Tjeeena ;D

Jag har fått klagomål (a)
Lessen, men det har vart otroligt mycket med skolan då jag skjutit upp allt o suttit med det samma dag det ska in vilket resulterar i att jag får panik.. För det visade sig att det var just dom svåraste uppgifterna jag hade sparat.. Satt hela dagen igår, eller aa.. Nästan hela dagen. På förmiddagen var jag o jobbade med mina go tjejer. Vi var till lekparken vilket dom alltid uppskattar. Blev dock inte så länge då det vart mitt i Bellans sovtid o hon blev trött o ville hem.. Så hem bar det o Bells somnade.. Jag o Madde kollade barntv o målade massor.. Sen kom föräldrarna hem o pappa kom o hämtade mig. Hem mot plugget.. Fick ingenting gjort.. Skickade in det lilla jag kunde o hoppas innerligt att han är snäll och förklarar hur jag ska tänka för att det ska bli rätt.. Meen ja.. Inte mycket att göra åt det nu. Den är inlämnad..
Idag väckte min bror mig o frågade om vi skulle träna, vilket vi självklart skulle så vi for in till stan o jeeevlar vad slut jag blev. Fy fan vad det tog.. Detta kommer ge resultat. Sen hem o plugga, hade jag iaf tänkt, men jag körde fast igen. Ännu en omöjlig uppgift. Försökte fram och tillbaka, men det gick verkligen inte. Väntade tills mamma kom hem men hopp om att hon skulle kunna hjälpa mig, men vi fattade lika lite båda två så även idag skickades en halvklar uppgift in.. Jag är inte så duktig på det där med att plugga.
Är iaf irriterad på mig själv för att jag inte kan så imorgon ska jag in o träna med finaste Maj o göra av med all ilska.
Annars är allt bara bra, verkligen bra. Han är tillbaka i mitt liv. Vet inte hur allt kommer gå, men vi pratar iaf vilket är nåt så fruktansvärt skönt. Helt underbart. Nu är tomrummen så gott som fyllda :D

Men iaf då..
En uppdatering är lovad. Tänker dock skjuta upp den lite då jag inte riktigt orkar göra nåt åt saken nu. Är lite på dåligt humör.. Men den kommer.. Snart..

Tjaa!



Faast.. Om helgen skulle jag ju faktiskt kunna uppdatera :)
Imorgon fyller världens finaste tjej hela 20år så i fredags firades hon ;D
Vart middag där, sen tårta o massa o dricka. Alla vart väl lite lagom roliga :) Tror alla hade väldigt trevligt. Begav oss utåt senare, mot Kvarnen. Var dock inte alls samma sak denna gång som förra.. Blir varnade i dörren av vakten att folk är upp mot 50år där inne.. Vi sket i det o gick in ändå. Men folk var verkligen gamla. Inte riktigt vad man förväntar sig när man går ut :P Meen, kvällen blev helt lyckad ändå. Mötte upp min bror i Centralen så jag fick sällskap hem :)
Träffade även på Felix på tunnelbanan. Var en evighet sen jag träffade honom så det var kul:)
Vaknade 7.30 på lördagen av att världens finaste kusin kom in o väckte mig, dock var jag inte helt vid medvetande då jag knappt sovit 3 timmar.. Ut gick hon men kom tillbaka vid 10. Så jag tog mig upp. Tänkte äta lite så jag var klar när hon vaknade sen. Mamma tyckte nämligen att hon skulle sova. Men tji fick hon. Inte ville Lina sova inte. Tog med henne och mina bröder till lekparken och oj vad hon hade kul, gosunge :)
Väl hemma igen åt vi lite sen somnade hon, det gjorde även jag ;)
Sen vart det ännu mera bus o lek, även lite mys då man faktiskt måste passa på när man väl träffar henne=)
På kvällen kom min morbror och hans sambo o hämtade hem min lilla tjej. *Inte tycka om* :(
Var film sen somnade jag.
Söndagen vet ni.. Såhär får ni nöja er sålänge. Jag återkommer när jag känner att jag har tid och lust. För det har jag inte riktigt nu..

Heeeeeeej :)

En sak till bara..

Fick en kommentar, vilket alltid är kul :)
Kommentarer tar jag emot med glädje.. Skulle dock vara kul att veta vem som sitter bakom sin dator o besvärar sig med att läsa min inte allt för roliga blogg, är ju faktiskt rätt kass på att uppdatera.. ;)
Som sagt, kommentera massor :D o skriv gärna vem du är..
Vet jag inte vem kommenteraren är blir jag bara förrvirrad o vet inte hur jag ska tolka den..

Det var de.. Nu ska jag starta en maskin, sen glo fim o sen tänker jag faktiskt sova ;D

Herråååå ;D


Och bara för att tänkte jag passa på att lägga in en bild på personen som ligger mig närmast hjärtat.



Du är en av dom finaste människorna jag någonsin träffat!


Tjeeeeena ;D

Jag ska köra en uppdatering, snart. Har bara inte orkat o tiden har inte riktigt räckt till.. Men snart, någon dag ska jag köra en stor uppdateing..
Saker o ting är iaf bra, lyckan har vänt o den är nu tillbaka hos mig. Jag har allt jag behöver, eller aa.. Visst finns vissa tomrum.. Men inget som jag mår dåligt av iaf.. Det var det för nu..


Tjaaaa!

Torsdag

Imorse när jag vaknade och renskrivit klart "lektion 2" på försäljing och service ploppar det upp ännu en uppgift. En stor en.. Tog lång tid o få den klar då jag inte fattade någonting. Denna var i Företagsekonomi. O det har för tillfället blivit mitt hatämne för jag klarade inte en enda fråga själv, sprang efter mamma o pappa så fort jag var klar med en.. Sen fick jag mitt efterlängtade brev från csn med min kod, men då visar det sig att man måste ha e-legitimation för att kunna ansöka. SUG på det. För det kostade pengar eller så var felet att tele2 inte stödjer den tjänsten. Jag blev sur. Bestämde mig då för att ta en paus från allt o följa med o lämna Jonas, min brors hamster, hos min morbror för han ska ha honom under tiden vi är borta. Fick även träffa sötnosen Lina, och det tackar man inte nej till. Hon e såååå goo. Min lilla guldklimp :) Körde iaf i rusningstrafiken vilket jag var väldigt nojig över. Hatar när det är mycket bilar, jag får panik. Men det gick bra :) Pappa drog bara i handbromsen nååågra gånger :) Haha, fan va kass jag e egentligen. Min bror kommer ta körkortet före mig ;P
Men iaf. Imorgo ska jag o träffa en familj, vet inte om jag berättat om det tidigare? Men ändå, vill dom ha mig så börjar jag när jag kommer hem från Tunisien o den andra familjen får se sig om efter någon annan.. Klara inte av båda dom familjerna, samt skolan, träna, plugga till körkort samtidigt som jag tänker ha kvar Bells. O henne saknar jag faktiskt nu när jag kom o tänka på det. Dom har velat att jag ska jobba nu i veckan men det har inte passat. Får hoppas dom behöver mig när jag kommer hem igen så jag får kramas med mina gotjejer :)

Men om imorgon då, ska träffa familjen 11.45, innan det ska det pluggas o det sista ska packas.. Sen vid 4 ska jag stå vid Majs jobb, blev inget att träffa henne idag så jag måste ta mig in till stan imorgon o krama henne hejdå. Kommer kännas konstigt att inte kunna prata med henne om allt som händer. Hon är en av som får veta allt som händer, på en gång.. Men, vi får ta ett lååångt samtal när jag kommer hem. För då ska livet börja levas igen o vi ska ut på jakt ;D haha.
Sen vid halv 9 någon gång ska vi ta oss till Arlanda för att hoppa på planet som ska ta oss till värmen. Faaan vaaa skööönt :D

Nu ska jag starta film o sen sova. Ska nämligen upp tidigt imorgon. Kl 9 ringer klockan o jag ska upp o plugga. O ja, kl 9 är tidigt för mig. Jag har inte gått upp innan 12 på länge. Så det så =)

Sov gott folket :)

Tjingeling!

:)

Sååå, nu är 2 av 4 "lektioner" klara :) Bara dom lite längre o jobbigare kvar. Men dom tar jag sen.. Måste slappna av lite nu och kanske börja kolla över packningen. Kanske finns sånt som måste tvättas, jag har ju faktiskt för en gångs skull lärt mig tvätta. Startade min första tvättmaskin som 20åring, men som man säger Bättre sent än aldrig ;)

Idag tog jag en paus o följde med min bror o mamma till Täby centrum, var först in på JC med min bror o hjälpte honom hitta en skjorta :) Hittade en fin, fast jag tyckte en av dom andra var finare, är mer för mörkt men han ville ha den lite ljusare. Så det blev den.
Sen gick vi förbi MQ, där vi båda hade presentkort. Jag hittade inget, som vanligt inne på MQ. Vidare gick vi till din sko, inget hittades där heller så det blev statium, även där gick vi ut utan påsar. Sen drog jag med mig både mamma o brorsan på Gina, hittade en tuff klänning som jag fick med mig hem, presentkortet är nu använt :)
Blev några fler butiker, sen tröttnade min bror och vi åkte hem o åt lunch..
Satte mig med böckerna och gjorde klart "lektion 1" sen körde jag fast. Skulle skriva nåt nedrans manus mellan personal och en kund. Lagom kul, jag som har noll fantasi. Ringde Maj för att få tankarna på annat. Pratade en stund. Sen körde jag igång o nu är jag klar. Har fått godkännt hemifrån, nu är det bara renskriva o skicka iväg till skolan o hoppas han tycker om det han med :)
Håll tummarna :)

Nee, nu har jag inte tid mera här. Har massa o göra, för imorgon blir det nog inte mycket pluggandes, ska först träffa Elisabet och sen möta upp Maj efter jobbet. Hon har min godis i sin kyl =O Fast självklart är det inte bara därför ;) Måste ju hinna ses lite innan jag åker.

Nääh, nu ska jag kila..


Tjingeling :)

Onsdag!

Haha, kom precis o tänka på hur töntig jag är som publicerar ett inlägg jag låg o skrev igår, ännu ett deppinlägg. Som jag inte ens han publicera innan någon stängde av internet. Det kanske var ett tecken på att jag inte ska skriva fler deppinlägg, vet själv att dom inte är vidare kul att läsa. Jag skulle ge upp en sån blogg, inte fortsätta läsa.. Men sen o andra sidan så bloggar jag inte för någon annans skull än min egen. Jag tvingar inte någon att läsa det jag skriver, meningen med blggen var inte att jag skulle få läsare, utan att jag ibland behöver skriva av mig, då dock om mindre bra saker "/
Meen, jag ska sluta vara så deppig hela tiden. Vem gynnar det? Vem mår bra av det? Inte jag iaf. Så nu är det slut med det. Kommer en depptanke så är det bara fokusera på det bra.. Skolan har ju dragit igång så igår var jag o pappa o hämtade några av böckerna till kurserna jag ska läsa. Körde även lite bil :) Det finns så mycket annat jag skulle kunna lägga mina tankar på, så mycket annat än massa negativa tankar.
Skolan, den tar en del av min tid, sen ska jag försöka ta körkort med. O på fredag ska jag o träffa ännu en familj. Som dessutom bor i Täby. Vill dom ha mig börjar jag när jag kommer hem från Tunisien. Kommer dock inte att kunna ha den andra familjen då, som det var tänkt från början, det kommer bli för mycket. Har ju redan en som jag vägrar göra mig av med av olika anledningar.

Det börjar gå bra. Varför ska negativa tankar få förstöra det?
Tycker du inte jag är värd dig så visst, din förlust ;) Jag vet iaf att jag är en jäkligt härlig tjej, när jag själv vill ;D

Skola, jobb, körkort o träning. Jag har inte tid o tänka negativt. SUCK ON THAT. Nu jeeeeevlar :D

Näh, nu ska jag ta o plugga lite till så det inte blir så mycket i Tunisien, sen måste jag packa med. Där är det sooool o vaaarmt.. Ska tänka på er i kalla sverige när jag ligger o steker på stranden..
SO LONG SUCKERS ;D





Det var länge sen jag la upp en bild med. Så här kommer en på mig o världens finaste vän :)


Jag hoppas du vet att du är unik, så som ingen annan. Jag är så fruktansvärt glad att jag har just dig som min vän!


Gnäll! (detta skulle publicerats igårkväll)

Nu är jag trött på allt. Alla jävla förvirrningar. All förbaskad osäkerhet, vänner som säger att dom finns där men ändå bara sviker o ger korta meningslösa svar.
Ingenting känns nå vidare, inte alls. Raka motsatsen. Skolan är det ända som går åt rätt håll. Just nu. Inte för att jag börjar kolla igenom böckerna än, fick dom först idag o skolan började igår.. Men det ska iaf gå bra. Det om nåt, o i oktober drar jobbet igång också. Saker o ting ska bli bra nu, det måste.
Jag trodde du skulle dela det med mig. Men helt plötsligt en dag hade du andra tankar o nu är du bara borta. Jag fattar ingenting. Du fuckade verkligen upp allt. Jag började se allt från den ljusa sidan, jag var så jäkla glad. Det tog du med dig. Det var min lycka, en lycka jag inte kännt på flera år. Du tog den, den försvann med dig.
Jag litade på varje ord du sa, men nu känns det som allt du sa bara var Bullshit.
Du väckte sidor hos mig jag inte visste jag hade. Du gjorde mig lycklig. Sen krossade du mig. Jag vet inte om det var för att jag gjorde nåt fel? Du sa aldrig vad det var. Du bara vände rygen till. O ja, jag lägger över allt på dig, för jag vet inte bättre. Du pratade inte med mig om vad det var, fast du utgav dig från första början för att det var sån du var, att du var pratar typen.. Men det visade sig visst att du inte var sån o då blev du arg. Jag kan inte läsa vad du tycker o tänker. Hur skulle jag annars gjort? Jag ville prata med dig, få veta om det fanns nåt, om det var värt nåt.
Detta inlägget skulle inte handla om dig, men det blir lätt så.
Du finns fortfarande i mina tankar.

Nu tappade jag lusten att skriva.. Återkommer imorgon!
Tja!


Söndag!

Imorgon drar skolan igång o denna gången ska jag gå ut. Alla kurser ska jag klara, o jag ska ha bra betyg. Denna gång ska det gå ;D  
Första gången jag verkligen känner för att börja skolan, fast lite trist måst jag erkänna att jag tycker det är.. Plugga distans liksom, sitta hemma hela dagarna med näsan ner i en bok. Hur kul låter det? Inge vidare.. Meen.. Det ska gå ändå. Har skjutit fram det alldeles för länge nu. Nu är det andra bullar som gäller. Livet ska bli bra. Jag ska inte vara en av dom som bor hemma hela livet, som tillslut hamnar på bidrag. Jag ska klara mig själv. Nu jävlar får folket hålla i sig för nu kör jag igång :D


Du finns i mina tankar.

Fredag, brorsan 18 ;D

Tänkte börja med att tala om för er att idag fyller min älaksde bror hela 18år o det ska firas genom att dra på krogen.. Egentligen borde jag kunna skriva att det är första gången för honom, men så är ju inte fallet. För en vecka sen lyckades han stanna kvar på Kalk, på Öland.. Så första krogenrundan är redan avklarad, men första gången hemma i Stockholm blir idag :D
Ikväll är stan inte säker ;)

Men iaf då.. JAG KOM IN PÅ SKOLAN :D:D Glädjen ligger på topp o fasen vad jag är glad, över det.

Bestämde mig innan jag satte mig här att detta inte skulle bli ännu ett depp inlägg, men lite så kommer det nog bli känner jag nu..
Jag har gjort bort mig, eller egenligen inte.. Men nåt måste jag gjort. Det gör så fruktansvärt ont. Jag ville verkligen med dig. Du fick mig att känna så som ingen annan.. Jag förstår inte vart det började gå fel, vad det var som hände. Att du bara ska försvinna nu, det känns inte bra.. Du satte verkligen spår, spår som alltid kommer finnas kvar. Du kommer alltid finnas kvar. En dag kommer du göra någon till världens lyckligaste..
Jag orkar inte gräva ner mig mer i tankarna om dig just nu, idag ska vara en bra dag. Ingenting ska få denna dag att inte bli bra. Jag ska ha kul, om inte för min egen skull så för min brors..
Åt helvete med all skit..


Har ju lovat att uppdatera om Öland.. Tänkte att det är lika bra att få det gjort, så här kommer det ;)
Jag o Maj åkte ju ner förra tordagen, tog 4 bussen o kom fram vid 12, 1 timme försent.. Vi sov väl mest hela resan, när jag inte smstrackade folk (a) Men att sova i sätet som inte är vid fönstret, det kan inte jag.. Så då kom telefonen till användning samtidigt som jag satt o småfnissade åt alla på bussen. Hade ganska kul för mig själv. Haha :)
Väl framme kommer Kenneth o pappa o hämtar upp oss, vi bäddar o går o lägger oss. Enfast det blev en del sova på bussen var man inte helt latjo när man väl kom fram.. Vaknar upp dagen efter av att pappa kommer o knackar på dörren o berättar att Farfar o Inger är på väg över.. Tog oss upp o åt lite.. Sen vart det paket :D o fika på det.. Vi ville inte sitta kvar vid stugan så tog moppen o åkte runt lite. Efter ett tag ser vi hur bensinen är i princip slut så blev att åka hem, för tanka tänkte vi minsann inte göra själva, sånt kostar ju pengar (a)
Inger tipsade oss om Kalk, ett ute ställe i Löttorp, inte långt ifrån stuga, bestämde oss för att kolla in det på kvällen.. Tog även med oss Kenneth, som bara var 17 då.. Åkte dit innan inträdet, inga vakter hade kommit dit än då.. Senare när dom kollade leg sa dom inget om Kenneths, så han var inne :D Fasen va kul vi hade.. Mötte några härliga grabbar från Gbg o Kalmar. The happy Hippo Family spelade senare mot kvällen. Aldrig hört talas om dom men av det jag minns var dom bra :) Hade riktigt roligt.. Tills det blev lite mycket.. Började röra oss hemåt, jag tog ena cykeln o drog, Kenneth o Maj försökte komma iväg efter, men med alkohol i kroppen var det inte så lätt att komma iväg med en tandemcykel. O bara för att fastnade Kenneth med skosnöret i kedjan så dom fick gå hem.. Kände mig lite elak, men hur skulle jag kunna veta ;)
Lördagen blev som så att vi åkte till systemet o fyllde på lagret så vi hade inför kvällen igen då vi planerade att gå ut igen.. Vart lunch o middag hos Farfar o Inger.. Päronen körde oss till Kalk på hemvägen men denna gång gick det inte lika bra.. Dom var hårdare på leg, Kenneth fick bara stanna om Mamma eller Pappa kom tillbaka o höll sig nykter, hela kvällen.. Pappa kom men varken han eller Kenneth hade nog vidare kul.. Så dom drog efter någon timme.. Även på lördagen träffade vi våra nyfunna vänner, dom förgyllde kvällen även denna gång :) Var ett liveband där den kvällen med, dom spelade dock inte egna låtar o då är det inte lika kul.. När kalk stängt hamnade jag o Maj på efterfest o fick knata hem, var hemma runt 7 o hade lagom ont i fötterna. För första gången, o förmodligen ända gången hade jag flipflop på krogen.. AJ, säger jag bara. Det är inte skönt när nåt pucko bestämmer sig för att kliva på mina stackars fötter..
På söndagen åkte Maj hem o jag spenderade dagen i sängen. Mådde inge vidare, var rätt sliten. Måndagen blev likadan o på tisdag åkte vi hem!

Nu var det klart. Bilderna finns på Fb, dom orkar jag inte lägga upp här..

Tjingeling :)

"/

Meningen var att jag skulle komma tillbaka med glada miner. Men nej, idag är visst inte en glad dag. Allt känns bara skit. Verkligen åt helvete.. Jag vill kunna skriva av mig, om verklgen allt. Men av respekt till iaf dig så går det inte. Inte för att jag tror du någonsin skulle sätta dig o läsa vad jag skriver, men jag kan inte. Samtidigt vill jag kanske inte riktigt att du ska veta, att du ska veta vad du verkligen är, vad du blivit för mig!
Första blicken på dig. Du är speciell. Du var så bra. Nu vet jag inte längre. Jag vet inte vad du vill, vad jag är för dig. Jag förstår inte, inte alls. Jag fattar verkligen inte.

Nääh. Nu ska jag göra ännu ett försök till att få tankarna på annat!


Onsdag!

Hade tänkt uppdatera om Ölandresan. Men saker o ting kommer ivägen o jag har ingen större lust just nu.
Saker o ting känns inte bra. Jag mår inte bra.. Du måste bort, bort, bort.. Att du inte förstår. Försvinn!


Du ska bort!


Ska försöka tänka bort allt o uppdatera senare. Öland var verkligen kul o det är hemskt att glädjen försvann så fort. Skulle gärna stannat längre. Behövde komma bort. Längre än dom få dagarna det blev. Få komma bort från allt o slippa tänka!
Hemma tänker jag för mycket, hemma är verklighet. Hemma är inte bra, inte en dag som denna!
Nej usch o fy. Nu ska jag inte sitta här o klaga o gnälla mer.. Jag är inte sån, inte egentligen. Vad fan har hänt? =(


RSS 2.0