=D

Min gullunge ringde mig idag, sötisen Moa! Var underbart att prata med henne igen, min solstråle :) Usch vad jag saknar henne :( Allt med Göteborg egentligen, kände mig verkligen hemma där.
Men förr eller senare kommer allt att bli bra igen, det kommer inte alltid kännas såhär tungt, eller hur? Ljuset måste finnas på andra sidan tunneln.

Jag kommer att bli lycklig!



Jag älskar dig!

Tråååk

Nu sitter jag här igen o har absolut inget vettigt att säga. MEN, vad gör det? Ingen som tvingar dig att läsa ;)

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Skulle träffat Linn men blev som vanligt när vi bestämt nåt, det rinner ut i sanden. Tråkigt men sant.
Har iställer kollat avsnitten från halv 8 hos mig som jag missat, datorn är otroligt bra ibland.

Igår var jag som sagt på restaurang, hade höga förväntningar då min farfar sa att maten var god. Kändes dock lite knas att sitta där o äta då det för mig är ett uteställe, gamla Toxic!
Men, över till maten, den var INTE god, det var pulvermos, ingen hit. Har blivit bortskämd med Ansans hemmagjorda, godare mos finns verkligen inte. Men iaf, pulvermos på restaurang känns inte riktigt bra, sen va såsen inge god heller. O baconen bestod nästan enbart av fett, såg iaf så ut. Köttet var väl de som var gott.. Åt plankstek o usch vad jag vart besviken.

Jag tror det är nåt fel på mig, jag rasar i vikt, jag har ingen matlust, jag blir yr o det känns som jag ska svimma.. Börjar bli riktigt orolig nu.
Kan vara att jag inte mår bra psykiskt men allt borde inte komma för det. Funderar på o gå o kolla upp det..

Det var väl det! =)

Tjingeling !



Varannan dag hör jag av dig, alltid blir jag lika glad när det är du men samtidigt blir det otroligt jobbigt.
Jag älskar dig o vet inte hur jag ska ta mig ur de här!


,

Jag kommer föralltid förbi JAG
Jag kommer aldrig bli den du vill att jag ska vara !

uppdatering

Hemkommen från centrum med Natta=)
Strosade runt o snacka massa skit, som vanligt ;) Passade även på att smita in på H&M o handla, var ju faktiskt clubbdag ;) ett nagellack o underkläder fick följa med mig hem =) Känner man mig vet man att jag har väldigt svårt att gå in på H&M utan att gå därifrån med underkläder i väskan, men man kan faktiskt inte få för mycket av underkläder ;)

Men nu ska jag kila iväg o platta håret, för snart bär det av in mot stan.

Tjingeling =)

=)

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Maj hörde av sig efter en vecka utomlands o frågade om jag ville med ut på en prommenix så hon kunde få en upptatering om vad som hänt under veckan. O det tackar man ju inte nej till =) Så jag gick o mötte henne, blev en snabbis förbi ica sen bosatte vi oss i hennes kök. Att det kan vara så skönt att prata ut, o just med henne då hon under många år var den som stod mig närmast. Känns som vi är på god väg att hitta tillbaka, enfast det inte kommer bli som det en gång var.



Men, de va de.. Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli lagom mycket för att gå till bussen som tar mig till centrum där min fina Natta väntar på mig =)
Blir inget åka runt o söka jobb då hennes busskort har gått ut, så det får bli jobbsökande i centrum istället. Enfast jag är lite skeptiskt till just Täby centrum, men vafan, de får gå =)



Du är söt min vän =)

 


Lovisa!



Jag saknar dig! Du satt verkligen spår i mig, spår som aldrig kommer försvinna.
Jag såg dig aldrig som min pojkväns syster, jag såg dig som en vän, en otroligt nära vän.
Du är så otroligt bra gumman.

Allt känns så tomt, utan er allihopa. Jag trivdes så otroligt bra med er. Det är tråkigt att det skulle bli såhär.

Glöm aldrig att du är underbar :´)


Seeeg dag!

Usch vilken seg dag det vart idag. Vaknade o skulle egentligen på första mötet hos Annika, för att prata om min osäkerhet i mig själv. Men hade ångest över de, så jag ringe o avbokede.. Skulle kanske bitit i det sura äpplet o gått dit? Men men, lätt att vara efterklok..
Dagen har i stort sätt bestått av massa avsnitt av PH från flera år sedan som visas på tv4play.. Trist liv man har! Inget bättre för mig :p
Fast mitt i alla avsnitt får jag ett ryck o går o fixar med disken, kör igång en maskin o handdiskar det som inte får plats, inte alls likt mig. Brukar låta mamma eller pappa fixa det när dom kommer hem men kände mig snäll idag =)
Kvällen kommer nog inte spenderar speciellt mycket vettigare än dagen. Ska försöka sätta mig med teoriboken, men det är såååå tråkigt att läsa teori. Fast jag måste väl, får ju inget körkort om jag inte klarar alla delar...
Sååå, imorgon ska jag träffa min fina Natta =) ska kanske lura med henne på en åktur runt i olika centrum, MÅSTE HA JOBB! Detta funkar inte mer, att inte göra nått vettigt på dagarna. Vill ju känna att jag gör nån nytta, kan inte sitta här o ruttna bort mera.. O utan jobb får man inga pengar, vilket betyder att man inte kan göra något o de e inte heller kul. då blir man ju fast här ändå. BÄTTRING på mig =)
Men iaf, på kvällen är det tänkt att det blir restaurang med min kära familj o min underbara farfar o hans sambo Inger. Mycket trevligt kan det nog bli =)

Tjingeling!

"/


Det är en vecka sen idag. Vet inte riktigt om det känns bra eller inte.
Känner mig helt splittrad, samtidigt som det känns okej såhär är det jobbigt, jag tycker fortfarande om dig...
 

 

Men iaf. Igår var jag som sagt o jobade med Madde o Bellis, blev att sova där. Somnade inte fören kl 2 o kl 5 vaknar bellis o vill ha välling, vaknade o mådde piss för jag var så trött. vid 6 somnar hon om i 2 timmar. sen vart det full rulle, Madde var redan vaken så det  blev till att kolla barnkanalen och äta frukost. Sen massa mys o lek. Vid 12 kom föräldrarna hem o pappa kom o hämtade mig så jag fick ut o göra vägarna lite osäkra. Tycker faktiskt jag börjar bli bra på de där med att köra bil nu. Måste bara sätta igång med teorin.
Väl hemma gjorde jag o pappsen vofflor, GOTT :D

Sen har jag i stort sett suttit här, har vart för trött för att göra nåt annat. Somnade även en stund i min sköna soffa =)

Tjingeling

!



Nu sitter man här, nyss hemkommen från underbara Mia =)
Blev att ta bussen till Sollentuna igår för att möta upp henne för att sedan prommenera sista biten till Stinsen. hon hade nämligen bestämt sig för att hitta ett par jeans, vilket hon gjorde, 2st tillomed ;) Efter x antal timmar, som iofs gick väldigt fort bar det av hemmåt, även då blev det en prommenad. väldigt skönt men oufh vilken backe.
Blev middag på det sen lite Let´s dance med hennes föräldrar tills kl blev 9 då vi bestämt oss för att se en film som kom på tv. Vi försvann ner o filmen drog igång, blev inte så mkt tittandes, tror vi pratade mest. Blev väldigt mycket prat vilket var otroligt skönt, kände att det verkligen behövdes. Så nu är synen på det hela en annan, en bättre. Tror jag är säker på mitt val nu. Motgångar vet jag att jag kommer få där jag känner att jag vill göra allt ogjort. Men du har inte bevisat för mig att du är värd det. O då finns det ingen annan förklaring än att det är såhär det ska vara. Livet är tufft, o jag kommer aldrig att glömma dig, men jag kommer nog aldrig se på dig så som jag en gång gjorde. Du visade dig vara någon jag inte kände.

Men nähä, nu har jag inte tid o sitta här mer, måste packa inför kvällen så jag får med mig det jag behöver, ska nämligen sova med mina tjejer =)

Tjingeling!

 


.




Hemkommen från stan med min underbara Pills. Tack sötnos, du fick mig att tänka på annat för en stund. Från det att jag såg dig till det att vi skilldes åt tänkte jag inte på honom. Eller visst gjorde jag det, men du vände allt det jobbiga till någonting bra. Du är unik =D
Men sen som vanligt när vi ses blir det massa shopping, nu är det inge klirr i plånkan mer, nu när jag ropar Hallå, hör jag det om o om igen. EKO! FAN. Inga pengar kvar. Att kläder kan vara så dyrt. Inte bra, men så var det med de, två fina klänningar och ett nagelack fick jag iaf med mig hem idag. Så sommaren KOM, jag är redo :D

Väl på bussen föll verkligeheten över mig o helt utan hinder kom tårarna, så där satt jag på en fullproppad buss o snyfta för mig själv o vad är inte värre då än att VÅRAN låt kommer. Paniken satte igång o jag visste inte var jag skulle ta vägen. Bytte till en glad låt o det blev lite bättre, tror jag måste radera låten. Allt med dig. Det här funkar inte mer. Jag älskar dig men jag vet fasen inte om du är värd mig alls faktiskt. På ett sätt kan jag se en framtid med dig men samtidigt inte, du säger att du älskar mig, o att det är med mig du vill va men ändå tycker du inte jag är värd att kämpa för. Ska jag då gå tillbaka till det som var, bara förlåta, igen? Jag är värd mer. Det här kommer vara ett helvete o jag kommer må rent ut sagt skit, men om du inte tycker jag är värd att kämpa för så är det såhär det kommer bli, du och jag åt olika håll. Det känns förjävligt.
Men tiden läker alla sår, visst?


 


-

Ingen bra dag idag, inte alls. Vaknar o kollar mobilen med hopp om ett sms av dig. Men det var tomt. Kände saknaden utav dig, så som jag inte kännt den på hela veckan.
Jag Älskar Dig!
Jag tror inte det var ett misstag att lämna dig, för jag tror det gav dig insikten av att du inte kan behandla en människa hur som helst. Men jag vill inte förlora dig. Är det för sent var det du sa att du kände för mig inte äkta.

Jag har vart osäker, tänkt "jag klarar mig utan honom, jag klarar mig själv" Men N, Jag behöver dig. Du kanske inte är den bästa men för mig är du det. Jag vet inte vem jag är utan dig.
Ingen är perfekt, alla har fel, även jag.

Men dom här dagarna har bevisat att det är dig jag vill ha.


=/

Jag vet inte vad jag tycker är värst, att leva med dina svek eller leva utan dig, aldrig mer få se dig, känna din närhet..
Just nu svider det nåt så otroligt. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Var inställd på ett liv tillsammans med dig, men allt försvann. Du svek mig.


-

Folk frågar hur jag mår, bra svarar jag oftast då...
När senast menade jag det, när senast mådde jag bra, när var jag lycklig på riktigt?
Jag vet inte!
Jag har låtit mig brytas ner av andra så länge att jag inte vet vad riktig lycka är längre, jag kommer inte igåg hur det känns. Jag trodde jag skulle bli lycklig tillsammans med dig men allt du givit mig är bara mer smärta. Jag förstår inte hur vissa människor är skapta, hur är du skapt. Hur kan du leva med dig själv efter allt du gjort och faktiskt fortfarande gör.. Du har fört mig bakom ljuset i nästan 1 ½ år nu o du fortsätter. Du fattar inte vilken skada du bidrar med. Du utger dig för att vara underbar, en på miljonen, men bakom fasaden är du inte så bra som du tror. jag förstår inte hur du kan och kommer förmodligen aldrig heller att göra.
Jag vaknar varje morgon med en hemsk känsla i magen, allt på grund av dig. Men du fattar inte, så svårt kan det faktiskt inte vara, du måste känna på dig att allt inte är som det ska.
Du säger att det vi har är äkta, men hur äkta är det när du inte bryr dig, skiter i allt som inte har med bara dig att göra? Är du så osäker i dig själv att du måste göra såhär?
Jag vet varken ut eller in längre.

!

Stanna, låt mig kliva av.
Jag vill inte mera..
Vill spola tillbaka till tiden innan dig,
innan jag släppte in dig på mitt liv.
Du har inte gjort annat än förstört!

Första inlägget!

Jahapp. Då sitter man här med en blogg, som så många andra :p Såå.. Vad ska skrivas? =)

Dagen började iaf med att pappa kom in o väckte mig, som vanligt! Usch för de!
Lite frulle på de sen hjälpa till o ta ner skit från vinden som ska slängas.
Hörde sen av mig till Maj för o se vad hon gjorde, hur det skulle bli med bilturen. Bestämde då att vi skulle ses lite senare o åka till Centrum, sagt o gjort. Hon kom o hämtade upp mig o det bar av till Centrum. Strosade runt där nån timme, sen körde hon hem mig o nu sitter jag här som den luffare jag är :)




Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0