<*(((((><


Så känner jag mig, som en död fisk. Halsen gör ont, jag har jätteont i magen- den spänner och har sig,  jag är skit trött, måste in i duschen, orkar inte. Ska upp senast 6 imorgon för att börja jobba kl 8, kommer inte vara hemma innan 7 och då ska jag raka vägen till affären för att storhandla inför helgen sen baka o ha mig. Glömde jag nämna att jag jobbar från 8-23 på fredag? Jag tycker synd om mig själv.

Duschen ropar.
Ja, jag vet att jag skrev det tidigare idag med, men då orkade jag inte så måste göra det nu..

PUSS
och godnatt därute :)


PUSS


Kul
halsen håller i sig, illamåendet har kommit o örat är på väg.
Jag har inte tid med det här.

Nu äre duschen sen jobb.
Jag vill inte!





Sista Augusti


Usch vad tiden går fort. Vart tog sommaren vägen? Han ju knappt börja innan den försvann.. Inte okej.
Vart som vanligt ingen skola idag, vaknade vid 7 o hade sjukt ont i magmunnen, förstår inte vad det kommer ifrån, har ju börjat få det ibland, vad beror det på?
Halsen har börjat knasa med, alldeles tjock är den. Känns inge vidare att svälja. Kan ju inte bli sjuk nu heller. Jobb imorgon mellan 8-18.90 fredag 8-23 lördag är det kalas sen mys med Sandra. Söndag är tom så då ska jag ha en Sofiedag, måndag är de jobb, tisdag skola o jobb, onsdag samma sak, torsdag jobb o sen åker jag bort över helgen. Ska fixa biljetter under kvällen. Så där ser ni, när ska jag ha tid att vara sjuk? Går helt enkelt inte.

Ligger fortfarande i sängen, äter kakor o tycker synd om mig själv. Ska upp o hämta lite mjölk snart, passar kanon till mina kakor, som förövrigt blivit min drog.

Nääe, nu ska jag sluta babbla för er här.. 

PUSS


Känns som detta var en lång dag


Skolan gick som vanligt. Har inga förväntningar alls när det kommer till de längre. De får gå som de går. Mötte upp Sandra för lunch efter, kastade i mig maten så magen sa aj :( Skyndade till jobbet o hämta tjejerna, sprang till bussen, han precis, åkte hem, laga mat, kolla film, ut på tomten, ena ungen somna, den andra mös jag med framför TVn. Han med bussen hem idag faktiskt, frågade om jag fick gå 5 min tidigare vilket självklart var okej :)

Nu sitter jag här, ska kolla film o sen sova. Ska försöka ta mig upp till skolan imorgon, brukar gå segt på onsdagar för det är på morgonen.  :P

PUSS


;D

TIDSFÖRDRIV INNAN SKOLAN





Yepp, jag ÄR normal.
Nu måste jag springa till bussen.

 PUSS PUSS
PUSS


Godmorgon..


.. eller förmiddag kanske det är mera nu :P
Har vart vaken sen 9 men legat o dragit mig och ätit frukost tills nu. Halsen börjar göra ont igen. Fy! Har varken tid eller råd att bli sjuk nu. Jobb hela veckan o kalas på lördag, sen tror jag det blir lite mys med Sandra efter det om jag inte har helt fel ;) Jag håller iallafall tummarna för det ;D
Skola idag. Det ända roliga är väl att jag kommer få träffa Sandra :) Sen är det jobb md mina tjejer idag igen :)
Måste kolla upp vad det egentligen är vi ska göra när det kommer till skolan, jag fattar inte vad han pratar om, hans planering o allt sånt. Känns som att det hade vart bättre att ta dessa kurser jag läser nu på distans. Hmm, måste hitta en lösning på detta.

Nu är det nog dags att hitta lite kläder att ha idag, blir lite knasigt annars ;)

Ska förövrigt förmodligen upp till världens bästa Mia nästa helg. Ska bli så skönt att få komma bort o träffa henne igen. Vi har en del att prata om, min vän och jag :)

(gammal bild. Men vi är söta här med)

PUSS


Hemma igen


Nu är jag äntligen hemma igen, eller har vart det ett tag, var bara tvungen att äta lite innan jag satte mig här :)
Mötte upp Natta för lunch och fika innan jobbet. Blev Sollentuna igen, supermysigt om man inte ska slösa massa pengar på ännu mera kläder ;)

(Bild från förra veckan)
Möttes av två superglada tjejer när jag kom fram till förskolan, massa kramar blev det sen knata till bussen som tog oss hem :) Lagade mat och mös i soffan, båda tjejerna somnade i soffan så borstade tänderna o bytte till pjamas för ännu lite mys. Fick läsa för Bell lite innan hon skulle sova men hon hade tydligen bestämt sig för att det inte alls var sovdags så Therese fick ta över då det vart över min arbetstid.
Missade som vanligt bussen så blev en prommis till Mörby, kändes skönt :)

Helgen då :)
Mötte upp Sandra i danderyd för att tillsammans möta upp Robin i Arninge, hadlade det som behövdes och åkte ut till Brottby för att möta Viktor, sen vidare till huset. Städade och fixade, belönade oss med ett bad på det. Jag skar mig på tån på berget :( Köpte förresten ny bikini då jag inte visste att jag borde tagit en med mig ;) Skitsöt underdel, överdelen har jag inga kommentarer om :(
Mot kvällen kom först Danne o senare Mogge o Kilander :) Vi åt lite o snackade en massa, körde jag har aldrig och lite sanning o konsekvens. Vart nakenbad på det. Var skitläskigt då det var bäcksvart, även i vattnet. O jag är mörkrädd. En det gick bra ändå. Det var liksom värt det ;) Hihi
Upp igen för att fortsätta kvällen, eller jaa, vid denna tid natten ;) Tror inte jag hamnade i säng förns strax innan 8. Sov mellan två fina människor :)
Måste även påpeka att vi alla var pigga o glada när vi vaknade. HAHAH

Väl hemma däckade jag i soffan o hade en slappdag, men det vet ni redan :)
Bilder har jag inte, vet inte om det blev några som är bloggbara, det återstår att se. Ni ska få se om dom är okej ;)
Även denna helg var med andra ord kanon, ser fram emot flera såna.
Vi ser mot nya, ljusare tider nu :D

PUSS


29/8


Dagen börja inge bra idag, kunde knappt ta mig upp ur sängen, nacken gör ont. ryggen gör ont, revbenen gör ont, armarna har ingen kraft och knappt benen heller.. Känns lagom kul, men det är väl smällar man får ta, hade ju som sagt skitkul i helgen så de är de nästan värt . Ska uppdatera er om det ikväll. Just nu hinner jag inte. Ska klä på mig o sen åka, blir jobb ikväl medl, med mina småttingar :)

näe, nu måste jag klä på mig  lite hära.

PUSS


Inte idag


Det kommer inte komma någon uppdatering om min gårdag till er idag. Jag orkar helt enkelt inte. Hela kroppen skriker och gör ont, inget funkar som de ska. Kroppen vill verkligen bara stänga av och sova. Så de ska jag göra, efter jag har kollat en film. Ska ställa tillbaka dygnet nu, somnar jag för tidigt nu kommer jag vakna för tidigt o då äre ju inte så bra ;)
Sitter för övrigt med ett glas möjk, jag har inte druckit ett glas mjölk sen jag var 12, det är 9 år sen. Sjukt. Vidare gott vet jag inte om jag tycker det var. Men vart sugen på det tillsammans med mina Ballering kladdkaka :D

Ska fortsätta min kväll nu. Ni får nog uppdatering om helgen imorgon :D

Godnatt :)

PUSS


Herregud


Jag är så förbannat trött, vet inte vart jag ska ta vägen. Ont i nacken har jag med då jag inte legat nå bra inatt, den timmen jag sov. Tror det har med det att göra ;)

Är nästan för trött fär det här just nu. Kanske lika bra att spara uppdateringen åt er tills senare.

Men jag hade hur som helst huuuur kul som helst igår, var supermysigt :)

PUSS


På G


Nu är jag nästan klar. Eller jag är klar. Jag tänker se ut såhär.. Frågan är bara vad man ska ha med sig för tröja, kommer säkert bi kallt ikväll. Om vi ens kommer sitta ute, vilket jag nästan tror med tanke på värdet. Det återstår att se.
Är det tröja eller jacka som ska med? För bolero är det som passar bäst till det jag har på mig.
ÅH jag vet inte.. Men det blir nog bra, hur som helst :)



Nu är det dags o springa till bussen för att åka o möta Sandreeew :D

PUSS


Ännu en tidig morgon


Klockan var inte ens 9 när jag vaknade imore, närmare 8 så jag försökte somna om. Vilket var lönlöst, kul en lördag liksom, när jag vill sova länge så jag orkar med kvällen, men nehej. Det får gå iallafall. Får ta söndagen till en sovdag :)
Än har ingenting hänt, vill upp o träna lite med det känns så värdelöst om jag ska förstöra det med alkohol ikväll.. Sparar kanske det tills på måndag istället, kör en heldag :)
Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll heller. Hur varmt kommer det bli ? :O

Näe, nu blire frulle ..

PUSS


Trött


Sjukt jävla trött, tror inte jag kommer kunna hålla mig vaken mycket längre till . Borde gå o ta bort sminket o borsta tänderna. Har vart en riktig slödag idag. Upp o jobba, hem o mysa ner sig i soffan o kolla lite film, somnar dock i o vaknar i slutet. Lyckat? ;)
Fick höra glada nyheter av en vän med, är riktigt glad för din skull :)

Var ju med Danneboy i Kista. Herregud, den grabben shoppar snabbt. In ut o så var han klar. Tror han fick med sig 3-4 tröjor och ett par jeans. Bra köp var det iallafall :D
Åkte förbi Sandreeew på vägen med och kramades lite, alltid lika mys :)
Han körde mig hem efter det o jag fick äntligen stoppa lite mat i magen. Märktes att jag inte ätit nåt på hela dagen, fick världens magknip efter. Känns lite fortfarande.. Bara det är över tills imorgon :)

Nu blire badrummet.

PUSS


Ändrade planer


Danne ringde och ville ha med mig till Kista o inte tackar man nej till att umgås med honom så självklart följer jag med. Vart att hoppa in i duschen fort och nu kommer han snart och hämtar mig. Han tyckte det tog för lång tid med bussen så blir att åka bil, inte mig emot ;)
Vad jag vet ska han ut sen, sån hysteri från alla att det är lönehelg :P Blir nog hemmamys för mig då. Sparar mig till imorgon, tänker inte komma dit bakis ;)


Såhär glad blir jag när jag ska få träffa min favorit :D

PUSS


26/8


Började dagen med att åka iväg och lämna tjejerna på förskolan. Mikael var själv med dom så då hjälpte jag till :)
Vart lite tjaffs när vi skulle gå då inte allt är så lämpligt att ta med till skolan. Var en snyftande Madde som ändå gick snällt med till bussen. När hon lugnat ner sig kröp hon upp i min famn. Gotjej :)
Bell trillade när vi gått av bussen, skrapade upp lite av handflatan, kom in massa grus. Såg inte fram emot att rengöra det sen men hon var jätteduktig. Min stora tjej :)
Tog bussen hem och åt lite. Ska städa nu hade jag tänkt. Även köra lite spadag då jag inte tror jag kommer palla det på söndag :P Blir nog lite alkohol imorgon om jag känner mig själv. Sen ska jag försöka dra ner på det. Får hitta på andra saker istället. Behöver spara pengarna jag annars slösar på all dricka. Har blivit riktigt duktig på att spara förresten. Stolta borde ni vara över mig ;)


Nääe, nu har jag inte tid mera.

PUSS


Hur många Lingon finns det i världen?


Måste nog vara en av de sötaste filmerna jag sett, en och annan tår föll. Har ni inte sett den är det på tiden att ni gör det, det är en film som måste ses.

Var i Sollentuna Centrum med Natalie idag, vi kom fram till att det nog är mer ett fikacentrum än ett centrum där du handlar ;) Lite fint hittade jag iallafall, presentkort är bra så inte många kronor har jag lagt ut själv :)
Sandra kom förbi en stund med, pratade lite om helgen. Tror det kommer bli hur bra som helst, även denna helg ska bli bra. :)
Upp och jobba imorgon, tjejerna ska lämnas på skolan. Sen ska jag hem o plugga. Tror jag kommer köra min spadag imorgon också, så man känner sig fin och fräch inför Lördag :)

Blir lite känsloladdat när jag ser snyftfilmer så nu finns det flera stycken jag vill höra av mig till, förklara hur mycket alla betyder, vad ni faktikt är för mig. En del skulle jag verkligen kunna göra det till, andra tar det emot lite då saker och ting är lite knas. Men hur som. Nu är det som det är, klockan är mycket också. Jag borde hoppa in i duschen.. Är nog dags för det, har haft det på planeringen sen jag kom hem från jobbet, som förövrigt gick riktigt bra :) Lillstumpan var hur kramgp som helst, märktes att hon saknat mig, var inte bara ord från hennes mun utan hon visade det med. Varsin kamera hade de fått med, tog en massa bilder på mig så dom skulle ha om jag försvann igen som dom så gulligt kallade det efter att inte ha träffat mig under hela sommaren. Såg dem ju sist veckan innan midsommar. Mina gullisar :)

Nä, duschen kallar, sen måste jag verkligen sova.

Natti


Morrn morrn


Igår när jag somnade trodde jag att jag skulle åka imorgon, men idag när jag vaknade fick jag reda på att jag ska jobba istället, så var bara in och avboka o tacka ja till jobbet. Eftersom inte lönen kommer har jag inte råd att tacka nej. Hoppas det inte blir några sura miner, sånt orkar jag inte med!
Hur som ska jag en sväng till sollentuna idag för att gå på dejt, sen blire jobb, sova tidigt och upp 5 imorgon, 7.45 ska jag infinna mig på jobbet. Fy fan. Hem och sova middag efter det.

Nääe, nu måste jag upp o stoppa nåt i magen , måste hinna fixa håret lite med då jag inte orkar duscha, enfast det är på tiden att jag gör det. Men håret mår ju bättre av att inte tvättas för ofta, visst är det så? ;)
Vi kör såhär idag iallafall, kommer vara skitsnygg vilket som. HA! :)

PUSS


:)


Bokat och klart, på fredag åker jag..
Nu blir det film sen sova. Upp o dejta imorgon ;)

PUSS


<>


Plugga är fasen inge kul , smet ner och tog et bad! Höll på att somna så det var bara tömma badt och kliva ur, vill ju inte gärna somna där ;)
Väntar på min pasta nu, känner att jag måste äta nåt annars komme jag må dåligt av den anledningen med.

Glömde berätta för er att igår när jag var med tjejerna i parken känner jag  nåt på mitt innlår, kollar ner för att se vem fan det är om inkräktar där :O
O vad tror ni inte att det är?
Självklart en långbenspindel, en stoor. Dm brukar ju ha små kroppar men denna var fasen stor. Fy fan. Riktigt äckligt. Skrek till, slog bort den. Till hjälp hade jag Therese, hon fick döda den :P
Usch!
Men jag överlevde :)

Nu tror jag min mat är klar.

PUSS


Uppe med tuppen


Idag kan jag faktiskt säga så.. Klockan ringde 06.30 men inte tog jag mig upp då inte. Tror klockan hann bli 7 innan. Har hunnit göra mitt te och plockat ut diskmaskinen.

Ska plugga massa idag, iallafall försöka, magmunnen svider satan. Hoppas det inte övergår o blir värre, detta är tillräckligt..  Dämpas det inte måste jag nästan åka in. Nu har det vart såhär för länge. Tror det kan ha med stressen att göra. Min kropp är ändå inte van. Jag brukar sova ut på morgonen, ta dagen som den kommer. Även låta magen vara som den vill. Blev ju lite ändring på det när skolan drog igång. Får hoppas det lägger sig med tiden, tror iofs det :)
Har som sagt massa plugg att ta tag i idag, fick veta nyss med att det inte blir nå jobb idag då Alva är sjuk. Så idag borde både det ena och det andra hinnas med..
Vi håller tummarna för det.

Om jag hinner ska jag baka bullar med. Tänk va gott på kvällen någon gång ibland.. Har ju slutat helt med popcorn och all sån skit. Har inte sug efter det längre vilket är otroligt skönt. Får så i omgångar.. Gäller bara att inte få tillbaka sötsuget, men håller jag på mig och inte äter bara för att ska det nog inte vara något problem. Får börja köra som när man var liten, det hette ju faktiskt lördagsgodis av en anledning ;)



Har även kommit fram till att jag borde vara nöjd med mig själv, med hur jag ser ut. Trots mina skavanker, vem är perfekt liksom? Inte jag iallafall, men jag är förbannat bra ändå. Jag har sagt det förut, men nu är jag nog nöjd, inge sötsaker som förstör min kropp. Mat är det enda som slinker ner, fikade ju igår men sånt får man, om man inte gör det till en vana.
Ska verkligen börja sköta mig nu så jag kan fortsätta vara nöjd.
Jag är såhär, sen är det upp till dig att avgöra om det duger eller inte. Jag vet att jag iallafall inte förlorar nån på det :)

PUSS



Hemma

Detta blev en lång dag, först skolan, som började i kaos.. Min lärare har inte riktigt planerat hur han ska undervisa oss, vad han ska ta upp osv.. Allt är ett virrvarr.. Idag skyllde han på att klassen är för stor, att han inte kan hjälpa oss alla till den grad han vill. Vi är nu indelade i två grupper istället, vilket menas att jag inte längre går de tider som schemat visar. Skulle gå måndag, tisdag eftermiddag och hela onsdag. Men nu går jag tisdag eftermidda och onsdag morgon. Funderade först på att ta måndag istället för onsdag morgon men kom då på att jag måste vara i skolan på tisdagar, har ju obligatoriska dejter med Sandra då och dom får man faktiskt inte missa ;)
När grupper och sånt var fixat drog lektionen igång, allt han sa fanns i boken o jag kände att jag ändå skulle gå om 30 min så jag bestämde mig för att ta en fika med Sandra.
O den bruden hörrni, hur jävla go som helst. Inte kännt henne länge alls men jag kan prata med henne som om jag har. Underbar tjej helt enkelt :) Vi hade det lite väl bra under fikan, så bra att jag missade min buss till jobbet, men de löste sig, kom bara 10 min sent och det led ingen av.. Blev att syssesätta ungarna ute idag då det var visning i deras hus så vi mötte upp Therese, köpte lite picknick och gick till parken, sen hem o bada tjejerna.
Väl hemma blev det att stoppa lite i magen då det bara fanns en muffins där från fikan o nu sitter jag här.
Ska starta en mysfilm nu snart.. Inge mera Skönheten och Odjuret, tror det har förvärrat drömmen som alltid kommer. Kör på kärlekstema idag helt enkelt, kanske drömmer om någon stilig man då, håll tummarna för mig ;)


Godnatt allesammans.


PUSS




WIHO


Mit nya bankomatkort har kommit. SKÖNT
Har gått med mitt gamla, lite trasiga allt för länge. Varje gång jag tar upp kortet och ska betala med det kommer jag på att jag borde beställa ett nytt, mn glömmer bort det lika snabbt när jag lagt ner det i plånboken igen :P
Men nu är det gjort..


Najs hand.. HAHA

Duschen kallar.
Tjingeling!


Uppe med tuppen..


..aa jo tjena. Men det var iallafall min plan. Dock så somnade jag sent igår, igen. Kollade skönheten och odjuret när de var jul... Den andra var mycket bättre, denna var en besvikelse.

Klockan ringde, jag snozade, klockan ringde igen, jag snozade igen, klockan ringde en gång till. Jag stängde av!
Vaknar 1,5 timmar senare och är helt slut i kroppen.
Har en hemsk dröm som har förmåga att trötta ut hela mig, kroppen är helt slö när jag vaknar, alla krafter är borta.
Det är lite läskigt att det är en och samma som kommer, och alltid händer samma sak. Usch och fy fan. Blir skakis bara jag tänker på det. Men men, tur att det bara är en dröm.
Nu måste jag försöka hinna med att plugga lite. Snart bär det av till skolan och mysa lite med Sandra, både innan och efter. Kanonmys :D

PUSS


ont i bena


ont överallt, nästan. Träningsvärken är inte najs någonstans. Sjukt vad otränad jag är, kanske dags att göra nåt åt det hela? ;)
Bara komma in i vardagen sen kör vi igång på rikgit :)

Hade hur mysigt tillsammans med min dejt idag med. Detta tror jag kommer bli bra. Vi kunde prata om allt o det bara flöt på. Vi ska ses på torsdag igen innan jag börjar jobba :)
Blev en snabbis in på donken med, där jag såg att om man köpte en happy meal så skulle man få en smurf. Självklart ska jag ha en smurf tänkte jag och köpte stolt en Happy Meal tillsammans med alla barn. Tjejsmurfen blev det tillochmed, min favorit.

Kolla så fin hon är :)


Min dejt unnade sig att leka med lådan, så här fina är dom tillsammans :)


Fick även med mig två tröjor hem, och lite behövligheter. Inte massa onödiga köp idag då jag har fruktansvärt dåligt med pengar. Vet inte hur jag ska överleve riktigt, busskort och allt går ut snart. Får samla in pengar folk är skyldig mig.
Måste lösa det här..

Nu ska jag dö framför en kärleksfilm och fundera på varför jag inte sitter tillsammans med en kille som tycker om mig med :O

PUSS


Godmorgon


Klockan ringde 8 men inte tusan gick jag upp då inte. Stängde av alarmet och vände mig om, sen sov jag.. Vaknade strax efter 9 o tog mig upp.
Sitter och äter frukost, mitt te har tagit slut så måste åkla o köpa nytt. Kanske hinner det idag, vi hoppas på det :)
Träningsvärk har jag med, som fasen. Gör riktigt ont, pappa har alltid sagt att träningsvärk är en skön smärta men denna gång håller jag inte med. Jag kan ju knaappt röra mig, hur sexigt är det? Haha
Ska gå hemifrån vid 11 för att hinna i tid, hade tänkt ha en lugn morgon, kunna stå i duschen länge o dö i värmen, men nehej. Linn kommer om 50 min med så då måste jag vara ute ur duschen. Får bli en snabbis idag. Trist.

Men men, skola o dejt! Dagen blir nog bra, ska ta bilder med. Så de så!

PUSS


Nattblogg


Slog mig för någon dag sedan att jag aldrig någonsin sett Skönheten och Odjuret. Men nu är det gjort.
Mysig film det där. Att jag aldrig sett den förut, finns väl ingen i min ålder som inte gjort det? Haha

Hur som, skola imorgon och en dejt inne i stan efter det. Hur låter inte min måndag? ;)
Ska försöka bättra mig med bilder med, för jag veet själv att en blogg utan bilder inte är den roligaste. Ska få in någon imorgon och den ska inte vara gammal. ;)

Nu ska jag sova så jag kommer upp i tid imorgon, är dags o ställa om dygnet.
Och frågan är:
Ska jag, eller ska jag inte?
Vad det gäller tänker jag inte tala om då jag vet att en och en annan är emot det, men det är mitt beslut. Mitt liv. Frågan hänger öppen. Inte bestämt mig än.

Puss och Godnatt



Bildbomb från igår



 
 
 
 
 
 
Avslutar med den obligatoriska posen ;)




Tack alla för en underbart kul kväll :D


Kräftis


Som inte blev så mycket kräftskiva då det max gick åt 10 kräftor, totalt. Haha
Men kul hade jag, satan så kul. Var livrädd innan för det skulle bli katastrof men jag borde nog inte vara så nojig i fortsättningn, blir ju faktiskt inte bättre än man gör det o jag tycker vi gjorde det förbannat bra.
Skit mysiga människor var det med, allihopa. Detta borde vi göra om.
Mår helt okej idag med tanke på att jag fick i mig en del, cidern funkade inte men så fort jag fick i mig lite vin så vips var fylle Sofie där ;)
Självklart har jag som vanligt inga bilder från igår men jag ska försöka få tag i några iallafall, så har ni tur kommer de kanske senare.
Är skit trött idag, somnar hela tiden så fort jag lägger mig skönt i soffan slockar jag, måste se om hela filmen sen tror jag, inte ens sett halva. Usch. Kan ju inte sova nu heller, skola imorgon så måste kunna sova ikväll..

Det där löser sig, det med.. Nu ska jag göra yttligare ett försök med min film.

PUSS


Ångest


Just idag, just nu hade jag verkligen behövt dig.
Jag klarar inte detta själv!


<('.')>





Never mind, I'll find someone like you!



Det bara måste bli så! Jag måste komma över dig, detta kan inte fortsätta mera!


Godmorgon


Återigen en morgon som startas tidigt. Jag fattar inte, idag vaknade jag 9 och ändå somnade jag halv 2 o vart väckt vid halv 5, fick vara sällskap med en full liten Danne ;)
Får sms av jobbet vid 9 och kan omöjligt somna om. Hatar sånt. Nu kommer jag bli trött ikväll istället o det känns ju inte allt för kul faktiskt. Men men, hur som blir det nog bra. :)

Har tänkt en del på det där jag sa om flytt. Varför ska jag behöva fly för att det finns dryga människor, för att jag har ett förflutet jag inte är så vidare stolt över?
Jag tänker kämpa mig igenom detta, jag tänker inte ge upp. Jag är starkade än så..
Jag tänker inte fly från mina problem!

Nu är det frukost som gäller.

Tjingeling!


Fredag


Vart inge doktor imorse då jag vaknar och inte har ont i halsen längre. Inte alls.. Skumt det där..
Gör mig iordning och åker till centrum för fika. Blev en lunch men shit the same, var ju sällskapet jag var ute efter. Gick igenom massa gamla minnen, är så sjukt kul att prata om gammalt, vi har ändå vuxit upp tillsammans :) Mys att prata om allt var det iallafall. Måste göras om, och inte med dessa hål emellan. Vi bor inte ens särskilt långt ifrån varandra ;)
Men men..
Thats it.

Herrå :D


Eller inte


Tänkte över det där med bloggpaus.. Varför skulle jag inte kunna blogga bara för att jag har en svacka?
Saker och ting är som de är, vad ska jag göra åt saken.. Får försöka att inte lägga energi på det bara, fokusera på det bra istället :)
Sitter med ansiktsmask nu, känner att jag måste börja ta hand om mig själv. Skulle ha söndagarna tillsammans med min vän men nu kör jag dem själv istället, dock börjar jag idag.
Har precis tagit bort nagellacket, ska fila dem och sen på med nytt. Ska även ut på en fika tillsammans med en vän senare :)
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Blir nog hemma som det ser ut nu. Kan vara skönt, få ha min egentid, utan att dränka den i att må dåligt. Ikväll ska kvällen bli bra.
Imorgon är det kräftskiva, även den ska bli bra.. Känns lite tomt att min stöttepelare inte kommer vara där, men jag måste lära mig bli lite självständig. Hur jobbigt och svårt det än är.
Allt kommer bli bra.



-_-


Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig.
Jag behöver en bloggpaus, mår inte bra som det är nu!



hmm!


Pengarna är nu inne på mitt kort, skönt :)
Ska till doktorn 8.45 imorgon för att återigen kolla vad felet är i min hals.. Ringde dit idag och pratade med en av doktorerna, han var lite skum. Tyckte inte han riktigt lyssnade på vad jag sa.. Får se imorgon hur det går. Kommer säkert få medicin igen, håller tummarna för inte. Vill inte lägga mera pengar. Är ju dyrt att bli sjuk. Dock är iallafall besöket gratis :)

Tanken är att jag ska möta upp Linn för att prata idag. Får se hur det går.. Dock borde det bli ganska snart då cafét vi bestämt vi ska ses på stänger 7, eller dom gjorde det förut iallafall.. Sen vet jag inte när bästaste Danne kommer hem med bilen heller. Han är nämligen så snäll att han hjäper oss med den, den har bara stått sen i vintras.. Får se om han lyckas.
Jättetack iallafall Danne :D



Tomt


Rensat ur garderoben, rensat i hyllan, i badrummet.
Gud vad det känns tomt.

Ska snart bege mig ner till centrum för att hämta ut mina pengar, sen hem o städa det jag inte orkade med igår..
Blir spa idag istället då gårdagen inte alls vart som jag tänkt mig.
Men men, bättre sent än aldrig :)

Imorgon blir det fika med en gammal vän, ska bli kul! :)
Och på lördag är det kräftskiva som gäller, blivit lite ändringar, men inget ska få hindra det. Tror allt kommer lösa sig till det bästa nu. Det känns så..
Ut med det gamla och in med det nya livet.
Nu jävlar
:D


Kör på osminkat idag ;)



<3


18/8


Sista dagen att hämta ut mina pengar idag så måste ta mig ner till centrum.
Halsen är värre än tidigare, tänker inte prata nåt idag, så lite som möjligt.
Hjärtat gör ont då detta inte var nåt jag räknat med.
Jag har ont i magen för vad jag tillåtit dig göra.
Hela kroppen värker.
Du är inte värd tiden jag lägger på att må dåligt pga dig, men jag kan inte hjälpa det. Jag såg dig som min bästavän, jag delade allt med dig.
Jag släpper in dig i mitt liv, på ett sätt jag aldrig släppt in någon förut. Du inkräktade på min "frizon", mitt rum har alltid varit den plats där jag får vara själv, dit jag kan  gå om det blir för mycket, där jag får tänka, får vara ifred.
Jag släppte in dig...


Men du svek!



Nu ska jag försöka, för min egen del att inte nämna dig mer, då du inte är värd det. Längre!



Svek


Tror inte jag blivit sviken på detta sätt förut, och om det är nåt jag blivit så är det sviken. Men du toppade det..
Du flyttar in här, meningen var att det skulle vara en vecka, du skulle kolla efter annat under den tiden.. Men vad hände? I 4 månader har du snyltat på mina föräldrar, levt på deras pengar. Hade jag vart du, då har jag skämts, jag hade aldrig kunnat bo hos någon på samma sätt som du gjort under den här tiden.. Du har haft en inkomst, så du har egentligen inte skyll. Inget alls.
Jag var glad när vi började umgås, för du var någon jag saknat.. I början gick det bra. Men sen hände nåt.
Att du har utnyttjat mig och min familj på detta sätt är helt jävla sjukt. Vi låter dig bo här, vi ställer upp för dig.. Vad har vi fått tillbaka. Du är verkligen inte den människa jag trott..
Jag tycker du är feg. Du flyr från dina problem, skiter i vilka du sårar på vägen.

En gång var du mitt allt, men efter hur du behandlat mig nu kan jag inte längre se dig som min vän.
Jag ville träffas, prata om det. Iallafall försöka lösa det. Igår. Idag är en annan sak. Idag vill jag inte träffa dig igen.
Jag hoppas du är nöjd med vad du åstakommit..




Jag vet att detta absolut inte bör hamna på bloggen, men du vägrar svara på telefon, du vägrar prata med mig. Du flyr. Som vanligt!


Lite duktig måste man vara...


Glömde tala om för er hur duktig jag var inatt. När jag skulle gå o kissa innan jag skulle sova kom jag på att mamma tidigare för några dagar btt mig städa toaletten, så ni kan ju gissa vad jag gjort kl 2 inatt ;)
Idag har jag slöängt ut alla kläder från rummet och håller på o tvättar en del. Soffan syns, fotöljen med. Dock är de lite krimskrams kvar där men de får vara. Vet inte vart jag ska lägga det.
Rensat i bokhylln har jag gjort med, satt in alla papper i pärmen! Lite duktig är jag allt.. Får se om jag orkar göra nå med sen eller om jag nöjer mig såhär.. Bädda rent måste jag göra förresten.. Gör de sen..
Tror jag ska starta en film, prata lite med min man och sen köra lite spa.. Då kommer nog renbäddningen av sängen atomatisk, för vem vill lägga sig ren i en smutsig säng? ;)


Rubrik


Halsfluss?


Vaknar upp imorse, halsen är inte bättre. Vad är det här för skit? Ska inte pencelin hjälpa, döda de bakterier jag har i halsen? Just nu känns de inte så bra. Är nästan värre nu än det var innan. Jag orkar inte. Om man opererar bort halsmandlarna då borde man ju inte kunna få ont mera?
Tror att mycket beror på att jag inte mår bra psykiskt, att immunförsvaret försämras. Jag har ju alltid haft känslig hals, dock inte såhär. Har ju klarat mig längre innan de kommer tillbaka.. Hur som. Detta är jobbigt.. Skulle ju luncha med Natta med..Börja jobba med Axel och Alva. Men hur bra är det med denna hals? Inte så jätte va? ;)

Åh, jag orkar inte. Känns som det borde vara tillräckligt som det är.


Borde sova


Egenligen borde jag sova, men jag kan inte. Halsen gör förbannat ont, bara att andas är just nu ett helvete. Klockan ringer 6 imorgon då jag vill duscha innan skolan. Men nu känns det mera som att det inte blir någon skola imorgon då halsen inte känns okej. Vet inte om jag kanske borde gå till doktorn istället.. Tror nästan det. Fick ju ont i halsen för två veckor sen med, åt pencilin men när jag slutade med den kom det onda tillbaka.. Klaga lite på doktorn tror jag nog allt.. Detta är inte kul. Har bestämt med Natta att vi ska luncha imorgon med, men hur det blir om jag inte går till skolan vet jag inte.. kanske träffar henne en stund iallafall? Får se hur jag mår imorgon, vad doktorn säger. Dåligt mår jag iallafall just nu.

Eftersom jag är en tänkare, en grubblare så skriver jag mina blogginlägg i huvudet innan de hamnar i bloggen, allt kommer inte med och andra saker kommer flera gånger.. Dock verkar ingen av er som läser bry sig, och det är väl bra. Har dock inte en aning om vilka ni är som läser. Skulle vara kul att veta. Men skitsamma, vill ni vara anonyma så kör, fegisar!
Saken jag skulle komma till var iallafall att jag tycker du gjorde fel idag, fel genom att inte komma hem och lösa detta. Risken finns att vi hade bråkat, blivit ännu mer arga men vi hade iallafall fått ut det som ligger under ytan. I mina ögon valde du att fly!

Jag kan inte hjälpa att sakna det som var, innan vi fastnade i varandra och förstörde det vi hade. Du var mitt allt, min glädje. Jag levde för dagarna när jag skulle få träffa dig. Jag älskade att få umågs med dig. För om det var någon jag saknade under tiden med N, då var det du. Du har alltid haft förmågan att få mig må bra. När ändrades det? När ändrades vi, när försvann vi? Detta är inte vi, vi är inte såhär.
Vi är två helknäppa tjejer som folk säkert kolla snett på när vi väl är igång. Vad hände med dem?
Vad hände med min bästavän, som jag älskade att umgås med, som jag stolt visade upp!
Det låter som en kärleksförklaring, men den platsen har du. Tolka det rätt, är killar som gäller (; Så länge jag hade dig behövde jag ingen annan. Men något hände, något gick snett.
Våran vänskap halkade ut på tunn is. Vad gör den där? Varför räddade vi den inte. Varför löste vi det inte från första början?




Godnatt


Jag vet...


...vad jag vill göra, vad jag vill ha det. Nu är det bestämt.. Bara pengarna som behöver fixas o det kommer nog ta ett tag :P

Jag har bestämt mig. Från och med nu, då är det jag. Bara jag och ingen annan. Jag har alltid låtit folk köra med mig, aldrig haft varken styrkan eller orken att sätta stop. Men här kommer det. Ingen ska någonsin sätta sig på mig, det har jag sagt förr. Har gjort mig av med människa efter människa som gjort det. Jag vill inte behöva göra mig av med dig också.. Men att du inte kommer hem och löser det utan åker dit, det förvärrar saken..
Dock är det ditt val. Handlingar betyder mer än ord.

Jag tänker, från och med nu sluta prioritera det. Jag orkar inte med då det känns lite som att du lagt det på mig. Tar inte jag upp saker låter du det ofta glida görbi..
Saker och ting är förstörda. Går det att lösa?


Motgångar


Känns som det var mycket sånt nu den senaste tiden. Hur mycket är det meningen att jag ska ta?
Aldrig pratar vi om det, förutom på fyllan men vad fan löser sig då? Inte ett jävla piss. Är så trött på att leva såhär. Trippa på tå så vi inte skulle hamna här, där vi är idag. Dock hamnade vi här ändå. Och det förstör, så oerhört mycket. Det förstör verkligen allt.
Är det meningen att livet ska se ut såhär från och med nu? Ska man köpa läget som så många andra gånger?
Jag vet inte om jag klarar det, inte denna gången. Jag är redan på botten, där jag absolut inte ska behöva vara. Jag har tagit mig därifrån förut, klarar jag det igen? Jag trodde jag hade styrkan att inte falla dit igen, men vips så var jag visst där.

Småsaker förstoras, vi biter ihop och löser det inte.
Det tas upp på fyllan, men då blir det knappast bättre.
Hur ska det här sluta, kommer det ens bli ett slut?


~~


Saker blir bara värre och värre, nu orkar jag inte mer.
Tror det kommer bli en deepp period nu snart. Även såna inlägg..

Ta mig här ifrån!


Tatueringar


Jag vill ha ett hjärta på handleden. Tror det skulle bli sött :)
Sen har jag alltid velat ha ett fint mönster från foten och en bit upp på benet och fjärlien på ryggen känner ni som följt min blogg redan till.
Kom på för någon dag sen att varför inte printa in
 " If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best" också..
För det är så jag känner lite. Kan du inte ta mina dåliga sidor, varför ska du då få ta del av mina bra? Finner inte anledningen till det.
Den ska jag ha, men frågan är bara vart.. Blir en kluring!


!


Det var det. Samma gamla tråkiga människor i klassen. Dock var jag ju inte där förra terminen utan fick göra allt hemma istället, så jag känner dem inte.. Men jag har inte fått någon uppfattning av dem, ingen alls.
Kommer kanske få ett eller annat ämne på distans nu med då det krockar med jobbet hela första månaden. Ska prata med min handledare imorgon och se vad han säger. Detta ska nog lösas :)
Åkte direkt till centrum för att gå in på bibblan och låna en bok till skolan, men nehej. Den fanns inte där.. Fick skicka in pappa på bibblan i Vallentuna då han ändå jobbar där och dom sa i receotionen att den fanns där.. Så nu är boken min, för en månad :P

Pratat ganska mycket om flytt med en vän. Tror egetligen det är ganska oseriöst, men det känns bra och märker jag att det är på riktigt.. Då flyttar jag!
Detta orkar jag inte mer.
För en gång skull måste jag tänka på mig själv. Vänner och familj kommer vara svårt att lämna, men en flytt betyder inte slutet..
Jag måste få börja om. Jag behöver det!



Allvaret är igång


Snart bär det av, allvaret börjar igen. Vill jag verkligen detta? Börja ännu en termin i en stad där jag inte trivs. Där jag inte mår bra. Är detta verkligen rätt val?
Att det är för sent att komma på detta nu, det förstår jag. Men under sommaren var jag tvungen att koppla bort allt som hade med det att göra. Jag behövde få koppla av och försöka må bra i mig själv igen.
Till och från gick det. Sen hände nåt. Vad vet jag inte. Men jag är tillbaka där jag absolut inte vill vara.
Jag vill börja om, jag vill verkligen det.
Detta är inte det livet jag vill leva. Mitt liv skulle inte bli såhär.
Jag trivs inte ens i min klass. Anledningen att jag ens tänker gå dit är för utbildningen. Men är det värt det om jag förlorar mig själv på vägen, om jag inte mår bra av att vara där?
Jag vet inte.

Inget är bra just nu. Jag vet inte vad jag ska göra, inte med något.

Varför allt hamnar här när det sbsolut inte alls bör göra det kan jag inte heller svara på.


Är det ett rop på hjälp?


Måndag morgon


Vaknade upp klockan 8 och är inte ens trött, skolan börjar klockan 1 så varför jag är vaken nu kan jag inte svara på, somnade rätt sent igår med så detta är lite knas. Men men. Nu hinner jag göra allt i lugn och ro. Ingen stress. Skönt.
Kollade Bad Teacher igår, hade hört att den inte skulle vara bra så jag blev glatt överraskad :) Blir Bridesmaids ikväll tror jag :)
Som sagt, skola idag. Ska ner till bibblan och skaffa boken. Tror inte vi kommer behöva den idag så antingen om jag hämtar den innan eller efter jag vart i skolan, får se vad jag känner för :)
Annars är det städning som gäller, ser förjävligt ut och detta funkar inte mera. Soffan är full med skit, fotöljen likaså.. Vart fan ska man sitta? Jo, antingen i sängen eller om man kastar över allt dit och trycker ner sig i soffan. Så jag vill bo? Näe!
Har börjat fundera ganska mycket nu på om jag kanske fakiskt ska fly Stockholm för att få börja om. Plugga vidare lite och få en nystart. Inte känna någon, börja om från ruta 1. Det förflutna kommer jag alltid att ha i ryggsäcken, men då väljer jag själv vem som får veta vad och inte. Här hemma går det inte.
Jag vill börja om.

Livet är inte vad jag tänkt att det skulle vara. Jag trodde jag skulle hitta motivationen när skolan kom igång, att jag för en gång skull skulle tycka det var någorlunda kul då det är nåt jag vill jobba med när skolan är slut. Men nej. Återigen är den borta. Vet inte o det är för att jag inte är en skolmänniska eller om det är allt som händer runt om som drar ner mig.

För, som vanligt är det massa skit. Igen.
Jag trodde du var borta, men nej. Du visade att jag på nåt sätt fortfarande betyder. Visst vart jag glad över det, samtidigt som det gjord sjukt jävla ont då du en gång var allt jag ville ha men fick ett slag i magen.
Love sucks!
Jag vet inte vart jag har dig, hur du ser på det här. Ser du det som så att du faktiskt kan komma och gå som du vill? För så funkar det inte. Självklart ska vi inte sitta ihop, vi båda vet hur det blir då, men vad fan är det som händer just nu? Jag ringer, du svarar inte. Tror att anledningen till att du inte ringer upp är för att du vet att jag sover och att jag ska upp o jobba dagen efter. Tror då du ska höra av dig under dagen, men nej. På kvällen hör du av dig, med ett sms om där du frågar vad jag gör. Då brast det. Sen var det inge mer, återigen.
Jag vet inte vart jag ska ställa mig till det här, jag vet faktiskt inte det. Småsaker hela tiden som vi förstorar upp, försöker lösa på fyllan för det är enda gången vi pratar med varandra. 
Det är hemskt. Vad hände med den bra vänskapen vi hade, förut? 




Helgen, återigen är den slut!

Trodde kryssningen skulle bli skit när vi såg vad det var för människor som skulle med. Massa barnfamiljer, pensionärer och fullt med asiater! Inget emot dem, men på en fredagskryssning? Känns inte det lite fel? Jag tyckte det iallafall.. Men men, helt okej slutade det ju iallafall :)
Väl på båten vart den in i duschen direkt, gick och handlade lite dricka efter det sen ner till Danne och Sandra, förade lite där. Sen hamnade vi i och för sig uppe hos oss tillslut ändå, men det funkade ju det med :)
Gick först till de äldre och satte oss bland dem, livebandet sjöng för mig med ;) Dock var det ju över 2 veckor sen jag fyllde, men vem på båten visste det?
Begav oss upp till dansgolvet efter det, fanns lite skumma typer där, som det alltid finns, överallt. Hade iallafall en helt okej kväll, tills jag tokdäckar i min säng, smink och kläder på. Vaknar på morgonen, jätteobekvämt och med sprängande huvudvärk. Minns inte sist jag var så bakis.
Bilder har jag inga då jag är sämst på att ta dem, men Danne har 3 på sin blogg. Måste skaffa mig de få som togs under kvällen.
Vart sängen nästan hela dagen efter det. Vart en snabbis upp på däck sista timmen sen hem, duscha och byta om för att sen bege oss igen. Dock blev det inte som planerat och jag hamnar hemma i sängen och somnar nästan direkt.
Upp opch jobba imorse, gick bra. Goa ungar det där :)




Fick veta saker under helgen som gjorde mig besviken, det var ditt val. Inte jag som nekade dig. Och det vet du själv. Att lägga det på mig sådär tycker jag är fruktansvärt fel. Vi alla vet att det du sa är Bullshit.


FREDAG


Sitter hemma hos Danne, kom nyss hit och snart ska vi bege oss till båten. Lite mera pepp idag faktiskt :)
Var på Skansen med lilltjejen idag, har lagom ont i fötterna nu men de ska inte hinda mig inte.
Linn har ett mission med,  hon ska ta med en kudde hem från båten, tror ni hon lyckas? ;)
En kul kväll ska det bli iallafall.

Tjingeling på er allesammans ;)

I'm back


Känner att idag är en dag där jag behöver skriva av mig lite. Vet inte hur jag ska formulera mig då jag själv inte förstår mig på mig själv.
Men idag har inte vart en bra dag, allt har känts skit. Iallafall sen jag åkte hem.
Gabbi är hur mysig som helst och jag är verkligen glad att jag fick jobbet där. Har hittat på lite kul saker med henne. De första tre två dagarna, när jag hade henne själv var vi bara hemma och höll oss i närheten. Kände att det var de bästa då vi inte kände varandra riktigt än. Men i onsdags begav vi oss in till stan, åkte till Aquaria vilket hon uppskattade , på vägen hem somnade hon då hemfärden blev lugn. Det är en livlig tjej jag har att göra med och hon gör sig gärna hörd. :) Vart hemma mys inne sen då det började regna och åska..
Idag tog vi oss in till Kulturhuset och kollade in Rum för barn, var mest böcker o hon ville inte läsa så sprang fram och tillbaka där i två timmar, sen fick jag nog och vi åkte hem. Blev lite mys då med.
En mystjej är hon iallafall :)
Imorgon hoppas jag på en lugn dag då jag ska iväg efter jobbet. Vill hinna sova lite innan men det vette tusan om jag kommer hinna med, troligtvis inte.. Får ta igen det när jag kommer hem på lördag, tänker sova hela lördag med. Har en del att ta igen efter denna vecka.
Märker nu när jag är klar att detta blev om Gabbi och inte det jag tänkte skriva om . Kanske är lika bra då inte allt är menat för bloggen ;)


Och för övrigt har jag gift mig, Marcus heter han. Den ni ;)


Aug. 11, 2011


Ingen bra dag. Vet inte vad det är med mig. Kan ha med att jag sover för lite att göra, men det kan ju samtidigt inte bara vara det? Humöret sjukner och jag blir bara depp. Ska på kryssning imorgon som jag inte alls ser fram emot. Jag vill inte. Jag vill vara hemma, krypa ner i soffan framför en film och bara vara. Har aldrig vart den där tjejen som är ute och festar hela tiden, jag är inte den typen. Jag blir inte galen av att bara sitta hemma på helgerna, jag behöver inte krogen. Det är bara pengar i sjön, och de har jag verkligen inte råd med. O all skit jag stoppar i mig, till vilken nytta? Visst, jag är rätt nöjd med min kropp, orkar inte riktigt noja och hålla på.. Jag är såhär och passar det inte så fine. Ditt problem, inte mitt ;)
Jag åt nyss en kebab och den var jättegod. Dock orkade jag inte hela men den var god :)

Hur som, detta var bara en av alla grejer jag irriterar mig på nu, som gör mig depp.
Jag kom av mig då finaste Mia ringde mig och jag, som sagt, gick och köpte mig en kebab..

Men, jag har jobbat som ett djur denna vecka, känns det som. Inte så farligt om man skulle jämföra med en byggarbetare kanske men för mig har det vart en himmla massa timmar på jobb. 8-16 hela veckan. Sovit skit lite, och fy fan.. Måste komma in i dessa rutiner..
Är sjukt sliten och imorgon skulle jag behöva min energi!!

Herrå!


Uppe med tuppen


Usch, klockan ringde 5.30 idag. Kroppen skrek efter att få sova vidare, ögonen protesterade men jag hade inge val. Tassade iväg till toaletten och höll på att somna där. Hatar att gå upp tidigt.
Sitter nu och äter frukost, hade inga mackor så det blev digestiv idag. Måste ju få i mig nåt. Blir nog en liten frukost tillsammans med Gabriella sen, hon ska nämligen ha mellis vid 9.
Får se vad vi hittar på idag, vädret verkar bli bra så kör kanske på en liten utflykt :)

Har inte hänt nåt spännande under helgen. Eller det skulle vara i fredags då, men det tar vi sen. Jag har egentligen inte tid att sitta här.

Tjingeling!


Jobb


Igår var jag duktig. Först var jag med Linn till polisen så hon kunde fixa sitt pass, sen åkte jag faktiskt på arbetsintervju. Lite nervöst men det försvann direkt när jag såg hennes glada lilla ansikte. Hon sken upp och accepterade mig direkt. Go tjej :) Det bästa med allt är ju ändå att jag fick det så på måndag drar verkligheten igång på riktigt. 8-16 ska jag varar med min nya lilla tjej. Ska även försöka få med henne till Skansen tillsammans med Linn och Elin på onsdag eller torsdag. Det ser vi fram emot.

Ska iväg och träffa dem idag igen, så hon vänjer sig lite mera med mig, blir ju en del timmar lite från ingenstans annars. När jag är klar där blir det att möta upp Linn på långholmen där det iväll ska vara nåt?
Men vi kör på nyktert. Alkohol är inte alltid våran bästa vän ;)
Nu ska jag kila och göra mig i ordning, dags att bege sig snart :)

Herrå!


Mega supertrött


Skulle utan tvekan somna nu om jag la mig i sängen. Därför gör jag inte det. Måste vänta på min andre hälft så hon inte behöver gå själv från bussen. Man kan ju tro att ett villaområde är säkert, men icke. Inte detta iallafall. Tror hon kommer snart

När man talar om trollen. Hon ringde nyss. Bussen går om 10 så då gör jag det med. Sen ska jag sova.
Har inte gjort en skit ikväll. Meningslösdag som vanligt. Måste börja göra nåt åt mitt liv. Hoppas på Brommafamiljen, då börjar jag jobba på måndag 8-16, varje dag.
Håll tummarna för mig.
Nu ska jag borsta tänderna så jag är helt klar när vi kommer tillbaka sen.


Såhär snygg är jag när jag är mega superdupertrött. Men glad är jag iallafall.
Nu ska jag kissa.


Herrå


Du snurrar min värld


Äckliga kryp


Vart en slappdag igår, igen. Gjorde ingenting egenligen. Inte mer än att åka till Doktorn. Städa lite, damsög undervåningen då Linn vart duktig och tagit övervåningen. Ska börja göra rent i badrummet, lyfter på "kudden" och där under gömmer sig världens största spindel. FY FAN. Jag skrek, Linn skrek. Usch!

Här har ni våran vän.
Som ni ser är den skitstor, med benen.
USCH!

Fixade toaletterna och sen gav vi upp. Åkte till Coop och handlade lite gott inför kvällen.  Måste bli slut med sånt nu då jag inte har några pengar till det.
 Nu får det räcka!


Läste din blogg idag. Nu har du tagit initiativet till att fortstätta ta det på bloggen, så jag tänker svara.
För det första, jag är glad över att du mår bra. Jag har aldrig velat något annat. Och visst ska du sätta dig själv först, det ska man göra, i alla lägen. För ens egen skull. Ingen mår bättre av att det blir på annat vis, speciellt inte än själv.
Men, jag bad dig om en sak och du lyssnade inte.
Veckan innan hade du vart här och vi började planera, du sa att du skulle fixa det men nej, jag får veta genom att läsa din blogg att du inte kommer komma hit. Att du ska jobba har jag full förståelse för. Men jag hade planerat in dig. Jag villa spendera den dagen, i ditt sällskap. Det blev inte så och jag fick inte ens, enligt mig, en vettig förklaring, inte efter vad du tidigare sagt.
Finns massa jag skulle vilja prata med dig om, som jag inte tänker skriva ut här.
Men ja, jag tycker det var respeklöst att börja med att förstöra min dag, när jag när du skulle firas, valde att åka till dig istället för att vara med och fira när en av de närmsta jag har fyllde år. Jag planerade in dig, pratade med jobbet i tid. Jag prioriterade.
Det kallas prioriteringar, planering. En massa du måste lära dig.
Det är ditt liv, du ska leva det. Absolut. Men, respektera och tala klarspråk med dom som vill vara en del av det.




2 Augusti


Höll på at avlida igårkväll. Fy satan vad ont halsen gjorde, sinnessjukt. Kunde inte prata. Orkade inte läsa heller för den delen, är man vaken måste man ju svälja och det ville inte jag ;)
Sov hur som skit dåligt inatt. Får som rethosta mot kvällen o den ville inte riktigt ge med sig, vaknade till och från hela natten.
Gick iallafall upp med tuppen för att åka till doktorn. Får sitta och vänta i 90 min innan jag ens får komma in, dom gör halsprov = negativt. Kollar då sänkan som var hög, fick pencilin. Så vart en sväng förbi Centrum för att hämta ut det, handlade lite när jag ändå var där med.
Hem, käka lunch och kolla GW tillsammans med Linn.
Nu är det hennes tur att vara nere i Centrum. Ska kolla lite skit sen, vad som ska upp på vinden och inte. Kanonkul att fixa med sånt! :S

Ska kanske göra det innan Linn kommer hem, annars glömmer jag det bara.

Thingeling


1 Augusti


Sjukt vad tiden går fort.
Linn har fått mig att längta lite till hösten. Men den är faktiskt mysig. Få ta på sig den stora halsduken, gå ut och knata bland falla löv. Lite ruggigt i luften. Nu är det nästan för varmt. Speciellt när jag är sjuk med. När det är kallare ute gör det inget om man sitter inne en dag, då är det mysigt att sitta nedkrypen i soffan med en kopp te.. Nu gör jag det fast det är varmt ute, solen skiner och sommaren fortfarande är kvar.

Var och jobbade igår iallafall. Som vanligt var det underbart att träffa mina tjejer. Märks att dom saknat mig lite fakitskt, bråkade lite om vem som skulle sitta hos mig och så fort ena gick iväg kom den andra.
Älskar mina små :)

Blev film och mys med Linn sen när jag kom hem, känner hur halsen blir värre och helt plötsligt kan jag inte ens prata, gjorde förbannat ont. Usch och fy. Så jag gick och la mig.. Fick veta av Linn nu imorse att jag verkligen käpat för att kunnat få luft, lite läskigt faktiskt.
Just nu gör det inte så ont. Tee är faktiskt ganska bra, smärtan kommer väl tillbaka snart dock.
Blir doktorn imorgon om det inte blir bättre, svullnaden går ju inte ner.





Drömde om dig gjorde jag med. Smärtsamt då allt som sades bara är önsketänkande från min sida. Går inte en dag utan att jag tänker på dig, och det gör ont.
Jag saknar dig!
Det är bäst såhär, det vet jag. Men jag kan inte hjäpa att jag tyckte förbannat bra om dig. Det är tråkigt med din osäkerhet, jag tror du går miste om en del på grund av den.
Våga chansa!



RSS 2.0