26 Maj


Måste börja med att tala om att världens finaste Madde fyller hela 4 år idag :) Var och jobbade med henne och Bell igår, köpte såklart med mig en present som jag fick sms om imorse att hon blev glad över. Hon fick en Kitty film :)

Idag har jag iaf börjat med 13dagarsdieten, vilket gjort mitt humör sämst. Vart i stan hela dagen idag tillsammans med min fina. Åt en sallad gjorde vi med, annars hade jag nog varit ännu mera lättirriterad än va jag redan är. Blev en "sníckers" efter det. Inte godisen utan drickat, med kaffe. Var riktigt gott faktiskt :)
Begav oss till frissan sen då Linn skulle klippa sig, hur det gick är en annan historia. Kollade lite i butikerna där i närheten, köpte en jättefin klänning, får se om den åker på i helgen, då kan ni får bild tillomed ;)
Linn åkte iaf in till stan för att träffa upp en gammalvän, själv orkade jag verklgen inte så nu sitter jag här med ansiktsmask och ska snart kolla film.
Chipsen som ligger i min brors rum känns väldigt frestande.
Men jag ska inte, nu är det på allvar.

Tjing!

Liten fi :)


24 Maj

Var och jobbade lite igår, hem och äta efter för att sen ta bussen för att träffa A. Tog en sväng i skogen, överdriver inte det minsta när jag säger att jag har myggbett ÖVERALLT, mitt i pannan, massa i hårfästet, på axlarna, och mina knän är inte att tala om. Hemskt.


Utrota de äckliga små krypen!


Tog mig hem och mös ner mig i sängen framför en film med min fina. Som förövrigt är på sitt nya jobb idag. GRATTIS till henne, så nu håller vi alla tummarna för att det går bra för henne :)
Själv sitter jag här med en kopp kaffe, jag vet det är skitäckligt, men jag måste lära mig inför dieten.
Hur som är det plugg och jobb idag. Får se om det händer nåt mer men det känns inte troligt.

Tjing!


23 Maj

Haha, skulle gärna vilja dela med mig av helgens händelser men vissa saker är inte menade för bloggen ;)
Hamnade iaf i väby, drack lite, drog till Magget och sen hem. Mer behöver ni inte veta.

Igår skulle vara en pluggdag, det med. Dock var vi båda helt slut efter helgen så det blev inte så mycket av det. Måste plugga idag, måste måste. Får bli senare, ska och jobba nu snart och sen möta upp A en snabbis . Efter det har jag inget annat val än att ta mig i kragen och få iväg alla uppgifter. Innan onsdag skulle det vara bra om dom var inne då jag inte trot min pluggskalle kommer må nå vidare ;) Onsdag till söndag, hur ska jag palla?
På fredag är iaf sista dagen när det kommer till skolan. Måste hinna med mitt engelskaprov med. Nu blev det lite panik :S
Såg massa skräckisar igår, 3 st iaf. Dem var inte bra, sämst. Jag som är väldigt lättskrämd vart inte rädd. Självklart röck jag till lite, mer var det inte.
Kanske blir nån ikväll med.
Idag drar havregrynsgrötdieten igång med. Fast en kaka slank ner. Jag visste ju vad som fanns i lådan i kylen. Men nu är det slut.
Ska lära mig dricka kaffe med och köpa några grapefruits, dem är okej :) Efter helgen ser det ut som att det är 13dagarsdieten med. Måste fixa kroppen nu. Inte mycket mer än en månad tills vi ska till öland. Allt måste vara bra då.

Nääe, dags och fixa det sista innan jobbet kanske?
Har ni någon riktigt läskig film får ni gärna tala om vad den heter . ;)

Juste, var ju och klippte mig förra veckan , såhär blev det. Dock med uppsatt. Men bättre än inget ;)




PUSS


21 Maj


Ögonen är tunga, gör nästan lite ont. Blev inte mycket sova inatt. Åkte hem tillsammans med min fina vid 9, för vi skulle plugga. Dock slocknar vi båda och tar oss inte upp förns typ 3, äter lite och nu sitter vi här med varsin dator.
Skulle fan behöva ta mig in i duchen.

Igår hade jag kul , mestadels. Blev lite smågnabb, men vi båda hade väl egentligen våra anledningar. Hur som är saker och ting bra nu :)
Som sagt, man ska inte somna osams och det gör vi faktiskt inte. Vi e bra helt enkelt.

Får se om det blir Väsby ikväll eller vart vi hamnar, planen är iallafall att vi ska träffa Alex. Vart vi hamnar återstår att se.

Tjing!

18 Maj


Fick tillslut tag på  K igår så blev att åka dig efter maten. På väg till bussen kom regnet lite smått. Väl på bussen kom åskan och en hel drös med blixtrar. Tror en slog ner i bussen då det blixtrade till riktigt jävla ordentligt. Sen kom regnet, droppar stora som jag vet inte vad. Skulle vänta i Danderyd på nästa buss i ca 10 min, o såklart har dem tagit bort taker för att dom ska renovera. Roligt? Nej, inte precis, det öser verkligen ner, o sen kommer haglet. Var lagom blöt när jag klev på bussen, chauffören skrattade åt mig :O Iaf då, ca 2 min efter jag klivit på så slutar det regna och solen tittar fram. Måste ju erkänna att man brann lite inne då, så jävla typiskt att det ska regna just de minuter jag är ute utan tak.
Kom hem till K helt genomblöt, de såg ut som jag kissat ner mig. Skit snyggt ;)
Blev att fixa ner lite filmer vi tänkte se, dock han vi bara med en då tiden sprang iväg och jag skulle möta upp min fina för att åka hem tillsammans :)

Idag är det tänkt att vi ska ut i spåret och förbränna veckans småätande. Måste bara vänta på maskinen ska bli klar :)
Nu jävlar ska kroppen faktiskt komma i form. Detta är inte riktigt okej längre. Måste göra nåt åt det.


Herrå :)

17 Maj


Igår mina damer och herrar fick jag en inneboende, världens bästa tillomed, inte alla som får det ;)
Pluggade massa igår med, duktiga jag :)
På kvällen blev det att åka hem till K och J för att se film. Blev en snabbis ner till Statoil för att köpa lite att äta till :)
Svullovarning :O
Åkte iaf hem sen tillsammans med min fina och slocknade nog ganska fort.
Vaknar upp imorse och ser att Tele2 har stängt av mitt simkort, skitförbannad ringer jag kundtjänst, blir skickad från ena till den andra i ca FYRTIO minuter. Fick tillslut nog. Dom kunde ändå inte göra nåt. Klockan var ca 8 här, kl 12 skulle posten komma, som förhoppningsvis skulle innehålla mitt nya simkort. Tiden gick fruktansvärt långsamt kan jag ju tala om. 11.30 orkade jag inte vänta mer, gick ut o kollade i brevlåda och WIHOO. Där låg det :) Fyller på det direkt, kände mig som en människa igen ;) Dock är det fortfarande nåt fel då det dras pengar när jag smsar, när det ska vara gratis. HATA tele2..

Men men, nu sitter jag här, helt ensam och försöker få tag i K, utan resultat. Ska förmodligen dit ikväll igen. Så är iaf planen..

Nääe, nu är jag hungrig.

Herrå

16 Maj


Detta med bloggen är inte så kul längre.

Men om fredagen då, har fått höra att vissa väntar på ett uppdatering om vad som hände.
Vi började i Täby centrum, banken och bibblan. Vidare till Solna, hämtade det som skulle hämtas. Till kista, kollade i butiker, tog ännu ett hål i örat, hämtade biljetter, åt. Hem till Kajsa, lämna Linns saker. Mot Hellströms, tog en cider, pratade, hälsade på Thomas. Tillbaka till Kista, köpte godis, fikade, gick in på bion. Så fort den börjat sätter några idioter igång snacket. Ber dom flera gånger att knipa igen. Lyssnar dom? Nej, självklart inte. Inga braighta människor det där inte. Puckon. Filmen var iallafall sjukt läskig. Efter bions slut är det mörkt överallt och jag skulle ta mig hem, själv, komunalt. Får lite panik. Ringer min bror, han kan inte. Ringer min far, han orkar inte. Ringer min bror igen, han ska inte ens hem. Tar modet till mig och ringer Kenny. Han tvekar, jag tar det som ett nej, lägge på och går till bussen. Då ringer han. Han kommer :)
Samvetet var inge bra, men jag vart glad över att  han kom då jag var livrädd redan som det var. Han kör mig hem o det blir en del prat o så innan jag hoppar ur bilen ;)
In o sova för att vakna, packa, äta och åka.
Min gammelfarmor hade fyllt år så vi åkte upp och firade henne. Åt och sov var vad som hände där uppe.

För en vecka sen tog den slut, jag slarvade under veckan o nu är den här igen. KUL!


Jag vet inte hur jag ska tolka dina handlingar.


Nu ska jag plugga. Tjing!

13 Maj


Fredag den 13 idag. Läskigt ;)
Hoppas på en bra dag ändå, ska ju nämligen på dejt idag med middag och bio, skulle tydlige vara en läskig film.
Tror jag vet en  som inte kommer kunna sova inatt ;)
Vaknade iaf upp med min fina idag, precis så det ska vara. Allt är så myccket bättre då.

Har sagt upp mig på praktiken så den ska jag ta igen vid ett annat tillfälle. Blev för mycket med allt på en gång, min kropp klarade inte riktigt det. Känns mycket bättre nu, dom en tyngd som lyft från mina axlar. Underbart :)

Eftersom jag och min fina är så tuffa lutar det åt ännu ett hål i örat idag. Har blivit ett nytt varje vecka nu, än så länge är det tre nya. Får se när jag känner mig helt nöjd :)

Ska kolla efter min klänning med, jag vill verkligen ha den men hittar de inte :(

Sa upp mitt abonnemang igår med. Skönt, så nu slipper jag tänka mera på det Kommer dock bli dyrare att ringa Linn, men det kära människor, det är hon värd :)

Fick ett samtal av en gammal vän häromdagen med. Blev väldigt chockad. Få se vart det bär av med det hela nu.

Nääe, nu är hon åter från duschen. Såå......

Tjing :)



Världens finaste Linn har namnsdag idag :) <3


10 Maj

Blev inge Cubus idag. Fattar inte vad det är som händer, var och varannandag är jag dålig. Varför förstår jag inte. Kommer hur som bli skönt sen när det är över och jag kan gå tillbaka till mitt liv som det var innan, saknar det lite samtidigt som det är fruktansvärt skönt att ha saker att göra på dagarna. Jag älskar när det händer saker samtidigt som jag älskar att bara vara, inte behöva göra nåt. Inga förbannade måsten. Men sen, vem gör inte det ;)
Vart träning igår, kändes hur bra som helst. Känner inget idag, vilket menas att jag tydligen var lite lat. Ska dit imorgon igen o då fan ska det kännas dagen efter :p
Kan ha med träningen att göra, att jag mår som jag gör idag. Kroppen är inte van, när tränade jag sist liksom, om man inte räknar att jag var ut i spåret i lördags?
Men men!
Sitter ute i solen nu iaf, min favorit ringde och väckte mig imorse, efter att jag somnat om och tyckte inte jag var så smart som låg inne. Så nu sitter jag här och smälter bort. Är 35 grader här, riktigt sommarväder. Går inte annat än att älska det :)
Ska iväg och jobba vid 4 och sen över till Kenny. :)
Måste bara tillägga, att helt fel är det inte att vara hemma en sån här dag, hade jag vart och jobbat hade jag ju missat solen, men inte nu inte :D

Har ju lovat bilder sen helgen med, så det ska ni allt få njuta av :)


Säger ni att ni sett snyggare vet jag att ni ljuger ;)




Finns ingen bättre än dig


Vi har det bra, vi här bak i bilen !



Resten hittar ni på fejjan ;)

Nu ska jag återgå till solen.

Tjing!


9 Maj

Har haft en super mysig helg.
I fredags vart det att åka till Väsby och fira Bella som fyllde 15. Helt ortoligt hur stor hon faktiskt blir, kommer fortfarande ihåg när vi var små. Hon har alltid vart den systern jag aldrig fick. Min fina "kusin" ;)
Lördag blev att fara över till Solna för att träffa min finaste :) Blev lite dricka och fix, sen kom grabbarna, Willy, Jimmy och Kenny. Satt kvar hos Linn en stund sen vidare in mot Ego där Linns klasskompis var DJ. Var nästan helt dött där så vart lite dricka, som vi tidigare bestämt oss för att inte dricka ;)
Kvällen slutade dock inte där. Fortsatte hem till Jimmy och Kenny när det stängde. :)
Söndag var en riktig segdag. Gick ut i solen och somnar, var sjukt trött. Skulle åkt till BB Live men det pallade varken jag eller Linn så vi sket i det, ska boka någon annan dag istället :)
Åkte hem strax efter sju och gjorde absolut ingenting, planerade att sova tidigt men fick ett samtal som drog ut på tiden. Kl 1 somnade jag och 5.45 ringer klockan.
Var ju lagom trött imorse, fy fan. Mormor var förövrigt in och hälsade på mig idag. Alltid kul men ansikten man känner igen :)

Nu ropas det att maten är klar. Blir gymmet med min finaste och lillebror sen.
Bilder som togs i helgen kommer sen, finns på fb om inte annat. :)

Tjingeling!

8


Den som inte kan vara ett gott föredöme kan ju alltid vara ett varnande exempel


7


Oro är den ränta du måste betala när du lånar bekymmer från morgondagen


6


Man kan inte ge människor bestående hjälp genom att göra åt dem 
 vad de själva borde göra åt sig


5


Först lärde vi oss att lita till våra föräldrar,
sedan skolan och så samhället.
 Det har gjort att vi är mycket otränade att lyssna inåt till oss själva


Dangerous





Denna är verkligen farlig. Denna är du. Denna får mig att tänka på dig, på när allt var bra.
Du satt och sjöng, med världens leende.
Hade jag inte redan fallit så hade jag garanterat gjort det då.

Vissa dagar saknar jag verkligen dig!


4 Maj


Trött tjej idag. Var inte alls kul att gå upp imorse. Fy fan va trött jag var. Nog en av de värsta dagarna sen jag började på Cubus. Fy!
Fick börja stå i kassan idag med, riktigt kul. Dock var det viss skillnad för hur det var med H&Ms kassasystem. H&M är bättre, inte lika mycket att komma ihåg, Cubus har mera kampanjer o grejs, som du måste ha i skallen :O
Efter lunch åkte jag hem, slutade egentligen inte då men mådde fan inge bra. Blir hemma imorgon med, för säkerhets skull. Dock tror jag att jag kommer åka och hämta mina tjejer på dagis sen iallafall. Saknar dom lite faktiskt, saknar glädjen i deras ögon när jag kommer in på dagis. Åh, mina älskade små tjejer :)

På tal om småtjejer måste jag faktiskt ta mig till Tullinge snart. Har en till liten prinsessa som jag träffar alldeles för sällan. Och det är inte okej, inte alls. Hon är ändå den jag längtat efter i flera flera år. Som jag tjatade efter en kusin. Men det var värt väntan. Skulle inte kunnat få en bättre :)

Denna helg kommer kännas skum. Ska inte träffa Linn förns på SÖNDAG :O Panik, ångest, OBEHAG. Helgerna är liksom våra :(
Men Bella fyller år så på fredag ska jag dit och fira henne :) O då tänker min kära vän gå på dejt, jag vill också gå på dejt! Vart är min dejt? :O
Det sjuka är, att jag aldrig dejtat. På riktigt. Jag har typ kastat mig in i allt. Men sen ser man ju hur det gått med ;)
Lördag då, har en preliminärbokning med min vän Alex. Han har nämligen ALDRIG ätit Ben & Jerrys så den oskulden ska tas :)


Nu blire film.

Tjing :)

4


Ge det du kan – och inte mer.
Ta emot det du får – och inte mindre


Bild 11

En person du kan berätta allt för.


Det denna tös inte vet, det är inte värt att veta!
Tror dock inte ens det finns nåt hon inte vet ;)


3


Vi är inte ansvariga för precis allt vi råkar ut för,
däremot bär vi det fulla ansvaret för hur vi hanterar det och vilken mening vi ger det


Bild 10

Någon du tycker är väldigt snäll.



Min favvis :D


3 maj


Snö? Sämst. Usch o fy fan. Jag har mensvärk. Orkar inte, ska kolla film.

Herrå!

2


Bakom varje klagomål finns ett önskemål


=S


Denna dag har bestått av väldigt blandade känslor. Jag vet inte riktigt längre.
Vad är det som händer härnäst, vad ska jag göra med det som just nu är?



Förvirrad!


Bild 9

Någon i din släkt




2 Maj


Har ingenting jag kan säga om denna dag, pga vissa saker..

Skapade en ny kategori idag förresten. Musik. Ska försöka börja lägga in någon låt då och då.. Får se hur ofta det blir, men varför inte liksom ? ;) 


What are words





Eric Amarillo - Om sanningen ska fram










1 Maj


Månaderna bara springer iväg. Nu är det inte långt kvar tills jag far till Öland med mitt hjärta och min favorit. Skulle inte kunna längta mera, kommer bli så jävla naaaaajs :D

Valborg blev kanon, dock finns det vissa människor som under vissa omständigheter sjönk i mina ögon. När det påpekades besvarades det med skratt. Du är inte värd nåt för mig mer, du gjorde mig sjukt jävla besviken och jag behöver inte såna människor i mitt liv. You are out. Ett förlåt skulle gjort mycket, just då!

Men jaa, jag är sjukt trött då det inte blev mycket sova inatt ;)
Uppdaterar er mera imorgon. Nu ska jag sova. Kommer inte ens palla film. Som jag alltid kollade innan läggdags förr..

Natti alla människor :)


1


Den sanning du fruktar ska förinta dig
är den sanning som kan befria dig


Citat


Nu har jag ännu en tråkig dag så jag kommer återigen lägga in tidsinställda citat. Läs o njut.
Haha

Tjing!


RSS 2.0