Onsdag!

Midsommar slutade helt okej ändå.. När vi kom upp började regnet ösa ner.. Allt blev värre o jag ville hem mer än någonting annat.. Men sen sprack det upp o jag gick med ner till midsommarstången.. Vart inte så länge då Lina inte uppskattade att dansa runt den så vi gick hem igen. Väl uppe hos Maja hade resten av släkten kommit, blev massa bus med barnen. Dom lurade ut mig i det höga gräset, eftersom att jag är så mycket längre än dom så tycktes det tydligen att det var bäst att jag klev omkring där.. När jag var den ända som inte hade långbyxor.. Men jag klarade mig utan fästingar :D Fast blöt blev jag, mina skor har visst massa hål.. Dags o köpa nya!!
Vart grillat till middag, som alltid.. Folk blev litge runda under fötterna vilket var otroligt kul o se.. Fick massa kul filmer men dom tänker jag hålla för mig själv :)
Senare på kvällen vart det tipsprommenad, jag o min bror kom på delat första plats. Vi e grymma :D
Ëfter de så blev det tårta o brännboll.. O nedrans jävla mygg. Man såg verkligen hur skorna suttit, för det var bara där det inte fanns några snugga röda bett.. O helvete vad det kliade. FY!! Det är nog det värsta med sommaren, alla kryp som kommer fram o framförallt myggen.. Dom borde utrotas.. Dom gör ju ingen nytta direkt.. Suger vårt blod o sen dör.. Vad är meningen med det?
Men iaf.. Vart massa prat inne hos oss senare, var riktigt kul o höra deras gamla fyllehistorier.. :)
Slocknade direkt sen. Helt galet vad trött man blir av att vara på landet..
Lördag blev som vanligt att vi åkte till Beltbosjön, massa mygg där med. USCH!! Grillade lite korv vilket satt fin fint i magen. Blev att gå omkring massa med Lina då hon vägrade sitta still.. O plocka kottar skulle hon, Gounge :)
Blev för mycket med alla mygg så vi begav oss hemåt.. La mig i sängen för att vila, jag skulle inte somna, men det gjorde jag. Direkt.. Sen var det mat, blev film på det då jag var för trött för att göra nåt annat.. Sen vart det sova för natten..
Söndagen städade vi ur oss o bega oss hemåt. Väl hemma somnar jag igen. Helt sjukt!
I måndags mötte jag upp finate Mia i stan för lite shopping :) Var hem till henne för middag o vidare prat efter det. Jag har verkligen saknat dig. O enfast vi inte ses alls lika mycket sen jag flyttade, brukar bli nån gång per år, men ändå är det som om jag träffade dig dagen innan.. Du är ändå en av dom som står mig närmast. Du är unik o det finns ingen som du :)
Tisdagen blev stan det med, men denna gång med fina Natalie :) Vi la oss på en brygga o solade hela dagen, vilket resulterade i att vi brände oss, mina lår brännde nåt så fruktansvärt.. Knallröda blev dom, även näsan o mina axlar.. Måste lära mig att ligga på mage när jag solar.. Det här är andra gången jag bara fått färg på framsidan.. På ryggen är det ju ingen färg :O
Vill lägga mig ute o fixa ryggen men där envisas jobbargubbarna att vara hela dagarna..
Så imorgon har jag bokat Natalie för att fixa ryggen med ;) o denna gången ska det bli lite färg där med :D

Nu ska jag äta lite sen ut o springa. i värmen. Jag kommer avlida..

Tjingeling:)


Jag är dålig, jag vet! ;)

Uppdaterningen är det ingen riktig pli på. Men det råkar vara så just nu, det händer för mycket annat, sånt jag inte gärna gör offentligt. Lika bra o låta bloggen vara då :)

Angående familjen i måndags gick det jättebra, hur goa ungar som helst. Fick även veta idag att dom är intresserade om det funkar med mitt skolschema, så det ska kollas upp. Känner att det kommer bli bra nu, det ska bli bra, jag vet det!
Efter jag vart där blev det att möta upp min bror för att prata massa, blev även en glass på donken. Smaskens ;)
Tisdag blev som så att jag mötte upp Maj i stan o strosade omkring där tills hon skulle jobba o jag fara vidare till Micke. Blev att jag valde film, vilket inte alltid resulterar i att den blir bra. Men läskig, eller mer obehaglig kanske, var den iaf.
En ursäkt för att ligga nära ;) Höhö :)
Vaknar på onsdagen av att han smäller i dörrar o verkar göra allt för att jag ska vakna. Inte snällt :O Men när han gått somnade jag om. HA! :D
Blev en snabbis till Roslags näsby o sen vidare till Värmdö, inte Lidingö som jag alltid trott ;) , för att träffa fina Natalie :) Åååå gud va söta kattungarna var. Funderade starkt på att lägga en i väskan när vi gick, men det får bli nästa gång ;) Var där en stund, åt lite o pratade med hennes bror. Sen bar det av in mot stan igen. Massa massa prat. Att det alltid finns saker o säga, jag förstår inte. Samtalsämnena tar aldrig slut :P
Sen vart det hem för att senare hamna i ett väldigt långt samtal med finaste Maj :)
Det är helt otroligt vad du är fin min vän :)
Idag har dagen dock inte alls vart så kul, började i vilket fall som helst inge bra. Vaknar o är hungrig, men inte fanns det något att äta inte, för det hade min bror ätit upp! Skällde lite på honom, sen gick jag sur som ett bi o handlar, men inte blev det bättre då inte, för allt jag skulle ha fanns inte så fick knata vidare till nästa affär. Väl hemma känns allt lite bättre. Sen kommer verkligheten över mig o jag kommer på att jag måste till Arninge för att handla till pappa, jag var lite busig o åt upp hans godis för ett tag sen, vilket han inte uppskattade.. Så drar med mig min andra bror o åker dit. :)
Blev att tigga skjuts av mammsen hem, härligt att slippa ta bussen. Tror inte riktigt SL fattat det där med AC. Dom grillar oss resenärer!!!
Men, senare vart det iaf att packa, ångest på det då jag inte har nån vidare lust att åka. Men nu får det bli såhär. Har ju lite att se fram emot nästa vecka iaf :)

Nä, nu ska jag starta en film o sen sova..
Godnatt :D

()

Blev att färga håret i onsdags, otroligt skönt då min utväxt inte var vidare snygg längre.. Nu är det brunt o fint :)
Torsdagen spenderades med att träna städa o ligga i solen, såklart :) Somnade till lite men vaknar av att min bror kommer hem o var bara allmänt jobbig. Så jag blev sur.. Inte okej o väckas sådär.
På fredagen vart det jobb, från 5. Blev sen att jag sov kvar då dom ville att jag skulle komma tillbaka på morgonen. slutade vid 12 o möter upp Pills för att börja fixa inför kvällen.. Skulle träffa Micke o Otto o fara vidare mot Tyresö. Kvällen börjar hur bra som helst. Sen vart allt skit. Kom hem halv 8 o kunde inte sova.. Maj ringde o drog ut mig till stan, var behövligt.
Du är underbar Maj o jag vet inte hur jag skulle klara av allt utan dig!
Idag har ingenting funkat, allt känns bara skit o jag vill krypa ner under täcket o bara försvinna.
Ska iaf o träffa en ny familj senare, får se hur det går.. 3 flickor. Skulle inte vara helt fel om det gick vägen. :)

Nu ska jag gå o göra mig i ordning :)

Tjingeling!







!-!

Arbetsintervjun kändes verkligen bra, hon kändes positiv o skulle kolla upp om jag var lämpad för ett jobb som ska börja omgående.. Jag hoppas vrkligen, ett litet spädbarn, MYS! :) Håller dubbla tummar för mig själv :)
Var att åka o vara med Bells efter det. Stackarn hade blivit förkyld lagom tills hon vart av med vattkopporna.. Lilltjejen.. Hon var dock väldigt pigg efter sin tupplur, hur go som helst :) När Therese kom hem med Madde vart det att följa med dom till stranden. Dom uppskattade det o det var så kul o se när dom sprang omkring :)
Vart att åka till Liljeholmen efter det för att möta upp Pills o Annelie o få tillbaka mina skor. Blev kvar där ett tag, satt o snackade o hade det mys :)
Igår vart det att åka in till stan o möta upp Natta, självklart gick vi till H&M o märker att det är rea på massa underkläder :D Så nu har jag lite nytt igen :) Hittade även ett par skiiiit snygga shorts inne på Gina. Jag blev kär! :)
Efter en stund inne i stan bestämde vi oss för att åka vidare till Kista där vi åt lite sen hälsade vi på Leo. Fina fina Leo. Gud vad jag saknat honom.
Vart in på New Yorker, hitta massa fint, allt var dock inte lika fint på, men lite fick jag med mig hem :)
När vi står inne i provhytten hör vi hur en tjej utanför börjar skrika.. Henns vän hade ramlat ihop o låg o skakade på marken. Tyckte så otroligt synd om henne, om båda två. Vet själv inte vad jag hade gjort i hennes sits.. Ambulansen ringdes iaf dit o det lät som att det inte var någon fara, dom tog iaf med sig tjejerna.

Men iaf.. Dagen som började så bra slutade inte lika bra. Ena efter andra saken gick åt skogen. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till allt.. Jag fattar inte riktigt vad det var som hände..
Pratade massa med Mia senare på kvällen vilket fick mig att må lite bättre.. Kom hem nu!
Nu är det bra hoppas att allt blir bra igen...

Idag ska jag få med mig min bror till Arninge o köpa hårfärg, jag har ingen lust alls att åka dit själv. Så han får bli mitt offer att följa med, sen när mamma kommer hem ska jag få henne att färga..




Min sjuka lilla tjej


Mördarskorna.
Skit snygga men inte snälla mot fötterna.


-

När man tror att allt är på väg o bli bra visar det sig visst att det inte alls är så!!



Uppdaterar mer en annan dag, har ingen lust med det nu. Ingen lust alls.

Veckan som gått!

Tisdagen blev inte som tänkt, var o jobbade, hade dock ingen energi så bestämde med Micke att vi skulle ta det på ondag istället.. Blev hem o sega efter jobbet o sova tidigt..
Onsdagen började med att jobba med mina tjejer.. Sen fara vidare till Märsta :) Vart film o massa mys :)
Tordag bestod även av jobb, dock bara med Bellsan. Tror inte jag gjorde nåt efter det?
Fredag var jobb det med, sen hem o sega framför tvn, så fruktansvärt trött..
Lördag vart som så att jag tog mig in til stan o mötte upp Pills för lite shopping, köpte bla nya skot, SKIT FINA :D Dock är dom inte så sköna o gå i. Ont ont :( Men ska man vara fin får man lida pin :) Efter några timmars shopping bar det av hem till Pills för mat o massa mys. Kort o lite dricka. Sen kom även Annelie o strax efter det Jonte.. Vart inte kvar så länge efter det. Annelie o jag besämde oss för att dra vidare, Pills o Jonte var tråkiga o stannade hemma :O
Blev att åka till K2, ett ställe jag aldrig mer kommer gå till. FY FAN!! Dont like!!!
Fick nog vid 2 o tänkte fara hemåt o stupa i säng. Men nej nej, Maj tyckte jag skulle möta upp henne o Lina så så fick det bli :) Vart en tripp till Donken sen åkte jag o Maj med några snubbar på efterfest, i Rönninge, bortanför Tumba, mitt ute i ingenstans. LANDET!! Haha :) Men kul hade vi, men fasen vad jag var trött.. Var nog inte så vidare rolig när småtimmarna närmade sig.. Somnade till o vaknade efter några minuter, ville då ta mig hem, men nej. Det orkade inte Maj, lite mycket dricka där kanske ;) Efter 2 timmar o mycket tjat får jag upp henne o vi bär av till bussen. Skönt, äntligen på väg hem :)
Solen hade vi med oss i början av resan men när vi väl börjar närma oss stan regnar det :O Vafan?!
Stod o väntade på bussen i regnet o fasar för när jag måste gå 10 min i spöregnet för att komma hem.. Men hur tur hade inte jag? ;) Jo, för det slutade regna o solen tittade fram. Höll dock på o förgöras av mördarskorna. Oooooon i mina tår! Men som sagt, dom är fina så det är de värt :)
Sen jag kom hem har jag i princip bara legat i soffan o somnat o vaknat titt som tätt.. Hoppas bara jag somnar i tid ikväll då jag ska på arbetsintervju imorgon ;) Barnpassning på Hmfrid. JAG VILL HA DET :D Bara hoppas det kommer funka med plugget. Hoppas Hoppas :)
Efter är det tänkt att jag ska jobba.. Pengar :)

Tjingeling :)

Måndag!

Klockan ringde 6.00. Var inte vidare sugen på o gå upp.. Kändes som jag precis somnat.. Men jag kämpade mig upp o in i duschen.. Piggnade till en aning, vart frukost på det, sen bar det av mot bussen..
Väl framme får jag veta att även Madde ska vara hemma, gör mig egentligen ingenting, men ett sms om det är väl inte för mycket begärt? Säger dom att jag bara ska ha Bellsan, då förväntar jag mig det o tvärt om.. Blir det förändringar, ja, då hör man av sig.. Svårare än så är det inte..
Men iaf.. Det gick bra. Bellsan sov nästan hela dagen, feber o vattkoppor hade hon stackarn.. Vart masas film för mig o Madde, sen somnar även hon.. Sötungar.
Pappa kom o hämtade mig så jag fick köra.. Känner att det finns en del jag måste träna på, har gått över till att inte känna mig lika säker längre.. Riktigt jobbigt faktiskt.. 

Väl hemma blev det ett sanbbt samtal till Maj, sen mat.. Efter maten blev det att betala boten, så nu är det klart. SKÖNT! :D

Ska ta det lugnt ikväll, sova tidigt. Upp tidigt imorgon igen då jag ska tillbaka till Bellsan o Madde. Sen blir det att åka till finaste Micke :) spenderar även natten där, mys :)

Nää, nu ska jag nog starta en film o sen knoppa..

Sov gott allihopa, det tänker jag göra :)

Tjingeling!

<3

Du förgyller min dag, du har gett mig ett liv. Ett liv på rikigt.. Vad hade jag tidigare? Jag i princip levde för gångerna jag lämnade Sthlm. Du har satt ner mig på jorden igen. Ingen är som du. Vi har gått igenom så otroligt mycket, både bra o dåligt. Du försår verkligen som ingen annan. Det är så skönt!
Du har åter tänt ljuset i mitt liv o jag tänker inte låta dig gå igen.


Fina fina du, du får mig att känna så som ingen annan :)

Helgen

Måste nog vart den tråkigaste helgen på länge.. Förkyld o helt död i kroppen, ingen hit direkt..
Fredagen blev hemma o ta det lugnt med hopp om att jag skulle bli bättre.. Men icke.. Vaknade upp o hade samma känsla jag får när jag känner att jag druckigt för mycket, inte vidare alls.. Mådde illa på förmiddan sen gick det över till magvärk, men hellre det. Faktiskt! Mot kvällen började jag känna mig bättre o hoppet om att de skulle försvinna steg verkligen. Men nej då, när jag skulle gå o sussa kudden slog det tillbaka.. Hade över gått till höger sida. Kul! Så blir hemma idag med. Måste verkligen bli frisk nu, ska o jobba med Bellsan som har vattkoppor... Kan ju inte smitta henne med förkylning med "/  Men men. bara hoppas på det bästa :)

"/

Att kommentera utan att stå för vem man är råkar jag tyckar är väldigt fegt.. Har du nåt att säga så varsegod, men stå för vem du är annars kan du lika gärna vara tyst! :)
Personen i fråga påstår att jag är en velare.. O ja, det är jag.. Jag är inte säker i precis allt jag gör, jag är ofta osäker.. Saker o ting börjar ordna upp sig o säkerheten växer.. Men det är inte något jag tänker sitta här o skriva om, vet som sagt inte vem du är o ska inte behöva förklara mig. Vet inte ens om jag känner dig, om jag ens har en aning om vem du är?


Igår vart en slappdag. Städade o kollade lite jobb.. Finns dock inte mycket, det mesta drar igång i samma veva som plugget.. Vilket är surt..
Låg sen ute i solen ett tag, vart att laga mat efter det..
Började även känna att förkylningen var påväg, kändes alldeles tjockt i näsan o halsen var inte heller på topp.
Vart glass på kvällen för att svalka halsen..

Imorse när jag vaknade, fy satan vad jag inte mådde bra. Somnade om o det kändes lite bättre sen.. Snuvan har tillkommit men halsen känns lite bättre.. Hoppas det är en snabb förkylning denna gång.. Är ändå 6 gången för i år.. Börjar bli lite mycket nu.. Meen, inte mycket o göra åt saken..


Du lyckas alltid sätta ett leende på mina läppar :)

-.-

Det är fel av mig att känna såhär, väldigt fel.. Jag vet att jag gjort rätt.. Men det känns, o känslan är inte behaglig!

Todeloo

O jag som trodde tjejerna skulle somna tidigt, tji fick jag, Bellsan somnade vid 7, o Madde som ska sova mellan 8, halv 9.. Hon somnade inte förns halv 11.. Hon var helt omöjlig.. Väldigt lugn hela kvällen o förmodligen väldigt trött.. Men hon ville verkligen inte sova.. Fick "hota" med att jag stände av filmen om hon inte la sig ner i fotöljen o efter en stund så sov hon.. Väldigt skönt.. Hade inte kännts bra om hon var vaken när Mikael o Therese kom hem.
Hade tur med bussen iaf, den kom nästan samtidigt som jag, var nästan säker på att jag skulle missa den för det brukar jag ha tiren o göra..


Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om allt, hur jag ska ställa mig till det. Var vi inte vänner? Betydde det såhär lite för dig?
Att du säger att du lyssnar när du avbryter hela tiden, det går inte ihop.. Det funkar inte.. Hur kan du lyssna när du inte låter mig prata klart? Det går inte ihop!! Jag fattar inte.. Känns som jag bara ger o ger men inte får nåt tillbaka? Sån vänskap är jag inte ute efter.. Det handlar om att ge o ta.. O du bara tar tar o tar.. Känns så, o speciellt nu.. När jag sagt vad jag tyckte tog du avstånd? Är det vad du kallar äkta vänskap, för det är vad du påstått att vi har... Som det är nu, vad är det då för vänskap vi har?
Du har ändå vart en av dom som står mig otroligt nära o nu för att jag sa vad jag tyckte, då vänder du ryggen till?
Jag vet att det är mycket som tynger dig, o jag har försökt ha överseende med det, men hur mycket ska jag behöva ta? Vänskapen går ut lite på att man ska kunna prata med varandra, inte att en ska prata o den andra alltid ska lyssna.. Jag orkar inte det..
Du mår inte bra, jag vet.. Men vem säger att allt är bra med alla andra för det?
Jag blir tokig på det här..
Har iaf bestämt mig för att bollen ligger hos dig nu.. Jag ger upp, tänker inte längre kämpa för något när jag inte får nåt tillbaka...
Nu är det helt upp till dig!


Onsdag!

Gick upp, lite väl sent.. Fixade lite hemma, disk o tvätt o så.. Sen vart det en tripp till centrum för o sätta in pengarna på kortet så jag kan betala den nedrans boten. På hemvägen blev det att knata förbi lidl o handla lite..
Fina underbara Mia följde min tur på telefon. O jag saknar henne faktiskt, men snart kommer hon hem igen.. Då e hon min ;)

Nu sitter jag o väntar på att det ska bli tid att knata till bussen, ska till mina tjejor o jobba idag :)
Behövliga pengar, japp.. Skönt egentligen, inte varje dag man får pengar för att se på tv. Vilket jag i stort sett kommer göra ikväll då tjejerna går o lägger sig strax efter jag kommer..





En glad Maj i måndags :)


Jag o någon engelskturist? som ville veta vad man skulle göra när man var i Stockholm, jag o Maj gjorde vad vi kunde för att förklara ;)


HATTEN :D



Maj har en massa bilder hon med från gångerna vi vart ute.. Ska fixa dom så ska ni få se iaf en del av dom :)

Tjingeling!


:)

Gårdagen som jag hade tänkt spendera hemma pga min huvudvärk blev inte riktigt så.. Skulle just starta film när jag får ett samtal av finaste Maj som tycker jag borde komma till Humlan.. O visst kom jag :D
Blev att gå o käka pizza o dricka vin när jag kom fram, fyllekäk för dom andra, middag nr 2 för mig ;)
Drog sen vidare till Thedoras för att få veta att dom stänger kl 1 och att sista beställningen redan vart.. Så vi åker vidare till gamla stan, får varsin cider o blir sittandes o pratar massa skit :)
Efter en stund där blir det vidare till yttligare ett ställe, Victorias.. Det besöket blev inte visdare långvarigt då allt gick åt pipan.. Inga detaljer för er ;)
Kvällen slutade iaf med att jag o Maj blir sittandes på busshållsplatsen i Ropsten o väntar på bussen i 40 min för att sedan kämpa oss hem för o slockna i sängen.
Bara för att tillägga, 0 kr lades på hela kvällen. höhö ;)

Såå, idag.. Vaknar upp hos Maj o mår inte på topp.. Men måste ta mig hem o städa o fixa innan morsan kommer hem.. Så jag släpade mig upp o åkte hem.. Väl hemma var solen o värmde så la mig i solstolen 45 min, höll på o somna så tyckte det var lika bra att gå in, vill inte bränna mig igen.. Städade o fixade lite inne o vart klar lagom tills resten av familjen kom hem..
Blev mat sen kom Anton förbi, alltid lika trevligt :)


RSS 2.0