!-!

Arbetsintervjun kändes verkligen bra, hon kändes positiv o skulle kolla upp om jag var lämpad för ett jobb som ska börja omgående.. Jag hoppas vrkligen, ett litet spädbarn, MYS! :) Håller dubbla tummar för mig själv :)
Var att åka o vara med Bells efter det. Stackarn hade blivit förkyld lagom tills hon vart av med vattkopporna.. Lilltjejen.. Hon var dock väldigt pigg efter sin tupplur, hur go som helst :) När Therese kom hem med Madde vart det att följa med dom till stranden. Dom uppskattade det o det var så kul o se när dom sprang omkring :)
Vart att åka till Liljeholmen efter det för att möta upp Pills o Annelie o få tillbaka mina skor. Blev kvar där ett tag, satt o snackade o hade det mys :)
Igår vart det att åka in till stan o möta upp Natta, självklart gick vi till H&M o märker att det är rea på massa underkläder :D Så nu har jag lite nytt igen :) Hittade även ett par skiiiit snygga shorts inne på Gina. Jag blev kär! :)
Efter en stund inne i stan bestämde vi oss för att åka vidare till Kista där vi åt lite sen hälsade vi på Leo. Fina fina Leo. Gud vad jag saknat honom.
Vart in på New Yorker, hitta massa fint, allt var dock inte lika fint på, men lite fick jag med mig hem :)
När vi står inne i provhytten hör vi hur en tjej utanför börjar skrika.. Henns vän hade ramlat ihop o låg o skakade på marken. Tyckte så otroligt synd om henne, om båda två. Vet själv inte vad jag hade gjort i hennes sits.. Ambulansen ringdes iaf dit o det lät som att det inte var någon fara, dom tog iaf med sig tjejerna.

Men iaf.. Dagen som började så bra slutade inte lika bra. Ena efter andra saken gick åt skogen. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till allt.. Jag fattar inte riktigt vad det var som hände..
Pratade massa med Mia senare på kvällen vilket fick mig att må lite bättre.. Kom hem nu!
Nu är det bra hoppas att allt blir bra igen...

Idag ska jag få med mig min bror till Arninge o köpa hårfärg, jag har ingen lust alls att åka dit själv. Så han får bli mitt offer att följa med, sen när mamma kommer hem ska jag få henne att färga..




Min sjuka lilla tjej


Mördarskorna.
Skit snygga men inte snälla mot fötterna.


Kommentarer
Postat av: Magnus L

Kul med jobbet, då kanske det inte finns tid för middag då :o :p.



Ja, olika människor reagerar olika men att stå o skratta känns inte så optimalt. Kanske känns overkligt att se sin kompis ligga o skaka :/. Svår nöt att knäcka :p

2010-06-19 @ 01:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0