31


To Err Is Human
To Forgive Divine


Nit o nit igen


Åkte till Kista, pratade med Leo som ringde till butikschefen som i sin tur sa att jag inte kommer få ha min praktik där. Dom har tydligen börjat ha nåt sammarbete med en skola i närheten. NIT!
Gick till Gina så dom skulle återkomma imorgon. Håll tummarna nu!

Meningen var ju att jag skulle köpa dator idag med, men när jag väl kommer hem så är båda bilarna borta. VA FAN! Så ingen dator blev det heller, ska fixa den imorgon. Fick nyss veta att mamma är ledig så WIHOO :D

Näe..!

Herrå!

Hos Natta


Sitter nu i ett iskallt rum, fryser lite faktiskt. Måste lära min vän att dra igång värmen. Förstår inte hur hon klarar av det här :P

Fick bli en senare buss hit, jag hade visst för mycket att göra, allt tog så lång tid. Men fram kom jag :) Snygging på bussen såg jag med ;)
Egentligen, om man tänker efter så känns det inte som att det tar så lång tid att åka hit, men hela 1 timme och 30 min tar det. Dock är jag inte så kinkig för att åka, satt ju på tåg till o från Gbg över ett års tid och det tog över 6 timmar, dörr till dörr.
Jag har tittat på kissebebisarna, dom är megasmå. Helt otroligt. Dock är dom inte lika roliga som de andra var, när mammakatten fick sin första kull, för nästan ett år sen. Men dom var o andra sidan äldre, dessa är inte ens en vecka gamla. Filmade lite när dom åt, ska få fram bilder ur de sen tänkte jag, så ni får se :)
Allt har dragit ut på tiden idag, egentligen skulle vi redan vara på väg till Kista nu, där min praktik ska fixas, men så har det inte riktigt blivit. Min vän står för tillfället i duchen. Bara hoppas vi honner dit innan cheferna går hem. Annars måste jag åka dit imorgon, tänker då se till att jag är där när dom öppnar, för imorgon ska jag träffa min käresta :) Spakväll ska vi ha, bastu o mys. Var ett tag sen. Vi hade ju det som plan, att en gång i veckan skulle vi göra det. Vad hände? :P

Jaja, detta inlägg är egentligen nåt jag skriver bara för att. Måste ju få tiden att gå lite, sitta o rulla tummarna tycker inte jag är vidare kul. Men nu ska jag bespara er detta. Hitta mitt tidsfördriv någon annan stans.

Tjing :)


Genom mitt fönster


Jag älskar våren, men tycker det ser fruktansvärt tråkigt ut, just nu. Solen lyser, gör det hela lite mysigt. Men kolla gräsmattorna, alldeles bruna o äckliga, träden har inte fått sina knoppar än. Det är fult ute. Solen brukar kunna göra det hela ganska mysigt, men inte idag. Det ser kallt ut. Lockar inte alls att gå ut idag. Men jag ska. Ska försöka hinna med 10 bussen för att ta mig till Värmdö, där min fina vän bor. Titta på kissebebisar, o fixa praktik ska vi hinna med, och ikväll ska jag iväg med pappa o köpa dator.

Körde massa bil igår, tror jag sa det. Märkte ganska ordentligt att parkera är nåt jag måste träna på, är parkeringen stor, så jag kan köra rakt igenom, så jag slipper backa ut, då gåre hur bra som helst. Men om det bara är en parkering sen stop. Då är jag körd. Fast jag klarade mig ganaka fint igår, efter att ha satt hjhärtat i halsgropen på pappa. Haha. Han var inte alls berädd o så gjorde jag världens sväng. Jag tyckte det var kul :)

Näe, nu ska jag återgå till mitt. Får se om vi hörs senare.

Tjing :)


Spekulationer


Jag har tänkt på en sak, ganska mycket faktiskt.
Precis innan du försvann berättade jag för dig att jag är sjuk. Jag kan inte hjälpa att jag tror det har med saken att göra, att ditt val blev som det blev. Att jag är sjuk är ingen jag kan hjälpa. Jag har knappast valt det själv.
Jag har lärt mig att hantera det, jag vet vad jag ska göra för att undvika att må dåligt, precis som andra människor med sjukdomar gör.  Ingen är perfekt o detta är en av mina nackdelar, men det gör mig inte mindre värd. Jag kan inte låta bli att vara arg o sjukt jävla besviken. Att välja bort någon på grund av en sjukdom?
Innan du visste hade du ingenting emot det, ingenting emot mig.
Nu vet jag inte om det är som jag tror men tanken har slagit mig.
Jag vet att det fanns nåt, det var inte bara en skitsak. O att du skulle låta mig ha massa förhoppningar o sen bara vända ryggen till, det tror jag inte. Nåt satte stop o jag ser inte att det skulle kunna vara nåt annat? Vill man så kan man, tidsbrist är inget skyll, inte när det är du själv som har den, när det är du själv som kan göra nåt åt det.
Jag kan inte annat än tycka att du är feg och fruktansvärt puckad. Förklaringen jag fick , jag tror inte jag fått en som egentligen är sämre. Du sjönk i mina ögon o jag tror det är anledningen till att detta ändå är ganska lätt.

Sjukt, men förbannat sant!


30


Ju sämre självförtroende man har,
desto duktigare försöker man vara,
 och ju duktigare man är,
desto större risk för att kollapsa


30 Mars


Denna morgon var läskig. Vaknar av att jag har snurrat in mig i laddaren till telefonen, så den satt väldigt fint runt halsen. Kanske dags att flytta laddaren , inte ha den vid sängen? ;)
Vaknade sent iaf, kravlar mig upp o käkar frulle, kollar BB o in i duschen. Mer han inte inte för sen var det jobb. Glömde dock att tala om att praktiken drar igång snart så det får jag ta imorgon, så jag förövrigt ska skaffa den ;)
Kört massa bil idag med, pappa hämtade mig efter jobbet o vi åkte till Arninge, in på el-giganten o kikar på en dator. Pappa hade sett att det var extrapris på någon just idag. Dock inte i min smak ;) Hade ju redan kollat ut en på NetOnNet som jag ville ha, den skulle komma in i butik idag. Fast dit han vi inte, jämförde då den med en jag hittade idag o kom fram till att den på el-giganten är bättre så ska tillbaka dit imorgon :)

Men först ska jag bege mig till Natta, hon har fått kissebebisar som jag ska kika på :) vid halv 1 någongång ska vi åka vidare till Kista för att fixa min praktik. Håll tummarna för att jag får där jag vill ha ;)
Datorn SKA iaf köpas imorgon, finns inga undanflykter. Sen MÅSTE jag städa mitt rum med. Linn kommer på fredag o det kan inte se ut som det gör då :P Jag har skjutit upp det allt för länge.

Men jaa, gott folk. Nu lämnar jag er o återkommer imorgon.

Tjing!

29


Lying is done with words and also with silence


-


Jag önskar att du skulle sakna mig, precis på samma sätt som jag saknar dig.


Inte som jag trodde, men resultatet är bra


Fick springa till bussen, men jag hann. Väl framme i skolan har den inte ens öppnat än. Får stå ute och vänta ett tag. Släpps in o pratar med Rene, får då veta att jag ska göra ett prov, 75% måste man ha för att få G. Vad fick jag då undrar ni, klarade jag det? 51% fick jag, första gången. Han sa att det var en testomgång o jag fick göra det igen. Slutresultatet blev 75% :D Så vart ett G ! Sen var det visst ännu ett prov som skulle göras. Där fick jag MVG. Tror fan det måste vart ett av mina första :P Slutbetyget blev iaf VG. Vilket känns lite skumt då jag inte vart där på en enda lektion, eller var där första men då gjorde vi ingenting, ändå lyckas jag få bra betyg. Jag är duktig :)

Nu ska jag egentligen städa, men först måste jag kolla BB, för det har jag inte gjort än. Har inte sett det som var i söndags heller. Blir BB o nåt att äta. Sen städa, om jag hinner. Jobbet kallar vid tre, så får se hur det går.


Tjing!

29 Mars


Uppe är jag o klockan är bara strax efter 7. Otroligt? Svar ja. Men fy fan vad jag är trött. Denna morgon känns rätt värdelös då jag bara ska till skolan för att få en individuell studieplan i datakunskap, så jag kan sitta hemma o göra allt. 15 min ska jag vara där o sen fara hem igen. Resan dit tar 50 min, o sen ska jag åka samma väg tillbaka. Kötkort önskas. Eller iaf en chaufför. Usch vad jag känner att jag är lat. Det är ju denna tid, om inte tidigare, jag kommer behöva släpa mig upp ur sängen när riktiga arbetslivet drar igång. Herregud. Hur ska det gå?

Nu måste jag dricka upp mitt te o sen kila ner o fixa sminkningen.

Tjing!

28


I'm not upset that you lied to me,
I'm upset that from now on
I can't believe you


Hemma


Nu är jag äntligen hemma igen. Ungarna var hur goa som helst. Inez ville gärna visa mig allt hon fått i helgen då hon i lördags fyllde tre. Go tjej. Hennes syster var även hon ett litet charmtroll. Ser fram emot att jobba med dom. Nu är det bara snack med Hemfrid som gäller så ska nog detta snart vara löst :)
Åh, vad jag älskar barn. Dom är så förbannat söta, vissa iaf. ;)

Imorgon ska jag till skolan, har inte vart där sen vi började så vi får se hur det går. Har ju som ni säkert vet vart en jädra massa problem men det ska vi nu lösa :) Efter besöket på skolan bär det av för att fixa praktikplats. Hoppas på H&M, saknar min Leo :)
Annars äre jobb. Ska kanske försöka städa lite med. Dock tror jag det blir som vanligt, att det skjuts upp ;)

Nu ska jag äta lite.

Tjingeling!


Vattnet min bror har framför sig är i princip gjort av salt. Slickade du på fingret efter att ha doppat handen där var det som att hela tungan skrynklades, de var äckligt. Så nu vet ni det. Därför denna bild är lite kul. Tänk om han trillat i. :) Hihi!


28 Mars


Hemma igen. Blev en muffins och en morotskaka att dela på. Smarrigt, men attans vad mäktiga dom var :P Strosade lite i butiker gjorde vi med. Känner mig duktig att jag inte köpte nåt. Eller okej, blev en piercing :) Skit fin :)

Kass bild, men man ser iaf nästan :)

Sen från ingenstans slår min mobil ifrån minneskoret så jag inte längre kan se bilderna. Som en vana stänger jag av telefonen för det funkar igen då. Men vad märker jag inte då? Jo, sen jag skaffade abonnemang är min telefon låst med pinkod, tror ni jag kunde den eller? Nej. Så där står jag, i stan. Utan telefon. Kände mig lagom naken. Fixade det direkt när jag kom hem :)

Var ju även o handlade en del i lörsags, lovat bilder på det med ;) så varsegoda!

   
  
Tror detta var allt? Fast det känns som jag glömt massor om man tänker på vilken summa jag kom upp i. Underkläderna måste ränas med, men dom lägger vi inte ut här. Vem som helst behöver inte veta vad jag har på mig ;)
Nöjd är jag iaf :)

Efter shoppingen vart det ju som sagt utgång. Började på Kvarnen men vi kom dit för tidigt så var inge drag, än. Begav oss därför istället till Hellströms, där jag träffade på Alex. Lite otippat faktiskt, men där satt han :P
Drack lite o hade faktiskt riktigt kul :)
Hemresan är inte att tala om.
Men tack Danne, du är guldvärd :)
  
Jag älskar er mina fina :)

Nu ska jag kila upp o fixa lite mat. Magen skriker efter nåt att äta, så är nog bra om jag äter nåt innan jag måste åka vidare till Väsby för att träffa familjen :)

Tjingeling!


Mobilblogg

Vaknade samma tid jag skulle infunnit mig hos frisören, blir att ringa dem imorgon om en ny tid. Blir en spontanfika i stan med min finaste istället. Inte helt fel det heller. En vecka kvar sen flyttar jag in hos henne. Det ni ;) det är bara för en vecka men bättre än inget :) Ikväll blir det o köra till väsby där jag ska träffa en ny familj, får se hur det går, om barnen och jag går ihop. Märkte även att det var massa snö ute när jag gick till bussen. Det gillas inte alls. Jag vill ha vår, kunna gå i skinjackan, sitta i solen o bara njuta, glömma allt annat. Åh vad jag längtar :) Jag återkommer till er om helgen sen när jag är hemma :) Tjing!

27


A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on


27 Mars


Idag får ni ingen vettig uppdatering.

Jag mår inge bra.

Tjing!


26


The truth may hurt for a little while
but a lie hurts forever


Mobilblogg. Utgång

Spenderade alldeles för mycket pengar idag. Ska fota imorgon så ni får se :) har på mig ett linne jag köpte idag. Skit sött :) Sitter på bussen nu för att möta upp Danne och Linn, mina två favoriter ;) Kvällen ska bli kanon, är dock snuskigt trött men det får gå ändå. Det blir ju faktiskt inte bättre än vad man gör det ;) Blev lite stressigt nu innan jag skulle iväg, han inte alls med det jag tänkt. Får göra det imorgo istället. Ikväll är det all in då jag tror både jag och min vän behöver det. Shit happends men det löser sig! Nu lämnar jag er för ikväll så hörs vi mera imorgon. Tjingeling!

Mobilblogg - 26 Mars

Idag gick jag upp mega tidigt, för att det ska vara lördag. Var inte jobbet som kallade idag, då hade det vart en sak. Kl 8 ringde kl o jag gick upp strax efter, trött som jag vet inte vad. Fixade frukosten. Blev gröt idag, ska börja med det igen o hoppas saker och ting blir bättre :) Pappa kom upp och åt med mig också så vi pratade en del. Alltid mysigt :) Nu sitter jag på bussen för att snart möta upp Natta i danderyd. Vi ska vidare och spendera lite pengar idag. Hittade ett par skitsöta shorts när jag var i kista i torsdags, köpte dom inte då men planen är att göra det idag. Får se om dom sitter snyggt först, men det håller vi tummarna för. Så söta :) ska även kolla tygskor. Idag ska jag få ett par med mig hem. Och kanske lite annat. Förmodligen kommer jag hitta både det ena och det andra. Men man måste ju faktiskt ändra garderoben efter årstid. Vinterkläder ska bort och fina vårkläder ska in. Solen skiner så idag är humöret bra. JAG SKA SHOPPA :D Återkommer till er senare. Har ni tur kanske jag sätter in bilder på det jag får med mig hem :) Tjing!

Home again


Äntligen hemma.
Mötte upp min fina i stan o åkte vidare till Kista. Blev en snabbis in på H&M sen mat. Max som vanligt ;)
Skyndade sen till jobbet, kom på pricken, sprang tillomed sista biten. Åt lite mat, sen vart det shack, självklart förlorade jag :( Körde sen Uno med Sandra, även där förlorade jag. Men hon tog upp tre kort till för hon inte ville det skulle vara slut o sen vann jag :)
Kollade lite tv efter det och mös med vovven :) Vart hemgång strax efter 22.30.

Imorgon ska jag vara i Danderyd kl 10. vilket menas att jag måste gå upp mega tidigt, på en lördag. Ska åka till Kista o se om jag kan hitta nåt fint :)
På kvällen blir det utgång med mina favoriter, hoppas på en kanonkväll o bilder SKA TAS!! Så äre bara :)

O idag köpte jag min sista godispåse, jag har sagt att jag har fram till påsk på mig och äta vad jag vill, men inge mera godis. Kan ju börja dra ner på allt så blir det nog bra sen :)
Kände idag efter jag ätit på Max att magen inte blev glad, samma sak har det var nu under veckan när jag stoppat i mig massa skit. Det blir inge bra.

Inge mera godis, efter att denna påse är slut. Jag SKA klara det. Fram tills i sommar ska jag vara duktig. Linn bara fnös o skratta åt mig, hon tror inte jag kommer klara det men jag ska allt visa henne ;)

Nu ska jag kolla film o sova så jag orkar med morgondagen ;)

Tjingeling och godnatt :)


25


To forgive is the highest,
most beautiful form of love.
In return,
you will receive untold peace and happiness


:)

Bussen in till stan. Snön som nyss kom är borta. Solen lyser. Ska snart få mysa i solen tillsammans med min fina. Jag är glad!

Snö?


Vad fan är detta? Solen lös imorse när jag gick upp, sen försvann den o det blev grått. När jag försvinner ner för att börja göra mig iordning, för en fika som jag hade tänkt skulle vara i solen kommer mamma hem o säger att det SNÖAR!!! Vad fan är det här? Skulle inte våren komma nu? Vare inte slut på snön? Jag blir galen. Snö ska enbart finnas över jul och nyår. Annars behövs den inte.
Jag är faktiskt lite arg nu..

Men nu ska ansiktsmasken bort, jag har inte tid för er längre.

Tjing!

Några skor mindre


Min mamma har under en tid velat att jag ska rensa bland mina skor, då jag ofta köper nya.. Likadana enligt henne. Men det är dom inte, inte på pricken iaf :)
Lät henne iaf nu slänga tre par. Ett par höga, som jag tycker är fruktansvärt snygga. Dock läcker dom o har hål i hälen, sulan har liksom typ åkt in i själva skon.. Inte så sköna att gå i ens. Så dom åkte.


:( 

Har liknande såna fast med klack. Dom behöll jag. Sen fick hon slänga mina "robin hood" skor. Jag tycker dom ser ut som de, inte fina alls. Läcker gör dom med. Fast dom är fruktansvärt sköna att dra på sig en slapp dag om man bara ska ner till ica. Får se vad jag kommer dra på mig för skor nu då :p
Sen hade jag ett par, med rosett på. Skit söta. Dock liiite för spetsiga för min smak. Men när jag köpte dom vare inge fel alls. Jag och en fd vän hade likadana. Dom hade början till hål i fram, o används aldrig. Så till mammas glädje fick hon slänga även dom.
Dock hittade jag tre par som behöver klackas om, har säkert fler. Ligger minst två par på mitt rum, har ingen koll på hur det är med dom, sen finns det massa på vinden med. Måste gå igenom alla jag har!

Tror inte det kommer bli så glada miner när jag imorgon kommer hem med flera skor. Men jag behöver ett par tygskor nu till våren, då hon slängde mina jag hade förra året. Sen behövs det nya till sommaren med.
Haha, hon kommer bli gaaalen :)

Jag älskar skooor :D


:D


Lite ändrade planer idag, städningen får vänta. Äntligen ska jag få träffa min finaste. Ska möta upp henne vid två för en fika o kanske lite strosande i butiker innan jobbet. Får se vad som hinns med.

Jag har saknat dig min fina underbara :)


En gammal, omgjord, väldigt vacker bild på världens finast vän.
Kanske dags att ta nya? ;)

<3


25 Mars


Löööön :D

Dock har jag tappat bort min internetdosa så kan inte in o kolla hur mycket jag har. Klantigt, svar ja! Men den hittas nog snart. Ska städa idag o då lär nog både det ena och det andra komma fram. Måste hitta min plånbok med, inte för att jag har nåt i den men den kan vara bra o ha nu när väskan kommer börja användas igen, korthållaren bara flrsvinner bland allt annat skit!

Jag skrev aldrig om gårdagen så jag gör det nu, inte för er skull utan för att jag själv senare ska kunna å tillbaka o titta vad jag gjort ;)
Mötte hur som upp Natta i Slussen, begav oss till Centralen sen för vi tänkte säga Hej till Ludde. Men han hade inte tid. Dumma han :(
Vi åkte då till Kista, där vi alltid hamnar ;) Hittade ett par skor, såna jag velat ha ganska länge. Dock hittade jag dom på Linn så det blev aldrig av. Men igår fanns dom, för 99kr. Då kunde jag inte längre stå emot :)
Köpte även nya kläder. Hade på morgonen dragit på mig ett par taighta jeans o det var inte mys. Jag har blivit den där slappa tjejen med leggings igen. Så jävla skönt. Köpte nya leggings och en längre tröja. Var en befrielse att få ha det istället. Natta tyckte jag var knäpp, men det är knappast någon nyhet ;)
Mötte även min finaste Leo som höll med mig om att jag skulle söka min praktik där, jag tror han saknar mig lite ;) Hihi :)
Blev jobbet efter det o hur det gick vet ni redan ;) Pappa hämtade mig efter och jag fick köra. Jag är faktiskt väldigt duktig, om jag får säga det själv ;)

Imorse när jag vaknade o kollade luren stod det att mitt sim var inaktivt. Blev fly förbannad då dom inte skulle stänga av det förens sista Mars, så jag ringde till Tele2 o får veta att det redan är bytt.
Nu gott folk har jag abonnemang, men tare lungt. Det är fortfarande Tele2 och jag har samma nummer ;)

Idag måste jag städa och få tag i skolan. Massa problem, igen!!!
Ikväll är det jobb, men det är bara här hemma på gatan så det är inte så farligt :)


Detta är för dig Danne, han klagar på bildbristen. O vad passar inte bättre då än en glad sommrig bild? Det är ju faktiskt vår ute nu ;D

Tjing!


24


Since you get more joy out of giving joy to others,
you should put a good deal of thought into the happiness that you are able to give


Mobilblogg - Torsdag

Sitter på jobbet med mina fina tjejer. Dom äter o jag sitter o gör inte ett skit. Hämta dom idag gick sådär. Dom sprang åt olika håll, den ena lekte med skoskydden o den andra sprang iväg på det nytvättade golvet o drattar på rumpan. Jädrar vad hon skrev. Visst fan gör det ont men ibland låter det som att dom överdriver! Hur som var det ett träningspass att få hem bell. Hon ville inte gå så henne fick jag ta på höften. Tillsammans med tjejernas stora bag med alla deras kläder i samt min påse med kläder och skor. Var inte det lättaste. Men hem kom vi o mat lagades, som bell tycker är jättekul att kasta på golvet. Nu ligger hon på golvet och gnäller för att hon inte till ta upp dom. Men inte tänker jag ge mig inte. Rätt ska vara rätt o hon kastade faktiskt ner dom med flit. Ner får ni veta när jag kommer hem. Måste fokusera lite på dessa två nu! Tjing!

24 Mars


Igår ringde en gammal vän till mig, en vän som stått mig nära i flera år men som jag inte pratat med på över 6 månader. Saker och ting blev knas där o vi gick skilda vägar. Jag trodde aldrig jag skulle höra denna personens röst igen, iaf inte riktat mot mig. Allt var som vanligt under samtalet o det kändes riktigt bra.
Du har vart saknad!

Förkylningen är verkligen på gång nu. Halsen känns inte alls bra o näsan börjar bli täppt. Fy fan. När vare jag blev frisk liksom? Måste vara något sjukt fel på mitt immunförsvar.

Vaknade mitt i natten av att en full vän ringer o säger absolut ingenting vettigt. Kan efter det knappt somna om så när klockan ringde klockan 8 var jag inte vidare pigg. Min fina vän smsade o kollade om jag var vaken. vilket jag var, men när jag senare får ett sms strax efter halv 9 vaknar jag igen. Som vanligt har jag somnat om.

Ska in till stan en sväng med Natta idag, kanske även svänga förbi Luddes jobb o säga hej.
Ikväll blir det jobb med mina fina.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna.


Tjing!

23


I have had dreams and I have had nightmares,
but I have conquered my nightmares because of my dreams


Usch


De var de bästa
De var de bästa
De var de bästa

Varför sätter det sig inte? Varför gjorde jag så? Varför var jag in där? Varför kollade jag? Vad fan vinner jag på det?

Inte ett jävla skit!

Blä på dig. Blä på dagen du kom. Blä på tiden med dig. Blä på alla minnen. Blä på allt.

Fy fan!


Hur vet man?


Vem kan man egentligen lita på, vem talar sanning o vem far med osanning? Hur kan man veta?
Tänker man efter så de man verkligen litar på, kan dra vilken lögn de vill. O du står där, bergsäker på att det du nyss fick höra är sant. Man kan inte alltid veta. Det är omöjligt.

Jag har en vän jag tror jag kan lita på, eller jag hoppas det. Men på senare tid har jag fått en förvirrande känsla av vissa saker som sagts. Jag vill lita på det som sägs men jag vet inte om jag kan.

Jag hatar sånt här. Människor i min närhet vill jag kunna lita på, men det är inte alltid det går..

Mobilblogg - Jobb

Sitter på jobbet o håller på att bli tokig. Egentligen är det inte ungarnas fel men jag går nog inte riktigt ihop med dom. I början gjorde jag det men nu känns det bara fel. Dom går mig på nerverna. Minsta lilla dom gör o jag blir förbannad, visst visar jag det inte för dom, men jag är alltid på ett helvetet humör när jag går här i från. Dom ska klättra på mig, ligga o halvgå med benen på mig när vi kollar film. O blir det för mycket så jag byter soffa, blir det bättre då? Nej, för då helt plötsligt är vi tre stycken i en soffa för två. O dom börjar bråka. Jag vet att dom inte menar nåt illa men jag går fått nog! Ta mig bara här i från. Ge mig ett annat jobb!

23 Mars


Börjar känna mig sjuk, igen. Känns inge bra i halsen. Blir det inte bättre kommer jag bli arg. Jag blev frisk för en vecka sen, jag har inte tid att bli sjuk, jag har inte råd. Förlorade tre veckors lön denna månad, var ju i Dubai en vecka, veckan efter var jag sjuk o sen var det Axels tur - en av ungarna jag jobbar med.
Jag vägrar bli sjuk!

Igår var egenligen meningen att jag skulle åka o träna men jag orkade inte, så satt hemma o gjorde ingenting istället. Sen vart det jobb med mina fina små. Som jag saknat dom. Finns ingen underbarare känsla än att komma till dagis o se hur dom skiner upp, kommer springandes o kastar sig om halsen.
Madde har fått för sig att det inte är nå kul o åka buss hem längre, så vi gick. Bell var också riktigt duktig, gick nästan hela vägen hem :P
Fick gå till mörby sen då jag missade bussen med bara någon minut, den turen har jag alltid när jag jobbar där. Smet förbi Lidl på hemvägen o köpte glass, vilket egentligen är förbjudet men jag hade ett så förbannat sötsug så jag kunde inte stå emot.

Hamnade framför datorn när jag väl var hemma, somnade även framför den o vaknar 5.20 av att jag slår i huvudet i den. Inte skönt alls. Somnar iaf om o går upp några timmar senare :)

Nu har jag inte gjort ett piss, ska äta lunch snart för idag är det jobb, igen..

Tjing!

22


A day without sunshine is like, you know,
night


22 Mars


Hörde en låt på spotify som kunde förklara hur jag mår, hur jag känner just nu. Men den fanns inte på Youtube så vi skiter i det.
Tänker iaf inte sitta här o beklaga mig för er. Det är en dålig dag, mer än så behöver ni inte veta  :)
Läste mitt horoskop igår, i metro.

Svikna förhoppningar tonar fram i tecknet -
ett och annat talar dock för att det kanske
var bäst det som skedde!

Jag kände direkt vad det hela syftade på. Egentligen vet jag inte om jag tror på sånt, men det passade så förbannat bra. Ibland göre de o då kan jag inte annat än tro på det. Enfast detta gör förbannat ont så är det nog det bästa ändå, dock skulle jag absolut inte ha nåt emot att det var annorlunda.
Jag saknar dig!

Näe, detta skulle inte handla om detta. Nu kom jag av mig o går o lagar lite mat istället. Vi hörs sen.


Tjing!


21 Mars


Vaknar av klockan o tvingar mig upp, åker iväg till gymmet, får på bussen veta att min fina inte ska med. Blev själv idag då! Körde inte lika hårt o länge som det är menat att jag ska, blev 10 min på crossen, 100 mage, 100 på vardera sida o 30 i benmaskinen. Sen gav jag upp o hoppa in i duschen. Handlade lite mat på vägen hem, lite nödvändigheter eftersom det inte alltid blir så att jag kan äta maten hemma. Fixade lite lax o keso till middag, måste bara tillägga att det vart supergott. jag kan det där ;)
Sprang till bussen sen när det var dags för att åka o jobba med barnen jag inte träffat på tre veckor. Gick som vanligt ;)
Smart som jag är tog jag sen fel buss hem, istället för att ta den som går raka vägen tog jag den som går till centrum så jag måste byta?
Nej, jag har aldrig sagt att jag är smart :p haha.
Väl hemma igen blev det middag. O min pappa är, som jag ;) , grym på att laga mat. Så sjukt gott :)
Nu ska jag bege mig ner i mitt rum för ett samtal.

Tjing :)

Mobilblogg

Sitter på bussen på väg till gymmet efter 3 veckors vilan. Åkte ju på världens förkylning, var tillomed tvungen att använda nässpray för att kunna andas! Men nu kör vi igång igen. Ska försöka komma iväg så många gånger som möjligt denna vecka. Snart är det ju faktiskt sommar och det finns lite som behöver fixas till dess. Nu kör vi hårt! Tjing!

20


Love is friendship set on fire


20 Mars


När skrev jag ett vettigt inlägg senast? O vad skrev jag i det? Jag har ingen aning.
Men iaf..
Skickade in matten i fredags, har en kvar men den ska inte vara inne förens imorgon så det är ingen fara. Inte mycket mer hände under dagen.
När kvällen närmade sig var det dock dags o börja göra sig iordning, hoppade in i duschen, fixade smink, kläder o håret.
Buss o tunnelbana mot Odenplan för att komma 5 min för tidigt o sen sitta o vänta på samtal från Jens då han inte hade sin mobil o skulle låna en, som jag inte tog numret till, smart som jag är.
Men han ringde o jag mötte upp honom o Alex. Var meningen att vi skulle till nåt ställe men det var smockat så vi drog till Theos. Vart lite dricka där sen drog vi ut, skulle mött upp min bror men så blev det inte ändå. Vart ett hej o vi gick åt olika håll. Det slutade med att vi hamnade på Dovas, drack lite o pratade en massa. Gick sen därifrån för att gå in på nån sportbar längre ner på gatan men där var det en av oss som inte kom in så Alex drog hem o jag o Jens hamnade på Dovas igen. Min bror o Alle kom dit sen då jag skulle åka med dom hem. Satt kvar en stund o begav oss sen hemåt :)


Fredagens utseende ;)


Låg i sängen hela dagen igår, gick inte upp förns efter 6o begav mig till ica o handlade lite då jag bestämt mig för att kolla film o äta massa gott. Dock blev det ingen film men jag åt en massa. Slutade med att jag mådde illa sen. Usch o fy. Ont i tanden fick jag med, o då inte för att jag ätit massa skit utan för att min visdomstand håller på o titta ut.
Höll sen på o somna vid datorn så begav mig ner o borstade tänderna o testade Flux, för det blev jag tillsagd om av tandläkaren. Dock vare nog bland det äckligaste jag stoppat i min mun. Smakade precis som en BÄRFIS luktar o det är inte najs, inte någonstans. Fy fan. När denna är slut köper jag nog en annan.

Idag är det köra lite bil som står på schemat o sen kanske film eller nåt med Max.

Nu ska jag äta glass.

Tjing!


!


Orkar inte skriva idag, ont i huvudet o mår inge vidare. ska försöka få in ett inlägg imorgon..


Natti!

19


The best thing about the future is that it comes only one day at a time


18


The world is a playground,
and life is pushing my swing


Snö!


Vad fan är detta? Vad är meningen med all denna snö? Vad är det för land vi lever i? Räcker det inte nu?
Det var många frågor. Någon som har svar? ;)

Jag blir så trött på snön, stora tunga vinterjackor o ändå fryser man. Det blir halt o när snön väl bestämmer sig för att försvinna blir det slask o blött. Skit vinter!

Jag är trött på vintern, trött på kylan, trött på att halka omkring, trött på all jävla snö!

Ge mig vår ? :)

18 Mars


Vaknade upp lite för tidigt idag, klockan ringde åtta o jag vaknade, mitt i en dröm. Kommer inte ihåg nu riktigt vad den var om men jag vart sur när klockan ringde så jag antar att den var bra ;)
Denna dag började bra, om man bortser från just sjävla uppvakningen.
Tog mig upp o åt lite frukost, mina ägg som vanligt med ett glas proviva :) Pratade lite med min kära i telefon med, så nu är det lite mera klart om hur kvällen kommer bli. Hon har en idé om att önska lil Waynes låt lollipop, vilket inte jag tycker är så smart ;) Får hålla tummarna för att hon glömmer bort det, får ge henne lite o dricka så ska vi nog lösa det. haha :)

Från ingenstans hörde du av dig, vad du vill ha sagt med det har jag svårt att förstå. Trodde vi var klara med varandra? Ont göre o du ska bort.

Nu ska jag renskriva matten o skicka in den.

Tjing!

17


Be who you are and say what you feel
because those who mind don't matter and those who matter don't mind


:)

Hej alla glada.
Nu sitter jag här i väsby  o firar Basse, har precis fikat så nu har jag ont i magen. Kakor är inge bra :(
Grabbarna spelar Xbox o jag och Bella sitter i sängen och är söta :)
Har vart hos morfar tidigare idag o fixat matten, äntligen klar med den. Ett bekymmer mindra. Skönt :)
De va de!
Tjing!

Fega jävla kräk!


Mer än så har jag egentligen inte att säga.
Det visade sig att du var precis som alla andra.
En idiot, ett svin!


16 Mars


Vaknar upp o känner att detta inte är en bra dag. Det har börjat lägga sig nu. Först var jag arg och besviken, men det har sjunkit undan o nu gör det bara förbannat ont.
Men jag ska klara mig ur detta. Jag vet att jag kan.

Nyss hemkommen från tandläkaren. Måste börja med tandtråd o Flux. Får se till att införskaffa det.
Sitter här med min kopp te o väntar på att tiden ska gå. Kl 1 går bussen o jag ska bege mig till Väsby för att få hjälp med matten. Sen blir det över till Basse som fyller hela 18 år idag. Grattis på han :)

Helgen ska iallafall bli bra, utgång imorgon med min bror för att fira hans vän, Min kära kommer även följa med ut. O kul som satan ska vi ha. I need it ;)

Får se om det blir ut på lördag med, tror det är lite osäkert där men jag håller tummarna ;)

Tjing!

16


A Friend is someone who knows all about you and loves you anyway


Typiskt


Så förbannat typiskt. När jag väl har hittat en dator och bestämt mig för den. Tror ni den finns inne då? Nähädå. Det gör den visst inte. Kommer in i slutet av månaden men jag vill inte vänta så länge.

Jag är lite sur!


16 Mars


Igår fick jag iväg smset, när det var skickat och levererat var jag så nervös så jag höll på o spy. Svaret kom, jag skickade tillbaka o ännu ett svar kom.
Det var inte det svaret jag ville ha.
Hade ingen ro efter det så begav mig ut o gick. Tankarna sjönk in o det vart inte så jobbigt som jag trott. Inga tårar har fällts o jag tror det har med o göra att jag är förbannat besviken o arg, det trycker undan den ledsna biten. Får se det som så att det är din förlust, vilket jag vet att det är.

Ditt val blev mitt startskott.

Idag var jag iväg en sväng på morgonen för att kolla att allt är som det ska, vilket det också verkade vara. Blev en prommis hem sen, det är ju sol så bussen var inte ens ett alternativ :) Dock måste solbrillorna på, vill köpa ett par nya men har inte hittat några jag gillar.

Har inte gjor nåt vettigt efter det faktiskt. Men imorgon, hör o häpna, ska jag hem till min morfar som ska hjälpa mig med matten, måste få det klart o han kan det där. Så hoppas jag ska få kläm på det med.
Efter massa matte är det så att jag ska på kalas. Basse fyller 18 så jag ska dit o äta upp hans kakor och tårta :D

Nu ska jag kolla BB, Linn sa att man får se en stor grej. Jag vill se.

Tjing!

-



Ditt val
Mitt startskott


15


Everyone is a friend,
until they prove otherwise


Detta ska inte hamna i bloggen, detta är inte för er. Egentligen!


Ena dagen är allt bra, jag mår på topp o hoppet finns verkligen. Du ger mig det jag behöver.
Andra dagar är det inte alls så. Andra dagar mår jag skit, o det lilla hoppet jag har gör att jag orkar. Jag får ingenting av dig.

Jag vet att det är du, du o ingen annan.
Men jag börjar undra hur mycket längre jag ska gå med på att det är såhär. Jag vet vad jag vill, jag vet vart jag står. Men det räcker inte.
Vart står du? Vad vill du? Vad är allt för dig?

Allt kan vara bra, jag kan somna lycklig för att vakna efter en dröm, en bra dröm, en dröm om hur jag vill ha det, för att sedan inse att allt var just bara en dröm o ingenting mer. Tårarna har för vana att tränga fram då. Det är inte så det ska vara.

I början, när allt var nytt så var hela alltet bara så förbannat bra. Ett sms av dig gjorde min dag, du gjorde min dag. Du var orsaken till leendet på mina läppar. Det fanns ingen annan än du och jag hade inte ens tid att vara osäker.
Nu har jag det o det är de ända jag är. Jag är osäker på dig. Det känns som att jag ger o ger men inte får nåt tillbaka.

Det är inte här det här ska hamna, det ska hamna hos dig. Det är du som ska få veta det här. Du o ingen annan.
Egentligen!


15 Mars


Skolan är löst. Äntligen! Dock blev det inte allt på distans som jag ville, ska dit på tisdag o få en individuellt schema av dataläraren, så jag bara behöver göra proven sen o på fredag börjar jag läsa en kurs, på eftermiddagar, kommer dock inte ihåg vilken det var? ;p
Jag ville ju fasen ha allt på distans. Typiskt.

Idag har jag suttit framför min mail hela dagen och ringt massa samtal, igen. Inte kul. Har även tryckt i mig massa kakor som jag bakade igår så nu vill jag egentligen bara spy. Fy fan.
Ska plugga massa snart o försöka söka lite jobb hemifrån, blev inget med Linn idag då jag hade skolan o fixa o hon blivit sjuk. Ska ut nästa vecka är planen.

Ska ringa körskolan med, men måste först ha tag i min far då han ska följa med första gången.
JAG SKA KLARA DET!
Är dock livrädd för halkbanan, alla säger att det är skitkul men jag är fan rädd :P

Usch, jag mår fasen illa :S

Ska försöka få iväg ett sms idag med, ett som jag inte vill skicka iväg egentligen. Men jag måste. Jag mår inte bra av att ha det såhär, att leva i detta virrvarr.
Jag är livrädd för vad jag kommer få för svar. Verkligen livrädd!

Tjing!

14


A friend is someone who is there for you when he'd rather be anywhere else


14 Mars


Ååååh, jag blir galen på allt, verkligen allt som har med skolan att göra. Kollade igenom allt med matten o får då se att jag typ ska göra 30 uppgifter per DAG. Matten har vart igång en månad redan så hur mycket ligger inte jag efter då? Pyton på det. Har gjort kanske 8 uppgifter nu men det är ju som sagt en del kvar. Får se hur mycket annat jag hinner med under denna vecka. En o annan plan kanske måste ställas in? Vi får se.
Jobba nåt denna vecka blire inte heller, förra veckan var jag sjuk o nu är det Axels tur. Förlorar massa pengar på det där vilket gör mig lite arg. Har massa som måste införskaffas men inkomsten dalar lite. Lagom kul.

Åkte till centrum en snabbis idag då min mamma tar fram TVÅ megastora lökar o ska ha dom i maten. Roligt? Näe! Inte direkt. Blev asgrinig o satte mig med matten, så lite fick jag gjort där.
Ska få klart allt, denna vecka ska alla uppgifter, allt som ska vara inne, alla kompliteringar ska fixas. JAG SKA!
Körkortet måste jag fixa lite med också, ringa körskolan, plugga teori o köra lite. Nu jävlar :)

Är helt slut som det är nu, skulle kunna lägga mig o sova, dock äre lite tidigt så får bli film eller nåt tills klockan tillåter.


Jag vill ställa dig mot väggen, få veta vart du står. Men jag är rädd för ditt svar!


Nuså..


Nu ser det ut som att det löser sig. Iallafall med skolan. Fick tag i Pernilla o hon sa att det nog inte skulle vara några problem, att jag skulle maila in lite om vad som hänt så skulle hon fixa det. Praktik skulle jag också kunna få, om jag skaffar plats själv. Helt kanon ju. Hon skulle återkomma imorgon så nu äre bara o hålla tummarna. Ska ringa CSN efter det, när jag har lite mera kött på benen ;)

Fick nyss veta också att ett av de största hindrena jag haft när det kommer till flytt snart är löst. Så jävla nice. Om det nu skulle bli så att vi flyr Sthlm så finns det inte längre några hinder. Hur bra är inte det. Denna dag kanske slutar bra om jag har tur :)

Nu ska jag återgå till mitt enormt roliga skolarbete. Måste komma ikapp.

Tjing!


Idag... Är ingen bra dag


Vaknar upp, sent. Bara det var inte bra. Drömmen jag hade gjorde inte saken bättre, kanske tar det senare.
Nu ska jag klaga och avreagera mig.

Som förmodligen alla mina läsare vet pluggar jag och det har inte gått som jag tänkt. Idag ringde jag kunskapscentrum nordost och får för det första vänta i över 20 min för att få prata med en studievägledare, fast dom hela tiden talade om att det max var tre samtal före mig. Hatar sånt, när man gång på gång får höra samma sak. Dom förlorar nog några samtal på det.
Iallafall då så får jag först veta att det inte alls är Lasse som är skolchef, det är någon Pernilla? HUH? På alla papper jag har står det Lasse, han presenterade sig som skolchef när vi var där för "upprop" Vad är det för jävla skämtskola jag hamnat i? Fick numret till Pernilla och har försökt ringa henne massa gånger, men självklart svarar hon inte.
Ringde då CSN för enligt dom läser jag bara 498 poäng, hur det fungerar när alla kurser är antingen 50, 100 eller 200poäng förstår jag inte, får då veta att för att få 100% studiebridrag måste man läsa 20 poäng i veckan, o jag läste bara 19. Fick nöja mig med det men kollade efter det på pappret o där står det att enligt skolan slutar jag 1 Juli, dubbelkollade då med kurssluten o den sista slutar 29 MAJ. Vad fan är det här?
Nu ska jag ha tag i den där Pernilla o sen ska hon lösa det här åt mig.
Skit skola.

Upprepning


Jag har sagt det förut men jag säger det igen.
Jag tycker om dig, förbannat mycket. Ibland tror jag tillomed att det är lite för mycket.
Är det ens hälsosamt? Tveksamt.


Sängen snart.

Tjing!


13


You never know unless you try


.!.


Helt från ingenstans när jag sitter o kollar på min favorit Gurkan ringer det på dörren, Viktor öppnar o ropar att det är till mig. Huh, vem fan dyker upp bara sådär för att träffa lilla mig? Jo, utanför dörren står ingen mindre än min favorit, med den omtalade Mia ;) Verkade vara en urgo tjej det där :)
In kom dom och vi pratade lite. Alltid lika kul o träffa Danne :)
Sen for dom iväg för o gå på bio, vilket påminde mig att jag faktiskt också vill se "Min låtsas fru" Någon som vill vara mitt sällskap? :D
Vart mat på det, hemmagjorda hamburgare, o näe helt hemmagjorda var dom inte, men jag stekte dom ;) Mina bröder hjälpte självklart till :)

Ont i magen har jag med, fuskade idag o har ätit choklad som jag tidigare sa. Aldrig mer säger jag bara. Fy fan. Nu gör sig magen påminnd och jag har ont :(


Tidigare idag, när jag var hos farfar gick jag in på toaletten för att kissa o kollade mig själv i spegeln.
Enfast jag stod där med halvsmutsigt hår-halvt på sne uppsatt, förstora jeans och en slit och slängtröja så såg jag faktiskt helt okej ut. Jag vet att jag inte är ful, fast jag ibland kan känna mig som så. Jag ser bra o jag vet att det finns folk som faktiskt skulle kämpa för mig. Jag är inte värdelös. Så med andra ord, är du inte intresserad, låt mig veta det. Det är inte rättvist mot någon om jag återigen är satt i en lögn.
Nu tror jag iofs inte att det är så, jag litar på det lilla som är nu. Jag har mitt hopp i det.
Men man kan aldrig vara helt säker på någon annan än sig själv.

Nu ska jag återgå till mitt BB, eftersom jag blev störd sist. Men Danne, kom gärna förbi sådär spontant igen. Alltid kul med överraskande besök :D

Tjing!

Gottegris


Sitter här och belönar mig med choklad vilket INTE är tillåtet. Jag vet att detta kommer sätta igång det onda. Äre värt det? Näe, inte direkt. Har för mig att dessa bitar var godare än de var. Fy, är besviken :(
Var till Arninge och handlade lite mat med min bror, självklart blev det mer än jag engetligen skulle handla, nu menar jag inte maten utan vi smet in på ÖB så fyllde på mitt reda överfyllda lager med schampoo o liknande. Det vart megadyrt :( När vi sen kom till Lidl, där jag köper min mozarella ( den är billig där, halva priset mot i en annan butik) så visar det sig att de e SLUT? WHAT?! Jag blev arg. Ska knata ner dit imorgon o köpa på mig ett lager.
Mozarellan är faktiskt godare än chokladen jag har här brevid. Skumt!

Innan vi skulle åka så var min bror in här o störde mig massa o pratade på non stop. När han skulle ut vare en mindre källarspindel ute och spatserade UTANFÖR mitt rum, på väg in. Efter lite gnäll o tjaj dödade han den men sa att jag fick ta papper och slänga den.
Jag VÄGRADE o vi sa att vi skulle låta den ligga kvar där, mosad, tills pappa kom hem (vilket han gör ikväll) . När jag själv sen skulle ut ur mitt rum hade jag helt glömt bort den, kom på den igen när jag var i trappen o såg att den inte låg kvar. Skriker i ren panik o frågar om han tog bort den, att den annars satt under min strumpa. Jag hade verkligen panik. Han säger lungt, utan att uppfatta vilket läge jag är i, att han tog bort den.
Ibland älskar jag min bror, massor. Tänk om den suttit under min strumpa.
Jag hade dött.

Nu ska jag kolla fredagens avsnitt av BB.
O bara för att informera er så hejar jag helhjärtat på Gurkan. Åker han ut slutar jag kolla. Så jävla härlig människa det där :)

Tjing!


13 Mars


Har precis vart ute och kört, till Kallhäll och tillbaka, vart fika/lunch hos min söta farfar :) Var faktiskt länge sen jag träffade honom. Inte okej.
Min farfar är mitt andra hem, är det nåt hemma, nåt knas, med vad som helst, så vet jag att hans dörrar alltid står öppna. Det var under en tid när jag var 17 då jag inte fick bo hemma pga en kille jag precis lämnat, rädlan att jag skulle gå tillbaka, åka dit när mina föräldrar sov gjorde att dom hörde med farfar om jag fick bo där en vecka. Vilket jag fick, jag älskade det. Har tidigare bott med honom och det funkar faktiskt riktigt bra. Dom får ut mig, låter mig inte sitta inne och deppa ihop, tar med mig ut på prommenader, hittar på småsaker. Jag har honom och hans sambo att tacka för mycket.

Men iaf, körkorter ska nu tas. Pappa sa idag att om jag bara tar det lite lugnare och pluggar teorin så har jag mitt körkort sen. V.15-17 kommer han inte kunna köra med mig så under den tiden ska jag köra med skola, sen ska jag fan ha det. Eftersom skolan knasar nu ska jag satsa fullt ut på körkortet.
I sommar jag ska bila ner till öland men mina fina, körkort kan vara en fördel då ;) Känner även när jag är ute o kör att jag verkligen vill ha det nu, det skulle underlätta så mycket. Ta bilen till jobbet, när jag ska lämna huset överhuvudtaget. Måste dock fixa bilen snart men det tror jag att min favorit hjälper mig med, om han kan ;)

Ska iväg och handla mat med min bror nu. vi hörs senare.

Tjing.


12


For every minute you are angry,
You lose 60 seconds of happiness


Dubai. Fredag


Vaknade upp av att min lilla gotjej kom in o väckte mig, gick ner och åt frukost och sen vidare till Pingvinklubben. Mikael och Therese skulle ha en dag vid poolen, skulle byta av mig runt kl 1 så jag skulle få lite ledigt med. Vi lekte återigen massa, denna dagen gick det bra. Inga irriterade ungar denna dag, dom var där men var snälla och lät oss vara.
Vi målade snäckor, byggde pussel o busade massor. När dom stängde kl 1 var Therese och Mikael inte tillbaka så jag tog med min tjejerna till poolen, där jag visste att dom var o bytte av dom. Sprang upp på rummet, bytte om o ner till poolen igen. Riktigt mysig pool faktiskt. Vart en annan än den vi var vid första dagen. Fanns bar i denna så jag beställde lite mat. Plaskade runt lite för mig själv när jag väntade. När klockan närmade sig 3, då vi skulle mötas begav jag mig upp o duschade o fixade. Dom kom sent, med två helt utslagna tjejer. Det hade vart ansiktsmålning och funnits en hoppborg. Dom somnade direkt, både barn och föräldrar.
Jag kände inte för att sitta på rummet, hade bestämt mig för att inte sova så jag tog kameran o begav mig ut. Gick ner till stranden, det blåste en del men var faktiskt riktigt skönt i luften ändå. Hittade massa fina snäckor. (Kan ta bild sen, har en del med mig hem)
Satt på stranden och lät tankarna fladdra fritt, var helt undebart. Började prommenera längst stranden sen, lät vågorna komma över mina fötter.
 Åhh, jag vill tillbaka.

Hotellet
En del av vårt hotell.
Det runda var det vi bodde i. Det större runda med fortsättning var huvudingången
.

   


Efter ca 1 timme där nere började jag röra mig tillbaka mot rummet. När dom andra vaknade lämnade vi hotellområdet och knatade iväg längst gatan för att besöka Dino Live, tills tjejernas förtjusning, iallafall Maddes. Bell tyckte det var lite läskigt.
   

Väl tillbaka på hotellet vart det roomservice för mig och Mikael, Therese hade blivit sämre av att gå runt när det var kallt och blåsit så hon la sig. Madde somnade som en stock. Bell satt uppe med oss ett tag.
Sen slocknade även hon.
Denna kväll blev det massa prat, utan att överdriva. Jag kände att jag kunde öppna mig och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt, nu vet han lite mer varför jag är som jag är ibland. Det var även skönt att få höra hans åsikt i vissa sammanhang, att han faktiskt förstod mig. Han fick mig och tänka lite annorlunda.
Vilket resulterade i att jag, för min del, tog ett stort steg när jag kom hem.

Efter många timmars prat bestämde vi oss för att vi skulle sova, så jag kröp ner breve en sovande Bell!




12 Mars


Vaknade upp med att det utan att överdriva brände i hela magen, gjorde fruktansvärt ont. Dock gick det över efter ett tag. Skönt!
Gjorde min frukost, även idag bestående av ägg, te och proviva. Har dock både igår och idag shottat en halv pressad citron. Det ska vara bra mot sjukdomar, även hålla dig borta från dom. Så en halva ska jag fortsätta hälla i mig varje morgon. Orkar inte vara sjuk mer. Har snytit mig så mycket att min näsa torkar sönder, o hur snyggt är det? ;)
La på en ansiktsmask för ett tag sen o när den var av dränkte jag mitt fejs i ansiktskräm. Den mjuka lena känslan ska jag ha tillbaka, har fått massa torrfläckar. Inte det sexigaste direkt.
Ska börja ta hand om mig själv på riktigt nu, inge fusk o grejs. Inbillar mig att jag fick ont i magen för att jag åt chips och godis igår, var ett tag sen jag gjorde det innan. Åt iofs inte mycket alls. Framsteg ;D

Har tänkt städa o så idag, får se hur det går. Måste iallafall bädda rent och starta en tvätt. Är ganska kul o tvätta faktiskt, lärde mig inte det förns jag var 20. Bättre sent än aldrig ;) Men jag hatar o hänga det, o vika. Då måste jag ju veta vems som är vems. Underkläder till mina bröder är svårast att hålla koll på, så nu vet ni det ;)

Ska o jobba med mina flickor idag, skulle vart där kl 18 egentligen, men som ganska många gånger annars har dom fått för sig att dom vill att jag kommer kl 17 itsället, mer pengar åt mig :D

Nu ska jag fixa lite. Typ.

Tjing!


Dubai. Torsdag


Vi vaknade upp väldigt utvilade men samtidigt väldigt sega. Madde hade feber o jag och Therese var förkylda. Kul start på resan. Har nu i efterhand kommit på att det enbart var vi tre som badade som slutade med sjukdom ;)
Vi begav oss iaf ner till frukosten för att sen gå ner och kolla stranden. På tillbakavägen hittade vi den omtalade Pingvinklubben, en klubb dom hade på hotellet för barnen. Vi gick dit o kollade vad det var, Therese och Mikael tyckte det verkade okej och bestämde sig för att åka och handla lite bröd och yhogurt att ha uppe på rummet så jag vart själv med tjejerna. Efter lite bus o lek bestämde dom sig för att laga mat åt mig och försvann in i det lilla huset som stod uppe i sanden. Jag satte mig på en stol utanför o dom började pyssla med sand och snäckor. Allt gick bra tills två Tyska (tror jag) ungar kom och tyckte det var förbannat kul o springa runt huset o skrika in i varje fönster. Mina tjejer uppskattade det inte och jag gjorde vad jag kunde för att få dom att sluta, dock utan resultat. Madde vart ännu räddare och tårarna kom. Då gick vi.
Uppe på rummet igen tog det inte lång tid innan dom båda somnade. Trötta små tjejer :)
Jag gick in till mig och la mig för att läsa, efter inte alls lång tid kom föräldrarna hem igen o vi satte oss och åt lite av det som köpt, pratade även massa vilket jag tycker är jätteskönt för nu står jag dom närmre.
Vi bestämde oss för att gå ut o äta på en av hotellets restauranger senare mot kvällen. Det gick ingen vidare. Madde var fortfarande dålig och Bell ville inte sitta still så jag tog med mig dom båda upp på rummet där vi kollade TV, mös och åt lite mat.


Jag älskar denna söta lilla varelse, något så fruktansvärt :)


Båda tjejerna somnade, ganska sent. Men dom somnade iaf ;)
Jag gick över till mig, läste tills dom kom hem o sen somnade även jag :)


Hemma


Åkte över till Linn tidigare idag, fick springa till bussen men jag han :) Danne kom även över dig senare. Alltid lika mys att träffa min favorit. Han är en bra vän den där lilla knasen :)
Vi halvkollade lite på TVn som nog mest egentligen var på i bakrunden o pratade en massa. Har inte träffat dom på evigheter, söndagen innan jag åkte måste det vart. En evighet med andra ord. Inte okej.
Kom nyss hem iaf, snälla Danne körde mig hem. Men inte för min skull utan för att han hade lite planer här i Täby. Mihi :)

Imorgon ska jag försöka få lite plugg gjort samt städa mitt rum. Det är två måsten. Skolan ligger jag efter i och mitt rum tänker jag inte ens kommentera ;)
Ska även över till mina tjejer och spendera kvällen med dom, mysmys. Saknar dom lite, enfast det inte ens är en vecka sen jag såg dom sist. Men man blev van att ha dom nära hela tiden. Go ungar :)
Detta påminner mig att jag ska skriva lite mera om Dubai med. Övergår till det.

Tjing!

11


You'll never know its wrong until you try it.
Give everything a chance until it gives you a reason not to


Sjukt


Snubblade över denna video och den gör mig rädd. Självklart visste jag att det finns många unga som vill ha en liten bebis, en gullig liten krabat. Men att hon är såhär desperat, det är läskigt.
Hennes mamma är rädd för hur allt ska gå. Genom att bara kolla på filmen förstår man att skulle hon bli gravid skulle hon aldrig klara av att ta hand om det. Hon förstår inte allvaret, och hon är själv ett barn. Vissa i ung ålder klarar av det, andra inte. Alla mognar olika.
Detta skriker dock bara misslyckande!



Att skryta om att man legat med si o så många, oskyddat. Att man har gjort det i parken, i köpcentret eller i skolan. Det är inte friskt. Jag hoppas hon får allvaret förklarat för sig innan det är försent.
Lås in henne annars. Hon kan ju inte ens ta hand om sig själv.

Usch!


<3


Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, men denna gång tänkte jag låta orden tala.






Nån som vet hur man tar bort själva bilden och bara har den gråa lilla remsan kvar?



11 Mars


Det är sol ute idag, vilket menas att jag har vårkänsla. Vågar dock inte gå ut för det kommer säkert vara skitkallt. Har ingen lust med det. Då stannar jag hellre inne där det är varmt ;)

Vaknade lagom tidigt idag, fruktansvärt irriterande. Jag ville sova länge idag, det var min plan. Hade iaf världens spänningshuvudvärk o det har jag fortfarande. Den ger inte med sig. Tror det kan bero på allt krångel med skolan. Har ju missat en del. Skolchefen återkommer inte, svarar inte på min mail o när jag väl fått ett svar där han skriver att jag ska berätta vilka dagar och tider jag jobbar, tror ni jag får nåt mer svar efter det? Nej, självklaert inte. Funderar starkt på om jag ska ringa Lotta på måndag o hoppa av kursen jag har nu o söka enstaka kurser. Praktiken kommer försvinna då o det är ju helt klart ett minus men jag kan inte fortsätta såhär.
Jag vet att skolan är viktigare men jag kan inte sluta jobbet än, jag har inte råd med det.
Får ta tag i allt på måndag. På tisdag ska jag ju som tidigare sagt söka jobb, måste ha nåt mer. I need the money.

Ska över till Linn ikväll o äta middag tillsammans med henne, Danne o hennes små. Även träffa hennes lilla vovve hon skaffade under tiden jag inte var hemma.
Jag vill också ha en liten krabat, dock måste den göra precis som jag säger o inte kissa o bajsa inne. Då blir jag arg :)

Nääe, vad sägs om lite mat på detta? ;)

Tjing!

Dubai. Ner resan!


Nu har jag skapat en ny kategori där jag ska berätta för er om Dubai. Tar dag för dag så det inte blir ett meterlångt inlägg. Vet att dessa inte är uppskattade ;)

Vi börjar med ner resan, tisdagen den 1 Mars ;)
Jag vaknade upp hos finsaste killen, lite halv panik då jag ännu inte hade packat klart + att jag började få ont i halsen. Åker raka vägen till Täby centrum och växlar pengar, köper lite att äta och åker hem. Packar det sista o tar en snabbdusch, sen var det bara att ge sig iväg. Kommer till Mörby o har precis missat bussen, beger mig då in o hanlar hudkräm och duschhandskar för det kom jag på att jag glömt ;)
Går på bussen o kommer fram. Får då veta att jag ska hämta tjejerna på dagis. Mikael kör mig o jag går in o möts av superglada små tjejer :) Madde hade bestämt sig för att hon alls inte ville åka buss så vi gick hem. Bell orkade inte hela vägen så henne fick jag ta på höften, men Madde var duktig :)
Väl hemma blir det lite bus o sen kommer Taxin. Vi åker mot Arlanda och checkar in, lämnar bagaget o beger oss till nåt rum där det sitter fullt med kontorsnissar som också väntar på sitt plan. Ca 20 min senare är det dags att gå på. Tjejerna tycker det är ganska spännande då det är första gången på ett plan för dom båda. Men det gick bra. Starten tyckte dom nog inte var nåt speciellt, man märkte iaf ingenting på dom. Vi mellanlandade i Köpenhamn o fick även där sitta med massa kontorsnissar, fast denna gång hade dom ett barnrum vilket uppskattades av tjejerna :)
Bar sen av vidare mot självaste Dubai. Denna resa tog längre tid och jag gjorde vad jag kunde för att sova. Hade två säten så kurade ihop mig där, dock var inte det de lättaste då jag är ganska lång. Men lite sömn fick jag nog. Han även med en film. Black swan. Heter den så? :P Var väl helt okej, men inte alls en av de bästa jag sätt.
När vi skulle landa trodde jag helt seriöst att mitt öra skulle sprängas. Nu i efterhand vet jag att det var för att förkylningen var på gång. Gjorde förbannat jävla ont.
Väl framme hämtade vi vårt bagage och gick till våran förbeställda taxi ;)
Vädret var inte vad jag förväntat mig. Blåsigt och grått.
Efter vi packat in oss i ett av två rum böt vi om till badkläder och gick ner. Madde var snabbt i o jag följde efter, Bell var lite kinkig, stod gärna på kanten och blötte fötterna. Therese var i en stund hon med. Dock var det fruktansvärt kallt så jag drog mig upp o mös in mig i handduken. Poolen var i skuggan o det var fasen inte vidare varmt i luften.
Efter att ha fått upp Madde bestämde vi oss för att gå upp på rummet o sova lite, vilket vi även gjorde.
Vaknade ca 3 timmar senare o får veta att vi ska byta rum, så det var bara att packa ihop o flytta. Fick ett mycket bättre rum denna gång, men dörr emellan så vi slapp gå ut i korridoren för att komma in till det andra.
vi la oss nästan direkt igen o sov bort hela dagen. Var behövligt då ingen hade sovit nå vidare under resan.

Här är bilder på mitt ru, det jag fick efter vi bytte :)

    
  


10


When you feel like giving up,
remember why you hold on for so long in the first place


Heeej


Hamnade i centrum, växlade mina pengar, fick 540kr :D La in dom på banken och gick o köpte nässpray. Begav mig efter det till bibblan o lämnade tillbaka två böcker, vart förbi hemköp efter det och handlade lite mat.
Har även idag levt på mina ägg. Blev 3 till frukost tillsammans med mitt te och ett glas proviva. Till lunch körde jag på en omelett igen. O nu på kvällskvisten åt jag en grapefrukt.
Det konstiga är att jag inte känner mig hungrig, bara fruktansärt sötsugen, men det är inte ovanligt, det är jag ju alltid. Speciellt när man sitter framför datorn och inte gör någongting då är det underbart att ha nåt att smaska på. Men nehej. Inte för mig inte. Småätandet ska jag lägga av med. Fortstätta med mina ägg, behovet dämpas lite då ;)

Planerna inför imorgon har ändrats lite, Linn ska vara hundvakt och vill att vi kommer dit. Har inte fått tag i Danne om det än. Hon ska dock ut sen, hon vill ha med mig men som bekant är jag sjuk. Hade det inte vart för att jag ska jobba på lördag hade jag kanske övervägt att följa med men nu känner jag inte för det. Bakis och förkyld.. Nääe, jag känner nog inte för det. Vill bli av med det här nu så jag kan börja träna igen.
Ligger o kollar på min gymboll här i mitt rum o vill inget hellre än att ta fram den o rulla lite. Det är iofs ingen bra idé när man är sjuk så jag avstår. Men det är frestande, grymt frestande.

Vi har iallafall planerat in att på tisdag ska vi mötas upp kl 10 och gå runt och söka jobb innan jag ska o jobba. Nu jävlar ska det hända grejer.

Meen nu kära människor ska jag återgå till att tillägga saker på mitt Dubaiskrivande.

Tjing!

Jobb


Ska snart bege mig till centrum o fixa allt jag planerat.
Men först tänkte jag dela med mig lite o be om er hjälp.

Som det är nu jobbar ju jag som barnflicka, vilket förmodligen ni alla redan vet ;)
Nu till saken, jag har tänkt sluta med det. Jag vet inte om jag kanske sagt det tidigare? Men så är det iaf. Jag vill ha ett jobb som är på dagarna, ett vanligt jobb. Inte ett där jag enbart jobbar eftermiddagar, när alla andra slutar. Självkart är jag villig att även jobba kvällar och så, men jag vill inte vara ledig varje förmiddag o sen åka till jobbet på eftermiddagen.
När mitt kontrakt går ut på Hemfrid så slutar jag. Bell o Madde komme jag dock inte sluta hos, det är mina tjejer o jag tänker inte lämna dom förns jag verkligen måste.
Ångest in för den dagen.
Men iaf, har ni nåt ställe ni vet att dom söker personal, egentligen vad som helst, så hör av er. Jag är öppen för det mesta ;)
Helst av allt vill jag självklart jobba i butik, mest av allt i Kista. Dom har öppet sent vilket innebär massa ob ;D
Jag har ju varit där förut, på H&M. Jag älskade det, älskade personalen. Vissa har slutat och när jag är där är det nästan bara nya ansikten jag ser. Men det gör mig inget, det är där jag vill vara. Det är där jag mår som bäst.

Som sagt, vet ni nåt, tell me :D

Nu ska jag byta om o kila iväg.
Tjing!


Tjingeling


Som så många andra följer jag skitprogrammet Big Brother.
Dock har jag inte kanalen så får ligga framför datorn o kolla efteråt. Missade ju en del när jag var i Dubai så jag håller på o kollar ikapp nu :)
Såg nyss avsnittet från i söndags, när dom visade de nya hunkarna. En av dom sa en smart sak :
"Det gäller att visa en tjej att det är hon som gäller och ingen annan"

Så jävla sant.
Håll mig hårt eller släpp mig helt. Låt mig inte leva med falska förhoppningar.


10 Mars


Blev ingen bra uppdatering igår men jag kände inte för det. Hade en slappdag framför TVn istället. Var längesen faktiskt, kollar aldrig på TV längre. Dock vare bara massa skit program, men ändå :)
När jag är sjuk så äter jag antingen väldigt mycket eller inte alls. Igår var en konstig dag, gällande maten. Fick höra av pappa att ägg är bra när man är förkyld? Det satte sig iaf i min skalle o jag åt det till frukost, med proviva och te, sen till lunch blev det omelett, vilket också består av ägg..
Till middag blev det en grapefrukt.
Min mamma har ju kommit fram till att jag från och med igår ska fixa min egen mat för att hon inte längre orkar hjälpa mig. Snäll liten mor man har. Anledningen till att jag fuskat tidigare när det kommer till maten är ju faktiskt för att jag inte har mått bra, jag har testat mig fram o nu när jag äntligen vet, då vill hon inte längre, för att det inte är bra enligt vad hon hört. Men är det inte ändå jag som vet bäst vad som passar och inte för mig?

Tog även ett lååångt bad igår. Så fruktansvärt skönt. Låg där i över två timmar. Underbart. Peelade, skrubbade o körde hårinpackning samtidigt som jag bara låg där, lyssnade på musik o mådde riktigt bra :)

Linn ska slinga håret imorgon och frågade om jag ville göra det med. Jag vet inte? Borde jag göra det ljusare? Det är fint som det är nu men samtidigt tror jag att lite ljusare skulle vara fint det med.
Får ta o fundera lite på det. Har tills imorgon på mig som sagt :)
Ska även träffa min favorit imorgon, härliga lilla knas Danne :D Honom tycker vi om :)
Vad som händer o sker vet jag inte, har bara fått veta att vi ska befinna oss här. Blir till o städa ordentliget då, är inte vidare fint här om jag ska vara helt ärlig.

Idag ska jag till banken, bibblan o försöka ta mig till en mataffär o köpa hem lite mat.
Uppdaterar er under dagens gång :)

Ska även få in om Dubai antingen senare idag eller imorgon..

Tjing!


Snabbis



Fick ett sms av tjejernas pappa nyss.
Bell hade hört vattnet rinna o sagt
Fi duschar!
Lillskruttan trodde jag var där, det sitter väl kvar efter Dubai :)


Blä blä och återigen BLÄ!


Nu är jag trött på detta. Jag skulle komma hem o ha kul. Träffa min kära och tvinga min favorit o leka lite med mig. Men istället ligger jag hemma, är helt slö o sover bort hela dagen. Igår somnade jag liksom strax före 10 och sov hela natten, hur ofta händer det? Kommer inte ens ihåg sist det var.
Jag hostar som en galning, jag är täppt, kan inte andas och låter som jag vet inte vad.
Det piper o har sig i lungorna när jag andas djupt och efter jag har hostat. Lite jobbig då det samtidigt typ vibrerear lite?
Imorgon är det jag som åker till apoteket. Måste även lägga in mina pengar jag fick efter resan på kortet och växla tillbaka lite till svenska konor.
Har även ont i hela högersidan i ansiktet, ingen aning om varför men så är det.

Tyckte synd om mig själv så drog med mig min bror till ica och köpte B&J. Mår dock illa nu. Jag ska inte äta sånt.
Har flera gånger bestämt mig för att jag ska bli nyttig. Men vet ni vad. Nu skiter jag i det, allt som har med dieter och göra. Jag tänker träna mig i form och samtidigt äta det jag känner för.
Jag lever en gång och tänker ta vara på det.
Nej, jag är inte helt nöjd med min kropp, finns en del jag skulle vilja fixa. Men det finns en av mig och jag vet att det går att tycka om mig precis som jag är.
Mat är bra och nyttigt, godis kakor och allt sånt är också jävligt gott. Så jag tänker äta det. Dock inte i stor mängd för det skulle jag bara må skit av. Men i måttliga mängder.
Jag är trött på allt snack som har med vikt o göra. Jag är som jag är o så länge jag inte mår dåligt över det, så länge jag inte skäms mer över mig själv så är det precis såhär jag tänker vara.
Alla jävla pinnsmala människor i alla tidningar, alla som har den kroppen jag egentligen skulle vilja ha. Vad är det som säger att dessa människor inte är missnöjda? Jag tror aldrig man blir riktigt nöjd, är det inte det ena är det de andra.
Jag ska ändra min inställning. Jag ska bli nöjd!

Hare bra.
Tja!


8


Sometimes people put up walls,
not to keep others out,
 but to see who cares enough to break them down


Jag förstår inte


Återigen har jag haft ett samtal med min "kära" mor. Förstår inte hur vi alltid kommer in på en o samma sak när vi pratar. Alltid ska hon dra upp samma gamla argument, ett hon vet inte biter på mig. Det funkar inte att avstå från det, jag mår inte bättre för det. Hon säger att hon tjatar om det för att hon bryr sig. Men hur hon då kan ha lök i princip ALL mat hon lagar, när hon vet att jag inte mår bra av det. Låter det logiskt?
Gång på gång har jag kommit hem, i hopp om att jag ska kunna äta maten hon lagar, men jag har även gång på gång blivit besviken när jag kommer hem o ser att hon återigen gjort nåt med lök i. Visst, lök vill de flesta ha i maten, men lägg undan lite åt mig som inte innehåller det, skicka ett sms där det står att idag är det lök i maten. Du får fixa egen. Vad som helst. Jag vill inte komma hem för att sen ta på mig skorna o bege mig ut i kylan igen o gå till en svindyr butik för att kunna handla något att äta.
O när man väl tar sig friheten att köper egen mat, för att man inte förväntar sig att det ska finnas hemma, då blir det tjaffs på grund av det istället. För då har man inte talat om att man inte ska äta hemma.. Men om löken är i så vet hon ju om det redan innan?
Jag fattar inte, och kommer nog aldrig att göra.

Idag gick det över gränsen och jag har helt och hållet sett att du inte alls "bara vill mitt bästa, att jag ska må bra". Chanserna för att visa det är förbi. Du kör ditt race o håller fast vid det. Vad jag säger har inte betydelse.
Dock är det ju faktiskt jag som lever med det, jag som känner vad jag mår bra av och inte? Ingen annan kan tala om det för mig.
Att du inte lyssnar, inte ens försöker förstå. Det gör fruktanavärt ont. 
Nu ger jag upp hoppet om dig.
Tack för ingenting, "kära mamma".




Här har ni iallafall en glad Fi :)



Håller med, helt och hållet!


Om ändå kärleken kunde vara lite mer som volleyboll.
Man skriker "MIN" och alla andra backar


8 Mars

Helt otroligt egentligen att det redan är Mars. Tiden har gått så fort.

Har ju som sagt precis kommit hem från Dubai. Det var helt otroligt där och jag har bestämt mig för att jag ska tillbaka. Blev inte att se så mycket då 3 av 5 var sjuka. Jag ska berätta mer om allt senare. Just nu ligger jag fortfarande i sängen, har inte orkat ta mig upp än. Vaknade strax efter 8 o har legat med världens hosta o snorat som en tok sen dess. Saknar nässprayen jag hade i Dubia.
Jag har alltid vart livrädd för det, spraya in nåt i näsan, hur låter inte det? Men jag hade inte mycket till val i Dubai så jag körde ändå. Det var inte så illa trots allt ;)

Skulle egentligen träffat min kära igår men jag orkade verkligen inte, flyget gick från Dubai, 8.35 deras tid. Vilket menas 5.35 svensk tid. O sova på flygplan är inte det skönaste så fick väl kanske sammanlagt 1 timme sömn på hela resan, landade 16.35 svensktid. Sov knappt nåt nätterna innan heller, näsan och hostan har hindrat mig. Hade även tjejerna inne hos mig vissa nätter o då blev det inte heller mycket sova. Lite skraj är man ju att man ska rulla över dom. Men det gick bra, inga mosade barn ;)
Iaf, redan vid 8 igår höll jag på o slockna i soffan, men lyckades hålla mig vaken till 10. Då dog jag i min säng.

Ska upp o äta nåt nu. Får uppdatera er lite senare.

Tjing!

7


When you think that there is no hope in sight;
look a little further


Home sweet home


Äntligen hemma, med världens förkylning, kliande hals och en hemsk hosta. Halsen är helt förstörd och lungurna fyllda med slem, piper och har sig så fort jag hostar eller andas för djupt.
Hade turen att bli sjuk samma dag jag kom ner, började känna lite i halsen innan jag åkte men sen slog det om på en dag. Hemskt! Dock vare inte bara jag utan Therese och Madde också.

Nu är jag väldigt trött o orkar inte skriva mer, får ta det imorgon. Har liiite bilder med ;)

Nu ska jag uppdatera mig med min bror sen se ett program på tv min mormor tipsade om. Var lite om sånt som har med min sjuka o göra. Får se vad det är för nåt, om det är till nån nytta..


Tjing!

6


Finner jag inte min väg,
skapar jag den


5


Den som inte begår misstag provar aldrig något nytt


4


Det finns egentligen bara en hake med Kärleken:
den ständigt närvarande rädslan att förlora den


3


Sådant du inte tycker om hos dig själv kan en dag bli skälet för någon att älska just dig


2


We will either find a way or make a new one, but we will move forward


1


Avundas aldrig någon annans lycka - du känner inte till hans hemliga sorger


Dubai


Tidsinställt!


Jag sitter förmodligen på planet nu, ska nog snart lyfta.
Äntligen får jag lämna detta kalla o spendera en vecka i solen.
Ska tänka på er här hemma i kalla Sverige ;)

Dock ska jag mellanlanda i Köpenhamn, för att sen en timme senare åka vidare! Suck.
Dom borde ha direktflyg!


Citat


Eftersom jag inte kommer vara hemma på en vecka kommer jag heller inte ha tillgång till internet, iaf inte som jag kommer använda.
Vad jag vet nu ;)
Så har satt på tidsinställda inlägg där det kommer komma upp citat.
Helt dött kommer det därför inte vara.
Kanoners :)

Tjing!


RSS 2.0