Onsdag!

Shit happends, things go wrong!



Känner mig duktig, har tränat måndag, tisdag o idag :) Fast det känns i kroppen, fick igår för mig att jag skulle iväg o träna innan jag ska träffa Micke imorgon med, men jag tror jag ångrar mig. Får räcka med ett varv i spåret eller lite på cykeln här hemma.. Eller varför inte fira framför en film med massa gott? ;D Haha neeeeej. Sånt ska jag sluta med. Snart :)


:)



Vart iaf att åka till fina underbara Mia igår efter jobbet, 2 månader sen vi sågs sist då hon övegett oss o förflyttat sig till Luleå. Var skönt att få träffa dig igen, prata igenom allt som hänt, alla funderingar, allting. Det var behövligt. Inte för att jag blev speciellt mycket klokare, men jag fick höra en annan åsikt, bättre än mina egna förvirrningar.. Låg o pratade in på småtimmarna, så när klockan ringde vid 9 vart jag inte vidare glad. Usch var trött jag var. Men upp gick jag, liiiite senare, men jag han iaf med bussen det var tänkt. Dock han jag inte äta nåt, så blev en banan på vägen. O träna på endast en banan var inte så smart, jag orkade ingenting. Men lite mage o ben fick jag tränat iaf, sen vart det hem o äta o iväg till jobbet. Gick ut i skogen med barnen idag. Gick hur bra som helst tills vi gik in på ica o hade betalat, Axel märkte då att jag inte tagit något kvitto. Han blev tooookig, började störtböla o skrika. Efter många om o men gav han upp o hans glada sida kom fram, den gillas mycket bättre :) Lite lek i skogen på det sen hem o äta middag.
O jag hamnade såklart här såfort jag kom hem ;P Borde egentligen plugga, för det har jag inte börjat med än. Får sitta lite imorgon o massa på fredag.

Annars har jag faktiskt inte mycket mer att säga :)

Tjingeling!


Jag antar att jag denna gången tagit rätt på vem kommentaren kom av? Dock kan jag inte vara helt säker för namn är tydligen svårt att skriva?
Men jaa..
Saker o ting hade vart på ett helt annat sätt idag om du hade tänkt efter en extra gång. Det du gjorde var fruktansvärt fel. O det är otroligt pinsamt att det pågick i 1.5 år innan jag märkte vad du pysslade med. Jag litade på dig men allt du gjorde var att svika mig, om o om igen. Varje gång lovade du att det inte skulle hända igen men jag räckte tydligen inte till. Jag har aldrig tidigare kännt mig så värdelös som då. Usch o fy fan!
Fast, trots allt som hände betyder du otroligt myket för mig o jag vill fortfarande kunna vara en del av ditt liv. Är bara tråkigt att det ska behöva vara såhär. Mycket som påminner om dig.
Fotot på min lilla favorittjej sitter fortfarande kvar. Jag har inte hjärta att ta ner det. Hon har förmodligen glömt mig. Min lilla tjej. Usch vad jag saknar henne. Er alla. Det är hemsk att ni ska bo så långt bort, jag vill kunna hälsa på!

Onödig kommentar, men jag behövde det nog.
O om du mot förmodan skulle läsa det här, är inte ens säker på att det är du, men du kommer känna dig träffad om du skulle göra det.
Jag vill att du ska veta att jag saknar dig!

 


Måndag!

Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår, men medans jag höll på så försvan mitt internet. Får göra ett nytt försök nu:)
Frdagen slutade iaf med att det blev utgång, Manne hade ju hörs av sig tidigare o hört om jag ville med ut så jag o Maj började lite smått tagga till för det.  Får sen veta att han planerar att vara ute hela kvällen så den gnistan vi kände försvann. Senare bestämde vi oss dock för att ge Tegel ännu ett försök. Sagt o gjort, jag Maj o Sofie åkte till Tegel. Denna gången mötte vi upp lite människor som vi senare bestämde oss för att åka på efterfest med. Hamnade då i Vallentuna, trevliga människor det där :)
Vart där en stund sen tog vi taxi hem, väl hemma stupade jag i säng. Mysigt värre. Min säng är faktiskt väldigt skön :D
Lördagen var dock inte lika bra, vaknade o mådde inte helt okej. Men man mår väl som man förtjänar :P Haha. Vart iaf en lugn dag. Ganska skönt faktiskt. Söndagen bestod av lite plugg sen jobb på det, mina go tjejer :)



Idag har jag inte gjort någon vidare nytta förutom att jag hamnade på gymmet med bästa vän o bror :) Höll på o falla ihop då mina ben inte orkade lika mycket som jag tyckte dom borde göra.. Men det gick fint, vart ben o mage idag :) Har fått så fruktansvärt ont i axlarna o övre delen av ryggen så vill inte köra mer armar o så förns det är borta..
Jag o Maj kom iaf överrengs idag om att vi ska gå o få massage, vilket låter heeeelt underbart :D Så det ser jag fram emot. Ska bara hitta nåt bra ställe. :)

Nu ska jag sova snart tror jag, men först ett avsnitt av DH, som vanligt;) Tror det blir upp o träna lite imorgon innan jobbet med:)

Godnatt :)

Fredag!

Sååå :D Bara en liten grej kvar att fixa sen är denna veckas uppgifter klara :) Ska börja på nästa veckas med hade jag tänkt så kan jag göra massa annat onödigt nästa vecka :)
Men igår, var ju o jobbade.. Trodde jag bara skulle jobba till 8, brukar vara så när det är mitt i veckan. Men vid halv 9 ber Therese mig att natta barnen, sötisBells stod o ropade sängen så kände väl kanske att det var dags :P
Men iaf.. Jag satte mig i sängen med dom o började läsa, först läste vi Musse. Bell hade svårt att ligga still så hon kravlade omkring i sängen, sen vips så sov hon. Madde var dock lite svårare. Först läste vi klart musse, sen var det 3 kapitel ur en tjock Bamse bok. Vart helt galet torr i halsen. Men runt halv 10 somnade hon iaf och jag gick iväg till bussen o åkte hem. Känns helt underbart att åka dit o jobba nu för tiden. Förr var det självklart också kul men nu uppskattas det mer, nu har dom förstått att mamma o pappa faktiskt kommer tillbaka o att jag inte är så hemsk som jag ser ut :P Är Bells med o öppnar när jag kommer hinner jag knappt få av mig skorna innan hon tar tag i mig o säger kom. Hon är så söt :) Het otroligt egentligen. Förra året, i slutet av Augusti började jag hos dom. Då kunde hon inte ens krypa. Hon bara satt, ville hon någon annan stans så gnällde hon lite så fick man ta upp henne.. Nu springer hon. Allt har gått så fort. Hon pratar oavbrutet och förstår det mesta av det man säger. Min lilla tjej börjar bli så stor :')


Sötunge :)



Idag har jag iaf än så länge bara pluggat. Lite stolt är jag faktiskt :) Och snart bär det av in mot stan för att träna, var länge sen nu så kommer nog vara helt slut efter en timmes medelpass. :P Efter träningen är det iaf raka vägen hem, in i duschen o stoppa nåt i magen för sen är det shopping med finaste Maj :) Var o handlade med henne i helgen, men nu denna gång blir det Stinsen. Deras Gina är sååå mycket bättre än den lilla ihoptryckta dom har här nere i centrum, tycker inte alls om den. Men iaf, hoppas på att jag klarar av att knata omkring i alla butiker, har fortfarande fruktansvärt ont i mina hälar, tog ju hål på blåsorna igår o när jag skulle till jobet höll jag på att avlida när jag skulle sätta på mig skorna. Fy satan vad det gjorde ont. Dom klämmer ju åt lite precis där såret är. Usch. Håler tummarna för att det går bättre idag :)

När, nu måste jag iväg o börja göra mig iordning, träning snart ;D

Tjingeling!

Torsdag

Gårdagen var kanske inte så jättre bra, hela dagen. O inlägget var kanske inte heller min ljusaste sida.. Men som sagt.. Det är faktiskt så jag känner. Mitt liv har slösats bort på idioter, 2 gånger om. You goo Sofie! Eller inte alls.. Ändring är det på de nu iaf. Never more :D
Iaf, Maj kom förbi en stund innan jag skulle till jobbet, hon följde mig även till bussen o bjöd över mig på middag efter jobbet. Självklart åkte jag dit. Men först vart det såklart att åka o jobba med barnen.. Hade ett par av mina nya skor. Och FY FAN vad ont det gjorde. Dom är så hårda i hälen att jag fick skavsår innan jag ens han komma till bussen. Var rera rama helvetet att gå o hämta barnen på dagis o sen dra dom i vagnen hem. Fy fan säger jag bara. Vä hemma hos barnen sen fick dom hjälpa mig ta fram plåster då mina hälar pryddes av 2 vackra blåsor :S Jag fick ett glassplåster som Alva valde och ett bilplåster som Axel tyckte passade fint. Känndes lite bättre när det inte var något som skavde emot.

 
Fina är dom :)


Barnen som vanligtvis brukar vara ganska lugna efter en dag på dagis var det inte alls igår.. Full rulla hela tiden. Dom är så fina :)
Martin kom hem o jag började bege mig mot bussen. Väl utanför kom jobbargubbarna, do jobbar på huset mitt emot, när jag kom o skulle hämta vagnen, innan jag hämtade barnen var dom där. Båda slutade med det dom höll på med o bara stod o glodde, skyndade mig o tog vagnen o gick till dagis. Hatar när människor står o glor.. När jag kom tillbaka med barnen var dom fortfarande kvar. Samma sak hände då, men nu var det som ett hånflin på dom båda. Tog med mig barnen in direkt, dom brukar få springa omkring lite innan annars, men idag ville jag bara in o bort från jobbargubbarna. När vi sen sitter i köket för att barnen äter mat ser jag hur dom åker iväg, var väldigt skönt för då skulle jag slippa dom när jag sen skulle till bussen.. Trodde jag.. Så fort jag lämnar tomten kommer domsvängandes runt hörnet.. Trodde då dom skulle joba igen, men ökar på takten. Dom kommer efter, den ena skulle tydligen bara lämna av sin kollega för han skulle hämta en annan bil.. Han åker förbi med de äckliga leendet igen. Längre fram stannar han. Jag fick panik. Han kollega kommer efter o stannar till för att kolla vad det är.. Dom kollar bildäcken o säger nåt på deras språk, sen dom där äckliga blickarna igen. Dom åker o jag vågar gå vidare mot bussen. Ser hur dom svänger åt motsatt håll. Vilken lättnad det var. Finns så skumma människor o det behövs inte mycket för att klumpen i magen ska komma. Denna gång gick det iaf däremot bra.
Hem till Maj sen och äta falukorv o makaroner :) Sen kollade vi idol o lite mera tv. Såg även mitt första program av kungar av Tylösand. FY FAN vad dom gör bort sig.. Tyvärr är det ett sånt program jag lätt fastnar för. Men dom är ju så korkade, vem tror dom komer vilja anställa dom senare? Puckon!

Iaf då, begav mig hemåt sen när det var slut o stupade i säng. Idag har det blivit lite plugg, nästan klar med morgondagens uppgift :)
Sen klockan 5 ska jag iväg till mina tjejer o spendera kvällen med dom :) Myyys!

Nu ska jag nog äta lite.

Tjingeling!


Att någon så liten kan betyda så mycket.
Min lilla solstråle :)


Jag vet inte!

Nej usch. humöret sjönk till botten för ingenting, på en sekund. Varför?
Tror det är all skit jag tryckt undan som bubblar upp.. Tror det kan vara lite för mkt nu.. Grubblar o tänker för mycket. Tänker tillbaka på saker jag inte kan förändra, saker jag inte kan göra någonting åt.
Finns så mycket jag skulle vilja ändra på. Att jag träffade dig, det vill jag ha ogjort, att jag la en så stor del av mitt liv på dig.. Till vilken nytta. Allt hade vart mycket bättre utan dig. Folk säger att jag iaf fick erfarenhet av det, och ja, det fick jag.. Men den erfarenheten skulle jag klara mig utan.
Att jag sen lät dig ta platsen, tomrummet efter honom, det är också någonting jag ångrar. För du var inte värd det. Inte alls. Du visade dig inte vara så bra du heller, tyvärr upptäckte jag det lite sent. Efter att jag spenderat alldeles för mycket tid med dig, för mycket energi för att stanna kvar. Flera gånger hände saker som gjorde att jag borde lämnat dig.. Men jag stannade.. Varför? Varför var jag så korkad o stannade kvar?
Antar att ensamheten skrämde. Men nu har jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan vara själv. Det enda possitiva som kom ut ur det hela är att jag växte i mig själv. Ingen kommer kunna sätta sig på mig igen, aldrig. Jag är fruktansvärt glad att jag tog mg ur det.. Vågar inte ens tänka på vad som hade hänt annars. Hade jag ens vart kvar här? Det är riktigt läskigt hur långt det hade kunnat gå. Jag är glad att det blev såhär..

Nej, idag mår jag inge bra. Vaknade dock o allt kändes okej, men hux flux ändrades det.. Jag vet att jag sagt att det inte ska vara mera depp i bloggen. Men alla har dåliga dagar. O idag har jag en sådan. Att jag senare ska iväg o jobba känns inte alls kul, har massa plugg kvar med. Usch o fy..

Nääääe.. Nu pyser jag.. Tänker inte sitta här o häva ur mig allt.. Slutar inge bra då. har redan sagt alldeles för mycket.

Tjaa!




 Du lyckas alltid få mig på bättre humör, fina fina vän :)


Tisdag!

Jag är fruktansvärt jävla trött för tillfället. Var upp ovanligt tidigt imorse. 7.30 ringde klockan. Jag ville bara döööö. Var så trött, redan då.. Men jag släpade mig upp.. Var ju faktiskt så att klockan ringde av en anledning, dock inget som kommer ut här ;) Möhö :D
Det vart iaf en sugig morgon då jag, smart som jag är tar mina tygskor, o till mitt försvar så måste jag bara säga att det faktiskt inte regnade när jag gick hemifrån, men sen så jävlar.. FY FAN!! Jag skojar inte när jag säger att jag hade en sjö i mina skor.. O fasen vad jag gnällde, stackars Natta som fick lyssna på mig.. :P

Iaf då.. jag har ju som sagt vart sjuk, synd om mig :( Men nu är jag bättre :D Wihooo :D
Vart bättre redan förra veckan, men smart som jag är gick jag ut i lördags, till tegel? Never more.. Aldrig.. Hamnade iaf ute sen tillsammans med Majsen o Manne.. I fleeera timmar.. Att vara tunnklädd ute, nu, i flera timmar.. Det är inte smart folket. Måste bara påpeka det så ingen gör som jag ;) Vart iaf väldigt förkyld igen, var så seg i söndags så jag vet inte vad.. Men ändå åkte jag iväg o jobbade.. Smart Sofie? Eeeh, nej! Men jag fick pengar :) somnade gott den natten. Fy fan vad slut jag var.

Jag vet inte ens när jag uppdaterade sist så jag vet inte vad jag ska skriva, pallar inte titta när sist var.. Det är jag för trött för..

Nu borde jag nog sova innan jag fortsätter här med något osammanhängande och helt ologiskt :)

Natti natti folket :)


I do really fucking miss you!

Måndag!

Förkylningen börjar bli bättre, men hostan har tagit över. Skiit jobbigt. Det gör ont i halsen då :(

Iaf. Var o jobbade med min gotjej idag. Hon är hemma o är sjuk, så vi kunde lika gärna vara sjuka tillsammans:P
Men. Annars var inte det här riktigt min dag! Det började med att jag smäller i fingret i grinden när jag ska springa till bussen, o självklart började det böda, sved som attans gjorde det med.. När jag sen kliver av bussen i Mörby, då spöregnar det. O självklart har jag valt att ha mina tygskor, så JA. Jag blev massa blöt :( sprang iaf till andra bussen, som jag höll på att missa då det tog dubbelt så lång tid som det skulle med den första bussen. Väl framme regnar det fortfarande lika mycket. Så var lagom blöt när jag klev in på jobbet.. Fick veta att det inte fanns någon glass o att jag gärna fick ta med mig Bells o handla det. O det gjorde vi. I regnet. Blev ännu blötare o hon bara skrattade o slängde av sig stövlarna. (jag bar henne) Väl hemma igen ringer hennes mamma o undrar om jag kan jobba längre. Sjävklart kan jag det. Men då var jag ju tvungen att gå till affären igen för att köpa lunch. När vi gick dit regnade det inte så mkt. Men när vi skulle hem.. FY FAN! Slängde upp henne på höften o sprang hem.. Vart bara jätteblöt ändå. Lagom kul. Hon skrattade iaf o påminde mig om att det regnade. Flera gånger:P Sötunge :)
Efter jobbet mötte jag upp fina Natalie o tog med henne till Arninge för att kolla på skor. Hittade ett par skit fina men självklart fanns dom inte i min storlek så ska in till stan imorgon :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag är trött.. Så nu tänker jag, som vanligt kolla film o sen sova:)

Puss o Godnatt!

Söndag!

Satt o kollade bilder tidigare, kom till mappen med bilderna från Öland. Det är sjukt vad jag vill tillbaka.. Fast ändå skulle det inte vara samma sak nu. Men allt var verkigen bra när vi var där, allt.. Inge skit hemifrån som låg o gnagde, allt var bara bra. Så fruktansvärt skönt. Trist bara att det inte blev längre. Glädjen var på topp o ingenting kunde förändra det. Tills Maj var tvungen att åka hem. Först då kom smällen efter helgens bravader. Eller aa. Vi låg iofs halvt döda under dagarna med på kvällen var det full fart igen. Det var så kuuul! Vi hade vart riktigt skeptiska för att gå ut på Öland.. Låter ju inte riktigt som att det skulle kunna bli drag där, o speciellt inte i lilla Löttorp. Men det var bättre än hemma. Allt var bara så bra o jag vill uppleva det igen. Bara få vara. inte behöva tänka på någonting annat än bara att ha kul.. Ångeeeest!

Men iaf. Helt pest o pina är det ju inte att vara hemma heller.. Sitter fortfarande med förkylningen.. Den vill inte riktigt ge med sig, vilket är fruktansvärt irriterande.. Den står fast på samma ställe nu, blir varken bättre eller sämre. Var iaf o jobbade igår.. Trodde det skulle bli en lugn kväll men dom vägrade sova, båda två fast man märkte att dom verkligen behöde det. Bells somnade vid 10, hon ska egentligen sova vid 7. Madde var vaken när jag åkte strax efter 10, men man märkte att hon inte hade långt kvar tills även hon skulle somna.
Körde iaf både dit o hem, gick fruktansvärt bra:) Ska lägga manken till o ta det där jävla körkortet nu :)

Snart bär det av hem till min farbror som ska firas :)

Nu ska jag smita iväg o göra mig i ordning.

Tjingeling!

Torsdag!

Okej, detta kan vi nog vara överrens om.. Jag är en av dom sämsta på att uppdatera.
Men blir ni otåliga är det bara att slå en plingeling o se om jag lever ;)

Vad har hänt sen sist då..
Ingenting speciellt egentligen, livet har lekt på som vanligt. Lite pluggande o jobb. Vänner och träning har även hunnits med :)
Första provet har jag också avklarat, vilket menas att hela kursen är klar. Och jag klarade mig. Imorgon ska jag göra ännu ett prov. Är faktiskt lite orolig över det då jag knappt fattar någonting. Men det får gå som det går, kan inte göra mer än mitt bästa. O inte har jag orkat plugga vidare mycket heller då jag har åkt på en hemsk förkylning. Var tvungen att ringa o avboka jobbet igår. Jag orkade knappt ta mig upp ur sängen. Så nu har vi alla 3 barn vart hemma med samma sjukdom, Viktor är nog dock på väg ur den o Kenneth har precis dragits in. Bara hoppas min inte håller i sig lika länge som den gjorde på Viktor.. Jag ska jobba på lördag o har ingen lust att avboka det med. Jag behöver pengarna. Är lite fattigt på kontot just nu o lönen o studiebidraget kommer inte förns i slutet av månaden. Jag vill inte vänta så länge. Sen måste jag komma igång med träningen igen, känns inte alls bra att inte träna, visst är jag sjuk o jag skulle aldrig orka. Men jag vill ju för fasen :D
Skulle även träffat Micke idag men det gick ju som det gick med den saken.. Får bli när allt är bra sen istället.. Men det känns som det är på tiden då det var evigheter sen sist och jag faktiskt saknar honom väldigt mycket.. Nog om den saken, tänker inte fördjupa mig i det här då jag inte vet vilka som läser ;) Höhö :)

Tror inte det finns mer o säga.. Har iaf bestämt mig för att jag nog inte orkar köra hela historien om Tunisien, känner att det gått lite för lång tid nu. Så den skippar vi.

Nu ska jag släpa mig upp o göra lite te :)

Tjingeling!

Inte okej!

Detta är inte okej längre. Mina sovvanor. Vad har hänt? Jag är jättetrött så kvällarna, för att inte tala om mitt på dagarna då jag ofta lyckas somna med en skolbok breve. Hur lyckas jag? Varför kan jag inte somna? Jag ligger vaken hela nätterna och sover hela morgonen. Skönt tycker nog en del, det tyckte jag med till en början men nu är det inge kul längre. Jag vill inte ligga vaken hela nätterna och att gå upp tidigt på morgonen finns inte. För jag är helt död då. Orkar knappt öppna ögonen så vänder alltid bara på mig och sommar om.
Under tiden jag var deprimerad var det såhär. Men nu är ju allt bra så jag förstår inte hur jag hamnat här. Väldigt frustrerand är det iaf. Kl är efter 1 och jag la mig i sängen strax efter 10, startade en film, blev jättetrött men så fort filmen tog slut försvann även känslan av att jag skulle kunna somna... Jag blir galen.
Under kvällen, sen jag kom hem har jag iaf gjort ännu en uppgift. Sen latade jag mig framför tvn med glass. Så imorgon blir det träning med min bror när han slutat skolan. Måste dock ta det lugnt med mitt knä som jag lyckades göra illa under måndagens träning och sen förvärrade på tisdagen. Man kan faktiskt inte alltid var smart;)
Nej, nu ska jag göra ännu ett försök till att sova.
Godnatt på er :)

Måste bara påpeka en sak. Inga namn nämnda. Men jag fattar inte hur du tänker. Förstod du ens varför jag gjorde som jag gjorde? Varför reagerade du inte? Enfast du inte förstod så känns det ändå som du borde höra av dig. Nu låter jag som the bad guy, som tycker alla andra ska göra allt, men egentligen finns det ingen sådan i detta fall.

;)

Nu är jag här igen;) Men jag måste bara skriva en grej:)
Har precis åkt från barnen nu och som alltid när jag går därifrån står dom i dörren och ropar efter mig, dom vill inte låta mig gå om jag inte lovar att komma tillbaka. Sötungar. Man känner sig verkligen omtyckt. Jag har ändå bara träffat dom 3 gånger och redan har dom fäst sig vid mig. Fick världens kram av dom båda idag, vilket aldrig är fel. Sen berättad dom att dom tycker om mig, och att jag är längre än deras tidigare barnflicka;) Skulle inte kunnat få bättre barn. Små söta änglar:)
Nu är det bara att stå ut tills på måndag då jag får träffa dom små liven igen:)

Tjaaaa!

Onsdag!

Eftersom jag varit så dålig att jag lyckats få klagomål är det kanske lika bra att jag gör något åt saken. O nu har jag faktiskt lite tid, eller aa... Egentligen inte. Jag befinner mig ju faktiskt på jobbet. Men barnen leker snällt på golvet för sig själva:) Underbara ungar. Är första gången jag är själv med dom idag och än så länge har det gått bra. Lite tårar har det blivit för dom vill ha samma leksaker. Men det löste vi:) Snart blir det nog att göra iordning lite mat åt dom små liven:)
Nähädu, nu uppskattade dom inte att jag satt här längre så det får bli att återgå till massa bus o lek.

Ha det bra allesammans:)

Tjingeling!

RSS 2.0