28 Februari

Jag har namnsdag idag, bara så alla vet ;) Har inhandlat det sista inför dubai nu, dock hade dom inte så jag kunde växla till deras valuta :O får försöka hinna fixa det imorgon. Sitter och väntar på bussen i Märsta nu o det är svinkallt, usch! Skakar så jag mår illa. Nån som har just att byta ;) Näe, du fryser min hand. Tjingeling!

9


There are things in life that we don't want to happen but have to accept,
things we don't want to know but have to learn,
and people we can't live without but have to let go


Träning


Kollade nyss ett klipp på min vän när hon hade uppvisning, men dans och trampolin. Det fick mig att tänka tillbaka. Jag älskade o flyga omkring, men jag landade på nacken en gång o fick höra att jag hade en jävla tur att jag klarade mig. Det satte sina spår o jag vågade inte försöka igen. Det satte stop o jag slutade strax efter.
Fy vad jag ångrar det.
Jag har gått på en del sporter, när jag var liten. Min pappa var väldigt noga med att jag inte skulle bli en soffpotatis, att jag skulle röra på mig, hålla igång.
Gympa, sen jag vet inte när.
Simning i fleeera år, sen slutade jag för det kom massa tävlingar o jag inte kunde dyka ;) Det kan jag fortfanade inte så är du sugen på att lära mig så varsegod :)
Där någonstans var det trampolin, jag har även gått på Judo.
Vart fotboll därefter. Köldastma, knän o hälsenor satte stopp för det. Sen tyckte jag iofs inte det var så kul heller, Jag är ju för fasen bollrädd :p

Efter det har jag kört lite badminton med en vän, o nu äre friskis. Det trivs jag med och tänker fortsätta.

Är även helt klart nu att det faktiskt finns gym på hotellet i Dubai. Så jag kommer inte bara vara brun när jag kommer hem, jag kommer även vara tränad. Tjoho :D


Tjoho


Upptarering om fredagen då..
Mötte som sagt upp Linn i Arninge för lite shopping, glömde dock typ hälften av allt jag skulle ha!
Blev en tripp till Täby centrum efter det, hittade en fin tröja. (Som jag måste lämna tillbaka för att knäppet har trillat av)
Hem o äta lite o börja fixa oss sen. Bar iväg vid 9 någongång, mötte upp Micke Otto o Elias på en rockkonsert i Sollentuna. Var faktiskt lite småskeptisk mot musiken då det inte riktigt är min musiksmak ;) Men de var faktiskt helt okej. Lite har redan satt sig fast på min hjärna så jag kan komma på mig själv att gå runt o småsjunga på de.
Åkte till Märsta efter det för o dricka lite. Hade riktigt kul den kvällen, allt gick bra :D
Leendet satt på läparna när jag gick, vi klarade det :)

 
SkitArg
Jag tycker dom ser lite läskiga ut.
Som Micke sa: Tänk o möta dom ute en mörk kväll.
Bara för er information. Jag hade dött.

Åkte förbi mormor på hemvägen igår och åt lite. Tar sån förbannad tid att åka helavägen så brukar bli en sväng förbi mormor efter jag vart i Märsta, vilket jag vet att även hon uppskattar. Blir ju inte att vi ses lika mycket nu när vi flyttat till Täby. Dock vare ju ett par år sen jag gjorde det men ändå.
Pappa hämtade upp oss där :)

Hem o duscha efter det o sen vidare mot jobbet. Bell sov när jag kom o vart lite mys med Madde först. Väcker sen Bell o lillstackarn får inte upp sitt högeröga. Helt igenkletat, men det har jag redan skrivit om ;) Det vart iaf bättra under kvällen :)
När Mikael kom hem strax efter 12 var hon fortfarande vaken, att sova mellan 15-18 är inte vidare smart. Tur att jag inte ska ha henne idag, tror hon kommer var ganska trött och gnällig :)
Båda tjejerna pratar om att vi snart ska åka flygplan till Bai som det så fint heter för dom. Man ser hur stolt Bell blir när hon väl lyckas få med B:et också. Sötunge :)
Tog lite över en timme att komma hem sen, fullt med små fulla människor på bussen. Usch, jag gillar det inte. Jag var trött o grinig, en av dom skulle börja prata, lossades att jag inte hörde, hade musiken i öronen, men då började han peta på mig. Svarade lite tyket o då lät han mig vara.
SKÖNT!

Väl hemma startade jag en film jag knappt orkade se, var tungen o stänga av, hade tänkt se klart den idag men min dator hade bestämt sig för att vara elak o stängde av sig helt istället för att hålla sig i viloläge.
Kul? Näe..

Idag blire packa o fixa allt med skolan.
O en träff med Linn såklart. :)

Tjing.


Mobilblogg. På jobbet

Sitter på jobbet men en inte allt för trött liten tös! Hon vill inte riktigt sova, middag sov hon när jag kom vid 5, strax efter 6 tog jag upp henne. Vet inte hur länge hon hade sovit då.
Madde sover iaf, sen kl 8. Duktig tjej :)
Jag som hade massa papper att läsa om Dubai, hade tänkt göra det när dom sov men det lyckades inte riktigt. Sitter nu nermyst i soffan med en mysig liten Bell i knät. Underbara unge :) Dock har stackarn ögoninflamation. Ögat var helt igen geggat när jag väckte henne och har flera gånger fått badda bort allt klet. Stackars min lilla tjej. Hon verkar iofs inte lida av det så det är ju tur det:) Bara hålla tummarna för att jag själv inte råkar ut för det!
Uppdatering om gårdagen kommer imorgon. Dock kan jag informera att det gick bra, jag åkte därifrån med ett leende på läpparna :)
Nu ska jag återgå till pippi med min lilla.

Tjingeling!


-


Sitter halvt färdig och väntar på Linn. Jag har bara kläderna kvar. Sen bär det av mot en kväll jag hoppas kommer bli kul.
Det är sista helgen innan jag åker o jag måste ju ha nåt att tänka tillbaka på när jag ligger för mig själv borta i Dubai.
Går denna kväll åt pipan, då gör jag det med!

Önska mig lycka till.

Tjing!


Mobilblogg


Är nu på väg till Arninge för att möta min fina :)
På bussen läste jag metro, hittade en artikel som helt seriöst fick mig att vilja spy.
"32åringen: Har alltid undrat hur människa smakar"
Han mördade sin flickvän, högg av henne huvudet, la det på köksbänken, resten av kroppen var stympad. Han hade skurit en bit från hennes arm och en från benet sen tillagat det och ätit.
Att det finns sjuka människor vet nog alla. Men jag tror fan detta toppar det mesta.
Fy fan!


25 Februari


Blöhöö..
Trött trött trött. O ont har jag även idag, dock skönt att det inte är lika illa som igår :)
Var meningen att jag o min fina skulle handla lite idag men jag orkar verklien inte ta mig till solna så vi möts i Arninge sen istället o handlar lite bra o ha saker där :)
Får kila in på H&M där o se om dom har nån fin top eller nåt :)
Ska slinga håret idag igen :)
Sen ser det ut som så att vi ska till Sollentuna på rockkonsert. Wiho! Min favoritmusik? Näe. Men vad gör man inte...

Jag känner lite att jag vill till gymmet idag och ställa mig på crossen. Blir dock inget, får försöka hinna med det innan jobbet imorgon. Börjar inte förns kl 5 så det borde jag hinna. Hade en inbokad gymintroduktion imorgon kl 3 med men den hinner jag inte med. Lite typiskt då han vi skulle ha den med verkade vara duktig. Linn får lära mig sen istället :)

Nu ska jag fortsätta med min frukost.

Tjing!


Hemma igen


Hemma från träningen, har ätit lite o kollat ett avsnitt på BB med.
Idag blev det
15 min på crossen
100 mage på boll
100 sidlysf på boll. 50 på varje sida
15x3 benpress orkade bara 55kg idag
15x3 2kg Armar
10x3 rygg
10 min på crossen

Sen vart det duschen.
Kändes verkligen att det var hårt igår. Tror jag tränat bort den värsta träningsvärken dock, skönt :)
Kände i magen direkt jag la mig på bollen. Satan vad det gjorde ont.
Men crossen orkade jag mera idag än sist. Det lönar sig att ligga i.
Att jag inte klarade lika mycket på benpressen idag har nog med att göra att jag gick lite för hårt ut igår, jag är som sagt inte riktigt van. Gjorde förbannat ont.
Efter jag åkt busssen från danderyd till solna centrum, tog 509 så det tog ett tag, iaf, när jag gick av. Jag var helt stel i benen o jag trodde jag skulle avlida. Det gjorde så förbannat ont så jag vet inte vad. Måste kanske börja stretcha, är riktigt dålig på det.
Bättring på mig.
Var tänkt att det skulle tränas lite imorgon med men vi skiter i det. Båda är helt mörbultade så blir kanske en sväng på lördag, beroende på hur jag jobbar. Annars tänker jag dra med min vän på söndag. Måste tränna innan jag åker, tror dom har gym på hotellet men jag är som sagt inte säker.
Vi får helt enkelt se :)

Nu ska jag nog gå ner o mysa ner mig under mitt täcke o starta en film.
Måste iofs bädda rent först.

Godnatt allesammans :)


Mobilblogg


Sitter på bussen på väg till träningen, benen värker, magen gör ont, rumpan gör ont.
 Allt gör ont. Allt på grund av träningen. Sån fruktansvärd träningsvärk så jag vet inte vad.
Ont under naglarna har jag med. Har målat på ett stärkande medel, som ska förhindra att dom skivar sig. Än har jag dock inte märkt någon skillnad, men sen har jag inte vart vidare duktig heller. Måste bli bättre, är trött på trasiga naglar, det är inte fint :(
Ska som sagt köra hårt på gymmet idag igen, imorgon blir det enbart kondition. Känns lite trist att jag kommit igång nu precis innan jag åker, måste verkligen se till att fortsätta likabra sen när jag kommer hem med. Sommaren närmar sig ;)

Tjing!


;)


Vädret i Dubai nästa vecka.
Ja, jag klagar då inte ;)




Ha så kul här hemma i kylan, ska tänka på er ;)




24 Februari

Om prick 10 månader är det jul xD

Men iaf då. Vaknade upp med världens träningsvärk i rumpa, mage och sida. Benen ska vi inte ens tala om.
Fy fan, känns att det vart ordentligt igår.
Planen är att vi ska köra samma pass idag som det blev igår, jag ska iaf gör mitt bästa. Kan inte lova att jag orkar.
Känner mig lite duktig, har tränat varje dag denna vecka o det ska jag fortsätta med, efter Dubai. Fast jag har sett på hotellets hemsida att dom har ett gym där, så kanske kör lite även där ;)

Har nu på morgonen luffat mig framför BB. Ja, jag är en av töntarna som följer en del människor som gör bort sig i TV. Jag råkar tycka det är kul.
Meen, detta år var det ju typ massa gammla med? Vad är grejen med det, var är alla snyggingar man sitter hemma o dregglar efter?
Hmm, lite trist faktiskt. Men man får väl bara till att hoppas att det kommer in lite snyggare människor med tiden ;)

Idag har jag massa uppgifter som ska in, dock är det två som bara ska renskrivas så det borde iaf gå fort.
Fast jag har en stor religionsuppgift. Den kommer nog inte vli så bra. Ska egentligen bege mig till en synagoga för att kunna göra den rätt men jag hinner verkligen inte, så nu håller vi tummarna för att det går vägen ändå. Jag hoppas att även ni kan hålla en tumme för mig ;)

Nu ska det renskrivas.

Tjingeling!


Hallååå


Nu är jag äntligen hemma efter dagens händelser.
Mötte upp Linn på gymmet kl 1, vi lämnade det strax efter 4.
Körde
10 min på crossen
100 situps på boll
100 sidlyft på boll
10 min på cykel
15x2 rygg
15x3 75kg på benpressen
15x3 2kg armar
(o nej, det är inte lite. testa själv att dra armen upp o ner på sidan flera gånger så ska du allt få se)
Sen körde vi samma sak en gång till :)

Efter gymmet åt vi lite o satte oss sen på bibblan o pluggade lite. Fick inte så mycket gjort då matte inte är min starka sida och min bok jag skulle recensera fanns här hemma.
Får fixa det imorgon, har hela dagen på mig nästan :) Ska dock gymma imorgon med och försöka ta mig runt rösjön, får se hur kallt det är först bara :)

Nu ska jag renskriva lite o skicka in. Sen ska jag faktiskt lata mig, det har jag förtjänat efter en dag som denna.. :)

Tjing!


23 Februari


Vaknade upp kl 8 när mobilen ringde, stängde av och somnade om. Får skummaste drömmen om att en fd klasskompis ringer och väcker mig. Blir skit förvånad då det inte var någon jag pratade med, kan inte ha bytt många ord med henne. Men iaf, jag blir lite skeptisk mot henne o frågar varför hon ringer. Det var ju Danne som skulle väcka mig :O Haha, kommer inte ihåg vad det var hon sa. Men mitt i hör jag min telefon ringa, vilket jag tyckte var ännu skummare, jag pratade ju redan? Men då vare Danne som ringde o jag vaknade o klev upp. Var skönt att få sova den där extra timmen.
Tror dock jag hade behövt lite till, är fruktansvärt trött.
Ska plugga lite nu innan det bär av till gymmet för att träffa upp min fina, ska efter det ut o söka jobb o sen sätta oss på bibblan o plugga ikapp lite.

Var och jobbade igår, hade ingen bra dag alls o höll på o gå i taket pga ungarna. Först var dom hur gulliga som helst men sen slog det om. Fy, var riktigt arg när jag åkte därifrån.
Blev att åka raka vägen till gymmet. Körde massa mage ben o höfter.
DOM SKA BORT!
Hörde i högtalarna strax efter 9 att anläggningen stänger om 15 min. Både jag och Linn trodde dom menade själva gymmet och att man hade de sista 45 på sig i omklädningsrummet. Men när vi står där, precis utkomna ur duschen kommer det en brud o säger att vi skulle vart ute för 10 min sen. Vi fattade ingenting o säger att dom stänger väl inte förns 10. Men tji fick vi. Tisdagar och torsdagar ständer dom 21.15 så det vart att lägga på en kol o jag tror vi var ute på 5. Snabba tjejer ;)


Jag känner mig faktiskt lite duktig. Tränade i måndags, igår och jag ska iväg idag, imorgon och på fredag. O sen beroende på vilken tid jag jobbar på lördag är det gymintroduktion kl 15. Får se om det hinns med :)

Nu äre skolan som kallar.

Tjing!


Dag 30

Dag 30 - Min favoritresa


Den vet jag inte om jag har vart med om än.
När jag var 15 var jag i Turkiet och jag älskade det. Dit vill jag tillbaka. Men jag var 15, det var första gången jag var utomlands..
Sommaren när jag skulle fylla 18 åkte jag till Grekland men under hela resan mådde jag dåligt.
I sommras var jag i Tunisien. Var verkligen en upplevelse att få åka runt o se landet. Dit skulle jag också vilja åka igen.

1 mars åker jag till Dubai med mina underbara små.
Jag hoppas det blir en av mina favoritresor.



22 Februari


Har alldeles för mycket att göra
2 Svenskauppgifter att komplitera
2 Svenskauppgifter att göra
2 Matteuppgiter
1 religionsuppgift ska göras.
Bör egentligen åka till en synagoga men det vet jag inte om jag hinner.
5 Datauppgifter måste fixas
2 projekt & företagande uppgifter

O så har jag massa samtal att ringa,
jobbet ska hinnas med.
Jag måste packa o fixa innan Dubai.
Jag måste träna och fixa mitt rum - ser ut som en svinstia.

Jag har lite panik.

Tjing!


21


Somewhere there's someone who dreams of your smile


Dag 29

Dag 29 -  Fula ovanor


Det måste nog vara det hemska sötsuget jag har. Så fort jag sätter mig i mitt rum känner jag suget efter nåt att äta på. Det är hemskt. Jag mår inte bra av det. Får lite små ångest över det efteråt.
De mesta av mina pengar har genom tiderna spenderats på mitt småätande.

Det måste faktiskt vara mitt småätande som är min fulaste ovana.



Hej alla söta bloggläsare, nu är jag här igen


O denna gång har jag en liten nyhet åt er.
Eftersom jag har haft en tråkig kväll så tänkte jag att ett sista inlägg kan väl inte skada..

Såå, till nyheten.

Jag håller på o få en tand.
*Stor tjej*
;D


!


Du är som min avokado jag tänkte äta till lunch..
Rutten rakt igenom
;)


-


You make me SICK!

Nu höll jag på att skriva nånting ännu mera dumt.
Men det ska jag inte.

Så nu vet ni det :)

Tjing!


20 Februari


Ligger i sängen som en strandad val. Idag gör det fan ont.
Jag orkar inte detta mera. Minst två dagar i veckan är jag i princip sängliggande o mår rent ut sagt åt helvete. Illamåendet är borta men tame fan inte smärtan. Den kommer o går, o det tröttar ut mig totalt. Har småslumrat hela morgonen, jag orkar inte hålla mig vaken..

Jobbade igår, Bell sov när jag kom o det gick inte att få liv i henne, så blev till att bära upp henne i sängen o där låg hon resten av kvällen.
Madde var dock uppe. Sprang runt o tjoa, speciellt när jag hade någon i luren, då vart det fart på henne.
Fick då veta att hon blir jättestark av julmust, så ni som tycker ni är åt det klena hållet, drick julmust. Det kanske funkar på dig med.
Danne prövade. Får se om det ger nåt resultat.
( Nej Danne, jag vet att det inte var därför du drack det. Men jag tyckte det var kul när du kom med det. )
Iaf då, hon höll på o somna på pottan senare så jag gick upp o la även henne. Hon toksomnade direkt o strax efter det kom föräldrarna hem o jag begav mig ut på en svinkall kvällsprommenad för att möta upp Danne, som körde fel, TVÅ gånger. Jag tänker inte ta på mig det. Du ska inte lyssna på vad jag säger, du ska förstå vad jag menar ;)
Hem for vi o Danne slocknar. Haha, så där låg han o sov medans jag spelade ett superkul spel jag fixat till mobilen.
Jag har en tatueringsstudio ;D

Näe, nu ska jag återgå till mitt spel, jag har nämligen blivit beroende.

Tjing!


Skitsnacket väller över,
det står skrivet i din panna.
Du är full av det. 



Dag 27

Dag 27 – Min favoritplats 

Öland. Landet. Iväg från verkligheten.
Jag älskar att vara där. Få komma bort från vardagen och bara ligga på stranden hela dagarna.
Det är underbart och jag tror inte det finns mycket som toppar det.





 


Lördag


Vaknade upp o mådde piss idag med. Fick dock reda på orsaken.
Ibland hatar jag att vara tjej.
Det gör så förbannat ont o jag vet inte vart jag ska ta vägen. Skulle kunna ta Ibumetin, jag vet att det hjälper men samtidigt. Kul om jag äter det för ofta så det tillslut slutar att ta på mig?
Nej, precis.
Så eftersom jag inte ska göra annat än att jobba idag så tänker jag strunta i o ta nån. Dock kommer tjejerna säkert vara jobbiga pga det. Skönt att dom ska sova bara någon timme efter att jag kommer.

Igår smet jag ner till Ica, dock tänkte jag vända redan i dörren då det var svinkallt, men jag bet ihop o knatade iväg. Var sjukt sugen på chips när jag gick men när jag kom var det popcorn som gällde. Jag köpte båda (a) Dock åt jag självklart inte upp allt.

Idag hade jag tänkt åka till gymet iaf en liten stund innan jobbet men magen sa ifrån, förbannat ont göre. Satte mig istället och pumpade upp bollen så jag kan träna lite hemma. Ska träna magen och sidan så gott det går.
Tror iofs att det kommer bli lite bättre om jag gör annat än ligger i sängen och tycker synd om mig själv.
Men det tar emot.

Ser inte fram emot hemgången ikväll då jag säkert som vanligt kommer få gå till Mörby, lyckas alltid missa bussen. O det är fan svinkallt ute.
Fy fan för vintern.
Det skummaste är dock att jag har vårkänsla, när solen lyser. Jag vill dra på mig skinnjackan o ge mig ut i solen. Dock visar termometern för många minus.
Skulle inte kunna längta efter Dubai mer.
Inte långt kvar :)

Nu ska jag gå o gulla med Rune, min boll :)


Hejdå :D


Dag 26

Dag 26 – Mina rädslor 

Jag är livrädd för allt som har med mörker att göra. Livrädd för att det ska finnas nåt där som jag inte ser. Skräckilmer är bland det värsta som finns, men jag älskar dom så jag kan inte låta bli.
Jag kan inte gå in i ett mörkt rum, jag måste tända lampan. Det går inte annars.
Samma sak när man har vart upp på toa mitt i natten. Sänglampan är dock alltid tänd när jag ilar iväg och tänder alla lamopr som finns på vägen.
Men när jag ska tillbaka, då är det värst. Får för mig att någon har ställt sig bakom min dörr, ligger under min säng, under mitt täcke.
Dom förbannade skräckfilmerna har satt sina spår.

The ring och The grudge var ju inte direkt igår man såg. Men det är oftast Samara jag är rädd för ska stå i hörnet av mitt rum och bara glo på mig.
Eller den lilla grabben. Att han ska dyka upp under min säng.
Usch!

Det är nog egentligen mina egna tankar som jag är rädd för.



Igår!

Eftersom jag inte skrev nåt igår kan jag berätta om min gårdag idag istället. Har ju inte direkt mycket annat för mig ;)

Åkt iaf och mötte upp Natalie, var sjuk länge sen vi sågs :O
Vi begav oss mot Kista, strosade runt lite och sen vart det mat. Icke bra mat, men jag klarade mig. Ingen magont :D
Hittade lite bra och ha, även en superfin bikini, kanske inte passade mig helt perfekt men den var för snygg för att lämna kvar i butiken o sen tror jag den kommer bli snyggare på när brännan är lite bätte.
Var på tal om det ett bra tag sen jag solade. Får fixa det!
Iaf, hittade lite smått o gott. Dock inga brillor vilket jag inte kommer klara mig utan i Dubai men dom har inte fått in så mycket sånt än, vilket är förståligt, kolla bara ut? Får kanske ta ett par från förra året o köpa nya där nere? Hur som, det löser sig :)
Blev en heldag igår och det tycker jag vi snart borde göra om.

Var ett tag när jag var väldigt nojig och orolig. Väntade på ett svar. Vågade knappt läsa det när det väl kom så det fick min vän göra. När leendet började sprida sig på hennes läppar kunde jag slappna av, o i takt med att alla spänningar släppte fick jag ont i huvudet! Skit kul :P
Dock gjorde det smset min dag o jag ska göra vad jag kan för att ta vara på det här nu!

Näe, nu ska jag återgå till mitt.

Tjingelng!

Rolig fredag!


Vaknar upp av sms efter sms, somnar om och vaknar åter igen. Ger upp, ringer min vän. Vaknar till ordentligt och går upp, äter min frukost o kollar lite tv på datorn.
Seen vart det skola. Så nu ligger jag inte efter längre. Måste dock fixa allt som ska göras under tiden jag är i Dubai med.
Åkte en snabbis till Mörby idag med, sålde en bok så blev några slantar rikare :)
Hem o plugga lite till.
Meningen var att jag skulle ut med min favorit idag men med min extrema tur blev det inte så.
Efter maten började jag må skit illa o det håller fortfarande i sig. Skit jobbigt. Har börjat få såhär ibland. Visste jag inte bättre skulle jag tro att det var nåt.
Det sjukaste är dock att enfast jag mår illa så är jag sjukt sugen på allt som har med godis, chips o kakor att göra.
Hemskt!
Eftersom jag blir hemma idag så är det kanske bra o passa på att fixa ännu mera med skolan. Göra klart allt på en gång så äre bara proven kvar sen :D Näe, skämt o sido. Så trist ska jag minsann inte ha det. Är ju ändå fredag ;)

O på tal om fredag, som faktiskt är min och Linns dag, egentligen så saknar jag den krabaten. När sågs vi sist liksom? Känner att detta inte är okej alls. Den lilla stunden du kom förbi på jobbet i måndags räknas inte.
Jag saknar dig!




Eftersom jag är fruktansvärt dålig på att lägga in bilder kan ni alla få njuta av denna ett tag :)

Jag vet att jag är vacker ;)


:)



Believe everything happens for a reason.
If you get a second chance, grab it with both hands.
If it changes your life, let it.


Dag 25

Dag 25 – Den här dagen för precis ett år sedan



Exakt vad jag gjorde har jag faktiskt ingen aning om. Men jag var i göteborg,
hos en underbar familj.


 


Dag 24

Dag 24 – Det här får mig att gråta 

All förlorad tid, alla år jag kastat bort. På vadå?
Absolut ingenting.
Det enda jag har fått ut av det är erfarenhet, en erfarenhet jag egentligen skulle klarat mig utan.
Alla korkade val, att jag låtit andra trycka ner mig.
Alla gånger jag gjort alla andra till lags enfast något i mig skrikit
Neej, jag vill inte.
Jag har fått höra att jag enbart tänker på mig själv, men när jag tänker tillbaka så förstår jag inte när jag gjort det? Jag har svalt mina egna viljor för att andra ska bli nöjda.

Men det jag ångrar alldra mest, det om gör mest ont är att jag inte  hade styrkan att lämna direkt, att jag på ett sätt lät dig, er fortsätta.
Att sparka på någon som redan ligger ner, inte har någon gnista kvar...
Lägre kan du inte sjunka.

Som 17åring hade jag gått igenom saker som en 17åring inte ska behöva gå igenom, egentligen ingen alls.



Inte riktigt okej


Om man skippar maten o tar sig ner till ica o köper Ben & Jerry's o sen trycker i sig hela, liggandes i soffan framför en film.
Är man helt frisk då?
Nej, jag tror inte det.


Mår inge bra idag!


¤


Du förstör mig, utan att ens veta om det.
Du vet inte vilken smärta du skapar.





Detta har ingenting med tidigare inlägg att göra!


Arg, förbannat jävla arg!


Slet som ett förbannat jävla djur idag. Först gjorde jag klart svenskan, tänkte sen göra matten, men färgen till skrivaren var slut så det gick inte. Ställde mig så och fixade med tvätten. Vek det som var torrt, hängde det som var nytvättat och startade ännu en maskin. Gick sen upp för att fixa disken, det som inte får köras i maskinen ställde jag mig och handdiskade, enfast jag gång på gång sakt åt mamma att hon måste skölja ur sin förbannade kastrull för det blir sjukt äckligt om det står o drar. Hon hade inte gjort det, inte idag heller. Förvånad? Nej. Men jag gjorde det ändå. Torkade av spis och alla bänkar. Fixade även det värsta i mitt rum.

När hon väl kommer hem är det första hon säger:
"Har du hängt tvätten?"
"Ja, jag har startat en till med"
"Bra"
"Mhm, fixade disken o så med."
"Men du har inte lagat mat"
NEJ, det har jag inte. Som alltid när man väl gjort nåt hemma är det nåt annat hon vill man ska ha gjort, det duger aldrig. Dom gångerna man tar sig friheten o faktiskt lagar mat får man skit för man tagit nåt som är planerat till en annan dag. Hur kul är det då? Flera gånger har jag sagt att jag kan fixa maten om dom bara säger vad jag ska göra. Men händer det nåt? Nej, självklart inte.

Frågar sen om hon planerat någon mat. Hon tar då fram en lök, som hon vet att jag inte bör äta. Frågar då hur mycket hon ska ha i. Självklart ska hon ha i HELA.
För en "vanlig" människa är det en skitsak. Men jag mår inte bra om jag äter sånt. Hon vet det.
Alltid är det såhär.
Engång gjorde hon allt för att jag skulle må bra, psykiskt och kanske även fysiskt med, genom att rädda mig ur förhålandet med honom.. Men nu, för att det inte passar in i hennes livsstil, för att hon inte tror på det så skiter hon i det. Varje dag är det mat med saker jag inte kan äta.
Jag kan inte hjälpa att jag blivit sjuk, det är knappast något jag själv vill.


Klagoinlägg, men jag behövde få det ur mig.

Idag är fan ingen bra dag!


-



Jag står hellre ensam än att ha falska vänner.

Klarar mig bra utan er

 :)


16 Februari


Sov aldeles för länge, idag igen. Tror jag måste börja skippa filmen på kvällarna och sova istället. Kan inte fortsätta såhär.
Alva är fortfarande en sjukling så blir inge jobb för mig idag heller. Ska bege mig till gymmet om någon timme med min bror. Har, på tal om gymmet, träningsvärk i mage och rumpa idag. Känns bra, fortsätter jag såhär nu så kanske det händet nåt. Sitter jag här och säger med en muffins i handen.
Min mamma var så otroligt snäll och berättade för mig att muffinsen inte alls var slut utan att dom låg i en bunke i kylen. Bra liksom. Nu vet ju jag det o känner ett fruktansvärt stort behov av att äta upp dom. Usch! Efter denna ska jag lägga av, sluta ställa mig i köket och baka.

Efter träningen idag måste jag sätta mig med plugget och om jag hinner även städa mitt rum. Ser förjävlig ut.

Tjingeling!

-


Jag försöker
Jag försöker
JAG FÖRSÖKER
Men det går inte
!





Läste igenom massa gamla sms med dig idag på vägtill träningen.
Satt o log för mig själv.
Hela jag log.
Jag var lycklig när allt detta skrevs.
Nu vet jag ingenting längre, inte mer än att du är borta.
Smärtan är obeskrivlig.
Önskar varje dag att allt ska bli som det en gång var.


"/


Nyss skickat in min engelska uppgift. Hade först skrivit 4 handskrivna och dubbelkollar allt, får då fram att jag missuppfattat det hela och gör om. Han skriva 3 hela sidor innan jag drog till gymmet. Väl hemma sätter jag mig och renskriver o vad märker jag inte då? Jo, ALLT får plats på en ynka liten sida. Uppgiften skulle vara på mint två. Tror min lärare börjar bli lite trött på mig. Han har efter varje uppgift fått skicka tillbaka o säga åt mig att skriva mera.
Men det ser ju så mycket ut i anteckningsboken, hur ska jag veta att det blir pyttelite på datorn.
Hopppas han är snäll denna gång och låter mig få G. Annars tror jag han kommer sätt underkänt på mig för hela kursen. Fy.
Var dock ganska korkat av mig att börja med uppgiften så sent, jag hade ändå läst att den skulle vara stor.
Inget att göra åt saken nu, den är inskickad iallafall och denna gång i tid.

Nu håller vi tummarna :D


2 veckor


Nu är det prick två veckor kvar tills jag sitter på planet, tills det ska lyfta.
Enligt bokningen ska planet lyfta kl 19. Kommer vara framme i Dubai halv 7 nästa morgon. Lagom kul flygning.
Dock kan jag ha överseende med det.


Jag ska till Dubai :D



15 Februari


Usch, jag har börjat sova aldeles för länge, tvingade mig upp kl 10 idag. Jag har alltid klockan ställd på 8, varför går jag inte upp då? Någon som känner sig lockad o ringa o väcka mig på morgonen?
Är helt omöjligt att ta sig upp.

Har precis ätit min frukost, min fina vän har fått mig att äta en stasig sådan. Man klarar sig faktiskt väldigt länge på den :)

Ska ta bussen nu som går kl 12 för att möta upp en filur som vill köpa en skolbok av mig. Dock är jag lite irriterad på honom då han om o om igen tjatar om att jag ska komma till centralen, vad är det han inte fattar med att jag säger att vill han ha boken så kan jag komma till mörby? Inte ens Svenska kan han. Pucko!
Blir iaf att åka in till centralen, då hinner jag kanske in på H&M en sväng. Får se om dom har det jag vill ha ;)

Måste ner till centrum någon dag med och lämna tillbaka lite saker, orkar inte släpa med mig det till stan ifall jag inte skulle få lämna tillbaka, då måste jag ju släpa hem det med. Känns lite jobbig o jag är lite lat :)

Blir inge jobb idag då Alva har gått o blivit sjuk, ska o träna med Linn istället. Är behövlig, har inte tränat på evigheter o det känns inte så bra.
Vikt, midja och stuss kollas varje dag, det händer inte mycket där just nu inte.
Vikten vet jag vad jag vill ska vara, midjan o stussen är egentligen skitsamma, bara det blir iallafall lite mindre.
Åker ju snart o vill vara lite finare till dess ;) Mihi!

Nääe, nu är det väl kanske dags o börja göra sig iordning. Jag kan inte åka in såhär ;)


Tjingeling!


<3


Det finns många fruktansvärt bra vänner, även en del man kan kalla sina bästa.
Dom finns alltid där, lyssnar och gör vad dom kan för att hjälpa dig, få dig att må så bra som möjligt. 
Dom finns för att dela både glädje och sorg med.
 
En dag som denna är det meningen att man ska spendera med sina fina.
Jag skulle spenderat min kväll men min absolut finaste vän. Dock kallade jobbet på oss båda så vi fick ställa in.
Hon kommer förbi mig på jobbet för att hämta en sak.
Och vad har hon inte med sig i väskan?




Tack min underbara fina vän.
Den ska ramas in o upp på väggen ;)


Jag kan verkligen med handen på hjärtat säga att du är min absoluta bästa vän.
Jag går igenom eld och vatten för dig stumpan.


Dag 22

Dag 22 – Det här upprör mig


När det sägs saker som inte stämmer, när man säger saker bara för att göra den andre glad.
Till vilken nytta?
Är det inte sanningen så blir man ju bara ledsen och besviken sen iallafall?
Jag är fruktansvärt trött på allt snack.
Att snacka är lätt, att bevisa det är värre.

Att utnyttja någon för sin egna vinning, att leka med någons känslor.
Fattar man inte att det gör grymt ont?
En del handlingar sätter spår som är omöjliga att radera.


Du satte dom hos mig!



!


På ditvägen åkte jag förbi där du bor nu..
På hemvägen åkte jag förbi där du bodde då..

Du är inte borta!



14 Februari


Tänkte börja med att tala om att jag hade besöksrekord igår. Hela 19 läsare. HAHAHA.

Mötte upp Ludde i Danderyd i lördags för att sedan fara in och bolwla, o hur börjar jag inte det hela då? Jo, men en STRIKE :D Fick även två på rad sen med. Jag var ganska bra, dock vann jag inte. Men jag skyller på ryggen :)
Blev att pka hem o laga mat efter det, sen blev det massa film. Såg en sjuk med en hyresvärd. Helt sjuk människa.

Igår hade vi släkten över för att fira mamma, egnentligen fyller hon idag men aa.. :)
Lilla busLina var ju självklart med, massa energi. Lilla sötunge :)

Gjorde inte mycket annat igår.

Idag sov jag för länge. Skulle egentligen åkt till gymmet men jag vaknade försent. Ska försöka plugga lite nu hade jag tänkt, engelskan ska vara inne senast imorgon.

Märkte även igår att en ny kurs börjar nu på onsdag o jag har inte boken.
Någon som har Projekt och Företagande boken stående i hyllan? Hör av dig ;)

Ska o jobba med mina tjejer lite senare. Blir att hämta dom på dagis idag :)

Nu ska jag återgå till plugget.

Tjingeling!




Dag 21

Dag 21 – Min skoltid

Haha, vet inte ens var jag ska börja. Redan i 6an började jag fela. Då för att min mage började knasa, jag hade ont titt som tätt. Jag missade massor och var oftast bara där fram till lunch, åt jag fick jag jätteont och gick hem, åt jag inte blev jag svimmfärdig och gick hem för det. Ibland hade jag bra dagar och ingen kunde vara lyckligare än jag då.
När halva terminen av 8an gått flyttade jag ifrån Väsby till Täby, började ny skola med helt nya människor.
Att som tjej komma mitt i är inte lätt. Jag tror att killar har mycket lättare för att acceptera att det kommer nya. Jag började umgås med Sara och Jossan. Fick ta mycket skit av en annan tjej, dock vågade hon aldrig säga nåt direkt till mig utan jag fick veta det genom andra. Väldigt fegt måste jag säga.
När gymnasiet drog igång var jag riktigt skoltrött och det blev lätt så att jag valde att vara med grabbarna på IV istället för att sitta på lektionen, vad jag väl på lektionen satt jag med mobilen i högsta hugg och smsade hela tiden istället. Detta ledde till att dom kom fram till att jag inte längre fick gå kvar. Så jag slutade. Började dock året efter igen med efter en hemsk personlig händelse kände jag att jag inte orkade med skolan just då. Jag valde därför att ännu en gång sluta skolan. När ett nytt skolår började hade jag återigen bestämt mig för att börja. Dock slutade jag även där strax innan jul.
Jag har nu hittat mitt mål i livet, vad det är jag vill arbeta med och därför valt att börja plugga. Sommaren 2010 började jag plugga till säljare på distans, gick ut med ganska bra betyg. 10 Januari iår började jag skolan igen, denna gång läser jag butik och handel.
Jag har bestämt mig för att klara detta. Skolan ska avklaras och jobb ska fixas :)


-



Det jag inte minns,

Det har inte hänt!


12 Februari


Vaknade upp med världens ryggont. Skotta kan vara farlig, kan knappt böja mig.
Kan man få ont av att bli masserad, när knutarna släpper kan det vara det med.
Hur som gör det iaf ont.

Bowling står på schemat idag, undra hur det kommer gå. Dock har jag ju nåt att skylla på om jag förlorar, för vinna vet jag att jag kan. Det gjorde jag nämnligen sist, enfast min motspelare inte vill erkänna det ;)
Trött är jag med, kan man skylla på det också?

Borde kanske försöka hinna städa lite innan det är dags att fara in mot stan, får se hur mycket jag klarar.

Tjingeling!


Kom hem din lilla fiis, jag saknar dig faktiskt. Helgen är inte densamma utan dig !


:)


Som ni redan känner till är min fina vän inte hemma denna helg, väldigt väldigt trist.
Blev att umgås med Danne istället. Måste faktiskt bara påpeka att han är helt otrolig, på alla sätt o vis. Man kan utan tvekan vara sig själv, fullt ut.
Man kan tillomed gå klädd som en Teletubbies utan att han springer sin väg. Hihi :)

Nu är jag trött och ska sova. Ville bara uppdatera er om att jag lever, trots att Linn inte är hemma ;)
Danne offrade en kväll för att jag skulle slippa sitta själv.


Tack kära du :)
Hihi


Dag 19

Dag 19 – Detta ångrar jag



Inte just denna dag, inte just denna resa.
Enda kopplingen är situationen jag satt i just då.
Jag är inte stolt över mina tidigare handlingar, mina tidigare val.

Jag gjorde ett otroligt korkat val, och funderade på att fullfölja det. Dock fick jag mig både en och annan tankeställare och kom fram till hur jag skulle göra.
Jag gjorde det som var bäst för mig,
bäst för alla.

Men jag kommer föralltid att få leva med det, leva med smärtan och funderingarna.
Jag har "kommit över det" , men det kommer aldrig försvinna helt.


Mamma


Som vanligt hade vi massa tjaffs idag och jag blev galen, som alltid.

Vi kom in på gammalt skit.
Nu fick jag veta hur mycket hon verkligen gjort för mig.

Varje lediga dag satt hon i samtal för hon ville ha hem mig, hon ville inte längre se hur han förstörde mig, hon klarade inte längre av att se hur jag sakta försvann bort i mig själv.
Jag var tillsammans med en idiot. Jag vart störtförälskad på en gång.
Dom där molnen det sägt att man svävar på, jag var där.
Jag hade gått igenom allt för honom. O han visste det. Sakta men säkert bröt han ner mig. Jag försvann i mig själv och visste inte längre vem jag var.

Som min "vän" så fint sa en gång, Du satt instängd på hans rum när alla andra var ute och mognade.
Typ, Tack? Eller vad säger man? Visst att jag förlorade väldigt mycket på att inte gå klart skolan, på att sitta instängd på hans rum, på att jag spenderade nästan varje sekund med honom. Men nåt som jag har, som många andra saknar, det är erfarenhet. Jag har levt med ett svin över ett års tid. Jag såg inte dessa tecken man bör se, jag märkte inte hur han skärmade av mig från resten av världen. Dock skulle jag se dom om det hände igen.
Jag var så fruktansvärt kär att jag inte såg vad som hände.
Att vända det imot mig... Då undrar jag, hur moget är det?

Men, nu var det inte det jag skulle prata om. Utan om hur min mamma kämpade för mig.
Jag visste inte att hon kämpat så mycket som hon gjorde. När min pappa sov kunde hon ligga vaken o kunde inte somna för hon var orolig för mig, ett flertal gånger väckte hon honom o bad honom åka och hämta mig.
Felet dom gjorde då var att smsa mig om det. För så fort smset kom stack vi. Vi drog på oss skorna direkt och gick ut, o där stannade vi tills vi var säkra på att mina föräldrar inte skulle komma.
Han fick mig att tro att dom hindrade mig för att leva, han kunde sticka fram handen så fick han vad han vill. Mina föräldrar är inte så. Dom har alltid lärt mig att man måste förtjäna sina pengar.
Han fick mig att se det på ett annat sätt, fel sätt.

Det finns massa tecken som jag ser nu om jag tänker tillbaka, tecken som visade att det han gjorde inte var rätt.. Vi bråkade varje gång jag skulle träffa mina vänner, varje gång jag skulle hem. Varje gång jag skulle göra nåt som inte var med honom.
I början tyckte jag det var gulligt att han alltid ville vara med mig. Men sen orkade jag inte bråka mer och han blev mitt liv.
Det hela slutade med att jag inte hade någon kvar, mina vänner var borta, min familj hörde inte längre av sig.
Min bror var den enda jag pratade med.

En dag vände det. En dag efter att han gått förlångt. Mamma o pappa hade börjat gå och prata med några, även jag blev kallad.
Efter mycket om och men gick jag dit.
Dom sa saker som verkligen sjönk in. Saker som fick mig och inse vilken farlig sits jag satt i. Men jag vågade/ville fortfarande inte lämna honom.
Då dom drog till med ett hot. Jag blev svinförbannad. Dock är jag idag dom evigt tacksamma för att dom gjorde det.
Hade jag inte gått dit är chansen stor att jag hade vart kvar, vart fast.
Jag slet mig loss i sista stund.

Jag har aldrig tackat min mamma för att hon faktiskt räddade mitt liv. För det gjorde hon verkligen.


-



Jag är inte otrevlig.

Du är helt enkelt oviktig!



:@


Skulle boka bort tills på måndag med min fina. Söker upp nummret till en restaurang jag vet är helt underbar.
Men vad händer inte då?

Jo, numret funkar inte. Det har inte kommit ut något nytt o inte heller får man veta nåt när man ringer.

Om jag är arg?

Njaa, bara LITE!


11 Februari


Idag är ingen bra dag.
Till att börja med åker Linn till Göteborg under helgen och för det andra vaknar jag med ett sms om att jag inte borde kolla ut, att det är kaos och massa snö.
Jag låg kvar i sängen en extra timme för jag inte ville se eländet.
Dock var jag ju tvungen att gå upp tillslut.
Jag har inget annat att säga än att jag hade stor lust och gå i ide, jag ska fan bli björn. Sova igenom hela vintern.
När man var liten var snön hur kul som helst, jag älskade när det snöade. Åka pulka var det bästa som fanns.
Nu vill jag inte se skiten.
Denna vinter har kostat mig massa pengar, eftersom jag är envis och vägrar dra på mig rikitgt vinterkängor och hellre har såna jag tycker är fina, som då självklart är skitdåliga så har jag fått köpa 4 par extra skor för att alla börjat läcka. Nu tror jag iallafall att jag har köpt mitt sista par för den orsaken. Dom är inte de finaste, men dom är varma och läcker inte. Underbart :D

Hämtade Bell o Madde igår. Mina söta små :)
Jag förstår inte hur dom kan tycka det är så kul att åka buss. När jag kommer är det först jag som gäller, dom ska pussas o kramas, när dom är klara med det ska dom berätta för alla att vi ska åka buss hem och att vi måste skynda för annars åker den ifrån oss.. Dock skyndar dom sig inte alls utan ska hålla på o jävlas o springa iväg hela tiden. Tar alltid minst en timme att hämta dom.
Hemma blev det mat o lite film o mys. Dom var fruktansvärt myssugna igår, badå två. Bråkade o gnällde om jag höll på med den andra, stor o drog i mina ben o tyckte att nu är det minnsan min tur.
Underbara ungar.
Nu är det inte långt kvar heller. Snart flyr vi lande mina fina och jag :)

Bör kanske renskriva mina uppgifter och skicka in dom. Har tänkt att träna lite idag, dock blir det hemma :)


Tjingeling
!




Dag 18

Dag 18 – Min favoritfödelsedag


Det måste varit när jag fyllde 18.
Jag gjorde inte som många andra och drog på krogen, jag var med min familj och min bästa vän på Öland. Vi åkte upp till marknaden i Byxelkrok.
Jag älskar den marknaden, lite mycket folk men så fruktansvärt mysigt.
Jag hade för inte länge sen då tagit mig ur en jobbig situation och jag mådde fruktnasvärt bra, jag var på landet, där allt alltid är bra. Man är borta från verkligheten och jag hade min dåvarande bästa vän vid min sida.
Jag hade inte kunnat haft det mycket bättre då!




Snö


Nu får det fasen räcka. Har vi inte haft tillräckligt med snö nu?
Igår var det lite vårkänsla, det var sol. Dock fortfarande kallt.
Men vad möts man inte idag av när man, för en gångs skull flitigt sitter och pluggar?
JO, det faller massa snö utanför mitt fönster.
Jag tappade suget direkt.

Ge mig vår!


10 Februari



Frukosten är äten,
Nu äre plugg som gäller. Idag ska det bli klart..


Kl 4 är det jobb, till 8..
Sen ska rummet tömmas.

Mycket att hinna med idag!


Tjingeling!


Hittade detta på min väns blogg, jag snodde den ;)


Morgonsex - så vaknar man på rätt sida 

Studie visar:
Du känner dig mer energisk under dagen - och får bättre immunsystem


Letar du efter en hälsosam kickstart på dagen?
Du hittar den precis där du vaknar – i sovrummet.
Sex på morgonkvisten gör inte bara att du känner dig mer energisk under dagen – det förbättrar även ditt immunsystem, skriver Daily Mail.
Forskning visar att vuxna som börjar dagen i sänghalmen är både friskare och lyckligare, skriver tidningen Daily Mail.
En ny vana som denna ger dig inte bara bättre immunförsvar utan kan även stärka kvalitén på ditt hår, din hy och dina naglar, enligt studien.
– Sex på morgonen frigör ämnet oxytocin, som gör att ni känner er lyckliga och sammansvetsade hela dagen, menar Dr Debby Herbenick, en amerikansk forskare och sexrådgivare.

Bättre hälsa 

Andra forskare menar att fördelarna är fler än så – en studie gjord vid Queens universitet i Belfast slog fast att man minskar risken för hjärtattack eller stroke om man har sex tre gånger i veckan.
Och morgonen är den perfekta tidpunkten för det hälsosamma sexet, menar den amerikanska äktenskapsrådgivaren Jane Greer.
– På morgonen är ni antagligen stressade och den adrenalinkick som spontansex ger kommer göra det hela till en spännande upplevelse, säger hon.



Tål att tänkas på ;)



Smart sagt!



Att skaffa barn är som att tatuera sig i ansiktet.

Man måste vara helt säker
.



Dubai


Fick precis ett sms av Mikael, pappan i familjen jag ska åka med. Han var på hotellet vi ska till, är visst ganska extremt ;)
Igår fick jag ett sms där han hoppades att jag gillar lyx för vårt hotell flödar av det.
Underbaaart :D

Var tvungen att gå in o kolla bilder och fy faaaasen vad jag vill dit nu nu nu.

 
 

Linn letar för fullt efter ogilla knappen. Undra vad dom skulle säga om hon hoppade ur min väska framme på hotellet.
Jag skulle uppskatta det iaf
:D


Dag 17

Dag 17 – Mitt favoritminne 


När jag tänker efter är det bara en händelse som dyker upp. Dock är det ingenting jag kan skriva ut så får väl ta ett annat bra minne..
Då blir det när jag fick vet att Åsa väntade Lina. Min första och fruktansvärt efterlängtade kusin.
Jag har sedan jag var liten velat ha en kusin. Alla pratade alltid om hur kul dom haft med sina kusiner under loven. Men jag hade ingen.
Jag tjatade och tjatade efter en.
Jag hade dock gett upp hoppet, och då kom det.

Åsa var gravid.
8 December 08 kom världens sötaste lilla Lina.






(=



Nu börjar allvaret.



9 Februari



Skulle mött upp Linn på gymmet klockan 10 idag men vaknade med världens magont. Kom knappt upp ur sängen. Klockan stod på 8 och jag vaknade faktiskt ;) men sen somnade jag om till 11 (?) tror det var runt där.
Tog mig upp och åt lite frulle.
Tror dock magonten berodde på att jag var i Väsby för att fira Jocke, vilket menas att det fanns massa tårta och kakor där. Ajaj för magen. Bör ju egentligen inte äta sånt men när det finns hur mycket som helst, som jag dessutom vet är förbannat gott inte fasen kan jag bara stå o se på då? Så jag stoppade i mig ett och annat. Magen svällde och jag såg gravid ut. Haha.
Ska till jobbet idag igen, hoppas min bror kan hämta upp mig på väg hem från sitt eget. Jag tänker iaf hålla tummarna för det :) När jag väl är hemma sen igen är det dags att börja plocka ut allt ur mitt rum. Nu ska det fixas, har fått min tapet så fondväggen ska fixas. Dock måste jag åka till målaraffären och bestämma vad jag ska ha för färg. Tapeten kommer bara bli en fondvägg. Annars blir det för mörk. Har även tänkt möblera om. Ver inte hur det kommer bli då garderoben står bäst där den gör nu. Vet inte om allt får plats då.
Kanske får sälja soffan eller nåt? Ända det används till nu är att slänga kläder och skit på. Man ser knappt vilken färg den har, med andra ord är den begravd ;)


Dag 16

Dag 16 – Min första kyss


Den första riktiga var faktiskt med Nikke. Jag vågade inte innan. Jag var en liten fegis, rädd för att göra fel.
Kommer ihåg att vi satt o lekte med dom opoppade popcornen, sköt över dom från ena munnen till den andra. (Låter äckligt, jag vet.) Helt plötsligt var den borta o det flöt på. Jag reagerade inte först, förns han påpekade det. Haha, shit. Jag var 16 (?) Dock hade jag ju haft killar innan, men dom fick nöja sig med mina läppar, ingen tunga där inte ;)
Haha, herregud vilken liten fegis jag vart.

8 Februari



Hade ställt klockan på 7, men orkade inte gå upp. Ändrade till 7.30 men orkade inte gå upp då heller. 8.00 ringde den en sista gång o det minns jag inte ens?
Jag hade en sak jag skulle vara iväg på nu på morgonen men nehej?
10.30 ringer Linn mig och först då vaknar jag. Ångest.
Jag måste ha börjat sova välödigt djupt för jag hör inte om telefonen ringer längre, jag hade en hemtelefon i mitt rum men jag vaknade inte? Fattar inte riktigt, förut vaknade jag av bara vibrationen på mobilen. Skumt.
Skulle egentligen behöva träna idag då jag har blivit lite väl förtjust i mina muffins, dom sätter sig ju inte riktigt där man vill ;)
Får se om jag orkar pumpa upp bollen innan jobbet kallar, tror inte det.
Jag är lat.
Har hur som helst bestämt mig för att från och med nästa vecka är det stenhårt som gället, både vad gäller träning och vad jag stoppar i mig.
Jag vill bli smalare, få fastare kropp men när jag tittar på mig och märker att det inte händer nåt (efter en dag på gymmet ;) ) blir jag deppig och tröstäter. Hur jävla lyckat är det?
Nääe, är ju som sagt jobb senare idag och sen ser det ut som att det blir Väsby för att fira Jocke. Får dock se om dom andra orkar vänta på mig. Slutar 30 min efter dom sagt att vi ska vara där. Annars blir det hem o fixa, får kanske lite tid över för att träna då?






Dag 15

Dag 15 – Mina drömmar 

Största drömmen nu, eller kanske rättare sagt största målen?
Det är att klara skolan, få jobbet jag suktar efter, flytta hemifrån - tillsammans med Linn :D
Körkortet ska fixas. Jag ska ha det till sommaren.
Alla små irriterande problem ska bort o massa nytt bra ska in istället.


Har fått en annan syn på mycket nu under dessa dagar och jag ska klara det, börja säga nej och göra det jag själv vill, inte bara det andra vill. Självklart kommer det bli så att man vid vissa tillfällen får bita ihop för man vill olika saker. Men inte varje gång. Det blir inte bra för mig själv då och jag på något sätt låter folk köra med mig.
Äre värt det?
NEJ!
Nu börjar mitt liv, vill du är det bara hänga på ;)



Muffins




Man blir vad man äter.

Jag är en muffins :D





Dock äre inte mina muffins, mina är mycket bättre och har massa vit choklad i sig.
Mumma :D


7 Februari

Kollade igenom min blogg nyss och usch vad trist den är. Inga bilder bara massa trist text överallt. Måste måste måste bli bättre på det där :p

Idag gick jag iallafall upp med tuppen för att hinna till frissan kl 9 tillsammans med min fina vän Linn. Var inte alls länge sen jag klippte mig men sist jag var där blev jag inte nöjd, det blev jag nu :D
Håret ser mycket fräshare ut.
Sen fick jag även gång på gång höra att jag hade väldigt fin hårfärg. tyvärr kunde jag inte ta på mig äran själv utan föklarade att det var min vän som fixat det åt mig :)

Jag har faktiskt pluggat idag ;) Fick ju EN på min senaste uppgift vilket menas att den ej nådde målen och han ville att jag skulle komplitera, vilket jag gjorde idag. När jag sen väl var klar och jag skicka in den så går det inte. Hur hade han tänkt där undrar jag litegranna då.. Ett mail har han iaf fått nu :)

Nu har jag dock inte tid med er mer riktigt. Jag ska gå och ringa ett inte allt för roligt samtal, håll tummarna för att jag får höra possitiva saker ;)

Tjingeling.



Jag saknar min vän! 

Snart tänker jag lämna sthlm för några dagar och besöka denna snygging :)



6 Februari

Vart lite shopping igår med, köpte nya skor, igen. Skit fina :D Dock gav dom mig skavsår :( Blev även ett par nya jeans, ett täningslinne o lite annat smått o gott :) Efter att ha strosat runt lite bestämde vi oss för att gå o fixa biljetter till bion, blev You again - faktiskt helt okej film :) Efter det åt vi. Hade ca 4 timmar kvar tills filmen började så äta han vi minsann göra i lugn och ro. Han även med lite flera butiker innan bion.
Jag tyckte det var riktigt mysigt att strosa omkring i Kista hela dagen :)
Efter bion begav jag mig till Linn, för lite kladdkaka o tv. Sen begav jag mig hemåt. dock gick inte tunnelbanan som det stod på sl så min bror fick komma och hämta mig :)
Min bror är allt bra snäll :)

Idag skulle jag var duktigt och städa mitt rum, även damsuga. Dock blev det inte så lyckat. Damsugaren högg tag i sladden till min sänglampa så den föll i golvet o det flög glad överallt. Jag som då är mörkrädd har nu ett problem..
Fick sopa upp allt iaf för att sen skynda in i duschen, Isabelle och Elisabet skulle komma över på fika. viken drog över på tiden så att träffa Ludde hanns inte med. Han fick bowla med en annan vän isället. Vi sköt upp vårt och pratar om att göra ett nytt försök till nästa helg :)
Då ska jag vinna över honom, IGEN :D

Blev en tripp till centrum idag istället och köpte min efterlängtade träningsboll, så nu kan jag träna hemma med ;D

Ska glo film nu o sen sova. Upp tidigt imorgon för att åka till frissan med Linn :)

Godnatt!

Dag 14

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 

Meningen är väl egentligen att jag ska lägga upp en bild nu, och jag hade väl egentligen tänkt det, men jag orkar verkligen inte. Är inte på humör. Har ni tur kanske jag fixar det en annan dag istället !
Dagen började iaf med att jag drog på mig ett par mjukisar och ett linne,
sen efter duschen blev det mina nya jeans och en lånad tröja.
Väl hemkommen ifrån centrum blev det på med mjukisarna igen.
Mys mys :)



?



Varför kan du inte bara försvinna?



-



Egentligen borde jag vända ryggen till och låta dig gå.





Men det är svårt.




:)



Måste bara berätta om en händelse på bussen igår.
Min vän lånade min iPod men hade samtidigt lurarna till sin telefon runt halsen. Hon hade nyss suttit och lyssnat på musiken men tagit ut hörlurarna när vi skulle byta buss..
Väl på bussen igen:

- Men Sofie, varför funkar bara en?
- Tryck in sladden ordentligt i iPoden.
- Den är i...

Vänder mig om och ser att hon sitter med iPod hörluren i ena örat och i det andra sitter en av dom till luren ;)

Hon är alllt bra söt min vän :)







5 Februari



Jag har vart rätt dålig med min uppdatering igen. Bara dom tidsinställda har kommit upp.
Men eftersom det hänt en del i veckan har jag inte haft tid att uppdatera er ;)
Träningen har jag kommit igång med nu, träningsvärk i ben, mage och rumpa är något jag dras med för tillfället. Men det är skönt, då känns det att man gjort nån nytta. Har även fått som jag vill när det gäller min vän, igår skaffade hon äntiligen ett årskort så nu har jag en träningsvän :D
O det bästa är att hon är fruktansvärt motiverad vilket leder till att även jag kör när jag är där. Hade en annan tidigare, hon var motiverad men inte tillräckligt, vilket smittar av sig då jag har svårt att vara motiverad själv och lätt ger upp om det är jobbigt. Sen hade jag ännu en som mest lekte på gymmet, kändes lite som att hon fejkade lite när hon höll på.. Men jaja, det var då. Nu kör vi stenhårt inför sommaren ;D

Jag vet att det är fruktansvärt trist att läsa en blogg utan bilder, men jag är grymt dålig på att ta dom. O hur roligt är det att kolla på massa gamla bilder jag gräver fram, inte allt för roligt va? ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka och möta upp Bella..

Tjingeling!




Dag 13

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har det vart massa jobb och träning.
Var med en sjuk Bell i måndags, hon var förkyld och hostig.
I Tisdags var jag och jobbade med Alva och Axel, mötte upp Linn för träning efter det, i Mörby. Vad jag tycker om det stället har jag redan förklarat ;) Vi åkte och solade efter det :)
I onsdags var det jobb med A och A igen och träning efter det. Denna gången i Lindhagen. Var inte alls mycket folk så det var skönt :)
I torsdags vart det att åka till Bell igen som fortfarande var sjuk, men då var det mest bara hosta, lite slö var hon kanske också men inte så farligt.
Igår mötte jag upp Linn för att handla lite nödvändiga saker o för att sen träna och sola. Åkte hem hit sen för att kolla på film och äta lite onyttigt ;)
Idag ser det ut som så att jag ska till Kista för shopping, middag och bio. Vad vi ska se är ännu inte helt bestämt, hon hade två filmer som förslag så ska in o kolla vad det är för några :)
O imorgon då.. Planen är att jag återigen ska vinna över Ludde på Bowling. Han tror dock inte det kommer ske men jag ska allt visa honom ;)


Dag 12

Dag 12 – I min handväska


Jag använder knappt handväska, inte nu på vintern. Jackan är så stor och har många fickor. Känns onödigt att ha en väska då.
Men vanligtvis är det Lepsyl, plånbok, iPod, kalender, kamera, nycklar, busskort, mina tabletter, alvedon, tjejgrejer ;) ...
Tror det var lite av det, kan inte vara så mycket mera, vad skulle det vara liksom? :P
Dock känns det som hela väskan är full med skit och man hittar aldrig det man vill ha.
Men är man tjej så är man ;)

Dag 11

Dag 11 – Mina syskon


Två yngre bröder har jag lyckats dra på mig. Rena rama syskonkärleken där ;)
Den äldra av dom har jag kommit att stå väligt nära. Han är min bästa vän och honom berättar jag allt för, även saker han inte vill veta ;)
Under en svår tid i mitt liv var han mitt ljus och för det kommer jag aldrig kunna tacka honom nog.
Det var en tid när vi umgicks en del på kvällarna, när ingen av oss riktigt orkade gå ut. Blev mycket så att han kom över till mig och kollade massa TV. Sen åkte min TV ut och han skaffade en egen. Det gjorde lite att vi gled isär en del.
Men han är fortfarande min bror och jag älskar honom :)
Sen har vi den yngsta. Honom umgås jag inte så mycket med, vi har inte så speciellt mycket gemensamt och med honom skulle jag inte kunna prata på samma sätt som jag gör med Kenneth.
Men trots allt är han min bror och jag älskar honom.


Bild från när vi var i Grekland -08


Dag 10

Dag 10 – Mitt arbete

Jag tror alla som känner mig vet vad jag jobbar med, även ni som läser min blogg ;)
Jag är barnflicka. Och jag älskar det, vissa stunder mer än andra.
Jag har en familj som består av 2 tjejer, Madde snart 4 och Bell 2.

 Där började jag i Augusti 09. Meningen var att jag skulle vara med Madde vissa dagar när hon kom hem från dagis men riktigt så blev det inte. Jag började istället att ta hand om Bell medans Therese satt på övervåningen och jobbade. Bell var för liten för att gå på dagis och Therese var tvungen att hänga med i jobbet.
Bell blev en viktig del av min vardag väldigt fort, hon fick en speciell plats. Vilket hon fortfarande har. Bell var ca 7 månader när jag började där och nu är hon 2. Det har varit fruktansvärt kul att få vara med om allt som hänt med hennes utveckling. När jag började kunde hon inte ens krypa och nu kommer hon springandes när jag ringer på dörren och munnen går i ett. Hon har alltid nåt att berätta. Nu ska inte hela texten handla om henne men ja.. ;)
Jag är mest där vid behov nu då båda tjejerna går på dagis :)

Jag har även en till familj där jag började i Augusti förra sommaren.
Alva 2år och Axel snart 5.


Dom har jag genom Hemfrid och har fasta arbetsdagar. Tisdag och onsdag hämtar jag barnen från dagis, gåt hem, leker, fixar mat o efter det bukar vi mysa ner oss i soffan framför en film.


Huh?



En kvinna förväntas vara vacker,
sminkad, fräsch, välklädd, smal, uppföra sig väl och vårda sitt språk.

Menas detta då att jag är en man?


Haha



Tittade igenom lite gamla bilder, och vad hittar jag inte då?
Jo, denna.



Var uppe i Hälsingland med familjen, mamma hade fått veta att det var auktion o ville dit.
Eftersom det inte finns så mycket att göra där föjlde jag med, ser hur en snubbe går o kollar på mig, blir irriterad och blänger tillbaka. Då kommer han fram o säger att han är från tidningen och undrar om han får ställa några frågor.
så han kör igång, vill veta om jag köpt nåt på auktion förut, om jag brukar gå på dom.
Men nähädu, det brukar jag visst inte. Svarade då att jag var där med mina föräldrar.
Dagen efter är jag med i tidningen.

Men hur låter det inte "jag brukar mest följa med mamma och pappa"
Herregud, men jag kan iallafall säga att jag vart med i tidningen.

HAHA



Flytt!



Var nyss in och kollade lite lägenheter. Det finns massa fina där jag skulle kunna tänka mig att bo, med inte allt för farlig hyra. O vi är ju ändå två som ska dela på allt så då blir det ju inte lika dyrt heller :)
Dock var det inte lägenheter här i Sthlm jag fastnade för vilket menas att det inte kommer ske någon flytt än. Skolan måste bli klar, för oss båda. Blir lite krångligt annars ;)

Men efter sommaren är det tänkt att, om vi har råd, så flyttar vi då.
Båda vill ha eget o jag vet inte om jag talar för oss båda eller bara för mig själv, men jag vågar faktiskt inte bo ensam. Är mörkrädd o skulle aldrig våga ha en lägenhet där jag bodde helt ensam. Usch. Men iaf, vad passar inte bättre då än att flytta ihop? :)

Jag längtar fruktansvärt då jag är trött på att bo hemma. Jag vill ha eget, få ha mina egna förbaskade regler, slippa höra att så länge jag bor hemma, under deras tak är det ditt i datt som gäller.


Tjolahopp :D





2 Februari

Efter jobbet vart det träning med Linn på Friskis i Danderyd o fy fan va kasst det var där. Litet och ihoptryckt. Inga skåp att låsa in sakerna i, delad bastu med killarna. Allt var bara så litet. Vart riktigt besviken. Danderyd ska väl ändå vara lite finare? Syntes iaf inte. Mig kommer dom inte se där igen ;)
Hade tänkt sola precis breve friskis när vi var klara men nähä, där var det svin dyrt så vi tog oss till Solna o solade där istället :)
Har redan börjat få färg, grunden kommer vara fixad innan Dubai, eller den är det typ redan ;)
Hemfärden var inte så rolig dock, missar bussen med 10 sek, skorna har börjat läcka ( ALLA mina skor läcker nu) det är svinkallt ute o jag tror mina tår han frysa innan jag klev på bussen 15 min senare. Väl i Danderyd går min buss om 23 min. Det var inte min dag. Tog en annan så jag fick gå lite längre. Känner hur mysigt det är när det sipprar in vatten i skorna. Så underbart mysigt. Jag SKA köpa gummistövlar. Egentligen hatar jag dom men detta går fasen inte längre. Jag måste ju kunna gå ut utan att bli blöt?

Idag har jag faktiskt vart duktig och rättat en uppgift och skickat in den igen, även bokat klipptid till mig och min vän, så på måndag ska det klippas igeeeen. Hon tog ju för lite sist jag var där så det slitna är fortfarande kvar.
Jobb står på schemat lite senare, ska även plugga lite. Och sätta mig på cykeln, om det blir före eller efter jobbet det återstår att se..

Nu ska jag begrava mig i mina uppgifter.
Hejdååå!


Dag 9

Dag 09 – En perfekt helg för mig

Den perfekta helgen.. Svårt. Det beror ju lite på vad det är man känner för.
Krogen hade vart mitt självklara svar om jag gjort detta för ca 1 månad sen. Men sen jag och Linn kom fram till att vi kör på bastu antingen fredag eller lördag är det vad som lockar mest när helgen närmar sig.
Att bara sitta hemma med härliga människor och dricka lite tycker jag dock är riktigt trevligt också.
Så en dag med bastu o den andra med lite "chillkrök" tror jag skulle toppa allt :)

Krogen har blivit lite för mycket nu, visst kan det vara skitkul att gå ut o skaka rumpa ibland ;) , men det är dyrt, trångt o ofta fullt med sliskiga människor. Sånt klarar jag mig utan ;)


1 Februari

Om prick en månad åker jag, tillsammans med mina favorit tjejer. Pratade lite om det igår, och allt som går att fixa är fixat, känns tryggt. O fy fasen vad jag längtar. Bara få komma bort och omringas av mina små fina :)
Måste dock börja kolla vad jag ska ha med mig, om det är något som måste handlas, vilket det förmodligen är ;)

Jobb idag då, egentligen skola med men jag ska höra med dom om jag kan få plugga just den kursen på distans. Det krockar med jobbet och jag fattar inte vad läraren säger, heller inte vad han skriver på mail, då han förmodligen svarade på någon annans mail och skickade det till mig? Om man är datalärare ska man väl kunna sånt?
Iaf, ska försöka hinna med att sätta mig på tråningscykeln innan det är dags för jobbet, måste komma igång nu. Fast det låter som min fina vän har planer på att skaffa träningskort nu så då blir det nog mera pepp att ta sig till gymmet. Är ju så förbannat trist att träna själv.
Efter jobbet idag är det tänkt att jag ska åka till solna och sola, brännan ska grundas innan jag åker. Jag är trött på att vara så förbannat blek. Det är inte snyggt o massa fondation för att iaaf bli liiite brunare orkar jag inte kladda på, bra för huden är det inte heller så vi kör på solarium :)

Nu kallar plugget.
Tjingeling!

RSS 2.0