött o de var bara jag o Madde, blev lite målning sen vart hon med trött så hon la sig i samma veva som Bellsan vakna, satt o mös lite med henne. Hon är såå otroligt SÖT, kom springandes o kramar mina ben, kollar upp på mig med värlsdens sötaste leende o sträcker upp händerna mot mig.. När jag väl satt ner henne gick hon o höll min hand i princip hela tiden. Denna unge får mig att smälta.
Fick veta att dom ville att jag skulle komma o hjälpa Therese med barnen onsdag, torsdagkväll för att Mikael inte är hemma, o inte tackar jag nej till det inte. Så blir mera jobb i veckan, Mys =)

Väl hemma från jobbet ringde jag Maj som kom över nån timme, sen var det middag som stod som nästa på planeringen. Sen var kvällen död, trodde jag tills Maj sa att hon inte hade nåt att göra, tyckte hon kunde komma tillbaka, vi gjorde en deal, om hon hämtade mig med bilen o jag följde med till Ica kunde hon komma tillbaka o så blev det =)
Känns riktigt bra att vi börjat ses igen, har verkligen saknat dig =)

Imorgon blir det Stinsen med min fina Natalie =) <3

Tjingeling =)

!

Osäker, så fruktansvärt osäker!


Tattuering

Efter mycket om o men tror jag att jag har bestämt mig.. När ekonomin tillåter är det en tattuering som står först..
Troligtvis på skulderbladet =)

   
Vilken jag vill ha är jag inte heller 100% säker på, med eller utan nerdelen?


-.-

Tror de kommer bli en seg dag idag. Känner mig inte på topp o idag är en jobbig dag. Känns inge vidare alls..
Men ikväll blir det bio med mammsen pappsen o lillebror, höga förväntningar på filmen så hoppas den fyller upp de :)





Smsen med dig inatt gjorde allt jobbigt. Jag saknar dig, mer o mer ju längre tiden går!
Det här är svårt, jag vill sätta mig på tåget o bara åka ner till dig igen, få vara i din famn.
Jag vill få vara nära dig igen!

Bra dag!

Idag har vart en bra dag =)
Övningkörde till jobbet, vilket gick väldigt bra. Sen blev det att leka lite med mina tjejer inne en stund. Madde ville till lekparken vilket jag tyckte passade otroligt bra med tanke på solen. Så på med ytterkläder, ner i vagnen o vidare till lekparken. Hit o dit sprang dom, men som tur var åt samma håll.. Bellsan gjorde vad hon kunde för att hänga med i syrrans takt, så söta =)
Blev en massa kana så misstänker att det kommer kännas i rygen imorgon då dom tyckte det var roligare när jag bar upp dom istället för o klättra, men men, men får ju ställa upp lite =)
Efter några timmar i parken var klockan dags att gå hem. Mötte Mikael, flickornas pappa, på vägen tillbaka, blev lite gnäll från Bellsan då hon ville att han skulle ta upp henne. Men de gick bra ändå.
Blev att köra hem med, även denna gången gick det bra. 

 


*

Du var en vän jag alltid trodde skulle finnas där men ack så fel man kan ha. Så fort du fick chansen stack du kniven i ryggen. Jag hade ändå precis innan vi åkte förklarat hur sviken jag kände mig av dig för va du gjort under dagen, inte fan trodde jag att du skulle göra om de då.
Jag har haft för mycket svek i mitt liv, du ska inte få det att fortsätta.
Jag ser ingen vänskap hos dig mer.
Du o jag är över!


Jag vet inte vad jag ska göra. Du säger att du vill börja om, att det inte funkar utan mig. Varför inte bara bevisa det då? Så svårflörtar är jag inte, inte när det kommer till dig.
Ena dagen vill du, andra dagen var det kanske lika bra, du gör mig förvirrad samtidigt som jag inte kan få kläm på vad jag egentligen känner för dig. Du gör mig så otroligt osäker i allt att jag inte längre vet ut eller in. Du måste bestämma dig för vad du vill, du kan inte hålla på o vela såhär, det kommer inte sluta på rätt sätt då.




Jag kommer alltid, vad som än händer att älska dig!


Helt okej dag =)

Dagen borjade med att jag var Otroligt seg, ville verkligen inte gå upp. Så lockar hit Pills efter skolan med att hon ska få färga mitt hår, vilker hon inte tackade nej till :) Så hit kom hon , snackade lite skit sen satte vi igång med mitt hår, blev nöjd, seciellt med min charmiga fyrkant jag har i huvudet nu som inte är färgat, ingen har som jag, Jag är unik helt enkelt ;)
Sen bar det av in mot stan för hennes pappa skulle klacka om min älskade skor, guuuud va jag har saknat dom :)
Även det blev klart o jag bestämde mig för att jag nog ville färga om mitt hår igen, så allt blev färgat, köpte hårfärg o åkte sen hemåt, blev dock ingen omfärgning. Pratade med Anton o bestämde att han o Alex skulle träffa oss på kvällen, efter lite om o men fick vi som vi ville, dom kom o hämtade oss o vi åkte hem till Anton o kollade film. Efter en stund kom även Fredrik över. Blev en massa film, Fredrik försvann o vi andra glodde vidare...
Vid 00:30 kom ett sms av dig, som vanligt. Det högg till! Jag klarade inte av att svara o klickade bort det. Försökte fokusera på filmen, men du malde i mina tankar hela kvällen..
Somnade till men vaknar av Alex som nyper mig i foten :O inte snällt.. Sen var jag vaken, o så fort sömnen börjar ta över är det någon som väcker mig. Elakt :(
Blir inskickad till Antons säng för att sova lite, men det var lite ensamt så jag gick ut igen. Men inte fick jag sova då inte, Alex tyckte att han var ensam för att jag inte pratade med honom. Men han kollade ju på film?
Jag fick panik för jag var så in i pipsvänegn trött o tvingar Anton o köra hem mig.. Halv 8 kommer jag hem o slocknar. Blev dock inte mycket sömn men va tusan, får ta igen det inatt =)

Tjingeling =)




Osäker, vet inte riktigt hur jag ska göra.
Jag älskar dig!

RSS 2.0