Helgen


Kvällen i fredags blev verkligen katastrof, inte alls som vi tänkt oss. Dock löste det sig, Väsby grabbarna kom hit, satt och pratade, drack lite.. Bestämde oss sen för att dra till Magget, så taxi ringdes och vii åkte iväg.
Detaljer skiter vi i, det soom händer på agget - det stannad där ;)
Hemvägen var iallafall värd att nämnas.. Går från stationen till Doknen.. Äter lite sen börjar färden hemmåt, då jag och Lin bestämt oss för att vi ska gå hela vägen. Anton gjorde ju det för ett tag sen, så varför skulle inte vi klara det, han gicvk tydligen på ca 90 min..
Vi ser två moppekillar vid glädjen som håller på och tankar, hör med dom vart som ska och undrar om dom har  lust att köra oss en bit.. Dom körde oss till "Valen" nya rondellen bortanför Fresta. Därifrån började vi återigen knata, hinner en bit, till gocartbanan, en taxi saktar in och hör om vi vill åka med, föklarar att vi int har någrra pengar, men han erbjuder sig att köra oss iallafall till nya motorvägen.. Blir lite småprat på vägen och under tiden kommer det fram att han ska till området där jag bor. Så han släpper oss 5 min hemifrån. Hur mycket tur hade vi inte, egentligen? En prommenad den biten tar mer än 90 min att gå. Ingen tvekan om den saken... Vi var hemma innan vi ens skulle kommit halvvägs.
Kvällen började helt fel, men den slutade bra, vi kom fram till att det där måste vara den roligaste hemgången vi vart med om ;)

Igår låg vi bara hemma, var bakis och slöa, sen var det förbannat varmt med och vattnet hemma går inte att dricka, både jag och Linn bli skitdåliga då. Vi tror att nåt är fel.

Vaknade iallafall upp imorse med ont i halsen, bli irriterad då jag inte alls har lust att bli sjuk nu. Vänder och vrider på  mig ett tag, fastnar med blicken borta vid min dörr.
Världens största kälarspindel sitter där.
USCH!

Jobb senare som sagt. Får se om det blir buss eller cykel dit.

Herrå!


Godmorgon


Vaknar upp och känner fortfarande den där jobbiga känslan, i hela kroppen. Denna vecka har inte vart bra, bara blivit sämre och sämre.. Hur kommer allt då bli ikväll? Fasar för katastrof.
Jag orkar inte.
Sen jag kom hem från Öland har det inte hänt ett skit, jag har inte gjort något vettigt alls, eller det skulle vara alla cykelturer. Ska nog börja med dem imorgon igen.. Åka förbi min älskade mormor, om hon nu är hemma, kanske bäst att kolla det först.. Annars tänker jag ta mig till gymmet, dig går det ju med att cykla.. Jag behöer göra av med massa enegi, vill köra ett riktigt träningspass. Vi siktar på det. :)

Igår iallafall då, när jag skulle sova..
Ligger som vanligt och läser aftonbladet på telefonen, känner hur det kittlar i nacken, tror att det är nåt hårstå eller bara en vanlig inbillning, men det fortsätter.. Får panik, tar tag i vad det nu är och slänger iväg det. Flyger upp i ett kolasvart rum och lyser med ficklampan till mobilen men hittar ingenting.
Äckligt.
Jag hade inte sällskap av Linn inatt som jag brukar. Denna lilla varelse kanske bara inte ville att jag skulle sova själv?

Nu ska jag hämta mitt te, vill inte ha ont i halsen idag igen..

Herrå!


<>


Kom att tänka på en sak, sådär från ingenstans.
Ibland händer det att saker som inte bör vara i bloggen hamnar där, är jag lite småsur på en vän, eller vad som helst, hamnar det lätt här..
Men vet ni vad?
Detta är min blogg, om mitt liv. Så det kommer forstätta. Allt kommer självklart aldrig att hamna här, lite gränser har även jag. Men bloggen handlar om mitt liv, hela mitt liv. Inte bara vissa delar..

Så de så!

Hmm!


Det är vid sånahär tillfällen jag märker att jag inte har någon annan än dig att prata med.


28 Juli


Hellströms igår, träffade Linns gamla jobbarkompis så vi sätter oss med dom. Trevliga människor det där. Dom bestämde sig för att dra vidare till slut så vi blev sittandes där själva :)
Kommer fram en snubbe efter ett tag och hör om han kan sätta sig där med oss, varför inte liksom? Men det fanns en hake, för fram kom 5 pers till. Tror vi hamnade med ett pargäng :P Började iallafall prata en del med en av dem, huuur go som helst. En riktig spillevink som visste hur man bjuder på sig själv. :)
Lämnade stället och får för oss att vi ska gå till Skanstull, men runda under fötterna som vi är har vi ingen aning om hur vi ska gå. Vi ser några turister och tar hjälp av deras karta. Vart en kvällspromenad med dem. Skithärliga killar fakiskt :) Dock tappade vi bort dom på tillbaka vägen..


De trevliga turisterna och extremt snygga jag ;)

Blev att knata från Medis till Odenplan. Fy fan säger jag bara, vilka äckliga kräk det finns. Var livrädd i princip hela vägen.
Kom hem vid halv 5 och tokslocknade.

Nu måste jag stoppa nåt i magen ock kissa.
Herrå!


:S


Vaknar, går in på fb, ser att du skrivt, grattat mig i efterskott.
Du fick inte, hade det vart rätt dag hade det vart en sak, då hade du vart en i mängden.
Men nu stack du ut.


:)


Egentligen inte lust med något. Vet inte varför men så äre.. Blir iallafall inte att sitta hemma ännu en dag.. Nu är det fixa sig och sen begesig ut.. Blir Hellströms idag.

Tjingeling!


27 Juli


Vaknar av att hela sängen vibrerar, av ett sms. Svarar, personen ringer och efter det kan jag inte somna om. Är fortfarande sjukt trött. Får se vad som händer med denna dag!


26 Juli

Min födelsedag, hurra :D

Vaknade av att min bror kom in och sjöng, med sig hade han frukost, till både mig och Linn.
Gullebror jag har :)
Vi tog oss upp när vi var klara, la oss i soffan och kollad ännu mera Ghost Whisperer. Åt lite glss till de, med kola och chokladsås med maränger.
Kenneth kommer hem efter att ha vart iväg en snabbis och ger mig gå stavar. Ska jag ta det som ett tecken på att han tycker jag borde gå ut och röra på mig mera? ;)
Jag gjord det iallafall, tog med mig stavarna och följde med Linn ut i spåret. Vart 5 km, sen fick jag blåsor.. Massa ont. En större på högerhanden som gör sjukt ont. Nu måste jag vänta tills den försvinner innan jag vågar använda stavarna igen, får bli med träningshandskar då för detta är inte riktigt kul :(

Måste in i duschen nu, sen stoppa nåt i magen.
Håller även tummarna för att väsby kommer hit ikväll och grillar med oss, annars får vi se vad vi gör :)

Jag tycker du är respektlös. Jag bad dig om en sak, en ynka liten sak. Men inte ens det kan du respektera!


Ingen vanlig dag idag inte ;)


Klockn 00:00 fick jag ett sms av Linn
"Grattis min älskade gamla Fii. Jag är ledsen att jag inte har något paket som du kan öppna men här kommer en liten annan present. Du har tills på tisdagen den 6e Septeember att komma på ett motiv som du vill ha på huden i resten av ditt liv då du ska tatuera dig då kl. 16.00, självklart på min bekostnad ;) Ingen återvändo nu! Återigen gratttis din gamla kärring! "

Har jag inte världens bästavän så säg :)


:You Were Born An Orginal,
Don't Die A Copy


Förhållanden


Det gör ont i mig att se dig gå igenom det som en gång förstörde mig, fick mig att falla. Jag kämpade nåt så fruktansvärt för att komma upp igen, för att lyckas hitta mig själv.
I mina ögon är du i precis samma sits. Jag vill inte se dig där mer. Jag klarar det inte. Det gör ont i mig att se hur du manipuleras, hur du blir körd med.
Du är nog en av de mest godhjärtade personer jag känner och just nu känns det som det utnyttjas.

I ett förhållande ska man kunna vara ifrån varandra, man måste kunna vara med sina vänner, sin familj... Utan att partnen alltid måste vara närvarande. Jag har förlorat dig sen du gick in i det här, jag känner hur du sakta men säkert är på väg bort.
Det gör ont!
En gång var du min bästa vän, du var alltid där när jag behövde. Det var som att du kände av det. Vart är du nu?
Det var du som hjälpte mig ur det hela, du var min kontakt till omvärlden. Under den tiden var du mitt allt.
Du är för bra för det här!


25 Juli


Usch och fy fan. Mår inge bra idag, vet inte varför. Jag är inte bakis, det är något annat.
Vart lite vänner över här igår, började helt okej men sen spårade det och en viss person fick åka hem. Vi andra fortsatte och jag hade en riktigt bra kväll. :)

Hade egentligen planerat en lugn kväll men saker och ting ändrades. Det är jag glad för. Tror jag behövde det då igår inte var en av mina bästa dagar.

Har bara legat i soffan och kollan Ghost Whisperer hela dagen, börjar bli lite tröttsamt så snart blir det en film istället. Måste variera lite :)

Herrå

:


No one deserves to be someone else's dirty little secret,
if you truly care about someone, you share it with everyoneAvslutat kapitel?


Idag är faktiskt en ganska jobbig dag. Enfast det absolut verkligen inte ska behöva vara det. Du är ingen längre, absolut ingen alls.  Usch och fy fan. Jag kände det redan när jag vaknade. Det är ett år sen idag. Allt var inte bra då, men bättre än det blev sen. Jag trodde jag var helt över det som var. Vet inte om det är just dig jag saknar eller bara det som var. Få känna sig omtyckt, som att man faktiskt räcker till. För du fick mig att känna så, jag kände mig speciell med dig.
Men vem var du, vad ville du egentligen? Jag har aldrig förstått det och kommer nog aldrig att göra det heller.
Jag vet inte!

Dagen idag har bara inte vart bra helt enkelt, jag hatar dessa bakslag. Jag vet inte vad dem betyder. Men jag vet, att du betydde fruktansvärt mycket för mig, då. Du var en viktig del i mitt liv, tills du gav världens sämsta anledning. Du rasade, från toppen och ner, långt långt ner. Att jag kommit så långt som jag gjort är nog för att jag inbillar mig att du valde bort mig för att jag är sjuk. Det var efter det du försvann.
Det gjorde mig rädd, att en människa man tror man kan lita på vänder en ryggen för att man är sjuk. Det är inte ens allvarligt, det hade aldrig drabbat dig, det drabbar ingen annan än mig själv.
Samtidigt som jag blev rädd, så gjorde det att jag från och med då, så fort en ny människa kommer in i mitt liv, innan jag ens vet om personen är där för att stanna eller bara på en vistelse och snart ska iväg igen, så tvingar jag mig själv att berätta. Hur svårt det än är. Jag tänker inte bli bortvald på grund av det igen. Aldrig.

Du är nog, men närmare eftertanke, ett större svin än jag någonsin mött!24 Juli


Sov helt sjukt dåligt inatt, hade spring i benen som bara attans, ville ut men klockan var mitt i natten så det kände jag inte riktigt för. Egentligen. Gick upp o kissa istället o när jag sen kommer tillbaka börjar Linn prata med mig, svarar inte för jag hoppas hon ska tro att jag sover och vara tyst, men nehej. Hon fortsatte så det var väl lika bra att svara. Får veta nu på morgonen att hon pratade i sömnen. Knastjej det där :) Lyckas iallafall somna och får väl någon timme till, men vaknar återigen av att det är ett jävla spring utanför mitt rum. Så vi körde på lite frukost. Hittade några chokladbollar från igår med så dom slank ner dom med, kanonfrukost med andra ord ;)

Nu sitter vi här, som vanligt med varsin dator. Verkar som det är dags för spåret snart så det är väl lika bra att jag hänger på där. Har ju lite som ska trimmas.
Fast egentligen vet jag inte om jag orkar spåret idag, kanske kör studdsmattan och sen några situps.
Uppdaterar er senare om vad som hände.

Herrå!

trött


Nu är massa avsnitt avklarade, ännu flera chokladbollar uppätna och ögonlocken känns väldigt tunga.
Tror det är dags att nanna kudden för mig.

Imorgon får vi se vad som händer, men jag vill göra nåt kuligt.

Godnatt allesammans!


;


A relationship without trust is like a car without gas,
 you can stay in it all you want but it won't go anywhere.


Myskväll


Blev myskväll men världens bästa tjej idag. Vart ut i spåret och sen var vi båda helt slut, har bara myst framför varsin dagtor hela dagen. Nu mot kvällen har det dock blivit ännu flera avsnitt av Ghost Whisperer. Fick ett ryck mitt under det hela och sprang upp och bakade chokladbollar. Otroligt nog är inte alla slut än, fast vi tryckte i och för sig i oss en påse popcorn med. Det är lite av en kvällstradition för oss. Nåt avsnitt och en påse! Vi måste avvänja oss vid det för enfast vi tränar så mår ju inte kroppen bra av det. Får bli att ta itu med det, sen :)

Får se vad morgondagen har att erbjuda, en spadag har vart planerad, sen bestämde vi oss för att ha den idag men så blev det inte.. Får se hur vi gör med det hela.. Kanske kör en egen sen om hon åker till Rikard om inte annat. Känner att det nog skulle kunna vara på tiden, få känna sig helt fräch till nya veckan. Planen är att vi ska ha en spa och städdag varje söndag. Tror ni vi lyckas med det? Vi ska iallafall försöka..

Herrå :)

23 Juli


Om 3 dagar räknas även jag som gammal, bland mitt umgänge.
Kanonkul, eller vad säger ni. Rynkkräm nästa?
Usch.

Jag känner mig lite dålig, min kära vän har ju börjat uppdatera massa sen hon bytte blogg. Förut var det jag som stog för bloggandet, men nu har hon tagit över.
Okej? Näe. Så nu måste jag börja ligga i lite med. Haha

Vart två varv i spåret idag, är sjukt hur lite jag orkar innan ansträgningsastman tar fast. Idag blev det för mycket, fick tillslut ingen luft. Trodde jag skulle falla ihop. Men jag klarade mig. Fick däremot sjukt ont i två av mina tår. Skorna sitter inge bra, är egentligen inte ens några träningsskor så jag får väl kanske skylla mig själv? Har iallafall önskat mig ett par löparskor, får jag inga tänker jag köpa ett par själv :)
Skulle åkt till Kenny ikväll, men det blir nog inte så ändå. Får ta honom imorgon efter jobbet. Linn ska ändå till Solna så då kan vi cykla en bit tillsammans. Blir hemmamys idag :)

Herrå!


:


When you find the right one,
you will know because that love will make you want to call up your ex and thank them for letting you go.


22 Juli


Vart upp megatidigt, för att vara jag.. Klockan 10 skulle jag infinna mig på jobbet för att spendera några timmar tillsammans med min små :) Blev mc:n dit, skönt. Slapp stressa, så dit hann jag på 10 min. Ganska bra ;)
Vart först Robin Hood, Maddes nya favoritfilm. Sen begav vi oss mot stranden. Bestämde mig när vi väl var där för att nästa gång jag ska dit, då ska fan bikinin med. Det är inte kul att inte jag också kan plaska omkring. Jag råkar ju faktiskt tycka det är kul :)
Vart hem, lämna tjejerna och sätta sig på mc:n nästan direkt. Handlade lite o skyndade hem för att duscha. Kussen skulle ju faktiskt komma förbi idag :)
Hon har blivit så stor, min lilla tjej. Kommer ihåg när jag såg henne för första gången, 2,5 år sen. Min lilla lilla tjej :') Var iallafall hur mysigt som helst att ha henne här, morbror och Åsa är ju inte allt för tokiga dom heller. Blev lite mat med dem, o självklart efterätt på det..

Linn är duktig och är ute i skogen o klampar ihjäl grodor just nu, jag orkade inte följa med. Tror jag måste vila kroppen lite, är helt mör. Ont i ryggen och vid minsta ansträgning protesterar mina ben. Är kanske egentligen då man ska fortsätta men jag orkar inte. Ibland får man faktiskt vara lat och idag är en sån dag.
Tänker äta popcorn sen med, eller choklad som jag vet finns i kylen. Tar jag bara fram det vet jag att jag kommer få sällskap med att äta upp det..
Imorgon ska det iallafall tränas. Jag SKA ta mig ut i spåret, jag SKA cykla. Vart vet jag inte än, men det löser sig. Vi finner en bra sträcka :)

Nu ska jag hitta på nåt annat helt onödigt tills Linn kommer hem och vi ska fortsätta kolla vår serie..

Tjing!


Kärlek vid första ögonkastet

Finns det?Jag vet inte vad det är med dig. Men fån ingenstans kom du, du var ingen, du är egentligen ingen heller. Men på nåt sätt tog du plats. En plats du inte borde fått. Jag ångrar allt idag. Du fick mig att inse, att namn har betydelse. Alla jag träffat med samma namn, hört om, har visat sig vara svin.
Jag trodde du skulle bevisa mig motsattsen.
Men det visade sig att du var precis som alla andra !

Varför ens lägga ner tid och energi på det hela, om allt bara var en skitsak. Till vilken nytta? Jag fattar inte.
Jag hatar vad du gjorde med mig, att du är du.
Jag tror jag föll, till viss del !
Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, eller iallafall haft sjukt svårt att tro på det.
Men med dig var det speciellt. Trodde jag!

Jag vet att jag är dum i huvudet som ens började tänka. Men du din jävel gav mig förhoppningar, ditt lögnaktiga jävla svin!:


Success is like being pregnant:
everybody congratulates you,
 but nobody knows how many times you've been fucked


Juste ;)


kom på att ni inte sett hur kul man har när man är på IKEA med mig och Linn
Cykelaffären är också väligt kul. Tycker Linn är väldigt söt i sin nyfunne favorithjälm :)


Dåligt


Blev inge tränandes för mig idag. Skulle tagit mig runt i spåret med planerna ändrades. Tänkte då istället träna mage och lite sånt på hemmaplan men något sånt blev det visst inte heller.
Får ta igen det imorgon, antingen blir det bli eller cykel till jobbet, skulle det bli bil tänker jag gå hem, annars blir det, ganska självklart cykel ;)

Ätit massa onyttigheter idag med, inte bra alls. Kommer nog bli det imorgon med då vi ska få min fina lilla kusin med hennes mor och far på middag. Blir nog massa träning i helgen. Kommer bli massa nästa vecka med.

Jag är nöjd med min kropp, egentligen. Jag vill bara få den liiite fastare ;)
Blir lätt irriterade på dem som ALLTID ska räkna kalorier, så dom senare kan träna bort allt.
Man lever EN gång, enbart EN. Varför rikta in hela sitt liv på att vara smalast? Hur kul låter det? Kör ditt race och låt det bli som det blir.. Tränar man bara regelbundet så kan man i princip stoppa i sig precis vad man vill.
Så de så!

En helt annan sak då.. Idag bytte jag från mina p-piller, som jag ätit i evigheter till p-ring. Eftersom jag är fruktansvärt dålig på att komma ihåg att ta mina piller så kändes det smart. Får se hur detta går nu, om dom funkar som dom ska.
Håll tummarna för mig ;D

Herrå!


:)


Trött


Känns som man aldrig får sova längre. Är alltid skittrött när jag lägger mig i sängen på kvällen o det tar fasen inte lång tid innan jag somnar. Men jag känner mig inte utvilad när jag vaknar, enfast jag vaknar av mig själv. Blev IKEA idag.. vilket menas att jag har ätit korv med bröd :D Blev två stycken, sen lite kollandes, hittade äntligen en sänglampa. Tur att jag inte köpte en i julas, vilket jag hade tänkt. För eftersom jag har skaffat mig en sambo är det bättre och ha två, inte bara en ;) Blev en fika efter det, godare har man ju ätit men vafan. Man tar vad som finns ;)
Blev en glass som avslut på det hela, sen köptes det lite smått o gott i butiken utanför. Ska nog svulla i det ikväll, eller som Linn så fint kallar det. Kvällsfika.
Ska snart möta upp lillaBasse en snabbis. Sen hem och träna..

Nu äre middag som kallar, magen ropar efter mat.

Tjing!

21 Juli


Är helt slut i kroppen. Blev två vändor i spåret igår, o fram och tillbaka till Coop. Är lagom mör idag.
Planen imorse var att vi skulle ut i spåret igen, men pappa kom in o kollade om vi ville med till IKEA, o självklart vill vi det ;) Så nu sitter vi här o väntar på att gamlingarna ska bli klara.
Blir spåret sen när vi kommer hem igen istället. Ska ner till centrum med, men dit blire nog på cykeln.
Trots att det regnar idag ;)

Eftersom att min vän har skaffat ny blogg, där hon skriver om mat och träning, o allt annat med för den delen, så tänker jag starta en ny kategori. Som har med mat och träning att göra.
Kul va? :)

Såå.. :

Frukost
1 tallrik vanilj Yoghurt med 1 skivad nektarin i
1 kopp te med honung


Nu fortsätter vi med det här ;)

Herrå!

Duktigt


Som tidigare sagts har jag cyklat en jädra massa sen jag kom hem från Öland. Och idag fick Linn ut mig i mörtsjöspåret, två varv blev det. Imorgonbitti är det dags igen..

Nu jävlar!


Skavsår

 
Där man inte vill ha dem. Fy satan vad det inte är skönt. Att cykla så mycket som vi gjort är nog inte hälsosamt, inte från att inte ha cyklat på nästan två år. Gör förbannat ont.

Men duktiga är vi :)


20 Juli


6 dagar kvar ;)

Känns att man är hemma igen, har redan jobbat två dagar, dock inte alls länge utan 3 timmar åt gången, men är det fel vecka känns det som mycket längre. Ont som tusan gör det. Körde till jobbet i måndags med pappa, gick fasen inge vidare, kändes att kroppen var trött, orkade inte riktigt. Borde nog tagit bussen egentligen, men den blev det på hemvägen istället :) Var iallafall hur mysigt som helst, till och från, att vara med mina tjejer. Det regnade ute så vi satt inne, nermysta i fötäljerna och kollade film.
Bell kommer från ingenstans, klättrar upp i mitt knä, kollar mig i ögonon, ler världens sötaste leende
"Jag tycker om dig. Bell är Sofies tjej"
Har jag glömt berätta att jag älskar min lilla gounge? :)

Igår spenderades dagen med Kenny. Gick en prommenad och pratade massa, hade en del att prata om faktiskt. Blev hem och kolla film efter det, Nightmare on Elm street. Helt ok film, lite småäcklig men jag gillar sånadär :) Middag på det sen såg vi Taken o efter det tog jag min kära cykel och begav mig hemåt :)
Tror musklerna börjar komma nu, är inte lika jobbigt längre. Ska fortsätta ligga i med cyklingen. Till nästa sommar ska jag ha kroppen jag hade planer på att ha denna ;)

Pratade nyss med min fina vän Natalie som är på väg hit. Var evigheter sen vi sågs så detta ser vi fram emot.
Linn har även vart ute och gått huuuur länge som helst. Snart beger jag mig ut o söker upp henne, skulle inte förvåna mig om hon lyckats gå vilse ;)

herrå!


18 Juli

Idag får bli min återhämtningsdag. Inge träna alls.
Ryggen gör ont, nacken gör ont, svanken ska vi inte ens tala om, inte rumpan heller för den delen. Så fort man sätter sig på sadeln vill man vänta och kliva av, ta bussen eller vad som helst, bara man slipper sitta på den där förbaskade sadeln.

vi tog oss iallafall till Arninge igår, dock glömde vi kolla hur lång tid det tog för oss men fram kom vi.
Blev besvikna när vi kom in på ÖB.
Dom har slutat med våran hårinpackning OCH silikondropparna. Vad fan är det för stil? Körde på nåt helt nytt så nu håller vi tummarna för det :)
Blev hem och luncha efter det för att bege mig vidare till mina tjejer. Såg inte alls fram emot det först, kroppen protesterade för jag ansträngt mig för mycket från att inte göra någonting alls. Blev lite bättre efter en C-vitanmin så helt pest var det inte. Hur som helst var det underbart att få träffa mina små igen. Vi lekte lite på rummet och knatade sedan iväg till stranden, enfast det inte var så bra väder. Men dom ville så varför inte. Vart inte långvarit dock, Madde blev blå om läpparna och Bell var inte långt därifrån så vi skyndade oss hem och mös ner oss i soffan framför en film.
Strax efter var det dags för mig att cykla hem igen, mötte upp Linn strax utanför. Vart en sväng in på coop och handla på hemvägen med, så nu har vi ännu mera nödvändigheter i kylen :)
Körde hårinpckning på kvällen sen, och av det jag märkt hitills är den helt okej.

Har kollat lite mera på vår serie vi börjat förlja nu på förmiddan.
Sen övergav hon mig och åkte till Rikard så nu sitter jag här. Är egentligen rätt skönt att få vara själv såhär ibland, men det blir samtidigt lite tomt.
Som tur är kommer hon sen :D


Herrå!


17 Juli


Helt slut.
Sen vi kom hem har jag och Linn bestämt oss för att vi ska bli av med de kilona vi la på oss under öland, vi har därför börjat cykla. Har bestämt oss för att vi inte ska införskaffa nåt förbannat busskort, det är till för latmaskar. Man kan faktiskt ta sig fram på precis lika bra sätt med en cykel.

I tosdags tog vi först cykeln till Roslagsnäsby, sen därifrån till nya coop bortanför Enebyberg och sen hem efter det. Igår började vi med att cykla till djursholm, för att kolla hur lång tid det skulle ta för mig att cykla till jobbet, vidare därifrån till Danderyd och sen hem. Senare under dagen tog vi återigen cyklarna till mörby och hem igen.


Jag tycker vi är duktiga!Idag gick vi upp vid 8.30, åt frukost, fixade cyklarna med olja och höjd, cyklade till Väsby där min mormor och morfar erbjudut sig att bjuda på lunch, blev först fika, lunch och sen efterätt på det. Men tare lungt, det cyklade vi garanterat bort på hemvägen ;)
Tog ca 1.20 dit. På hemvägen hittade vi en annan väg så vi sparade 20 min :)
Har dock sjukt ont i rumpan, svanken är inte heller smärtfri och benen är som spagetti. Är verkligen helt slut.
Imorgon är det tänkt att vi ska cykla till Arninge för att smita in på ÖB, tänker nog faktiskt ta mig in på cykelaffären och köpa nåt som dämpar det hårda i rumpan. Det är inte vidare skönt att sitta på min stenhårda sadel, inte en längre sträcka iallafall .
Nästa vecka är planen att vi ska cykla till Solna och även Åkersberga, ska bara hitta en bra väg för det.

Tjingeling!

Öland, fortsättning

På måndagen var det ju som sagt Linns dag. Men vi gjorde ingenting speciellt, det orkade vi inte.  Vart filmmys hela dagen, har för mig att vädret inte var så jättebra heller.
Allt är egentligen en enda röra, när gjorde vi vad o shit. Varför ska jag ens skriva det? Jag hade det bra där nere. Solade, festade, slöade och dregglade efter barbringade killar tillsammans med den som betyder mest för mig. Jag hade inte kunnat haft det bättre och jag skulle ge vad som helst för att alltid få ha det sådär, alltid få spendera mina dagar på Öland, tillsammans med Linn.
Nu kommer jag komma ifrån Öland ämnet, men den där Linn, som nog faktiskt nämns i varje inlägg. Har ni inte träffat henne, då har ni gått miste om nått.. Jag kan bli galen på den tösen ibland, men trots de är hon den värdefullaste människan jag har i mitt liv, hon är min andra halva, glädjen i mitt liv. Jag vet inte  hur jag klarade mig de där två åren utan henne. Men det är en annan femma, nu är hon den största delen av mitt liv och jag kommer aldrig låta henne gå igen.. O så e det med det..

Nu ska jag fortsätta.. *fniss*

Herrå!

Hemma igen

Återigen hemma i Stockholm. Vet inte vad jag ska säga om det riktigt. Hade gärna stannat. Öland är fristaden. Där kan man verkligen bara vara. Jag älskar det.
Hade en sjukt bra semester där iallafall.

Kom ner, klippte gräset -  det var helt igenvuxet, in i duschen, fixa oss och cyckla iväg till Kalk, som var heeeeelt dött. Vart sjukt besviken. Men vi gjorde det bästa av situationen. Var planer på att vi skulle ta oss till vattnet och bada innan vi åkte hem, men min sötaste vän skulle kolla om man verkligen kunde få vingar av redbull, det kunde man inte ;)Så vi åkte hem igen och möts av strömavbrott. Vart hus i helvete  ;)

När vi vaknade nästa dag begav vi oss till stramden och låg där o mös. Var ganska kallt i vattnet men badkrukor kände vi inte för att vara så vi tvinga oss ner.Låg sedan kvar ett tag innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt.Vart kalk denna kväll med. Var lite mer drag men fortfarande inte alls som förra året när jag var där.

På söndagen blev det att åka in till borgholm för att kolla in strand som vi hört skulle vara bra, och även fira Linn som på måndag skulle fylla hela 21 ;)
Strand var grymt. Hade så jävla roligt. Dit ska jag garanterat nästa år med. Är halva priset på söndagar ;)


Nu vaknade Linn så ser ut som att det blir frukost nu.. Resten får ni veta sen :)

Tjing!


RSS 2.0